äntligen

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vilken härlig vårdag vi fick hörni. För idag var de faktiskt vår i luften. Jackan åkte av under promenaden för solen värmde på. 
Blev i varjefall en promenad med Ida och Malin idag. Ett stopp i lekparken efter vi handlat. 
Väl hemma igen så ville vi inte in. Fixade med ris även på framsidan och en påsklilja. Viktigt att påskharen hittar hit tycker Selma. 
Idag är de föresten en vecka sen S slutade med napp. Går fortfarande hur bra som helst, även om hon frågar efter den en gång om dagen eller två. Men blir aldrig ledsen. 
Under veckan som gått utan napp så har hon ökat sitt ordförråd och pratar mer och tydligare. Vet inte om de är en slump men tror inte de. 

Nu är de dags att kika på Sveriges mästerkock. Men innan dess måste jag skryta och meddela att jag äntligen gått ner -20kg dom satt hårt inne. Upp och ner senaste veckorna men idag visade vågen -0.9kg på kvällens vägning så de blev en total viktminskning på -20.2 kg. Så stolt över mig själv :-) 

(null)


Kommentarer
Postat av: Li

Åh vad grym du är 👏👏 för mig går det så segt. -8 på 7 veckor 😤 men men. Bättre än inget. Kämpa sista kilona nu, du är snart i mål!

Svar: Tack så mkt 🙏🏻
Men de är ju toppen resultat 🤜🏻😍 över 1kg i veckan blir de ju! Tänk såhär. Om du inte gått med i VV hade du säkerligen inte gått ner så mycket. Av erfarenhet vet jag själv att jag aldrig lyckat såhär bra på egenhand. Måna gånger tror man ju att man äter nyttigt men man tyvärr inte gör de osv. Var stolt över de du gått ner. Tycker du är jätte duktig 🤗
Linn

2018-03-21 @ 21:36:38
Postat av: Idi

Jag ä otroligt stolt över dig! Du är verkligen så läcker just Right now 👍⭐️

Svar: Du är läcker 🤜🏻😆👍🏻❤️
Linn

2018-03-22 @ 15:46:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback