kĂ€nslan i kroppen just nu đŸ™ŒđŸ»


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Medan Vilma sov sin middag passad jag pĂ„ att, bokstavligen steka pĂ„ balkongen. Jisses vilken hetta, orkade dock inte lĂ€nge. Resten av dagen spenderade vi faktiskt inomhus. De var skönt med en pause frĂ„n solen med ett undantag för en isglass i lekparken. 

Annars dĂ„. Jo, kontraktet Ă€r skrivet och klart. 
SĂ„ f a n t a s t i s k t! Haft sĂ„n galen Ă„ngest över denna försĂ€ljning, mardrömmar och kĂ€nt ett tryck över bröstet jag aldrig upplevt innan. Men mer om de nĂ„n annan gĂ„ng. 
Nu börjar dock nĂ€sta steg. Att packa. Hela hemmet ska ner i lĂ„dor, vi har sĂ„ laget mycket saker. Bara att sĂ€tta fart redan i helgen. Börjar med vind och garage, snark. Vi flyttade fram flyttdatumet sĂ„ flyttar in redan om en mĂ„nad, kanske tidigare om vi hinner dĂ„ vĂ„rt stĂ„r tomt. SĂ„ nu har vi som sagt stt göra (igen) haha. 

Efter vi skrivit sĂ„ gick vi hem till Ida och Jim, Selma var dĂ€r undertiden. 
Vi bestĂ€llde pizza till middag och satt ute ock Ă„t pĂ„ deras altan ☀ skĂ„lade i ett glas bubbel hann vi ocksĂ„ med innan vi promenerade hem igen. 
Nu Ă€r de dags att sova. Godnatt pĂ„ er! 

alla kompisar pÄ besök

Idag har Ă€nnu en solig hĂ€rlig dag passerat. Började kanske i kaos dĂ„ jag tappade en stor saftkaraff pĂ„ golvet. Glas och saft överallt, de droppade till nedervĂ„ningen och splitter i hela trappan. Glas bitarna fastade bĂ„de i hĂ€nder o fötter men tillslut var de ordnat. Tappade en sĂ„n stor karaff med tappkran sĂ„ de var sĂ„ blött blandat med sĂ„ mycket glas att jag inte ens visste vilket hĂ„ll jag skulle börja. Utöver de sĂ„ var de en mysig dag med Sanne, Ida och alla barnen över pĂ„ besök. 
De lekte hela dagen och vi avslutade i lekparken tills de var dags för middag. Selma trĂ€ffade sin grannkomis som hon börjat leka med, de kom Ă€ven in en stund och fortsatte leka. SĂ„ idag har de varit en heldag med alla vĂ€nner, non stopp! 
BĂ„da barnen somnade dag tvĂ„ ovaggade klockan 19.00. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Imorgon kl 17.00 Ă€r de Ă€ntligen dags att skriva kontrakt för försĂ€ljningen. SĂ€ger inte hurra förns allt Ă€r skrivet och klart. Men nu ser jag ljuset i tunneln, sĂ„ mer om de imorgon. Nu hĂ„ller vi bara tummarna för att allt gĂ„r som planerat och att senna Ă„ngest period Ă€ntligen Ă€r slut. För de Ă€r precis vad de har varit ... 

tack för idag

Idag fick vi besök av Emma, Ida och barnen. 
Vi Ă„t en grekisksallad, fikade, solade och tog igen lite förlorad tid. En jĂ€tte mysig dag blev. 
Tjejerna gick precis nĂ€r Chrille klev innanför dörren. Vi slĂ€ngde in en hemmagjord pizza i ugnen, sen somnade bĂ„da barnen gott efter ett bad. Redan 19.00 lĂ„g de i sina sĂ€ngar, har lixom aldrig hĂ€nt att bĂ„da somnat sĂ„ tidigt och fort samtidigt förut. Vi hann ju nĂ€stan bli lite rastlösa, skĂ€mt och sido. Skönt att fĂ„ lite extra egentid innan lĂ€ggdags. 

(null)

(null)

Imorgon ser vĂ„r dag nĂ€stan likadan ut, fast vi fĂ„r besök av Sanne och barnen ocksĂ„. 
SĂ„ hĂ€rliga dagar just nu, vi njuter verkligen. 
Bloggen ser likadan ut varje dag just nu kĂ€nns de som, men mer om annat kommer jag skriva snart :-) 

☀

Ännu en underbar dag i vĂ€rmen har (snart) passerat. 
Vi hĂ€ngde pĂ„ stranden redan vid 10 imorse, fick sen sĂ€llskap och vi avslutade med lekparkshĂ€ng. 
Nöjda ungar och en solbrĂ€nd morsa, haha. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


27e maj

Grattis till alla mammor dĂ€r ute, pĂ„ vĂ„r dagđŸŒžâ˜€ïž 

(null)

(null)

(null)


njuter av helgen

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lite blandade bilder frĂ„n igĂ„r och idag. 
Den hĂ€r soliga lördagen har innefattat lĂ„ngfrukost (hur hĂ€rligt Ă€r de inte att duka upp frukost dagen efter en storhandling?) finns för mycket valmöjligheter. 
Den har Ă€ven innefattat barnkalas för Elton som fyllt 2 Ă„r, god middag med grillade köttfĂ€rsbiffar, massa lek och sĂ„ avslutade vi kvĂ€llen ute pĂ„ balkongen nĂ€r barnen lagt sig. Tre timmar senare checkar jag ut, Chrille sitter uppe Ă€n. HĂ€rligt att bara sitta sĂ„dĂ€r, vi tvĂ„. Man hinner lixom prata om sĂ„nt man inte annars gör, dĂ„ barnen tar sĂ„ mycket fokus. 

Nu Ă€r de iaf min tur att knoppa. Godnatt pĂ„ er och hoppas ni ocksĂ„ njuter av dessa underbara dagar ☀

I 💗 U

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


torsdag

Idag gick vi till granngĂ„rden för att handla lite blommor. IgĂ„r rensade jag mellan plattorna pĂ„ framsidan sĂ„ lite nya blommor pĂ„ de sĂ„ ser de genast lite trevligare ut. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 
SĂ„klart har vi hunnit med att Ă€ta glass och badat i vanlig ordning, börjar vĂ€nja oss med detta nu haha. 
För övrigt sĂ„ kan jag stolt meddela att Selma snart Ă€r blöjfri. SĂ„ duktig och inte en olycka skedd idag. Hon vet precis nĂ€r de Ă€r dags, sĂ„ de Ă€r nog inte mĂ„nga dagar kvar tills denna "pott trĂ€nar period" Ă€r över. Men Ă€r sĂ„klart rĂ€dd inför första gĂ„ngen hon ska gĂ„ blöjfri utanför dörren... 

(null)


en hÀrlig sommardag pÄ hemmaplan

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag gick vi ner till centrum för att handla en ny pool. Den lilla babypoolen börjar bli trĂ„ng. Denna var verkligen sĂ„ uppskattad, av bĂ„da tvĂ„. LikasĂ„ en sĂ„pbubble sak jag ocksĂ„ köpte. 

soligt

Rena rama utomlandsvĂ€rmen! 

(null)

(null)

Spana in den dĂ€r prognosenđŸ™ŒđŸ»

Inatt var en mindre bra natt, sĂ„ idag Ă€r man lite seg. Selma hade svĂ„rt att komma till ro dĂ„ hon blivit helt myggĂ€ten och Vilma var bĂ„de snorig och febrig och Ă€r inte helt bra Ă€n. 
SĂ„ idag har vi bara gĂ„tt till lekparken och gungat och Ă€tit glass. 
PĂ„ morgonen har vi pottrĂ€nat igen och dĂ„ gjordes alla behov i pottan och inget utanför, framsteg. 

Nu hĂ€nger vi pĂ„ baksidan och jag har spolat rent altan och studsmatta frĂ„n all pollen. Mer Ă€n sĂ„ hĂ€nder inte idag. 

mÄndag

(null)

(null)

(null)

IgĂ„r kom glassbilen till vĂ„r gata. Vi har pratat om glassbilen men sist kom den aldrig, sĂ„ igĂ„r rusade vi ut i endast nattlinne och barfota och handlade glass för nĂ€stan 400kr. En drömbil för barnen men kanske inte för plĂ„nboken. Men nu hoppas jag vi har glass sĂ„ de rĂ€cker hela sommaren ;-) eller i nĂ„n vecka iaf, haha. 
IgĂ„r var Ă€ven Selma vĂ€ldigt lĂ„g och snorig, men redan idag var hon piggare. Skönt. Vilma Ă€r dock snorig idag men pigg i övrigt sĂ„ hoppas de inte blir mer Ă€n sĂ„hĂ€r. 

För övrigt sÄ njuter vi av sommarvÀrmen vi har just nu och ser ut att komma fÄ ett tag framöver. I helgen visar prognosen 27 grader varmt, sÄ de kanske blir ett besök pÄ stranden igen.


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hela denna dag spenderades i en lekpark tillsamman med Ida och barnen. 
NĂ€r vi kom hem var de dags att börja med maten, de var sĂ„ överdrivet varmt uppe i köket att vi tog ner allt och satt ute och Ă„t. 
Synd bara att vi blev uppĂ€tna av myggen och att hela altanen var tĂ€ckt med pollen. Jaja, nĂ„got negativt mĂ„ste vĂ€l Ă€ndĂ„ denna hĂ€rliga sommarvĂ€rme ha med sig! 


Stockholm

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag Àr vi inte kaxiga!
Med endast fyra timmars sömn i kroppen. La oss 04 och upp vid 08. DĂ„ kunde jag tydligen inte sova mer, the original smĂ„barnsförĂ€lder! 
In i duschen sen ner och hugga in i frukostbuffĂ©n đŸ™ŒđŸ» 
GĂ„rdagen blev iaf mer Ă€n lyckad, sĂ„ nöjda bĂ„de Chrille och jag. Önskade dock att dygnet hade fler timmar. Dagens gick alldeles för fort. Men vi han med lite shopping till oss sjĂ€lva nĂ€r vi kom upp, sen Ă„t vi en jĂ€tte god Tapas middag tillsammans med Elin och Pagge. Vidare hem till dom, blandade drinkar pĂ„ deras balkong och satt ute och pratade tills vi bestĂ€mde oss för att gĂ„ ut och dansa. Avslutade med en nattmacka pĂ„ Subway sen checkade dom hĂ€r pĂ€ronen ut. 
Vi utnyttjade egentiden till max skulle jag vilja sĂ€ga. Hotellet var ocksĂ„ sĂ„ fint sĂ„ de blev en toppen helg i storstan. 

(null)

Selma fick lite nya klĂ€der bl.a. en glittrig frost klĂ€nning med matchande vĂ€ska. Trodde aldrig jag skulle köpa sĂ„nt 😎 men sĂ„ glad hon blev. Just nu Ă€r hon frost tokig. 
Ett pack med frost trosor blev de ocksĂ„. Nu har vi börjat pottrĂ€na lite smĂ„tt. GĂ„r sĂ„dĂ€r, tvĂ„ kissar i pottan tvĂ„ pĂ„ golvet 😁

ny lur

IgĂ„r hĂ€mtade jag ut min nya telefon. Den gamla hade gjort sitt, vaknade med att en svart flĂ€ck började ta över skĂ€rmen. 
De blev en IPhone 8 plus, ovant med en sĂ„n stor telefon men den passar mig bra. KĂ€nns som en blandning mellan telefon och iPad. Kameran Ă€r dessutom jĂ€tte bra, sĂ„ de ska bli roligt att fota med denna. 

