någon har blivit vuxen och ska flytta hemifrån!

Igår ringde Calle som jag hyr ut min lägenhet till på Övretorekällgatan. Han ringde iaf för att säga upp lägenheten. Fick först lite panik. Orkar inte hyra ut den till en tredje person, för att hålla den till Jocke den dagen han flyttar hemifrån. Pratade med mamma som i sin tur pratade med Jocke om det och han blev helt överlycklig. Han är redo att klippa navel strängen från Nykvarn och flytta in till stan. Kan inte tänka mig att min lilla lillebror, Ägget (som jag kallat han för i för många år vilket resulterat i ett par blåmärken) ska flytta hemifrån. Till min lilla gammla etta. Att han ska klara sig själv. Att han ska stå i den lilla kock vrån och laga egen mat, gå upp och ner för trapprna och bära tvätt, städa och inte ha en mamma som tjatar på allt och ingenting. Han har tydligen blivit vuxen och jag kan inte direkt inse det än. Men killen fyller ju trotts allt 20 i år, har tagit sitt körkort och har egen bil och fick en parkerings plats på en gång, han har fast jobb och tjänar bra med pengar. Så varför inte egentingen? Men ändå, som sagt. Han är ju mitt lilla ägg och jag har inte riktigt insett att han inte är så liten längre!

Kommentarer
Postat av: ida E

GUD VA KUL :D

det kommer bli den perfektaste och bästa första lägenheten. <3

2012-01-27 @ 22:09:22
Postat av: Linn

Haha! Ja det har vi ju erfarenhet av iaf :-)

<3

Postat av: Anna

va kul!! vi prade just om de sist han va här, men då sa han att han tänkte vänta lite. Men den lgh kan han ju inte tacka nej till, lilla ägget. ;)

2012-01-27 @ 23:18:25
URL: http://whippy.blogg.se/
Postat av: Linn

Nej, den är perfekt som första lägenhet. Ligger centralt och är väldigt billig och fin :-) Kul för ägget som sagt. hihi!

2012-01-28 @ 12:15:47
URL: http://linnsaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback