på rätt väg

Idag var första dagen på Selmas nya förskola. Vi var där tillsammans alla tre och imorogn får hon gå själv. Spännande! 
Har som sagt ett jättebra magkänsla så hoppas vi gjorde rätt i detta byte. 

(null)

(null)

Det var svårt att få hem båda barnen om man säger så. Spännade med alla nya leksaker och miljö. 

Ikväll var första vägningen hos viktväktarna. Jag har räknat points i sex dagar och fick en fantastiskt rivstart. -2kg visade vågen. Så sjukt nöjd! Nu kör jag ända in i kaklet. Åtta kilo kvar sen ska det shoppas och slinga håret som belöning. 

(null)

Lite av vad jag stoppat i mig de senaste dagarna, kombinerat med promenader, så blev de ett riktigt bra resultat. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Bakade ett kesobröd som blev förvånansvärt gott ändå, nu är det slut så dags att baka en ny omgång. 

Förövrigt så har jag inte mycket mer på hjärtat just nu. Jusde, i måndags var Chrilles första pappalediga måndag. Så han och Selma gick till badhuset och badade medan jag var hemma med Vilma som inte var 100. 
Tanken var att vi skulle åka hela familjen såklart. Vi kommer försöka hitta på något på måndagarna nu. Allt ifrån att gå till skogen, lekparkshäng, badhuset, pulkaåk till att ta tåget till Stockholm (Selma tjatar ofta om tåg) så på tur väntar ett besök på akvariet. Sen i vår Skansen och Junibacken. Vi ska försöka att verkligen umgås och få ut massa härlig familjetid tillsammans nu i sluttampen av föräldraledigheten. 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Avslutar med lite bilder från oss. Tjejerna har fått nya sängar, ny förvaring och lite annat smått och gott i sina rum. Så praktiskt med loftsäng. Då man kan ställa leksaker under sängen. Perket hos oss, då de inte har så stora rum. 

(null)

Vi köpte grå plåtskåp från Ikea. Där i rums alla nya spel och pussel. Bara krypa in och hämta själv! 

(null)

Dags att sova. Godnatt på er! 

Tillbaka!

Blogsuget är totalt! 

Totalt kasst, haha. 

(null)

Hoppas ni haft ett bra nyår och en bra start på de nya året.
Vi firade nyårsafton hos Jessica och Erik, tillsammans med Ida, Jim, Malin, Robin och alla kids. Mycket trevligt blev de :-) var i säng vid 03 så de måste man ändå se som ett gott betyg! 

Ikväll skrev jag in mig hos viktväktarna igen, dags att gå och väga mig/ gå på möten varje onsdag som förut. De enda som fungerar för mig har jag upptäckt. Så önska mig lycka till på min viktväktar resa nr 2. Haha. 

(null)

(null)

Idag var Carla och killarna över och käkade lite. Mer än så har inte hänt idag. 
Barnen sover just nu gott i sina nya sängar, i egna rum. Började med start igår. Visst att Vilma bara sov själv i 2.5 timma men mer än innan. Detta förändras såklart inte över en natt, får ta den tid de tar. Vilma fick iaf Selmas säng, så nu ligger vi bredvid och nattar, sen smyger ifrån när hon somnat. Så själva nattningen går kanon. Bara de att hon har svårt att somna om när hon vaknar. 
Till Selma hittade vi en begagnad loftsäng som vi fick hem igår. I helgen blir de ett besök på Ikea för att köpa nån form av förvaringsmöblel att ha under.  Trots större säng så blev de redan bättre med plats i hennes rum. Så skönt att köra under dockvagn, ställa in legolådorna, korgar med gosedjur osv. 

(null)

Föresten är jag en sån som passar på eller går all in. Imorse tog jag mig en kopp varmchoklad till frullen, för nu är de slut med de haha. 
Känner mig färdig äten ändå, en klassiker såhär efter jul och nyår! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Avslutar med nyårsfina tjejer och en mumsig nyårsbrunch. 

Nu är det dags för film, vi hörs :-)