Hej

Då har vi äntligen storhandlat. Skönt att ha mat hemma igen. Köpte med mig vegetarisk sushi på vägen hem också, blev riktigt impad av mig själv när jag använde mig utan pinnarna, fick lixom in snittsen på de sista bitarna. Även fast det kanske inte är så man håller, aja. Nu blir det lugnt här hemma innan det är dags att åka till jobbet.

Kvälls mys

Om ungefär tio minuter kommer Chrille hem från träningen. Ska förbereda med grönsaker, dipp och tända ljus i vardagsrummet tills dess. Typ som han hade gjort när jag kom hem från Gbg, då var det också tända ljus överallt, varma mackor i ugnen, te, godis samt ost och kex. Dock orkade jag bara mina mackor samtidigt som längtan till min egen säng var för stor. Men gulligt var det! Näe, nu måste jag börja skala morötter.

Snark

Jag ville bara tala om att jag inte orkat blogga ännu. Igår var jag som i en annan värd. Efter att ha sovit sjukt lite på två dygn, festat och kört bil i fyra-fem timmar i sträck efter det, att komma hem elva på natten och så öppna dagen efter resulterade en överdrivet trött tjej i kassan igår morse. Satt och sov med ena ögat och kisade med det andra mot butiken om jag skulle få en kund. Efter jobbet åker jag hem till mamma och går på hennes spinning pass, efter det visste jag knappt om jag var vaken eller om jag sov, tror jag gick i sömnen?
Aja, men kul har vi i alla fall haft. Så kul visste jag knappt att man kunde ha. Berättar mer om det sen. Nu måste jag ta tag i lite viktiga saker här hemma, som tvätt, plocka upp mina grejer som ligger överallt på golvet och sen tänkte jag äta frukost/lunch. Och så vill jag sola innan jobbet också. Om jag hinner!

Jag är taggad

Då var väskan packad och jag är redo för morgondagens tidiga bil resa. Klockan åtta står Malin redo utanför för att åka. Det var allt för mig, vi hörs när jag kommer hem igen.


Slut

Helt slut, det känns som att klockan är mitt i natten. Det är rätt tufft att jobba kväll och sen vara uppe till två på natten och så upp och jobba tidigt på morgonen dagen efter. Men jag är i alla fall stolt över mig själv som gick upp och kokade havre gryns grönt klockan sju på morgonen. Vill egentligen bara att kvällen ska ta slut nu, vill att klockan ska ringa imorgon bitti och bara åka. Det låter ungefär på mig som att jag ska åka utomlands imorgon, känns nästan så. Ska bli så skönt att få vara ledig fre-lör-sön som jag annars aldrig är och sen att bara få vara med mina bästa vänner, slippa den här tråkiga stan och att veta att man inte behöver göra annat än att bara shoppa och festa de närmsta två- tre dagarna :-)



Chillar

På favorit platsen...

Fått mycket gjort

Ibland lönar det sig att gå upp tidigt. Var uppe klockan åtta idag, tog med mig Torsten i en bur, åkte hem till Malin och hämtade henne, vidare till veterinären (som inte blev av sist). Han fick sin spruta och var så duktig så, sa inte ett ljud. Kanske berodde på att han var så upptagen med att äta sitt godis?
Direkt efter svängde jag förbi Din bil, då min bil jävel börjat strula igen. Vindrutetorkarna har lagt av, eftersom att vi var där så tidigt så hade de tid på en gång och det var bara en säkring som gått och de satte dit en ny. Helt gratis! Kände mig som värdens lyckligaste när jag åkte där ifrån. Alla gånger jag besökt dom kostar det aldrig under 1000kr. (och jag har varit där många gånger) Efter det tog jag och Malin en timmas promenad, kom hem kokade havregryns gröt och nu sitter jag helt avslagen i soffan. Tänk att jag hunnit med allt detta och klockan är bara tolv!
Nu ska jag vila lite sen ta en dusch och åka och jobba från fyra till nio. Direkt efter jobbet ska jag hem till Malin, vi ska bränna lite skivor som vi ska ha i hennes bil på väg ner till Göteborg i helgen, wiiie!



Jag gillar hösten

Var ute och gick i morse, ska bli mina nya rutin att gå minst en 45 minuters powerwalk som det kallas om dagen. Jag menar.. det hinner man, gäller bara att ta tummen ur röva. Har varit duktig nu och gått i snart en vecka i streck.
Hösten är perfekt att ut och gå på, inte för kallt och inte för varmt. Nu sitter jag bara och fördriver min tid framför datorn, ska snart börja bege mig mot till jobbet. Ikväll kör jag till stängning tillsammans med Mickis.

hemma SPA

Har haft en liten ta-hand-om mig själv kväll. Då jag bland annat lagt in lite slingor, haft hår in packning, ansiktsmask, peelat mig, målat naglarna och nu smörjigt in mig med lite brun utan sol. Bara ögonbrynen som ska noppas, men de sparar jag till imorgon. Tycker att det är bäst att ställa spegel på fönsterbrädan och sitta i riktigt dags ljus, då ser man som bäst. Nu ska jag kolla om det finns något att se på Tv annars går jag och lägger mig. God natt!

Tvättade även ansiktet i decleors hud vårds serie, får alltid flashbacks från alla SPA lektioner från gymnasiet, då vi alltid använde deras produkter. Luktar jätte gott.


Luktar gott

Jag vet inte varför men han luktar så himla gott.  La just ner honom bredvid mig i soffan, men lika snabbt kom han upp till mig igen. Nu har jag lagt in honom i tröjan, så jag kan skriva med båda händerna samtidigt. Nu börjar Biggest loser Sverige som jag tänkte kolla på.

Dags för en lång prommis

Nu kommer Malin vilken sekund som helst, vi ska ut till Enhörna för att gå en lång promenad i våra gamla hem trakter. Ibland är det tråkigt och omysigt att gå ut och motionera här i stan.

Längtar till Göteborg

Har varit en lugn helg men inte gör det mig något, eftersom att nästa kommer att bli raka motsatsen. Har varit skönt att bara tagit det lugnt, umgåtts med mamma och jobbat.
Snart är det dags för jobb ikväll igen. Imorgon är jag ledig och då ska jag ta Torsten till veterinären sen kommer mormor och morfar på besök. Plus tvättstuga på det. Vill bara att nästa vecka ska ska gå snabbt, vill ju bara åka nu.

saturday

Nu blir det snart jobb, sen direkt hem till mamma och sova över där. Vi är helt ensamma i huset, mysigt.
Har faktiskt inget mer att säga utom att... ha en trevlig helg så hörs vi på Söndag! Lär ju inte uppdatera ikväll, men man vet ju aldrig.

Hmm

Vaknade tidigt av att Torsten var jobbig, antingen ville han busa dvs. attackera mina stackars fötter med hans jätte vassa klor. Eller så vill han gosa, mysigt tänker ni. Inte mysigt tänker jag, när han är på sånt överdrivet mys humör så han spinner så högt att de låter som att någon går omkring med en gräsklippare inne i sovrummet och så ska han helst ligga på mitt ansikte på samma gång. Eller så ska han börja slicka i mitt ansikte och allra helst inne i näsborrarna. Då slänger jag ut honom, hinner somna om och efter det så har jag någon som står och jamar konstant utanför sovrums dörren. Suck! Men jag gillar honom i alla fall;-)

Det är alltid lika mysigt och roligt att träffa Anna & Alva. Idag var vi hemma hos mig. Vi gick ner på stan, Anna shoppade lite, för min del blev det bara ett par strumpbyxor. Vi handlade mat, gick hem igen och gjorde i ordning en stor pasta/feta och kyckling sallad. Lekte av oss i lekparken och tog sen en promenad runt Scania sjön. Avslutade kalaset i soffan med lite fika och Idol medan Alva sov i vagnen. Nu har jag precis kollat klart på kungarna av Tylösand, ett rätt underhållande och idiotiskt program. Jag och Chrille ligger mest i soffan och garvar och undrar hur dom tänker...

 


Coolt

El-killen var just här och fixade vår el, nästan ingen av våra lampor i taket funkade innan men nu gör de äntligen det. Om några timmar kommer Anna och Alva hit, vi ska umgås hela dagen. Är ledig idag med, värsta lyxen!
Innan dom kommer måste jag ner på stan, har lovar Chrille att köpa en whisky flaska som han glömt och han kan inte göra det idag eftersom att han jobbar. Så för första gången i mitt liv så är det jag som köper ut till honom, coolt!
Sen måste jag även inhandla lite mat tills senare idag, också coolt!

Info

för tillfället dricker jag te ur en av mina stora fina muggar jag fick av Alexandra när jag fyllde år

Torsten ligger och sover bredvid råttan

jag försöker kolla på Ullared på kanal 5 play som just nu bara laggar och jag blir tokig


Ledig idag :-)

Tur att jag och Malin han med en lång promenad idag innan det blev dåligt väder. Nu jag har latat klart mig framför datorn och läst bloggar. Så nu är det dags att ta tag i städning, disk och tvätt. Tur att jag jag har en kille som hjälper mig. Vi brukar dela upp sysslorna. Rätt ska vara rätt!



weight watchers

Att gå när det små duggar, måste vara det bästa vädret att gå ut och gå i. Och så lite gammal musik i öronen som fick mig att tänka tillbaka några år. Hur som, nu har jag duschat, ätit tomat soppa med mozzarella och kollat på ensam mamma söker. En timme kvar tills det är dags att åka och jobba till stängning ikväll, tur att Mickis också stänger.. blir lite roligare att jobba då.

Då var det dags

Då var det måndag igen och jag tänkte faktiskt göra ett försök att börja mitt nya (nyttiga) liv idag. Semestern är ju slut för länge sen och jag skulle ju komma igång igen efter den och bli lika duktig som jag var innan. Vilket gav resultat. Så nu tänkte jag ge mig ut på en lång prommis med min gamla MP3 som legat och skräpat hemma hos Ida i typ tre år, ska bli kul och se vad de finns för musik på den.

ett, två tre

Mina tre nästa helger kommer att bli bra. Dom ser ut på följande sätt..
  • Nästa helg- Ska jag åka hem till mamma på Lördagen, vi ska äta gott, bubbla jacuzzi och börja kolla lite resor.
  • Helgen efter det- Göteborg! Behöver inte skriva mer.
  • Och helgen där på- Är det dags för personal fest på axa. Kommer nog bli kul, hittills är vi över femtio pers som har allmänt sig.

I rymden finns inga känslor


Ikväll blir det bio på heron:-) Blir perfekt, orkar inte göra så mycket idag men vill ändå inte bara ligga hemma. Synd bara att jag missar det första avsnittet av ensam mamma söker (ett av mina favorit program) men som tur är så kan man ju kika på det på datorn.

01:11

Kvällen bjöds på lite charader som jag själv hittade på, blev allt från ett fis nödigt päron, en stressad bilförare med näs blod och en bajsnödig utlänning. Ja, något i den stilen i alla fall.
Sen avslutade vi med en skräck film, inte så populärt från Idas håll men jag tror hon överlevde :-)
Nu är jag jätte trött så jag och Torsten ska krypa i säng medens Chrille är på 50 års kalas. God natt!



IDA Engren gäst bloggar

"baby torst, toorst är min babyyy"
en ny hitlåt som ni kommer att höra på alla Stockholms innekrogar inom kort!
om ni inte kan hålla er så får ni kontakta CREW för en live spelning, balash!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ida äter chips, linn pratar om kön av olika slag, johannas bil är paj, malin är förvirrad, this gonna be a good night.


Chillprill

Efter jobbet idag kom Ida.(E) hit! Jag bjöd på lite käk, vin och efterrätt. Nu ligger vi bara i soffan och chillar, inväntar Malin och Ida som är på väg. Verkar bli en lugn kväll i alla fall, kanske sätter på en film eller bara ligger kvar i soffan och snackar skit. Ja, det var allt för ikväll!

Helg

Både jag och Malin kom hem med massa fina saker från stan idag. Bla. Två tröjor och en kofta :-)
Nu är det strax dags för jobb. Slutar runt tio ikväll, lagom kul. Får se vad jag hittar på efter det, både min och Malins boyfriends ska ha tv spelstunelring ikväll och det känns inte så lockade att sitta hemma och glo på det en  kväll.

Mot stan

Nu börjar det dra ihop sig, ska ner på stan och möta Malin om en halv timma. Vi ska mest fördriva vår tid innan jobbet, orkar inte ligga hemma och häcka. Kanske tar en lunch också, det lär vi göra.
Oj, vilket roligt inlägg det här blev :-)
Hej då!

En mycket fin bild på Maliii från Rhodos.

Puss puss

Ikväll har jag fått massa pussar
Och med det säger jag godnatt!

Soffpotatiz

Idag har varit en riktig jobbig mens-värk-dag. Fick ta rast efter en halvtimma på jobbet, upp och lugna ner mig efter att ha legat och knådat mig på toalett golvet inne i mini-huset. Det är inte alltid lätt att vara tjej. Gick in på apoteket och köpte några starka tabletter mot bla. mens värk som tog sig efter ett tag som tur var, hade ingen lust att gå hem, eller lust hade jag.. men men.
Nu ligger jag här och luktar på en schamponerad Torsten som hoppade in i duschen i morse när jag duschade. Han kom in i lagom tid och fick en stor klutt med löddrande schampo över sig. Han gillar vatten, hoppar hela tiden i badkaret, är nyfiken på allt som har med vatten att göra. Lite jobbigt dock när han blir blöt om tassarna och sen in i lådan och vips så har vi kattsand över allt. Inte så populärt, speciellt inte när man precis dammsugit.
Nu kör vi snart en favorit i repris- halv åtta hos mig, sen Idol. Precis som igår med andra ord.


Taggad

Jaha, nehe jaha... dags att sova lite. Ska upp och jobba imorgon.
Men innan det måste jag berätta att jag, Malin, Ida och Ida åker till Göteborg nu i slutet av September. Fredagen den 24:de för att vara exakt. Vi bilar dit tidigt på morgonen och bor på vandrarhem i två nätter. Ska bli jätte kul att få se något annat än den här tråkstan, att få gå ut någon annan stans och att få shoppa någon annan stans.. ja ni hajjar!
Godnatt!




Gosigt!

Framåt kvällen har jag varit duktig och städat och lagat mat ink. matlådor. Ska strax ta en dusch och invänta halv åtta hos mig, Idol, Malin och Sophie som kommer hit och gör mig och Torsten sällskap...
Som för övrigt ligger och sover innan för mitt linne.

Över tre månaders leverans tid, värt!

Skulle precis klicka hem den här blusen från HM, men sen ser jag att den kommer hem V. 50 dvs i mitten av December. Vilket skämt! Under den tiden hinner jag säkert hitta den i butik.

Två bilder på väg upp till Berget i Lördags.

Trött! Imorgon är min sista dag på "att jobba en vecka i streck" sen är jag ledig på onsdag och Lördag-Söndag ska bli riktigt skönt. Dags att sova nu för att orka med morgondagen jobbar nästan tio timmar om man räknar med ett kassa möte på det. Blä!
Var föresten på IKEA idag innan jobbet, nu börjar vardagsrummet i alla fall bli klart. Köpte en vit fåtölj. Så kul att få ordning, blir mycket roligare att vara hemma då. Näe, nu säger jag godnatt.

snark

Det var tungt att åka och jobba i morse, men hade jätte kul igår i alla fall. Så det var värt det!
Nu ligger vi bara i soffan och vilar och sover emellan åt och ibland kollar vi TV och läser bloggar.

Hej & hå!

Idag kommer det att bli en bra dag. Jobbar 13-19, ska egentligen sluta 21. Efter jobbet kommer Malin och Ida hit, vi ska göra oss i ordning tillsammans och sedan gå hem till Cajsa och sen alla vidare till Torekällberget. Kommer att bli så kul att få gå ut där och att se på Hoffmaestro såklart. Men tyvärr blir det lugna puckar för min del ikväll börjar tidigt på Söndag.
Ps. Innan jobbet ska jag till systemet för att köpa nån cider. Jag gillar att vara 20 trotts allt. Fnizz

Gå och dö

Hoppas på lite trevliga och glada kunder idag, blir ju faktiskt lite roligare att jobba då. Igår hade jag ett par tjurskallar (gubbar) som inte säger ett ord.
Jag- hej hej!
Gubbe- Tyst...
Jag- Då blir det "250kr"
Gubbe- Tyst och ger mig pengar.
Jag- Så, "50kr" tillbaka.
Gubbe- Tyst och tar emot sina pengar och går ner och packar.
Alltså, det där är så fruktansvärt irriterade, svårt att klämma fram ett HEJ!!!!!!

T o r s t e n

Det börjar dra ihop sig för jobb. Ska strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Måste då lämna Torsten (haha) låter så oseriöst.. namnet alltså. När jag tänker på en Torsten ser jag framför mig en äldre, skäggig man i ett gult regnställ ink. matchande regn hatt sitta och fiska på en brygga någonstans i Norge. Men men, idag ska han i alla fall få vara hem själv i några timmar medens vi jobbar.
Men det ska gå bra, ska lämna radion på så att han får lite sällskap i alla fall.

Silver

Just nu har jag så här coola silvriga naglar.

Samsung Galaxy´s

Ja, det här blev mitt sista köp i Stockholm i går. Jag och Malin skulle bara in och kika på The phone house. Eller hon skulle eftersom att hon börjat fundera på en ny mobil. Och så slutade det med att vi både kom ut med varsin. Jag sa först att jag också var lite intresserad av en ny telefon, men absolut ingen avancerad och absolut inte en med toutch. Så blev det den nyaste just nu, rätt kul. Jag är ju rätt o teknisk av mig och vill ha det enkelt, när jag ska låna Idas eller någons telefon så lyckas jag inte med någonting. Men men, jag lär mig. Kul med lite nytt i alla fall.