Blablablaa

Hej, jag heter Linn och jag suger på att blogga. Eller jag suger mest på att uppdatera min blogg. Jag har helt enkelt ingen lust. Eller, ibland får jag ju lust men det är väldigt sällan.
Men nu över till min liv som består av en tjej som är överlycklig över att hon har semester och att hon har det i över tre veckor till. Det som händer i mitt liv idag är att jag ska snart träffa mamma, vi ska nog ses på stan över en lunch eller så blir det en fika på taxinge slott. Efter det ska jag och Malin åka och handla mat osv tills imorgon, då vi ska ha vår fest. Så vi får hålla alla tummar på att det inte regnar imorgon, vilket det inte ska, men ändå man vet ju aldrig.
Isf kommer jag att bli arg, väldigt arg. När vi planerade den här festen så såg vi framför oss...
Glada vänner i somriga kläder och ett soligt väder. Det rimmade ju nästan, eller skulle kunna bli en bra refräng till en riktigt sommar hit?

sju dagar kvar

Nu ska jag och Chrille strax åka och handla mat, ingen storhandling den här månaden. Varför fylla kylen full med varor som ändå bara kommer att bli dåliga? Om exakt en vecka åker vi!
Så vi har varit duktiga och skrivit en matlista för vad vi ska äta den här veckan.
Ps. Fan vad jag älskar att jag har semester. Igår la jag undan mina Ica Maxi kläder i en låda jag aldrig öppnar. Äntligen kan jag använda lite vanliga kläder.

1234

Haha. Nu vet jag varför jag har ont i nacken idag. Det är farligt att köra propellern med huvudet (toffsen) och dessutom så blir ju håret sådär lagom snyggt på alla bilder sen. Tips. Om ni också vill köra propellern så avsluta isf med den och kör inte allt för hårt. Tänk på den stackars nacken!

Längtar tills klockan halv tio ikväll

20100724588-001 (MMS)
Igår blev det drink kväll hemma hos Ida. Jag var hemma klockan fyra i morse och vaknade för typ en kvart sen. Ska åka och jobba om en timma. Vill sova, är fortfarande trött men annars mår jag bra.
Min sista dag ju, efter jobbet åker jag och hämtar Chrille som också slutat och vi kan med ett leende på läpparna komma hem, lägga oss i varsin soffa, kolla på en film och känna att vi har semester. Vi kan gå och lägga oss när vi vill och vi behöver inte ställa någon väckarklocka.

Ps.

Varför har vi inte 7eleven här i Södertälje?
Det har ju börjat med en ny yoghurt glass som inte bara är as god utan socker fri och fett snål.
För bra för att vara sant, typ!

Nämen hej

Idag har jag tagit sovmorgon, shoppat, ätit en god lunch i Stockholm, solat (solarium), målat naglarna och duschat. Känns som att det varit en bra dag idag. Imorgon är det Lördag, sen är det Söndag och sen är det semester! Ett jävla tjat, jag vet. Men det ska bli helt underbart.


Köpte nytt löshår idag också, kändes som att det var dags nu.

......

Exakt en vecka kvar till semester, fem arbetsdagar, sen väntar fyra veckors ledighet, drygt två veckor kvar till Grekland. Ja, nu är det bara att bita ihop och jobba. Den dom väntar på något gott väntar aldrig för länge....

Tills natt blir dag!

Fast jag stängde på jobbet i fredags hindrade det inte mig från att åka hem till Johanna på fest och tur var väl det. Blev en hel lyckad kväll med dans, lekar och bad mellan tre-fyra på morgonen. Det är såna här härliga sommar kvällar man minns som bäst sen när snön är här på besök igen.
Nu är det här helgen över och jag har jobbat extra :-) Om exakt en vecka imorgon har jag semester i fyra veckor, om jag längtar!

När svensk sommar är som BÄST!

Underbart att bara få komma iväg en liten stund. Att få umgås med sin familj. Att få njuta av livet.
Ja, dessa två dagar har varit jätte mysiga. Igår tog vi ett tidigt tåg upp till Stockholm, affärerna hade inte öppnat när vi var framme så vi satte oss på ett fik och åt frukost. Sen vidare på en kort shopping runda, fick med mig tre klänningar. Efter det tog vi bussen till Djurgården och hade picknick, mamma var gullig och hade tagit med vin.
Sen checkade vi in oss på hotellet som låg precis vid skansen, som var jätte fint!
Vi tog oss en runda på skansen, åt glass och njöt i solen. Senare, blev det en promenad längs vattnet och sen stannade vi på en restaurang. Sen gick vi tillbaka till hotellet och satt på deras ute servering och pratade tills sent på natten.
Idag vaknade vi upp och åt en riktigt lyxig frukost. Hotell frukost i sig är ju helt underbart, men det här var en klass för sig. Pannkakor, nygräddade våfflor med sylt och grädde, tropiska frukter, juice maskin där man kunde lägga i egen frukt och göra egen juice m.m.
Efter det tog vi båten över till fjäderholmarna, la oss på en klippa och solade (det blåste en del, så man kände inte att solen tog så bra) men det gjorde den, bränd var ju bara förnamnet! Och så lite saltvatten på det! Vi tog en lunch och så mer glass på det. Ja, nu fick jag nog med allt!
Har tagit över 150 bilder. Så ett par kommer jag att bjuda på. Men inte nu, är alldeles för lat för det nu.


Strömavbrott, vin & Stockholm!

Idag blev det strömavbrott tre gånger när jag jobbade idag. Allt blev mörkt, maten i frysarna började tina och kassorna slutade fungera. Irriterade kunder lämnade ifrån sig sina fulla kundvagnar och vi hade en del att göra. Men i allt kaos, så var det ändå rätt kul. Vi fick gå runt och bjuda på glass och det är ju inte var dag liksom.
Ikväll ska jag och Chrille gå upp till Rasmus och Erika (våra grannar) och dricka ett eller två glas vin. Mysigt!
Men inte mer än så, för att jag måste vara pigg och glad imorgon när mamma och Jocke kommer och hämtar mig klockan åtta. Vi ska ta tåget upp till Stockholm, sedan båt vidare till fjäderholmarna för att sola och bada hela dagen. Sen sova på hotell vid skansen, på Torsdag är jag också ledig och då blir det lite shopping och lunch i gamla stan. Ska bli så mysigt att få umgås lite med mamma och lillebror. Är ju inte var dag!

Nu kan hon handla sin egen alkohol


GRATTIS IDA 20 ÅR!

Och så sprack det upp...

Se hela bilden

Nu tar jag mitt pick och pack och åker hem till Ida. Vi ska ligga ute på gräsmattan och sola innan jobbet. Synd att solen inte når hennes balkong än, men man kan ju inte få allt...

HEJ

Igår var både jag och Chrille lediga. Började med att ta en promenad sen mötte jag upp mamma på stan för en lunch i solen, tog sen en promenad till mormor och morfar, satt och fikade på deras balkong. På hemvägen gick jag förbi hund dagiset där Ida jobbar och hälsade på. Hemma, så fick jag städryck. Jag diskade, damsög hela lägenheten, bäddade rent, dammade och torkade, plockade samt strök och hängde upp nya inköpta gardiner i kök/vardags rum. Samtidigt som Chrille lagade lasange och sprang upp och ner i tvättstugan. Kändes så bra att gå och lägga sig. Efter att ha hunnit med allt man vill på en ledig dag. Motion, träffat folk, ätit god mat och gjort en massa nytta!



Bara för att..

Bara för att jag och mina två Idor (?) hade bestämt oss för att ligga och sola i dalparken idag innan jobbet, så är det molnigt. Bara för att jag har köpt skvallertidningar att ta med ner. Bara för att jag har gjort en sallad att ta med till lunch. Suck!
Aja, får hoppas på fint väder imorgon igen, då både jag, Malin och Ida.E är ledig och hade tänkt att besöka en strand. Nu ska jag ut på en promenad!

Min Midsommar i Bransalsund

Har ju lite att ta igen nu när jag haft en "blogg pause"....
Min midsommar 2010 kan sammanfattas så här:
Tips promenad; Som Maria stolt kammade hem och vann en film (mumien) som första pris. När blir den omtalade filmkvällen föresten?
En så kallad sprit hinderbana; (tre lag) 1, klunka 33cl alkohol. 2, fånga upp ett stort äpple i munnen som ligger och flyter i en hink med vatten. (i vårat fall saltvatten=Pata spydde och fick hoppa av= mitt lag förlorade). 3, spring till en tallrik full med mjöl och försök få tag på en godis som ligger i botten av tallriken (ansiktet är då helt blött sen hinken med vattnet) 4, ta dig en skit äcklig shot så att det bränner i hela magen. 5, snurra runt en pinne (nork fylla). 6, spring tillbaka till ditt lag och det är nästa mans tur.
Svettiga & mjöliga som vi var, tog vi oss ett dopp innan det var dags för midsommar lunch. Någon hade varit duktig och tagit med sig en tvål också. Så man slapp lukta prutt.
Mat, mat och mera mat. Chrille stod för grillningen. Alla av njöt färsk potatis, prins korvar, köttbullar och sill- snusk i en varsin campingstol mitt ute i ingen stans medens solen stekte.
Vad gjorde vi mer? Innan vi grillade själva middagen? Jo, vi gick ner till vattnet och hämtade cider på rullande band, lyssnade på musik och gjorde midsommar kransar.
När det blev mörkt, så dansade vi runt midsommar stången. Lät något i stil med "så här gör stekarna var dom går och var de sitter och var de står.... och får vi lov och får vi lov att sjunga stekarnas visa" och så dansade vi som alla stekare. (Nu tänker du säkert, men vilka töntar)
Ja, kvällen slutade med trötta människor i tält. Utom Chris då som inte hade något tält och fick ligga ute i gräset på Malins filt! Lyxigt värre.

Två timmar tidigare, mer än 200:- fattigare.

Det bästa med mitt jobb är att man kan få sluta tidigare!
Idag frågade jag vår kassaledare om det var OK att kanske få gå hem en liten stund tidigare för att.... *värdens sämsta anledning* jo, för att jag ska ut ikväll.
Och snäll som hon är den där Minna som hon heter så fick jag gå hem två timmar tidigare. "Hej då och ha nu så roligt ikväll" Okej, om det nalkades bröllop, begravning eller ett stort födelsedags kalas på g... så kan jag tycka att man kan få gå hem om det är lungt i butiken. Men det var bara att tacka och rulla hem, nu sitter jag bara i soffan och latar mig, ska strax hoppa in i duschen och sen snygga till mig lite. Blir bara en sväng ner till Flamingo ikväll, inget skaka rumpa idag inte... ska ju ut till mamma tidigt imorgon, vill inte missa en ända soltimme.


Fniss

Om man sitter hemma alldeles för sig själv och skrattar så att tårarna rinner framför datorn så är det något som är riktigt roligt! Gick precis in på Emelies blogg och möttes av det här inlägget. (Hon ska flytta och heter Mangs i efternamn och alltså inte Mango!) Haha! Tack Mango E, du "gjorde min dag"....

img_6807 (MMS)


Det är skönt

Jag älskar att jag kommer på mig själv klia mig försiktigt i ögat, för att inte riskera bli svart under ögonen. Eller, det är ju egentligen inte det jag älskar utan jag älskar att jag kommer på att jag inte har någon mascara och kan klia hej vilt. Så jävla skönt när man är pollen allergiker! Jag är rätt stolt över mig själv som "slutat" använda smink till vardags. I alla fall då och då....




Svättis

Igår köpte jag och Malin gym kort på friskis igen, det var verkligen på tiden eftersom att det gick ut i vintras.
För 500:- får vi träna i två månader. Så nu jävlar! Nästan exakt en månad kvar till Grekland, så man bör ju ligga i. Ska pallra mig dit innan jobbet imorgon bitti också, är faktiskt taggad hoppas bara att det håller i sig.
Fan, nu ställde Chrille precis fram en skål med maräng swich framför nyllet på mig. Det är inte lätt att bo ihop med en kille som älskar glass, chips och läsk. När än själv blir tjock av att bara titta på det!