alla kompisar på besök

Idag har ännu en solig härlig dag passerat. Började kanske i kaos då jag tappade en stor saftkaraff på golvet. Glas och saft överallt, de droppade till nedervåningen och splitter i hela trappan. Glas bitarna fastade både i händer o fötter men tillslut var de ordnat. Tappade en sån stor karaff med tappkran så de var så blött blandat med så mycket glas att jag inte ens visste vilket håll jag skulle börja. Utöver de så var de en mysig dag med Sanne, Ida och alla barnen över på besök. 
De lekte hela dagen och vi avslutade i lekparken tills de var dags för middag. Selma träffade sin grannkomis som hon börjat leka med, de kom även in en stund och fortsatte leka. Så idag har de varit en heldag med alla vänner, non stopp! 
Båda barnen somnade dag två ovaggade klockan 19.00. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Imorgon kl 17.00 är de äntligen dags att skriva kontrakt för försäljningen. Säger inte hurra förns allt är skrivet och klart. Men nu ser jag ljuset i tunneln, så mer om de imorgon. Nu håller vi bara tummarna för att allt går som planerat och att senna ångest period äntligen är slut. För de är precis vad de har varit ... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback