gick mindre bra

Hej tisdag! 


Idag sov vi till 8.40 här hemma. Börjar bli bortskämd med sovmorgonar nu igen, de går visst i perioder. Men de är bara att passa på medan de varar, mindre sömn blir de garanterat med två barn. 

På tal om sömn så gick gårdagens nattning i egen säng inte sådär jätte bra precis. 

Efter nästan 30 minuter så hade hon skrikit sig hes och jag tog upp henne. La henne bredvid mig i sängen och hon somnade då på två sekunder. Hyperventilerade och tyckte livet var kasst. Får se hur de slutar ikväll. Förstår ju att det här tar sin tid och inte funkar på en dag. 
Igår besökte vi även öppna förskolan, de var länge sen vi var där nu och man märker att Selma tycker de är kul och följer med i vissa sånger osv. 
Nu piper snart en tvätt och barnet ska få sova middag. Idag blir vi nog bara inne, de duggar ute så jag har inga planer på att gå ut än iaf. 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Gumman ett alt är att prova natta henne i er säng och sen bär in henne efter hon somnat så hon vaknar i sin säng, hon kommer komma springandes till er på natten iaf men det värt ett försök för att introducera "sova själv" grejen. Det funkade för Alessa tills lillebror kom och hon såg honom i vår säng, då ville hon så klart också sova med oss...allt går i perioder nu, men oftast sover hon med oss och blir superledsen om hon inte får. Det jobbigt men just nu får det vara så så länge Alessa är trygg.

Svar: Tack Katta! Kul att du läser min blogg föresten 😀 just nu går nattningarna löjligt bra. Och har gjort de ett tag nu. Vi lägger bara ner henne och hon sover hela natten. Sen vet man ju inte hur de blir när syskon kommer. Då kommer hon säkert också bli avundsjuk och vilja sova mellan oss. Men vi får se. Innan dess nu så gjorde vi precis så... nattade mellan oss och bar över men de tog så lång tid tills hon somnade. Kunde ta upp mot 1,5 timma var och varannan kväll så vi fick lixom ingen egentid och när hon väl somnat så var vi för trötta för att sätta på en film. Hoppas dock att detta håller i sig. Kram på dig ❤️
Linn

2017-04-24 @ 09:55:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback