Stockholm idag

Om två timmar åker jag Malin och Ida upp till Stockholm. Vi lyckades med att få bra väder också, hade inte varit så sugen på att springa mellan butiker i spö regn. Nu ska jag äta lite frukost:-)

Ett litet personligt rekord

Jag har slagit personligt rekord, jag har varit osminkad i en vecka i streck. Jag brukar i vanliga fall inte vilja "gå ut" utan mascara, känner mig naken/tom. Men med lite färg i ansiktet känns det helt okej. Till och med på jobbet. Hehe, aja ville bara berätta om mitt lilla rekord.
Hade brutalt bruna ben i Rhodos förra sommaren, får nog ligga i om jag ska få tillbaka den brännan!

Ca$h

Min bästa lön någonsin fått kommer in på mitt konto imorgon. Det lönar sig att jobba arslet av sig, även fast jag inte vill ha de så i vanliga fall. Men nu är det inte så att jag kommer att kunna shoppa extra mycket den här månaden eller något i den stilen, utan jag kommer att lägga undan så mycket som möjligt till resan.
Imorgon är jag ledig och det ända som står på schemat är att storhandling med Chrille som också är ledig :-)

Se hela bilden


Sambos

Nu händer det grejer. Eller, jag och Chrille ska bli sambos igen, på riktigt. Det skär lite i hjärtat att lämna ifrån mig min första/egna/ fina lilla lägenhet. Men och andra sidan är det bara i andra hand och jag har inte varit där på några månader. Så det är bara kul att kunna hjälpa Ida (Engren). Eftersom att hon var i stort behov över en lägenhet nu i sommar. Så varför inte :-)? Då kommer vi att bli grannar så det är ju bra.
Jag och Chrille håller i alla fall på att planera lite hur vi ska ha det här hemma, igår tummade vi på att jag ska få ha min fina guldspegel i hallen, YES! Den är inte lika fin i hans ögon som i mina. Jaja, bra kommer det att bli och i veckan ska vi köpa färg till sovrummet. Nu måste jag duscha ska åka och jobba om en halv timma. Tjing!

Varför skulle jag vilja blogga nu?

Jobbar jag inte så är jag ute och njuter av vår härliga sommar värme som äntligen har hittat hit. Så därför har jag varken tid eller lust att sitta inne och blogga.
De senaste dagarna har jag spenderat vid Malins pool, grillat ute på brandalsund, hängt på en brygga vid golfbanan till halv tolv på natten och ätit rå korv med bröd (fick inte igång en brasa) eller så har jag suttit på en filt i dalparken och druckit te med kompisar. Ja, häcken full med andra ord. Imorgon så blir det mer pool häng hemma hos Malin eller så tar vi ett premiär besök hos stranden, får se. Och efter det blir det jobb hela kvällen. Ibland älskar jag att börja fyra!
Se hela bilden

Måndag

Nu tar jag med mig lite mat och går hem till Mickis. Vi ska sitta utanför henne och sola på en filt. Blir perfekt innan vi åker och jobbar klockan tre.

a gift

Igår fick Ida en tavla av mig och Malin som vi pysslat ihop. Vi laddade ner/ beställde hem bilder från extrafilm.se finare att få bilderna i riktigt foto papper istället för att skriva ut i vanlig skrivare. Hur som helst blev tavlan jätte fin och hon blev glad. Nu ska jag ta en kvälls dusch sen krypa ner i sängen. Vi hörs imorgon. Sov gott!

25+ och sol, tack!

Idag skulle vi grilla om det var fint väder. Nu är det inte fint väder så vad gör jag nu?
Måste först och främst hem till Malin för att hämta min bil. Sen pratade jag och Ida om att köpa mat. Är hungrig men har inge pålägg hemma och jag orkar inte äta en torr frukost som består av macka med smör. Blä!

.


Vilken bra helg jag haft! Igår dags-kryssning med jobbet genom Stockholms skärgård. Hur kul som helst!
Idag, solat hemma hos Malin i den super sköna sommar värmen och sen hem till Ida för att fira henne, Vickan och Cajsa som har/ska fylla 20 år. Sen blev det utgång efter det. Har dansat så att svätten runnit och fötterna gjort ont. Som sagt, en riktigt bra helg. Nu börjar jag blir ganska trött och ska försöka sova. God natt!

Onsdags planer

Var ute med två friends så här på kvälls kvisten. Drack te och pratade i en timma, det var mysigt. Men jag hade inga strumpor i skorna, så mina fötter så ifrån tillslut och klockan blev för mycket.
Imorgon börjar jag fyra, jag vill hinna med alldeles för mycket innan det känner jag.
Jag borde...
*Ta en promenad, hörde att Mickis var på!
*Storstäda, diska, damsuga, plocka undan alla kläder.
*Sola, måste få upp en liten bränna tills helgen. Det vore iaf inte helt fel.
*Hem till Ida och hjälpa henne måla.

Undra när man måste gå upp för att hinna med allt det här egentligen?
Ställer jag klockan på nio så kommer jag iaf ligga kvar i sängen till tio, kanske till och med till elva. Men då blir jag riktigt lack på mig själv.

Booring

Uttråkad, ensam och övergiven. Lägenheten är stökig och jag luktar solarium. Borde både städa och duscha, men jag orkar inget av det. Traskar nog hem till Chrilles mamma och sover där inatt, eftersom att Chrille är och ska sova där inatt (pga. att han måste hjälpa henne med valpen). Men innan det blir det en dusch.

En bra dag

Vilken härlig dag jag haft!
Jag och Lina satt ute hos henne och solade hela fm. Pratade om allt vi missat. Såg bilder massa bilder från hennes långresa till Australien och allt hon shoppade. Sen lagade vi lunch och gick till kiosken och köpte glass. Sommar feeling!

Hon kommer med solsken till mig

Vad härligt med sol :-) Trodde vi skulle få regn hela veckan. Nu ska jag göra mig i ordning sen åka hem till Lina. Hej då!

Prosit

Jag nyser så högt så att grannarna vaknar. Jag nyser så hårt så att det kommer näsblod. Jag nyser så att jag blir slut i hela kroppen. Men just nu älskar jag att nysa, hatar att de kittlar i näsan. Imorgon ska jag iaf shoppa en näs spray.

Slappis veckan är äntligen här

Måndag, ny vecka, kort vecka. Jobbar bara tre dagar:-)
Idag skulle jag och Mickis ut och gå. Vi kom bara ner till stan. Båda är halvsjuka och allt känns jobbigt. Så jag passade på att köpa en liten present till mormor som fyller år på fredag och sen en rosa tunika till mig själv (se bild). Sen gick vi hem till mig och drack en kopp té, det gillade våra halsar. Nu ska jag snart åka och jobba.


Hej ett halvår senare...

På tisdag ska jag träffa Lina som jag inte träffat på (pinsamt) länge. Skärpning! Jag ska åka hem till henne, lite orolig bara... är inte helt säker på om jag och min bil hittar till Björnlunda.

hohoho

Trött. Uttråkad. Överskottsenergi. Resulterar att jag bombar mina stackars vänner med ljudklipp på msn.
Liv. Chrille är också trött på att höra mig flamsa, ibland sjunger jag också. Det låter inte bra nu när jag är hes och inte annars heller för den delen. Nu är det ungefär en halvtimme kvar på hockeyn, tiden går ändå snabbt när man har roligt och det är roligt att skicka ljudklipp.

Man ska hålla det man lovat

Hatar hockey. Även fast morfar spelade för Sverige när han var ung och Jocke har spelat när han var mindre. Hatar jag ändå hockey och har alltid gjort. För några år sedan när "alla" sprang omkring på scaniarinken och "kollade" på SSK (kollade mer på alla killar som var där) så var jag med vi ett par tillfällen, en gång var jag i klacken med Ida, om jag inte mins fel? Efter första perioden satte jag mig ner och åt bilar.
Hur som. Jag har lovat Chrille att kolla på hockey ikväll, ångrar det redan. Nej, då.
Får kolla på Wallander själv i sovrummet, det är ju faktiskt också mysigt. Speciellt när tvn är den minsta i värden så man behöver förstoringsglas. Gilla!

Målat klart

Nu har jag målat klart och ska snart gå och möta Chrille som har slutat jobbet. Borde måla om naglarna också!

En mysig Lördag

Vilken mysig dag jag och mamma hade igår. Vi brydde oss inte om det dåliga vädret och åkte till Mariefred ändå och kikade runt i deras små butiker, vidare till hedlandet och till sist fikade vi i taxinge.
Hemma grillade vi, kollade på band på mig och Jocke från 2002-2005. Så himla roligt, hade aldrig sett de förut, var från Spanien i två år, fjällen, från när vi var ute på sjön med båten, "vuxen" fester, skolavslutningar på vallaskolan, kalas och basket/hockey matcher. Vi avslutade kvällen med ett bad i jacuzzin och ansiktsmask.

Orkar inte...

Jag orkar inte med att jag har fått ont i halsen, den går loss när jag hostar (känner mig som en eldsprutande drake).
Jag orkar inte med det här vädret, vi är mitt inne i Maj. Nu är det meningen att vi ska kunna gå utan strumpbyxor i klänningarna och man ska definitivt inte behöva dra på värmen i bilen på kvällarna.
Jag orkar inte med att det ska regna imorgon, när jag och mamma ska ha en hel dag. Planen var först att vi skulle åka ut till Mariefred på fm. där vi skulle kika runt i deras små butiker, ta en lunch och en glass på bryggan i solen.
Blä! Jag orkar inte med sånt som är tråkigt och förstör.

....

Har egentligen ingenting att skriva. Tråkigt va?
Jag har verkligen ingenting att skriva. Eller jag kan ju skriva att jag snart ska åka och jobba, långt pass idag 13-21. Bra fredag!

Vardags lyx

Nu är jag uppdaterad om vad som rör sig kring alla kändisar. Tog ett skum bad och läste skvallertidning samtidigt som jag hade hårinpackling och ansiktsmask. Känner mig som en ny människa.
Nu tänkte jag lägga ifrån mig datorn och bädda ner mig i soffan och kolla på lyxfällan som börjar när som...



Fix

Idag var har varit en bra dag. Massa gulliga kunder. Mest pensionärer, det är ju bara dom som är uppe och storhandlar klockan åtta på morgonen. Här hemma har jag spacklat och slipat lite, men nu måste jag ju bara vänta på att spacklet ska torka ordentligt innan jag kan börja måla.

Konsten är att vattna mycket och ofta!

Idag fixade jag nytt långt hår. På mindre än en timme, den du!

Sugen på helg

Visst är det onsdag idag föresten? Ja, det var det! Genom att vara ledig en måndag så tar man ju bort en tråkig veckodag. Så jag tänkte ju att det var tisdag idag. Så då innebär det ju alltså att det är torsdag imorgon, och så blir det snart fredag igen. Jisses vad dagarna går fort, men det är bara bra, jag är så otroligt helg sugen.. speciellt på nästa helg. Och speciellt när jag vet att jag är ledig två helger i rad, det har jag inte varit sen jag började jobba på maxi.

Trött maxi tjej

Höll på att somna på jobbet idag, kände mig inte alls på humör. Trött, tråkig, inte alls så trevlig och glad som jag brukar vara. Men vad fasiken, man kan faktiskt inte alltid vara på topp. När jag kom hem så gjorde jag i ordning en sallad som jag åt framför Anna anka söker assistent på datorn och resten tar jag till matlåda imorgon. Börjar klockan åtta på morgonen. Usch, kommer att bli segt att gå upp så tidigt när jag har vant mig vid att sova till 10 varje dag. Stackars mig va?
Men och andra sidan slutar jag tre, då ska jag spackla, slipa och till sist måla över Chrilles fula fondvägg i köket som består av massa blad som går i rött, vitt, rosa och svart. Det är för modernt för oss, så den ska få bli vit till en början och kanske beige senare.

Time for work

Nu åker jag och Chrille iväg och jobbar, han börjar halv fyra och jag fyra så eftersom att jag är så snäll så kör jag honom till jobbet idag. Jag stänger ikväll, men det känns faktiskt okej när jag börjar så sent. :-)

Kom precis hem från Ida. Jag och Malin gjorde i ordning en överrasknings frukost/fika till henne i morse.
Handlade med mig bullar, frallor och festis på affären sen hem till Malin och fixade mackorna. La upp allt snyggt på en bricka som vi även pyntade med ett litet värme ljus och så sjöng vi i dörren för en ny vaken Ida och sen mös vi på hennes balkong.

God natt mina vänner...


Snart 20

Imorgon är det ingen vanlig dag, imorgon är det Idas födelsedag och inte vilken födelsedag som helst utan hennes 20 års dag. Min nya langare med andra ord, då kan Chrille få softa lite på den fronten ett tag. Haha;-)

Älskar att vara ledig måndagar

Idag var både jag och Malin lediga, har haft en riktig slappar dag. Eller först åkte vi runt och fixade lite saker till hennes bil, sen fastnade vi på donken i över en timma. Ups!
Hem till henne, pysslade med Idas födelsedags present ett tag.. tills hon kom över. Vi kollade på mamma mia och sen upp till centrum och åt glass på en parkbänk. Ups!
Jaja, jag var nyttig ett tag i alla fall men ska försöka att inte köra av vägen helt.

Se ya

Nu: en dusch Snart: en luch på stan med Malin Senare: jobb


Feels good

Just nu känns så mycket så bra. Våren är här och jobbet har lugnat ner sig, jag får faktist njuta av livet och inte bara jobba mig igenom det på Ica (som det har kännts som). Nu de två helgerna framöver är jag ledig. Fick byta en helg med Jenny, för att kunna vara med och fira Ida och tjejerna som fyller 20. Nästa helg på lördag åker jag hem till mamma, vi ska ha en hel dag och så ska jag sova över där. Det längtar jag efter! Veckan efter det jobbar jag... *trummvirvel* två dagar! Rena rama semestern. Då väntar även en liten dags kryssning genom stockholms skärgård med några från jobbet och så på lördagen blir det 20 års firande. Bra veckor, bra helger och många bra lediga dagar framöver.


PATRIOTEN

Igår jobbade jag från 11-18, åkte direkt hem till Chrille, började städa, plocka undan och diska upp sen gårdagen. Skära upp färskpotatisen, rotfrukterna mm som skulle in i ugnen. Efter en timme kom Chrille hem och vi åt gott framför körslaget. I väntan på att Patrioten skulle börja och herregud säger jag bara. Vilken bra men hemsk film. Jag brukar aldrig böla av en film, men i den här grät jag mig igenom.