shopping dag med Chrille <3

Lördag morgon och vi gör oss klara här hemma för att gå ner till tåget. Idag blir det en hel dag i Stockholm. Ska bli så mysigt. 

Igår efter jobbet åkte jag och Johanna upp till heron för att gå på bio. Blev fifty shades of gray. Hade inte läst böckerna så blev heller inte besviken på filmen som "alla andra". Tyckte den var bra. Med undantag då att det blev lite "pinsamt" mellan varven. Vi hade ett gäng "morsor" bredvid oss på 40 plus. De satt och fnissade emellan åt och tappade alla popcorn i knät. Haha. Jag hade väldigt kul åt dom. 

Nu är det dags att föna till håret och sminka mig sen åka. Ha en bra dag! 


ons.

Onsdag idag och jag tänkte ta mig till gymmet för första gången på två och en halv vecka. Har laddat upp med en monster frukost. Men det är ett tag kvar tills jag ska dit. Där emellan tänkte jag dammsuga och torka av golven. Nackdelen med att solen lyser in är ju att man ser allt skit. Haha!





Den här fina brickan fick Chrille av mig när han fyllde år. (Ja, han är en sån som önskar sig saker till köket då han älskar att laga mat). 

ut på promenad

De senaste två veckorna har jag tappat träningssuget. Har varit förkyld så där av kan jag inte träna, sen den andra veckan har jag bara känt mig så omotiverad. Där emot så har jag varit ute på en hel del promenader. Ibland själv och ibland med både Ida och Johanna. Nu ska jag strax möta upp Malin på en. Skönt med frisk luft innan man ska åka och jobba. 



längtan

Ligger och kikar tillbaka på gamla inlägg här i bloggen från i somras. 
Längtar verkligen efter vår och sommar. Torr asfalt, tunna jackor, öppna skor, ljust ute och värme. 
Men nu är det inte allt för lång tid kvar tills våren är här. 
Och inte heller allt för lång tid kvar tills mamma och jag åker till Grekland. Hela 78 dagar för att vara exakt. Snart dags att ansöka om en semester vecka också. Vad lyxigt det känns att faktiskt få semester så pass tidigt. Det bästa är att jag har ett par sparade semester dagar så behöver inte nalla från de nya. 
Hur som, nu är det dags för mig att göra mig ordning och åka och jobba. Har min "helvetes helg" framför mig. Hatar denna lördag (12-20) men och andra sidan är det då jag tjänar som bäst. Bara att gilla läget :-) och tänka på andra roliga saker som komma skall. 


semla x 2

Bra ledig dag med lunch och bebis-mys hos Alexandra. Sedan har jag och Ida varit hos Malin nu på kvällen. Fika har jag också gjort, två gånger. Så jag har varit så duktig att jag fått i mig två semlor på en och samma dag. Men det heter ju inte fettisdagen för ingenting heller! 


söndags tripp

Idag tog jag en tripp till Strängnäs och hedlandet tillsammans med Malin. Hittade en lampskärm, på en butik i Strängnäs. En likadan jag redan har, fast i annan färg. Gillar den så mycket så ville ha en till. Visar bild en annan dag. Nu är det så mörkt. 
Nu ska jag snart ta mig ett bad och ladda batterierna inför ny vecka. Den här helgen gick allt för fort. 


mysdag

Nu ligger vi två utslagna i soffan, mätta och belåtna. Eller det var ju bara förnamnet. Tänk att man alltid ska hamna i matkåma när man ska äta riktigt gott. 

Dagen har iaf varit väldig bra. Vi började med att städa här hemma. Så skönt att få de ur världen. Har även skakat alla filtar och överkast och låtit de vädras. Inget som syns men de känns vill jag lova, framförallt när man har en långhårig katt här hemma. 

Efter städning gick vi ner på stan för en lunch men vi kom även hem med ett par kassar. Vi båda råkade spontan shoppa lite. Nu ska vi fortsätta kolla på mello, fast de är ju så dåligt egentligen. Vi lär ju dra på en film snart istället. 







14/2 <3

Godmorgon. 

Sitter just nu och äter en "alla hjärtansdag frukost" för mig själv framför Nyhetsmorgon. 

Vaknade super pigg klockan åtta imorse och väckte sen Chrille. Han var inte lika taggad på att gå upp. Men jag förstår honom. Han var uppe länge i natt och kollade på film. En annan däckade på soffan vid tio så får nog vänta på honom en liten stund till. 

Hoppas ni får en riktigt mysig dag allihopa <3 




en ledig helg

Hallå där.

Snart är min blogg motivation tillbaka. Just nu så vet jag inte vad jag ska skriva. Även om jag i övrigt inte skriver så där jätte mycket. Men tycker om att ta bilder och lägga upp. Men just nu blir de knappt några bilder som tas. Men det kommer snart. 

Idag är det fredag och jag slutade redan klockan 15 och gick på helg. Underbart! Är så värd en riktig slappar helg efter att ha jobbat tre i rad. Ingenting planerat än. Imorgon är det alla <3ans dag och min och Chrilles års dag. Hela 8 år har vi då varit ett par, det tänke vi fira här hemma med tre rätters middag mm. 

Nu ligger jag bara i soffan och väntar på att dagens middag ska bli klar. Mycket mer händer inte kväll. Lär ligga kvar här hela kvällen, med nöje :-) 


smoothie & sol

Godmorgon. Hur skönt är det inte att vakna en timma innan klockan ringer och känna sig utvilad. Även idag skiner solen och man blir ju på så bra humör. 




trött måndag morgon

Jag är så himla trött. Ligger fortfarande kvar i sängen, borde gått upp för länge sen då jag ska åka och jobba om 20 minuter. Men ibland är det så värt att ligga och dra sig in i det alldra sista och idag är en sån dag. 
Idag händer det kanske inte så där jätte mycket. Ska gå på step pass ikväll och det ska ju bli kul. Nu är det bara 18 minuter kvar tills jag borde sitta i bilen på väg till jobbet. Om man skulle ta tag i den biten nu kanske. Hej så länge :-) 


söndag

Godmorgon. Vilket väder vi har haft de tre senaste dagarna, så skönt med sol. Man blir ju så mycket piggare av det. 
Får även ett litet hopp om att faktiskt våren är på väg. 

Helgen är snart slut. Har haft en lugnt och mysig sådan. Trotts jobbhelg. 
Nu ska jag snart börja röra mig bort mot Malin tillsammans med Ida och Maria. Vi ska ungås en stund och ta igen lite tid vi har missat då folk varit på vift de senaste två veckorna. Efter de ska jag jobba. Så, de var min dag det. 


tråkig blogg

Det var  skönt med en ledig dag igår. Utnyttjade den till max med både träning, lunch och fika på stan. 

Nu är det saga att ta en snabb dusch sen åka och jobba ett par timmar. 
Det var allt för den här tråkiga blogg-tjejen just nu. Har ingen större inspiration just nu. Som ni kanske märker. Men lovar att den snart blir bättre!

hej.

Ja justja, bloggen! 
Har glömt bort att blogga på nån dag eller två. 

Idag tog jag mig en välförtjänt sovmorgon. Stängde av alarmet och snoozade i nästan en timma. Välbehövligt, då jag känt mig så trött de senaste dagarna. Har jobbat extra helgen som var också, så att nu längtar jag tills imorgon då jag äntligen har en ledig dag. 

Veckan som kommer består av lite pass jag bokat in mig på, på gymmet. 
Samt lite annat skoj som att träffa Anna imorgon och Malin på fredag osv. 
Gäller att boka in lite roliga saker nu när det här vädret är så deppigt. Som varje år, så önska jag att jag kunde spola över de tre första månaderna. Men det är bara att gilla läget när man fastnar med bilen i snön osv. 

Jaha, lite frukost på det här sen ska jag ta tag i lite nödvändigheter innan jag ska åka och jobba. Hej så länge!