ut med det gamla och in med det nya

Imorgon är det hårfix som gäller efter praktiken, ska bli så skönt att få det fixat och fint.
Godnatt.

typiskt

Åh vad arg jag blir på mig själv.
Nu har jag missat top model Sverige som jag har väntat på ända sen första dagen jag såg det på reklamen.
Istället skulle jag slöa omkring och göra ingenting, okej inte hela världen kan kolla på nätet men ändå. Hihi!

kalasigt

Kom precis hem från träningen. Nu ska jag samla lite krafter för att orka ta en dusch och sen göra iordning något lätt att äta. Magen kurrar! När jag praktiserar på skolan så äter barnen klockan elva och har bara ätit en skål med fil och mysli när jag kom hem. Så inte så konstligt kanske. Där efter måste jag slå in Chrilles presenter, innan han kommer hem från jobbet. Ikväll ställer jag klockan lite tidigare än vanligt, för att gå upp och sjunga för honom imorgon bitti eftersom att han fyller år. Funderar på att komma in med en bricka med frukost också. Fast han är ju ingen frukost människa och han lär ju inte vilja gå upp vid halv sju när han börjar tre och äta? Aja, får se hur jag gör. Jag skulle bli glad iaf, fast jag älskar ju frukost och har inga problem att äta direkt när jag vaknar. Utom imorse, när jag gjorde havregrynsgöt som blev som klister, det var lite svårt att få ner. Vad jag skriver en massa strunt. En dusch var de ja!

hej

Blev just påmind av Emma att jag inte uppdaterat bloggen. Igår hade jag fullt upp och var knappt hemma på hela dagen, så därav ingen uppatering. Nu sitter jag isf hemma hos Emma, vi ska strax röra oss mot gymmet. Idag blir det 60min step och det ska verkligen bli kul. Det var nu två, tre veckor sedan jag gick på det så nu är jag riktigt taggad så jag hoppas att inte foten sviker mig :-)

stel

Nu har jag smörjt in min nacke med voltaren. Tror jag har en blandning mellan träningsvärk och ont från jobbet igår. Nacken och skulderbladen tar en del stryk av att sitta i kassan i flera timmar och göra samma rörelse hela tiden. Sen av att dra och lyfta flera staplar med kund korgar också! Skit jobb.

söndag

Godmorgon.
Var tvungen att pallra mig upp ur sängen nu, även om jag hade velat legat kvar. Kom hem sent igår, åkte hem till Malin och kollade film direkt efter jobbet. Sen hade jag svårt att sova när jag kom hem. Chrille var ute och festade med alla kill kompisar i Stockholm inatt, så thats why! Inte för att jag är orolig för någonting men hatar att sova själv. Så då tar de sin lilla tid, studsade upp ur sängen inatt också när jag hörde någon prassla med nycklarna vid fyra tiden. Ingen inbrotts tjuv utan bara en lite berusad pojkvän, då blev jag lugn och somnade på två röda. Nu blir det lite frukost eller brunch eller något!

äntligen

Äntligen är man iprincip helt återställd i foten och i benhinnorna också för den delen. Gick på aerobicen imorse tillsammans med mamma som har köpt klippkort på worldclass bara för att kunna gå på Lördags aerobicen för att den är så bra. Annars är hon spinning ledare på sydpoolen så därför tränar hon såklart där. Aja, det var väldigt skönt och kul att studsa omkring i en timma. Dock väldigt jobbigt och det känns att man har legat på lat sidan ett par dagar nu. Men nästa vecka tänker jag komma igång ordentligt igen :-) Om drygt en timma är det dags att åka till jobbet. Idag blir jag på Maxi hela dagen, från 14-22-15. Känns sådär en Lördag, men nästa helg blir det andra bullar. Ska ta och få i mig lite lunch nu tänke jag. Vi hörs sen!


tros inlägg

Tänkte tipsa om dessa söta trosor från nelly som nu är nedsatta till 25:- styck och sen fri frakt på det. Jag har inte beställt hem dom, min troslåda är fullproppad. Men söta & billiga var dom!

någon har blivit vuxen och ska flytta hemifrån!

Igår ringde Calle som jag hyr ut min lägenhet till på Övretorekällgatan. Han ringde iaf för att säga upp lägenheten. Fick först lite panik. Orkar inte hyra ut den till en tredje person, för att hålla den till Jocke den dagen han flyttar hemifrån. Pratade med mamma som i sin tur pratade med Jocke om det och han blev helt överlycklig. Han är redo att klippa navel strängen från Nykvarn och flytta in till stan. Kan inte tänka mig att min lilla lillebror, Ägget (som jag kallat han för i för många år vilket resulterat i ett par blåmärken) ska flytta hemifrån. Till min lilla gammla etta. Att han ska klara sig själv. Att han ska stå i den lilla kock vrån och laga egen mat, gå upp och ner för trapprna och bära tvätt, städa och inte ha en mamma som tjatar på allt och ingenting. Han har tydligen blivit vuxen och jag kan inte direkt inse det än. Men killen fyller ju trotts allt 20 i år, har tagit sitt körkort och har egen bil och fick en parkerings plats på en gång, han har fast jobb och tjänar bra med pengar. Så varför inte egentingen? Men ändå, som sagt. Han är ju mitt lilla ägg och jag har inte riktigt insett att han inte är så liten längre!

pillows

Jag kunde inte riktigt släppa tankarna om det där kuddfodralet med fjärlilar på som jag bloggade om förut. Så här om dagen trillade det ner från brevlådan tillsammans med två andra vita kuddfodral med små volanger på från h&m. Så nu har jag bytt ut de i soffan och i sovrummet. Snacka om att tröttna på sina stjärnkuddar, eller jag tycker fortfarande om dom men kände för en liten förnyelse efter att ha haft de överallt. Det som också är nytt i sovrummet är korten i ramarna på nattduksborden, har bytt ut ikea "konsten" mot svart vita bilder på mig och Chrille från Zakynthos. Inte nog med det har jag hängt upp randiga gardiner och för drygt en månad sen köpte Chrille en ny (begagnad) tv av hans mamma. Så nu slipper jag kisa och anstränga mig för att se texten när vi kollar tv/film i sovrummet :-)

färdig målat

Kom precis upp ur ett varmt bad. Så skönt, efter att ha hjälpt Malin med målningen så var man rätt full med fräg. Nu sitter jag bara här med morgonrocken på och nymålade tånaglar. Det är inte varje dag man målar dom direkt, men ja. Tänkte ta och lägga mig på soffan nu och sappa runt på tvn. Är helt slut idag igen. Det tar verkligen på krafterna att måla. Upp och ner på pallen, doppa rollern och köra ett par varv innan det blir klart. Men resultatet blev jätte bra så det är ju värt det :-)

inte en lugn stund!

Nu gick luften ur mig.
Efter solningen idag gick jag en snabb runda tillsammans med Sophie och Malin på stan och gjorde ett ärende på banken. Därefter åkte vi bort till Moraberg och in på Rusta för att bunkra upp med lite torrshampoo. Bort till mammas jobb för att hämta en tränings bh som hon köpt till mig :-) Sen hem till Malins päron för att fylla bilen med ett par flyttkartonger. Hem till Malins fina lägenhet för att börja plocka in lite porslin. Vi upptäcker att väggarna i vardagsrummet inte alls är vita utan rosa/beiga?! Haha. Bra koll. Det skulle dom ju iaf inte vara. Så bort till Moraberg igen, efter att jag har tagit sprutan som förövrigt gick förvånans värt bra inte än enda tår :-)
Iaf, in på K-rauta för att köpa massa målarfärg och tillbehör. In på ÖB för att köpa tre t-shirtar i storlek XL och måla i. Hem till Malins päron för att hämta en pall och lampa. Tillbaka till lägenheten och börja måla. Var hemma för en timma sen och då började jag plocka med tvätten och vika in den. Nu satte jag mig ner och skulle kunna sova sittandes på stolen. Men innan jag lägger huvudet på kudden ska jag kolla på ett avsnitt av Elsas värld.
Vi hörs imorgon!
Sophie snyggade till sin t-shirt genom att måla dit smilisar på brösten!

babbel

Ställde klockan på halv nio imorse och gick upp kloclan nio. Nio är en bra tid att gå upp tycker jag. Inte för tidigt och inte för sent så att man får ångest över att ha sovit bort hela dagen. Det första jag gjorde när jag vaknade var att ta tag i mina två räkningar som blev strul igår, så nu är även det betalda och klara.
Nu ska jag ta och snygga till mig lite sen göra något av den här dagen tänkte jag. Måste också ringa och boka tid för att göra om mitt hår. Nu sjunger det på sin sista refräng känner jag.

hatar ful dagar

Imorgon är jag hemma från praktiken pga. sprutan och alla dess biverkningar som man kan få. Plus att ungarna har utveklingssamtal imorgon på skolan så är ingen ide att sitta och åka fram och tillbaka till Salem helt enkelt. Så det ska bli najs med en liten sovmorgon. Hade också tänkt att sola, solade sist till nyår. Okej, det är inte så länge sen men jag har haft allt för många ful dagar på senaste tiden. Så där så att man undviker speglar, så lite stekning i solariet gör nog susen. Eller...?
Nu menar jag inte att man måste stå och posa framför en spegel stup i kvarten och känna sig snyggast i hela värden, men ni vet säkert själva att fuldagar inte är något att hänga i julgranen.
längtar till sommaren!

slut som artist

Puh!
Det var tungt att spinna idag. Känns att man inte varit på gymmet på ett par dagar. Kände också att man inte ätit ordentligt idag. Skol lunch kl 11, lite ris och sås plus grönsaker. Den så kallade kyckligen i "hawaii grytan" var ingen höjdare, eller jag smakade inte ens. Det räckte med att titta på de slemmiga kycklig bitarna som simmade omkring, stackars ungar. Sen dess har jag bara ätit två mackor, så det var nog inte tillräckligt. Kände mig lite snurrig i kolan när jag hoppade av cyckeln. Men ska ta och äta något nu efter duschen, ska bara ta och samla lite krafter först :-)

Från det ena till det andra så är jag nervös inför morgondagen. Då det är dags att ta min andra av tredje gardalsil spruta. Som jag nämnt tidigare så är sprutor bland det läskigaste jag vet. Sist började jag svettas som en gris och fick lägga mig på golvet efteråt och blev vit om läpparna. Jag hoppas att det går bättre imorgon. Själva sticket är väl kanske pytte lite ok, men sen när de sprutar in vätskan. SATAN vad ont det gör. Jaja, det är iaf mot en väldigt bra sak. Så det är ju 1000 gånger värt smärtan ändå, om jag någon gång i livet skulle åka på livmoderhalscancer.

rosa såklart

God kväll!
Har precis betalat alla mina räkningar. Utom två, vilket är väldigt störande! Den från telge energi har ännu inte hittat hit, så får ta och ringa dom imorgon. Och termins avgiften från skolan hade inget OCR nr eller referens nr eller någonting. Så får kolla upp det med. Suck! Efter praktiken idag tog jag och Malin en runda på stan där vi även stötte på Hanna. Alla var visst lite shopping sugna, men vem är inte det på lönings dagen?
Köpte bara det jag "skulle" iaf. De blå fjäder örhängerna från BikBok samt nike linnet och tränings väskan/påsen. Dock inte exakt det linnet jag spanat in tidigare. Utan hittade ett ännu finare som var på rean. Från 349kr till 149kr det tackar man inte nej till. I en väldigt tjusig rosa färg som jag tänkte premiär använda idag på spinningen. Nu var det en vecka sen jag tränade sist så det ska bli himla skönt att få röra lite på sig. Men ska inte gå all in på direkten utan börjar med spinning. Då jag bara kan sitta ner och cyckla i min egen takt om det skulle behövas. Nej, nu ska jag slänga i mig nått lätt innan jag drar iväg.

dagen

Efter praktiken kände jag inte för att bara åka hem. Har känt mig rätt rastlös nu det dagar jag bara varit hemma och vilat foten eller nu, när jag kommer hem och inte kan åka iväg och träna. Så jag tog med mig Malin på en IKEA runda. Där vi åt tidig middag för hela 17:- sen tog vi några varv och kom hem med en liten påse. På något sätt lyckas man aldrig komma hem därifrån tomhänt. Det skulle kännas konstigt att passera kassorna utan att köpa något, presonalen lär ju reagera och undra om man inte snott med sig något istället.
Det blev två svarta ramar och en duk. Duken köpte jag dock på hemtex. Sen fixade jag även om lite på tavel hyllan. Nu är jag jätte nöjd, det saknades verkligen något på väggen innan. Det ända vi behöver till köket nu är en lampa över bordet. Men där tycker jag och Chrille lite olika. Jag vill gärna ha någon med lite "kristaller" medan han har sin åsikt om just såna lamor! Men men, en vacker dag kommer vi överens om någon.

jag vill också följa med

Killarna drar på bandy träning (typ) och jag inväntar mammor & mini modeller som börjar när som. Patetiskt pogram men så underhållande!

sommardrömmar

Underbara klänningar.

mönstrat


ett h&m paket

På väg hem idag möter jag brevbäraren i porten hållades i ett h&m paket som inte fick plats i brevlådan. Jag frågar om mitt namn står på paketet. Vilket det gjorde! Jag sa att det var mitt och frågade om jag fick ta det på en gång (så lipper jag att hämta ut det på posten dagen efter). Han sa att jag såg snäll ut och därför gav han mig paketet. Så när jag kom hem så hängde jag upp handdukarna och la ut badrumsmattan (som jag för övrigt inte vart nöjd med, mattan var för liten och fjuttig för min smak och såg mer ut som en handduk på golvet) men behåller den ändå. Lönar sig inte att skicka till baka den iaf, just nu får den hänga på handduks torken som dekoration.
Kuddfodralen var jätte fina och passade perfekt i soffan. Åkte upp på vinden och hämtade två innekuddar i dun, så de blev tjocka och fluffiga. Bilderna verkar inte vara på min sida, men lägger upp dem när de fungernar.

andra gången i rad

Imorse när jag kommer ut till bilen och börjar ta bort all snö så upptäcker jag att någon idiot har tagit mitt ena torkar blad för andra gången. Blev ju av med det för ungefär tre månader sen. Såg att idioten försökt att ta det andra också men lyckades tydligen inte. Trode först att det var trasigt men de visade sig att de gick att trycka till. Så efter praktiken fick man svänga förbi mekonomen och köpa ett nytt. Blir så less!

tack för idag

Nu ska jag tvätta håret (som jag inte orkade göra när jag duschade tidigare idag) suck!, måla naglarna och dricka en kopp te. Sen invänta Wallander som börjar klockan nio,
får se hur långt man orkar titta.

städa & köttbullar

Hela morgonen har jag städat. Det är bra att få besök av mamma & mormor, för att då måste man nästan städa. Så nu är alla kläder undan plockade. Golven är även rena, jag har damtorkat och bäddat sängen. Det är rent och fint med andra ord. Hela förmiddagen har vi gjort hemma gjorda köttbullar. Mamma tycker att jag ska bli bättre på att göra riktig mat, så nu har hon lärt mig att göra köttbullar. Hela frysen är full, så nu har vi ett lager. Hon köpe även annan mat och bunkarade upp med, det tackar man inte nej till några dagar innan löning och kylen nästan ekar. Utom att göra köttbullar så tog vi en fika. Nu sitter jag bara och tar det lungt, tänkte kolla lite på ett par avsnitt av playa del sol, som jag och Malin började kolla på igår... riktigt roliga! Sen ta tag i pluggandet. Btw. Är foten snart helt läkt, haltar omkring lite nu bara. Så skönt!!!!!
Att tända doft ljus efter en storstädning är pricken över i:et.

gardin fix

Istället för att städa i det rummet som verkligen behövs städas gör jag fint i de andra rummen istället. Så typiskt mig, att städa i övrigt är helt okej. Men att städa och plocka och vika och hänga upp kläder är det tråkigaste som finns. Därför började jag att byta gardiner istället. Foten har blivit bättre under kvällen, så nu kan jag stå på den och ta ett par steg. Tog sovrums gardinerna och satte dom i vardagsrummet, tyckte att det blev bättre än hel vita. Tror de kommer att bli bra tillsammans med kuddarna jag beställde från HM också som lär komma vilken dag som helst.

fast i min egen lägenhet

Min dag har bestått av tv, dator, tv, dator, tv & dator. Ja, har varvat mellan att kolla tv och suttit och gjort ingenting framför datorn. Hade varit perfekt om jag hade fortsatt att skriva på uppsatsen, men inte ens det har man gjort. Nu börjar jag bli riktigt less på att vara ensam och bara sitta och ruttna i soffan. Ska samla lite krafter och försöka städa lite. Mitt "klädrum" är fullt med just kläder. Det ligger stora högar överallt, så de skulle vara skönt att bli av med dom iaf.
Vad som händer senare ikväll de får vi se!

tidsfördriv- modelljakten

Fördriver tiden framför modelljakten på kanal5play. Har aldrig kollat på de förut, så har ju ett par avsnitt att ta mig igenom för att gå tiden att gå. Jag menar jag har ju inte så mycket jag kan göra just nu. Skulle vilja gå till affären, men tror jag skippar det!

stadium.se

Det finns så mycket fina tränings kläder och tillbehör, synd bara att det kostar skjortan. Fast än ett nike linne ska jag iaf köpa när jag får lön 199kr ligger dom på så det är ju ett bra pris. Lika så adidas-pås väskan som ligger på 50kr.

fortfarande frälst i fjäder örhängen

Här om dagen köpte jag dessa svarta fjäder örhängen på ur och penn på halva priset. Så jag fick dom för ynka 35kr. Dom är faktiskt mycket finare i verkligheten än på den här bilden. Två lång smala fjädrar och lite tingel tangel högst upp. Var precis inne på bikboks hemsida och fick syn på de blåa örhängerna som jag blev lite kär i. Ska spana in dom nästa gång jag är på stan. Dom skulle ju verkligen piffa upp vilken outfit som helst :-)

rullstolsrally en fredag kväll på akuten

Går kvällen var ju lite kul trotts allt. Hoppar in på akuten och tjejen i reseptionen frågar om jag vill låna en rullstol. Nej, svarar jag det går bra. Att åka rullstol kändes ju lite över dramatiskt för en stukad fot. Men ångrade mig rätt snabbt när jag hade hoppat en bra bit, upp för backar och trappor. Kommer in till läkaren helt lökig, så att hoppa in på röntgen var inget alternativ. Så fick uppleva lite rullstolsrally nere i sjukhus gångarna/källaren. Hanna sprang först med en sko i handen och skratta och efter kommer jag i stolen som Emma kör för fulla muggar. Allt gick iaf bra, ingen spricka eller liknande. Bara en kaftig stukning, fick hyra ett par kryckor så det underlättar ju lite grann. Nu är det bara för mig att vila, vila, vila.

pizza på Emmas vis

Istället för att sitta på akuten i minst fem timmar ringde jag och bokade en tid klockan tre. Fick dock inte en tid för ens vid kvart i nio iväll, men men bättre än ingenting. Nu är Hanna & Emma tillbaka från Willys, de åkte iväg och handlade tills kvällens middag som blir en LCHF pizza, hoppas den smakar bra!

fortfarande invalodo

Kan fortfarande inte stå eller stödja mig på foten och det suger. För de sa killen på gymmet igår att jag skulle kunna göra om det bara var så att jag hade stukat foten. Så idag blir det ett besök på sjukhuset, dom kommer säkert säga att jag ska vila och de. Men ett par kryckor skulle sitta fint, orkar inte hoppa/krypa runt mer.
Så här har min dag sett ut hittills! Legat i sängen och glott tv, sovit en stund, blivit uttråkad och fruktat för att gå på toaletten eller in i köket och hämta något att äta.

aj min fot!

