uppdatering

Oj oj! 

Även ni har förstått att bloggen lagts på hyllan, för alltid eller en längre tid. Det vet jag inte. 
Kan fortfarande gå tillbaka till den och kika igenom mina gamla arkiv, världens bästa dagbok. 
Men efter att ha startat denna 2006, en gymnasietjej som började dejta sin första pojkvän (Chrille) och använde för mycket brun utan sol. Så känner jag mig nu mer än färdig här. Uppdaterar instagram flitigt med både story och i mitt flöde så jag får lixom utlopp av dessa sociala medel ändå. Sen älskar jag ju att inreda och ta bilder på hemmet (och barnen) alltid gjort men roligast är de just nu. Så tiden räcker heller inte till att vara aktiv överallt. 

Men nu publicerar jag ett inlägg på Emmas begäran 😁 kollade mejlen och en "uppdatera bloggen" kommentar hade skickats hit. 

Och med instagram går de så fort att lägga upp en bild, här ska de skrivas texter som jag just nu tycker är jobbigt, haha. Läger (tyvärr) inga bloggar själv längre heller. Så bloggen/ bloggar har helt dött ut för mig. 

För övrigt så kan jag ju passa på att uppdatera vad som händer här näst i livet. Bara för att haha, om nån av er 20 som ändå kikar in här, vill läsa. Tänk att jag tappat 100 följare, förståerligt dock 😂
 
Näst på tur är att jag ska till frissan, har inte rört håret på månader så jag längtar ihjäl mig. På måndag så ska jag få bli fin i håret igen. Så skönt att passa på att göra en sån sak, en måndag när Chrille också är föräldrarledig. 
Sen ser jag fram emot Jessicas 30 års fest. Maskeradfest, barnvakt och levererade barn dagen efter 😂 gud så skönt! 
Sen åker vi till Vemdalen och spenderar en vecka där med mamma och Tompa. Jag och mamma har även bokat spa än av dagarna, längtar så efter att få komma iväg och bara umgås med familjen. Så himla mysigt där uppe också så ska verkligen njuta av miljön och den lediga veckan ihop. 
Något mer som är roligt att se fram emot är att vi håller på att dra igång projekt Altanbygge här hemma. Eller just nu har vi inte mer än en ritning men tanken är att de ska sättas igång nu till våren. För visst är de vår nu? Idag är de iaf vår, haha. 
Då ska vi glasa in ett uterum och så en altan, vi har mycket tankar, idéer och önskemål. Får se hur mycket som går att genomföra men ett uterum står högst upp på listan. 

Det var väl lite av de som kommer här näst, nu ska jag ta tag i livet och peta i mina kids frulle. Selma har lov denna vecka så vi ska försöka komma ut idag igen, eller vi ska ut. Inga planer idag, så då får man passa på att njuta av de underbara vädret. Igår hängde vi i lekparken i två timmar och käkade glass. Så härligt att kunna göra de nu, i slutet av feberuari. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Annars skriver jag som jag gjort förr. Följ gärna mig på instragram Linnemilialinnea. Mycket heminredning i flödet och mycket barn och även lite "viktväktarmat" i storyn! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 Hej så länge 😬👋🏻👋🏻