Idag slutade Chrille 14. Hans nya sommar schema innebĂ€r att han slutar tidigare under sommaren och redan vid 14 pĂ„ fredagar, inget mig emot. 
SĂ„ idag efter hans jobb gick vi ner till centrum och klippte oss bĂ„da tvĂ„. SĂ„ skönt att bli av med de tunnslitna topparna. Kul att bli lite fin inför helgen, för imorgon Ă€r de dags att Ă„ka upp till Stockholm och bo pĂ„ hotell, bara jag och Chrille. Hans 30 Ă„rs present frĂ„n mig. Nu Ă€r de Ă€ntligen dags! 
Ser sĂ„ mycket fram emot denna egentid pĂ„ tu man hand, de behöver vi nu. 
Idag har vi Ă€ven varit pĂ„ besök pĂ„ öppna förskolan, sen en snabb kontroll pĂ„ Bvc. Vilma skulle vĂ€gas efter förra mĂ„nadens vikt, dĂ„ hon stod still men nu hade hon lagt pĂ„ sig igen. 

(null)

IgĂ„r klickade jag hem det hĂ€r fina skalet. Idag lĂ„g de pĂ„ lĂ„dan, snacka om snabb leverans. 


sommardag

StrandpremiĂ€r idag! 

Hur underbart Ă€r de inte att ha varit pĂ„ stranden redan i Maj. Men idag sĂ„g de ut som att de var den sista brutala monster-vĂ€rme dagen. Varmare Ă€n sĂ„hĂ€r fĂ„r vi nog inte i Ă„r, haha. 
Vi spenderade iaf hela dagen mellan 10-16 ute. Efter middagen ville Selma till lekparken igen sĂ„ hon somnade bokstavligen rakt upp och ner vid bordet 19.00 hĂ€rligt att fĂ„ sĂ„ mycket luft. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

TĂ€nk att vi sen kommer att bo ett stenkast frĂ„n den hĂ€r badplatsen. 
Vi bor inte lĂ„ngt ifrĂ„n idag, men ni ser ju min vagn. Blir sĂ„ mycket packning och fix inför en sĂ„n dag. NĂ€sta sommar (blir de vĂ€l egentligen) sĂ„ kommer vi kunna gĂ„ i badklĂ€der ner med en handduk under armen. Behövs de bytas en blöja eller blir vi hungriga sĂ„ Ă€r de smidigare att gĂ„ hem. De kĂ€nns sĂ„ hĂ€rligt :-) 


☀

Vi njuter vidare av denna underbara vĂ€rme. Idag har vi varit ute frĂ„n morgon till kvĂ€ll. Bokstavligen. 
Efter frukost sĂ„ fyllde vi pĂ„ lilla poolen igen. Selma har plockat sniglar frĂ„n buskarna i vanlig ordning, hoppat pĂ„ studsmattan och sprungit i vattenspridaren. Vi har Ă€ven spolat av oss i vattenslangen med jĂ€mna mellanrum, sĂ„ skönt. 
Senare sĂ„ kom Carla över pĂ„ besök. Hon stannade pĂ„ middag och vi fikade med chokladmousse pĂ„ balkongen (har lagt VV pĂ„ is om ni inte redan förstĂ„tt de) haha. 
Lever lajf en stund. KĂ€nner mig Ă€ndĂ„ nöjd med vad jag Ă„dstakommit! 
Hur som. Efter middagen ville Selma till lekparken sĂ„ vi tre gick ut och spenderade hela kvĂ€llen dĂ€r ute, tog en promenad genom skogen sen var de bara att lĂ€gga henne i sĂ€ngen och hon somnade pĂ„ tvĂ„ sekunder. 
Jag mĂ„r sĂ„ bra av dagar som dessa :-) 
NU ska de dock bli skönt att sĂ€tta sig pĂ„ soffan och titta pĂ„ ett avsnitt av Robinson. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kolla Vilmas underbara smile pĂ„ nĂ€st sista bilden. Nu Ă€r Ă€ven framtĂ€nderna pĂ„ vĂ€g upp! 

bilder frÄn idag

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag har vi hunnit med att fylla pĂ„ frysen med barnmat, badat i poolen och grattat min mormor. Vi blev bjudna pĂ„ bĂ„de smörgĂ„stĂ„rta och jordgubbstĂ„rta. En mysig mĂ„ndag! 

❀

Vilken helg vi haft ☀ 
KĂ€nns sĂ„ trĂ„kigt att Chrille mĂ„ste Ă„tergĂ„ till jobbet redan imorgon. De kĂ€nns som vi har semester i denna hetta. 

IgĂ„r blev vi bjudna pĂ„ god mat hemma hos Ida och Jim. Nöjda kids som fick leka, bada och hoppa studsmatta. De somnade sen gott och vi andra kunde sitta uppe och njuta av ett glas rosĂ© och titta pĂ„ lite mello. Sen promenderade vi hem lagom till röstningen. SĂ„ hĂ€rligt att vi bor sĂ„ nĂ€ra varandra. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag fick vi besök av Anna och barnen. Nu var de alldeles för lĂ€nge sen sist sĂ„ de var mysigt att ses igen. 
Vi har spenderat dagen pĂ„ baksidan i solen. De bjöds pĂ„ pannkakslunch och barnen har plaskat i poolen, fĂ„ngat fjĂ€rilar och fikat. Hur hĂ€rligt Ă€r de inte? 
Jag njuter till hundra. 
Imorgon startar vi veckan med att Ă„ka hem till min mormor som blir 75 Ă„r och Ă€ter smörgĂ„stĂ„rta. Ser fram emot veckan som kommer :-) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


hej pÄ er

Idag skulle vi inte handla nĂ„got utöver skorna ja. Butikerna Ă€r ju fyllda med massa fina sommarplagg nu. SĂ„ de blev lite svĂ„rt att hĂ„lla sig haha Ă„ven jag kom hem med tre nya överdelar, de var vĂ€lbehövligt! 
Resten av dagen har vi spenderat i lekparken precis vid oss. Selma har hittat en ny grannkompis i samma Älder sÄ vi var ute och lekte i 2.5 timma.
Nu Ă€r kidsen badade, Frozt pĂ„ och sen blir de lets dance för min del. Ha en fortsatt bra fredag :-) 

Även Vilma fick lite nytt, sĂ„ fint med de blĂ„/röda i allt annat rosa som finns i garderoben.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


just nu

Just nu blir de glesare och glesare mellan inlĂ€ggen. Snart Ă€r jag igĂ„ng igen men just nu finns de sĂ„ mycket annat jag vill lĂ€gga tid pĂ„. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi, som all andra, njuter av denna försommarvĂ€rme till fullo. 
De har blivit hĂ€rliga dagar med bad i poolen, altan hĂ€ng hos vĂ€nner, hoppande pĂ„ studsmattan och mycket glass. 
Selma har Ă€ven sovit hos mormor och vi fĂ„tt egentid med Vilma. Som förövrigt blivit duktig pĂ„ att sova i egen sĂ€ng nu. Just nu ligger hon dĂ€r och sover och hon har Ă€ven börjat sova middag i egen sĂ€ng. Hon Ă€ter heller inte lĂ€ngte pĂ„ nĂ€tterna. Veckor sen sist, sĂ„ jag har slutat att förbereda med vĂ€lling och vatten kvĂ€llen innan. SĂ„ skönt! Hon slutade vid 8 mĂ„nader och Selma över Ă„ret. Tack för att jag fĂ„r sova pĂ„ nĂ€tterna! 
Vad mer? Selma har fĂ„tt förskoleplats och kommer att börja i slutet av aug pĂ„ förskola tillsammans med Maja och Lucas. Blandade kĂ€nslor. Men dĂ„, nĂ€stan 3 Ă„r fyllda sĂ„ Ă€r hon mer Ă€n redo, de vet jag. SĂ„ glad över att fĂ„ vara hemma med henne sĂ„ lĂ€nge <3 
Vilma hoppas jag pĂ„ kunna vara hemma tills hon fyller 2 Ă„r. SĂ„ hoppas de funkar för oss med allt som ska stĂ€mma in. 
RadhusförsĂ€ljningen gĂ„r allt annat Ă€n i raketfart och har tagit mycket tid. Men snart sĂ„, hĂ„ller tummarna! 
Var förbi nya boendet idag och kikade in genom fönsterna, vill bara bo dĂ€r nu. 
Imorgon Ă„ker hela familjen till Nyköping för att köpa nya skor till Selma. Hon behöver ett par sandaler. Ska sen försöka inte shoppa mer Ă€n sĂ„. Vill spara mig till nĂ€sta helgs Stockholms vistelse. DĂ„ Ă€r de Ă€ntligen dags för oss att bo pĂ„ hotell (Chrilles 30 Ă„rs present). 
En snabb uppdatering om vad som hĂ€nder hĂ€r just nu. Bloggar pĂ„ som vanligt snart igen :-) 

sommarvÀrme i maj

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

SommarvĂ€rme dag tvĂ„! 

Vi njuter just nu pĂ„ baksidan. Barnen svalkade av sig i poolen redan efter frukost och glass har vi redan hunnit fĂ„ i oss. 
IgĂ„r var vi hos Jessica tillsammans med Ida och alla barnen. Super hĂ€rlig dag med lek pĂ„ baksidan Ă€nda fram tills de var dags att Ă„ka hem och Ă€ta middag. 
Klagar inte över dagar som dessa â˜€ïžđŸ’ŠđŸ€—â€ïž


en uppdatering

Hej bloggen! 

UR kass uppdatering hĂ€r inne just nu, fullt upp hela helgen med bĂ„de visning och möhippa. Just nu sitter vi i bilen pĂ„vĂ€g hem frĂ„n Nyköping och har skrivit lite bank papper pĂ„ nya bostaden. 

En ordentlig uppdatering och bloggande kommer senare. Ville bara sĂ€ga hej till er som kikar in :-) 

(null)

(null)

IgĂ„rkvĂ€ll gick jag och Selma ut en timma. Finns ju sĂ„ mycket att upptĂ€cka i skogen, plocka blommor och sniglar. VĂ€ntade pĂ„ glassbilen som aldrig kom, sĂ„ de slutade med att vi Ă„kte till affĂ€ren och handlade glass dĂ€r. Som vi fikade med ute pĂ„ balkongen inann lĂ€ggdags. Mysigt de Ă€r med lite egentid med bara ett barn ibland! 

nÀr tÄlamodet sÀtts pÄ prov

AlltsĂ„, vilken dag! 
Idag var mitt stora barn till salu vill jag lova. KĂ€nns verkligen som hon provat alla mina grĂ€nser. Tillslut ryter jag till Ă„t henne och de kĂ€nns inte kul. Inte en "sĂ„n" mamma jag vill vara. Tycker verkligen jag har bra tĂ„lamod med barnen men nĂ€r de nu blir större och gör saker medvetet, dĂ„ blir jag mindre glad. 
Men men de Ă€r vĂ€l bara ett smakprov pĂ„ vad som komma skall, finns vĂ€l en massa trotsĂ„ldrar kvar att beta av inann de flyttar hemifrĂ„n ;-) skĂ€mt och sido! 

