Stockholm

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag är vi inte kaxiga!
Med endast fyra timmars sömn i kroppen. La oss 04 och upp vid 08. Då kunde jag tydligen inte sova mer, the original småbarnsförälder! 
In i duschen sen ner och hugga in i frukostbuffén 🙌🏻 
Gårdagen blev iaf mer än lyckad, så nöjda både Chrille och jag. Önskade dock att dygnet hade fler timmar. Dagens gick alldeles för fort. Men vi han med lite shopping till oss själva när vi kom upp, sen åt vi en jätte god Tapas middag tillsammans med Elin och Pagge. Vidare hem till dom, blandade drinkar på deras balkong och satt ute och pratade tills vi bestämde oss för att gå ut och dansa. Avslutade med en nattmacka på Subway sen checkade dom här päronen ut. 
Vi utnyttjade egentiden till max skulle jag vilja säga. Hotellet var också så fint så de blev en toppen helg i storstan. 

(null)

Selma fick lite nya kläder bl.a. en glittrig frost klänning med matchande väska. Trodde aldrig jag skulle köpa sånt 😎 men så glad hon blev. Just nu är hon frost tokig. 
Ett pack med frost trosor blev de också. Nu har vi börjat potträna lite smått. Går sådär, två kissar i pottan två på golvet 😁

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback