Kallt

Hatar att frysa, har gjort det hela dagen. Filtar och mjukis kläder har inte hjälpt. Därför tog jag nyss ett varmt bad, lyssnade på våran nya julkliva med dessa tre damer och så en Sofies mode tidning på det. Nu är jag varm&go och ska gå och lägga mig. Godnatt!

rik tjej

Känner mig värsta rik! Chrille var och växlade våra pengar idag. Lika bra, då kan vi inte göra oss av med dom. Synd bara att det inte är lika mycket pengar som det känns som. Nu är det i alla fall dryga två veckor kvar tills vi åker, hoppas de här två veckorna går jätte fort. Kan knappt bärga mig att få sätta foten i ett land som har plus grader, att få simma i havet och att få ligga och läsa skvaller tidningar/ lyssna på musik i en solstol, att få gå ut och äta på restaurang i en klänning. Allt det känns just nu så långt bort. Aja, nu måste jag i varje fall gå och tvätta händerna. Fett snuskiga pengar det här, det ser rätt frech ut på bilden men i verkligheten är det skrynkliga och smutsiga.

I år ska jag vara ute i tid!

Igår tändes de fösta ljuset i min nya advensljustake med blockljus och fastknutna siffror. Ungefär som den här, som också står på våran spis.



"firade" i alla fall första advent tillsammans med Frida. Vi kollade på Ensam mamma söker finalen drack julmust och åt clementiner, nötter och paradis chocklad.
Idag jobbar jag till halv tio, men ska vänta in Malin som stänger. Så skjutsar hon hem mig, saknar min bil som
f-a-n.
Imorgon är jag Malin och Frida lediga, därför ska vi passa på att åka upp till gamlastan och leta julklappar. Hoppas jag hittar allt jag ska, så får jag det ur världen.


Bajskorv

Vill sluta nu, vill gå hem nu, vill sluta nu, vill gå hem nu!
Okej, jag är less och trött.
Ikväll blir det lite party hos Mickis, eftersom hon har fyllt år. Ska bli skoj.
Nu var det bara en och en halv timme kvar, herrå!

Hej

Jätte dålig uppdatering jag vet!
Ikväll jobbar jag till tio, oj! Nu måste jag in också. Tänk vad snabt en kvarts rast kan gå. Synd bara att det inte går lika snabbt när man sitter i kassan. Hej då!

För det är ingen vanlig dag, för att det är Mickis födelsedag. Hurra, hurra, hurra!

GRATTIS på 20 års dagen kompis!

Aotch

Som jag sa, träningsvärk så det bara sjunger om det. Kände mig som en pensionär imorse när jag skulle kliva ur sängen. Nu håller jag på att laga mat. Gör massor för att få med mig matlåda tills idag och imorgon. Det blir kyckling wook.Tur att jag får sällskap till jobbet idag av Frida, hade varit riktigt otaggad på att gå dit själv idag. Snö och stel=kass kombo.
För övrigt så tänker jag lite extra på Ida idag, som är på sjukhuset och ska gå igenom en del läskiga saker, men allt kommer att gå bra <3

DÖD

Mår illa, skakar, känner mig svag, slutkörd och så jävla duktig. Christin tyckte inte att det räckte med en timmes bodypump, direkt efter så satte vi oss på spinning cykeln och körde ytterligare en timmas pass. Det var länge sen jag tog ut mig så mycket när jag träna, eller vänta... jag har nog aldrig gjort det. Någon kommer att ha ont imorgon. Nu blir det lövbiff med potatis klyftor. Kommer sitta fint i kistan.

Fan vad bra han är!

Sitter och kollar på Idol reprisen. Olle och alla andra kan slänga sig i väggen.

Tjejmiddag

Ibland behöver man en riktig tjej kväll. Jag, Ida och Malin gjorde lagade middag hos Malin igår, satt och pratade om allt mellan himmel och jord, lyssnade på musik och drack vin. Sen kom Frida över och var lika glad som vanligt. Var hemma vid två tiden, somna som en stock. Idag har Christin bjudit med mig på Boby pump på WorldClass, får se hur det går. Hehe.

Niiieh

Blev väkt av min kassaledares ljuva stämma klockan tjugo över åtta imorse. Fick rycka in på jobbet några timmar. till tre, så har två och en halv timme kvar. Ikväll blir det middag, vin och mys hos Maliiii... det var allt. Hej svejjjjsssss

Känner inget sug.

Sitter på jobbet och har rast, har också precis drukigt upp min Nutrilett. La den i frysen innan rasten, så den var kall och go. Perfekt att ta en sån där när man inte är hungrig men måste få något i magen. Här uppe i lunch rummet är jag omringad av godis, här från dator stolen ser jag ungefär mellan tio och tolv stora marabou chocklad kakor, en stor skål med polly och två andra skålar med plock godis. Och för att inte glömma den stora plåten med nybakta bullar från konditoriet. Men det bästa av allt är att jag inte är ett dugg sugen!



Efter att ha varit duktig nu under en längre tid och nästan hållit mig undan från choklad och allt vad det heter, så är godis suget... (så gott som) bortblåst!


Pust

Tog mig två koffein tabletter i morse när jag traskade i väg till jobbet. De höll mig pigg hela dagen.
När jag slutade tog jag en jogging tur hem, död och svettig efter en stökig dag på jobbet. (för lite personal, för mycket kunder och ingen ordning alls). När jag kom hem stod maten (nästan) klar på bordet. Lyxigt.
Nu ligger jag med morgonrocken på mig i soffan, Torsten i knät och kollar på halv åtta hos mig. Mer spännande än så här blir det inte kväll.
Se hela bilden

Jobb

Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Tänkte gå och lägga mig när som, ska trotts allt gå upp innan sju imorgon. För klockan sju så är det dags att promenera bort till jobbet. Det ser jag inte fram emot, men jag lär ju bli pigg så fort jag kommer ut i kylan och där med pigg och förhoppnings vis glad på jobbet. (hatar för övrigt att öppna, blir ju så bortskämd med att börja mellan tre-fyra nästan varenda dag, då man får sovmorgon till minst halv tio). Stackars mig, va? ;-)



Ring

Blev lite kär i den här ringen, ska spana in den nästa gång jag är på stan. Från scorett.

Så mycket bättre

Efter att ha sett några avsnitt av "Så mycket bättre" har jag fått upp ögonen för Petter. Bara så ni vet!

Hej

Kom nyss hem, följde med mamma till Tumba för att hon skulle göra mammografi. Det var mammas första gång men inte min. Inte för att jag gjorde nu, utan för drygt ett år sedan. Då jag kände nått idiotiskt i bröstet som jag var tvungen att kolla. För er som inte vet hur det går till, så klämmer de brösten i en "kopiator" maskin. Inte kul.
Efter mammografin så bjöd mamma mig på tahi mat nu är jag mätt, nästan illamående, kasst.

ZzzZzzz

Fattar inte hur jag kan vara så trött?
Ska nog ta en powernap innan jobbet.
Godnatt!


Jag saknar min bil!

Är lite, bara lite otaggad på att gå till jobbet i snöblandat regn och komma fram blöt, kall och se ut som en slickad katt. Jag vet att det finns buss, men jag vill undvika en kalas telefon räkning nästa månad. Har redan skickat iväg jätte många sms biljetter. Plus att jag behöver röra lite på mig. Så på med en regn jacka och i med hörlurarna.
Hej då!



Ny vecka

Har haft en jätte bra helg. I Lördags blev det två födelsedags firanden, först hos mamma. Där ute åt vi tacos och fikade på kvällen. Halv tio var jag hemma och redo för nästa kalas. Hade en jätte kul kväll, skönt med en riktig hemma fest för en gångs skull. I present fick Cissi en hamster av oss, var riktigt nervös eftersom att det var min ide. Men som tur var så uppskattades den. Nu är helgen över och jag ska strax göra mig i ordning och gå till jobbet.

På Lördag




Imorgon är det Lördag, vilket innebär Jobb fram till sex sen ska jag hinna med två födelsedagsfiranden.
Direkt efter jobbet åker jag ut till Nykvarn för att fira Jocke som fyllde 18 i måndags. Efter det åker jag och halva Ica maxi till glasbärga (?) där Cicci bor, hon fyllde 20 i måndags med och det ska firas hela natten. Kommer att vara seg på jobbet på Söndag, men det gör inget.

RIP Lilla gumman

Lilla gumman (som Mickis så fint döpt henne till) har gått sönder igen. Nu är jag less på det här. Vill inte lägga ut mer pengar på reservdelar/ verkstads besök, som kostar skjortan. På måndag ska pappa hjälpa mig, jag ska åka hem efter hans bil i lina. Han ska förhoppningsvis få den lagad, sen ska jag köra med den samtidigt som han ska spana in lite nya bildar till mig. Eftersom att denna sjunger på sin sista vers och jag är trött på att den strular. Känner att det är dags för en något nyare och bättre.

Housewife

Nu gick luften ur mig. Har varit en riktigt husmor hela morgonen/fm. Har lagat mat och fått lite matlådor och stor städat hela lägenheten utom toaletten för den fick Chrille ta när han kom hem från jobbet. Då han kommer in i köket och skrämmer mig när jag står och damsuger säger "vad fint du gör" säger han och går in till vardagsrummet för att sätta på tv spelet. Å, nej! här hjälps vi åt sa jag. Fyllde en hink med vatten och klorin och stängde in honom på toaletten. Haha! Men jag tror han tyckte det var helt okej ändå, men tanke på hur mycket jag hade gjort.
Snart är det dags för jobb, stänger ikväll. Pusshay!



Ett minne blott

Tänkte fortsätta min hemma-spa-kväll med att snygga till naglarna. Tyvärr blir det inte lika fina som det var i somras. Saknar!

Nöjd

Gjorde slingor i hätta den här gången. Gjorde nästan i hela håret, fast la bara färg i ut växten. Nu känns håret fräscht och jämt. Eftersom att jag la massa slingor i underhåret också och inte bara på själva ut växten som syns.

Lite färg

Jag är räddad! Det finns tydligen något som heter kakel färg (som är målat med på bilden). Är så fruktansvärt spy trött på vårt röda kakel i käket. Men både jag och Chrille tycker det känns onödigt att kosta på oss nytt kakel till en hyreslägenhet och kakel dekorer har jag letat efter som en galning men de verkar inte finnas i affärerna längre. Men nu har jag upptäckt detta. Hoppas Chrille också tycker att det låter som en bra ide. Kommer att bli lika fint som på bilden eftersom att våra kakelplattor är i samma storlek.

Ännu en ledig dag:-)

Bra dag. Promenad med Malin och Johanna. Efter åt vi en gemensam och sen frukost hemma hos Johanna och så kom även Mickis över. Stan och fixat lite inför i helgen. Nu kom jag upp från ett bad, där jag legat med hårfärg och en ansiktsmask. Skönt. Hej då.
Ps. Har snott Idas hemma gjorda ansiktsmasks tips. På Citron, bakpulver och lite vatten.
Och det funkar verkligen. Den svider till på ett bra sätt och man känner nästan hur den  "spränger" bort porerna.

Nattlinne

Hur irriterande är det inte att få hem fel klänning när man beställt hem lite kläder? Svar: Väldigt irriterande!
Nu blir det halv åtta hos mig, fast hos Anna ;-) Vi ska dricka jul te och Alva är ombytt till nattlinne, så söt att jag snart äter upp na. Varför kan inte jag vara lika söt i mitt snobben nattlinne där hemma? 

Ledig

I morse var jag och Johanna ute och gick. Blev dyngsur det droppade till och med vatten från ögonfransarna och håret var genom blött. Det såg ut som att jag kom ur duschen med andra ord. Nu har jag softat hemma ett tag, tagit ett varmt bad och sen legat med dun täcket i soffan med datorn i knät. Det är inte dumt. Ska strax ut i snön igen, ska först ner på stan för att hämta mitt och Idas Nelly paket sen hem till henne en snabbis och så vidare hem till Anna. Vi ska äta middag och mysa hela kvällen. Ska bli roligt att få träffa Alva!

Som sweet 16


Oj, är klockan redan kvart över ett?
Måste sova! Har precis kollat klart på SVTs nya program ung & bortskämd. Handlar om några ungdomar/ vuxna människor som låter sina föräldrar göra allt. Det städar, diskar, lagar mat, tvättar och betalar allt de pekar på i stort sätt. De behöver inte lyfta ett finger. Men nu ska de tillsammans bo i ett hus och leva på cirka 80kr om dagen var och sen städa, fixa och dona. Orka att jag skrev en tv ressektion, nu ska jag sova. Godnatt!

Minusgrader

Igår kom Malin på iden att åka ut till Enhörna för att ta en lång promenad, sen kom jag på en ännu bättre ide att ta med oss frukost ut. Efter att vi varit ute i över en timma, satte vi oss på en liten läktare vid fotbolls plan och värmde oss i solen med varm chocklad och mackor. Efter det åkte vi och jobbade.


En bra helg

Hade en jätte mysig dag/ kväll igår med Anna. Vi tog tre tåget till Stockholm började med att shoppa tills affärerna stängde. Tog tåget till Söder, där vi gick ut och åt. Jag blev bjuden på plankstek med oxfilé, vin och cider. Vi hann med fyra eller fem olika ställen innan mamma och Thomas kom och hämtade oss.
Idag har jag varit på Hedlandet med mamma och mormor, när de shoppade klart (hittade ingenting) så gick vi in i skogen och fikade, haha. På vägen hem ringde jobbet och frågade om jag kunde komma in i kväll (med väldigt kort varsel) så ja, kör från fem till tio ikväll. Det är ju trotts allt dubbelt betalt, så då är det värt det.

Det kommer att bli en bra dag




Har haft en jätte mysig morgon. Tagit en lång sovmorgon tillsammans med Chrille, som också är ledig idag. Och så Torsten mellan oss. Mysigt! Nu har jag ätit upp min lyxfrukost bestående av mackor med skinka och grönsaker, äggröra och juice.
Igår stängde både Frida och jag på jobbet. Hon följde sen med mig hem för att köpa min gamla mobil för 200:- för att hennes gett upp. Men hon kom inte hem för ens vid halv tre i natt. Vi blev sugna på en drink och ett glas vin och Chrille också. Så vi satt uppe halva natten och pratade samtidigt som vi kollade på Svensson Svensson. Mycket trevligt.

På jobbet

Och så var det bara två timmar kvar. Ska bli så skönt att få komma hem till en städad lägenhet. Gick loss på städningen innan jag åkte och jobbade. Gjorde i princip allt man kunde göra. Så nu luktar den rengörinsmedel, eller den gjorde. Chrille har ju varit hemma ett par timmar så den luktar säkert fis när jag kommer hem :(


Jobbig

Just nu är Torsten inne i en jätte jobbig period. Han ligger just nu och biter mig på tårna. Det spelar ingen roll att jag kastar ner han på golvet 24/7. Han attackerar fötterna hela tiden, värst är på morgonen när man är trött och ska in på toa. Jag vet att hans tänder kliar och allt sånt men det är skit jobbigt och gör ont. Men jag älskar han trotts allt.

