här kommer lite blandade bilder från resan :-)



hemma!

Ville mest bara säga hej! 
 
Jag har precis hållit på med mina bilder från resan i drygt två timmar. Har lagt upp massor på fb så orkar därför inte börja lägga upp massa här och nu. Men de kommer senare :-) 
Har haft en toppen härlig vecka med massa sol, bad och fest. Återkommer senare! 
 
 
 
 

Redo för avfärd

Då var det snart dags. Äntligen!
Allt är packat och klart. Dagen har bestått av städning, jag har lämnat min bil hos mamma, jag har strukit lite plagg vi ska ha med oss och slutligen så har vi rengjort alla Torstens tillbehör och lämnat av honom hos Ida. Så nu återstår det bara att jag ska packa mitt handbagage och sen vattna blommorna. Klockan 5.00 imorgon bitti står Jocke och Sofia utanför oss och sen bär det av mot Arlanda där vi möter upp Pagge och Elin. Så vi hörs om en vecka. Jag kan garantera massor med bilder, då jag har ny kamera :-)

Ha det bra så länge och tack ännu en gång Ida (om du läser detta) som tar hand om Torsten åt oss <3


två bra dagar

Godkväll.

Har haft två väldigt bra dagar. Igår kom Madde och Emma över så vi tre tjejer och Chrille satt ute på balkongen hela kvällen och spelade spel och drack vin. Avslutade med en sväng på stan.
Idag har vi varit ett helt gäng för att grilla korv och spela klubb precis utanför oss på en gräsplätt. Väldigt mysigt!
Nu är det dags att sova. Godnatt :-)


äntligen är det semester

Att Chrille kan laga mat är ingen nyhet. Men idag överraskade han med eget kryddsmör till köttet samt egen vaniljkräm till äppelpajen. Allt var super gott och vi är fortfarande mätta såhär två timmar efter middagen...


klockan 16.00

Kvällen har spenderats hemma hos Emelie på hennes balkong tillsammans med henne och Ida. Vi satt ute och pratade i några timmar och dippade grönsaker. Älskar såna kvällar och att man kan sitta ute i endast klänning. Nu är det snart dags att sova. Upp tidigt imorgon för att jobba, klockan fyra är det dags för semester och jag längtar ihjäl mig.


sol och frukost på balkongen

Godmorgon.
Sitter nu och äter frukost på balkongen. Termometern visar drygt 30 grader, så jag tror jag blir kvar här ute tills jag måste åka och jobba klockan tolv :-)


Farstanäs

Kom precis hem från Farstanäs badet. Vi åkte dit idag eftersom att Jocke följde med som var hundvakt. Det var väldigt långgrunt vilket resulterade i att vattnet faktiskt var riktigt skönt. Efter ett par timmar där så är vi nu som sagt hemma och jag ska bara ta en dusch sen åka och jobba...


börjar se ljuset i tunneln

Ikväll jobbar Chrille natt och jag har haft Emma, Madde och Sofie över. Vi kollade lite allsång på Skansen osv :-)
Nu ska jag titta på två avsnitt av sex and the city som går på tvn sen är det dags att sova.
Imorgon ska det bli fint väder så planen är att åka till stranden och sen jobba kväll. T r e pass kvar. Heja, heja, heja!


no life

Bör egentligen både dammsuga och diska men istället för det så börjar jag att planera min packning lite smått. För mig är det standard att packa nån timma innan jag lägger mig kvällen innan vi åker. Men nu fick jag nått ryck och tänkte för en gångs skull vara lite rutinerad och planera mina "outfits" som jag tycker låter super töntigt. Men så är det i alla fall. I vanliga fall så lägger jag bara ner en massa olika kläder. Vilket resulterar i en alldeles för tung resväska. Eller saker som jag typ aldrig använder hemma och som jag för för mig att jag kommer att använda då? Så typiskt att lägga ner sånt som man tror man helt plötsligt börjar gilla bara för att man är utomlands och brun. He he!


en dag på stan

Har haft en väldigt bra ledig idag!
Mötte upp mamma vid tio för att gå en sväng på stan och ta en lunch. Fick även två bikinis av henne, nu har jag en uppsjö av nya bikinis. Dock gillar jag inte ens hälften av alla jag har, även dom som är relativt nya har jag redan börjat ogilla. Det sitter dåligt osv. Men dessa är verkligen att rekommendera om man har lite större byst. De är sköna och sitter jätte bra. Det kommer från kappahl och är kanske inte de första stället jag tittar kläder på iaf. Men även de kan överraska. Sen jag kom hem från stan, tills nu har jag legat ute på balkongen och lapat lite sol. Somnade till där ett tag också, så skönt. De sprack upp och blev jätte varmt ute nu på eftermiddagen.


en gul än

Innan jobbet tog jag och Ida en sväng till Skärholmen. Jag var ute efter denna gula blus och hittade den, en kvar i en storlek för stor men det fungerade bra ändå! Hur glad blir man inte då?
Tänker mig den tillsammans med slitna jeans shorts och en liten bränna på det...
Just nu sitter jag på jobbet och har rast. Slutar 22 ikväll och har sen bara tre pass kvar innan semestern. Idag är det också exakt en vecka kvar till Marbella :-)


nattinlägg

Slutade jobbet 19.30 idag, jag och Emelie åkte sen hem till mig och vi åt en väldigt sen middag på balkongen. När Ida sen hade slutat efter stängning så gick vi tillsammans ner på stan och tog ett glas på Brasseriet, där vi också mötte upp Chrille mf. Blev en rätt kort och lugn kväll. Nu är det dock dags att sova, är jätte trött. Så godnatt :-)

Ps. Tackar mig själv för att jag la ner ett par ballerina skor i väskan. Annars hade promenaden hem inte gått lika snabbt och smärtfritt. Men vill man vara fin får man lida pin!


sista jobbhelgen innan semestern

Har precis haft min första rast, till lunch blev det en mjukglass. Bra va? Hehe.
Det tar ju emot att vara inne och jobba idag om man säger så. Låg ute på balkongen hela morgonen tills det var dags att åka till jobbet. Termometern visade nästan 30 grader vid nio, helt galet varmt. Till och med Torsten nöjt av solen på fönsterbrädan när jag gick hemifrån...


filmkväll

Klockan är snart 20.00 och jag har shorts på mig och det är 20 grader ute. Hur skönt är inte det?
Ska dock inte utnyttja den fina kvällen, utan är nu på väg hem Johanna för att kolla film. Men det är inte helt fel de heller!


turkost

Gick upp rätt tidigt imorse för att hoppas på lite sol innan jobbet. Gick ut och la mig i nån minut innan jag insåg att det var helt meningslöst. Typisk!
Nu har jag ätit lite frukost på min nya frukostbricka som jag köpte på Ikea sist. Börjar jobba om två timmar och hinner faktiskt med en pw innan det.


lunch pass

Vakande med mensvärk i morse, det finns ju bättre sätt att vakna på om man säger så. Två tabletter och lite vila senare så kände jag mig bra. När jag insåg vad klockan var och att det var över en vecka sen jag var på gymet och att ett pass började precis i samma veva så stressade jag mig ner. Fick sista spinning biljetten så lite tur hade man ändå. Så det blev 30min intervall spinning samt 30min styrke pass. Kände att de verkligen behövdes efter två dagar av rent svullande. Och vad hände med mina promenader undrar jag? "ska försöka gå/springa ända fram tills jag åker" fem dagar i rad körde jag och sen hände det något. Typiskt mig...


Ida 23 år <3

Och så var två härliga lediga dagar förbi. Jag har fått lite försmak på semestern nu, är så otaggad på att jobba och vill också vara ledig. Men snart är det min tur!
Dagen började med lyx frukost. Handlade färskt bröd imorse till mig och Chrille. På förmiddagen så åkte jag, Ida och Emelie till Ikea vilket vi inte var ensamma om en sån här regnig dag. Avslutade dagen med middag på Barollo för att fira Ida som fyller år idag och Emelie som gjorde igår. Hade en jätte trevlig kväll.

Bilden är på Ida och hennes nya väska som hon fick av oss. Kändes nästan som hon var på väg till Arlanda när hon rullade hem med den. Önske tänkande! Att man var på väg dit nu alltså ;-)


hipp hipp hurra för "Pom" idag!

Firar Emelie som fyller år idag på stranden. Hon fick välja vad hon ville göra innan hon började jobba. Inget mig emot, rutinerad tjej som beställer fint väder på sin födelsedag. Hoppas Ida gör detsamma imorgon då hon fyller ;-)


sju kamp och utgång

Blev en väldigt lyckad dag igår.
Vi körde sju kamp och varvade med både cider, vin och rose mellan grenarna och sen avslutade vi med två karuseller. Var av jag ångrar den ena (insane) nu har jag dock fått veta hur det känns att börja gråta av ren panik och rädsla. Trodde såklart att den skulle vara jätte rolig men nej, jag bara grät, blundade och trodde jag skulle dö under hela åket. När jag hoppar av så påverkar en av personalen att jag har mascara under hela ögonen. Haha!
Efter grönan gick vi vidare mot Josefinas och avslutade på Cafet. Jag och Chrille åkte hem vid tre tiden och de andra festade vidare. Vilket var mitt initiativ och Chrille borde tacka mig för det. Annars hade han inte fått en minuts sömn i kroppen innan han skulle upp och jobba. Nu fick han ändå 3.5 timma, hehe. Jag har inte sovit så mycket mer jag heller. Kunde inte sova ut imorse, utan ville bara ut och lägga mig när termometern visar 30 grader. Men borde dock försöka sova nån timma snart, med tanke på att jag jobbar extra och slutar tio ikväll.


lyxig lunch på balkongen med Chrille

Tänk om alla dagar kunde vara så här bra :-)


just nu

Skvaller tidning, kvarg och sol ute på balkongen. Bra start på dagen. Som för övrigt ska spenderas på Göna lund :-)


promenera mera

Den här veckan har jag gått/ sprungit varje dag. Eftersom att gymmet inte har samma utbud på klasser på sommar schemat som vanligt så rör jag på mig så här istället. Idag har jag gått till Scania sjön och sprungit två varv samt gått ett och hem igen. Så de blir några kilometer iaf. Mitt mål är att hålla detta fram till resan.


molnigt

Det var väldigt trist att vakna upp till det här vädret imorse. Jag och Emma som hade planerat tidigare i veckan att åka till stranden för att de skulle bli fint, men men. Idag är det bara 17 dagar kvar till Marbella så där bli de garanterat sol som tur är. Just nu och hela morgonen har jag och Chrille legat och kollat på playa del sol avsnitt och varvat med tvättstuga. Ska fortsätta med det ett tag till...


en redig promenad

Direkt efter jobbet åkte jag bara hem och bytte om sen tog jag med mig Ida ut på en pw. Vi var borta i hela tre timmar. Men vi kanske gick i rask takt två av dom, vi stannade och köpte en macka (som fick bli dagens middag) och satte oss och åt middag utomhus och sen traskade vi på igen. En väldigt skön kväll måste jag säga. Trodde inte att klockan var halv åtta när jag kom hem. Det är kvavt, varmt och jätte ljust ute. Härliga sommar kväll!


dagen som gått

Nu ligger jag i sängen och ska strax sova. Har haft en jätte bra ledig dag. Började med att jag och Emma åkte till Torpa för att sola och hänga på stranden. Tyvärr höll inte vädret i sig och var lika fint som när jag studsade upp ur sängen klockan åtta imorse. Så vi blev inte så lång variga. Jag har även ätit mat med Ida på stan, varit ute och gått en och en halv timma med mamma. Och avslutade med grill, vin och häng på en brygga tillsammans med Ida, Emelie, Christin, Steffie och Andreas. Älskar dagar som dessa!
Nu ska jag som sagt försöka sova. Imorgon kör jag ett glidar pass mellan 10-16 :-)


hej och hå

Kom precis hem från en pw/ spring runda. Var ute i 1 timma och 10 min. Och sprang 45 av dom. Har ingen aning om hur långt det blev, men jag orkade mer än vad jag trodde. För att springa är inte min starka sida. Men nu är jag genom svettig och ska ta en dusch och sen vila mig en stund innan jobbet. Blev inte så mycket sömn i natt för min del. Chrille jobbade natt igår och jag och Ida åkte hem hit efter vi stängt på jobbet. Köpte med oss lite att äta och sen hamnade vi ute på balkongen tills klockan blev runt två och hon sov över här och vi somnade inte för ens en timma efter det. Men mysigt hade vi!


frukost och sol på balkongen, godmorgon 1 juli.