Utöver de sĂ„ har dagen varit sĂ„ stressig, huvudet Ă€r fullt och jag Ă€r stressad inför söndagens visning Bla. Vi har massa att ta i tu med inför den. Stora garderoben ska rensas. Inte sĂ„ kul att visa upp en garderob/ walk in closet full med öl, lĂ€sk, klĂ€der, lĂ„dor, pĂ„sar, leksaker, dubbelsulky och en vagga. 
SĂ„ idag röjde jag ut allt och började lĂ€gga upp försmĂ„ barnklĂ€der till försĂ€ljning (och vilken tid de tar att göra alla annonser). 
TvĂ„ paket postade pĂ„ posten med barnklĂ€der och en annan pĂ„se kom en tjej och hĂ€mtade pĂ„ plats. 
800kr skramlande jag ihop för alla urvuxna klĂ€der. Även vaggan Ă„kte ut pĂ„ köp och sĂ€lj. Precis inann jag tĂ€nkte gĂ„ ner och sova skriver nĂ„gon att den kan hĂ€mta vaggan redan ikvĂ€ll. Ytterligare 500kr in pĂ„ kontot. Pengarna ska jag spara till min drömsoffa, har sett en soffa frĂ„n Mio i sammet som vi bara mĂ„ste ha till nya boendet. Inte var den gratis sĂ„ alla pengar Ă€r vĂ€lkomna. 
Har Ă€ven suttit i telefonen med banken halva dagen, mejlat med mĂ€klaren osv. Hur roligt de Ă€n Ă€r med den kommande flytten sĂ„ Ă€r de sĂ„ mycket att stĂ„ i. Och sĂ„ ska man hinna med att vara mamma ocksĂ„. Tur man Ă€r mammaledig och kan fixa med sĂ„nt pĂ„ dagarna Ă€ndĂ„, fast de ibland blir mycket. 
Imorgon tar (vĂ€rldens bĂ€sta Ida) Selma efter frukost ett par timmar. Jag fĂ„r sen Ă„ka hem och stĂ€da den dĂ€r garderoben, tvĂ€tta, skura golv och fĂ€rdiggöra det mesta inför helgens visning. Sen gĂ„r Chrille pĂ„ helg efter en kort vecka och dĂ„ ska vi göra klart de sista tilösmamas. De blir bra det hĂ€r, bara jag som Ă€r lite av ett kontroll freak sĂ„ mĂ„ste ta i tu med detta nu, annasa blir de grötigt och stressigt i huvudet. DĂ„ börjar jag glömma saker. 
Idag har jag Ă€ven hunnit med att trĂ€na, lĂ€nge sen jag var pĂ„ gymmet nu. Jag och Ida gick pĂ„ ett stepp pass och de var SÅ skönt att fĂ„ trĂ€na efter denna dag. Komma hem och Selma sover och imorgon lĂ€ngtar jag redan att fĂ„ krama om henne igen. Visst Ă€r de konstigt de dĂ€r? Först blir man skogstokig pĂ„ dom sen Ă€lskar man dom sĂ„ mycket. 

Nu ska jag sova gott. Godnatt pĂ„ er! 

(null)

(null)
 
ÄndĂ„ lite sorligt nĂ€r smĂ„ söta plagg lĂ€ggs pĂ„ lĂ„dan. Vaggan ut genom dörren osv. Men bra att nĂ„gon annan fĂ„r anvĂ€ndning för de, för hĂ€r gör de ingen nytta lĂ€ngre ... <3 

1 maj

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag Ă€r vi inne pĂ„ Chrilles sista lediga dag pĂ„ denna lĂ„nghelg. Vi sitter just nu och funderar pĂ„ vad vi ska hitta pĂ„ men blir nog bara en lugn dag hĂ€r hemma, ganska skönt de med. 

IgĂ„r Ă„kte vi och storhandlade, nĂ€r vi kom hem sĂ„ invĂ€ntade vi Ida, Jim och barnen som kom över pĂ„ lite grillade hamburgare. 
Vi övervĂ€gde sen om vi skulle till brasan eller inte men tillslut packade alla in sig i bilarna och vi Ă„kte ner och tittade en stund pĂ„ brasan. Spelandes pĂ„ lotter och fiskades fiskedamm. 
Efter de sĂ„ Ă„kte vi tillbaka hit för att ta en drink. Ena barnet somnade efter de andra (tillslut) och pĂ€ronen fick lite egentid. Njuter verkligen av att kunna gĂ„ och lĂ€gga ner Vilma pĂ„ rummet och sen gĂ„ upp igen och bĂ„da sover gott i sina sĂ€ngar. De Ă€r lyx för mig. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag sov barnen till 09. Passade bra med tanke pĂ„ att vi la oss ganska sent (för att vara oss). 
Hoppas ni ocksÄ hade en trevlig valborg :-)