Framöver

Sitter och kikar på mitt jobb schema som är inlagt på datorn. Kollar hur jag jobbar nu i November, har skrivit upp nån dag då jag kan jobba. Sen klickar jag vidare till nästa månad, så härligt att se en vecka blank utan tider... det ända som står på dessa dagar är semester.
En annan bra sak med detta är att jag precis upptäckte att vi matchade in resan prefekt, på så sätt att jag är ledig den helgen vi är borta. Så jag slipper förlora min helg. (denna vecka semester är obetald). Och slutligen en annan bra sak med schemat är att det nu står att jag är ledig på Julafton och jobbar bara till fem på Nyårsafton (skulle egentligen stängt båda dagarna). Så det känns väldigt bra.
På tal om jobb, så jobbar jag idag fyra till stängning. Så det blir inte mycket fredags mys för min del idag inte, men det är lugnt. Ska bli skönt att börja fyra, för jag måste verkligen städa är hemma. Mina kläder ligger överallt och jag börjar faktiskt tycka lite synd om Chrille som behöver tjata på mig varje dag.

22:45

Har haft en jätte mysig eftermiddag/kväll med Ida och Malin som kom över efter jobbet.
Ägnade en större del av Internet shopping på Nelly i soffan. Beställde hem två blusar och två klänningar. Hoppas det är lika fina i verkligheten som på hemsidan.
Nu ska jag och Chrille kolla film, sen sova. God natt!

Ida

Då var det bara två timmar kvar på jobbet. Sen åker jag raka vägen hem till Ida, vi ska ut och gå, äta midag och mysa hela kvällen:-)

Hej

Det blev ingen 18års present. Istället blev det en topp/tunika, en plånbok, mobil skal, skärp och ett nagellack till mig själv. Aja, får kolla på en present på lördag då jag och Anna åker upp till Stockholm för att ha en heldag:-)

Regn

Vaknade av ett sms från Malin där det stod: utanför dig om fem minuter.
Det var bara att gå upp och ut och traska en timma i regnet. Har precis ätit frukost, ska ta en dusch nu och sen åka iväg till Skärholmen. Ska bla kolla efter något till Jocke som fyller 18 nästa vecka.

Ur arkivet:

Första dagen i skolan efter lovet... var rätt kul men udda!
Jag började bla. helt plötsligt blöda näsblod på matte lektionen. Jag ställer mig upp med huvudet rakt ner och ser när det står och droppar massa blod ner på golvet. Alla stirrar, matte läraren slutar skriva på tavlan (står bara och stirrar) Men hallå?? Kan ingen hjälpa mig lixom? Då vaknar Elin till liv (som satt och sov) hon sprang direkt och hämtade papper, tack! Haha. 
Sen hade vi Idrott, då kör Ida upp en bandy kluppa rakt upp mellan bena på mig. Vilket resulterar att mitt lilla hår mallan bena blev större... plus att jag hade mens så det kändes ju lagom fräscht. Så jag springer från bandyplan med handen mellan bena. (för det kändes som att tampong snöret hängde ut byxhålet eller nått) För mycket info kanske?
Aja, sen när jag kommer tillbaks.. så ligger mina kära vänner på golvet och as garvar. Kul att ni hade kul iaf ;-)
(Så här kunde en dag i mitt liv se ut för två år sedan, måste faktiskt erkänna att jag saknar gymnasietiden)
Ps. Jag hade shorts under linnet;-)

Godnatt

Jaha, den här dagen har ju bara rusat iväg. Inte gjort annat än att sovit, sovit och jobbat och ska strax sova igen. Imorgon blir det ett skönt morgonpass på jobbet till fyra, sen ska jag raka vägen ut i skogen och röra på mig. När jag kommer hem bjuds det på hemma gjord pizza och efter det ligger Chrille på plus.
Nu drar vi på en film i sängen, känner att jag kommer att titta i ungefär tio minuter. Så det är lika bra att Chrille får välja film, så blir det heller inget tjafs;-)

Vintertid

Första November idag, men jag gillar det. Vill ju bara att det ska bli December så vi kan få åka iväg.
Kommer inte på något att skriva för tillfället faktiskt. Måste klä på mig nu sen ska jag ut på en promenad.
På återseende.