Efter 30min core var de dags för 30min power strike, som istället blev till 1min powerstrike. Efter andra steget skulle jag bara vrida lite på kroppen (som man skulle göra) och trampar hel galet och stukar fossingen. Får hjälp med att linda den och hjälp ut eftersom att jag inte kan stå på foten. Ligger i soffan utanför salen och kollar in hur det andra står och svättas. Vill tacka Carro ännu en gång för att du var så gullig och körde hem mig och min bil! :-) Hoppas verkligen att det här går över snart, för att detta orkar jag inte med. Är redan trött på att hoppa omkring, saken blir ju inte bättre över att jag har ont i smalbenen och det gör skit ont att hoppa. Dett var ju rena rama mardrömmen att ta sig en "snabb" dusch. Påse på och sen hjälp in och ur (eftersom att vi har badkar). Aja, just nu känner jag bara för att tröst äta en fet chockladkaka eller nått. Näe, nu ska jag sluta och klaga och glo lite tv sen gå och sova.

man är ju ingen Shakira direkt

Är helt slut. Fattar egentligen inte hur jag kan vara så trött när jag kommer hem från praktiken. Går ju inte direkt långa dagar, men går upp rätt tidigt. Så kroppen har väl inte riktigt kommit in i det än, med tanke på att jag har haft själv studier under en längre period. Men men, idag var iaf en bra dag. Slutade redan kl 1 eftersom att eleverna skulle ha utvecklings samtal där efter tog jag en fika på stan med Malin & Sophie. Nu börjar tiden dra ihop sig för två tränings pass. Hoppas benen håller för powerstrike, lite osäkert men jag ger det en chans efter att ha bombat dom med voltaren. Det går upp och ner på den fronten just nu iaf. Igår gick jag ut sista låten på zumban då det blev för mycket hopp osv. På tal om zumba så är/var det inte riktigt min grej. Att göra små "jukk rörelser", shejka brösten och rulla höfterna känns lite obekvämt. Igår stod jag intryckt i hörnan längst bak så att jag hade en spegel bredvid mig. Kunde inte titta på mig själv i spegeln utan att börja garva. Stel som en pinne, men de bjuder jag på. Rätt kul var det iaf och mycket jobbigare än vad jag trodde.

plocka undan

Har precis ätit äggröra, riskakor utan smak och druckit ett glas vatten som fick bli dagens torftiga middag. Haha!
Var verkligen inte sugen på någonting, så fick se till att få någit i mig innan träningen helt enkelt. Nu ska jag ta och plocka lite här hemma. Så att Christin inte får en hjärtinfarkt när hon kliver innan för dörren. Näe. Så farligt är det inte, men det är inte så kul att ta hit någon för första gången och det ligger kläder på golven. Där efter åker jag ner till gymmet, tidigt den här gången så man får sig en plats.

ytlighet!

Som många av er vet så använder jag extensions. Nu har de växt ut säkert två cm, så det börjar bli dags att göra om det på nytt igen. Tyvärr. Ingen jätte rolig konstad men har ju hittat min guldgruva där det gör en insättning på 100 slingor på under 2000kr. Och jag brukar nöja mig med 75st, så priset brukar hamna runt 1500kr. Jag vill inte ha så många slingor just eftersom att jag inte vill ha dom satta så högt uppe på huvudet så att det syns, det är ju ingen hit direkt. Men detta är det ända jag kostar på mig själv, utom kläder såklart. Använder inga dyra produkter, shampoon, smink, nagelförlängningar mm. Så de är ju inte så farligt egentligen, men det tråkiga är ju att det blir en dyr klump summa på en och samma gång. Gör det främst för tjockleken, mitt vanliga hår är rätt långt men tunt och för att de får mig att må bra och känna mig fin. Ytligt jag vet, men ibland får man!

zumba

Eftersom det inte belv någon träning igår så tänkte jag gå på zumban idag istället. Något jag varit på för drygt ett år sen, så vi får se hur det går helt enkelt. Efter träningen kommer Christin hem till mig och hälsar på :-)

sugen

Nu är jag så där sugen på något igen. Med något menar jag såklart något sött, att folk uppaterar sin status på fb med bilder på semlor gör ju inte saken bättre. Som tur är har jag ingenting sånt hemma. Så jag får helt enkelt nöja mig med en grapefrukt, framför svenskars hemliga liv som börjar på tv nu. Där efter blir det lite läsning av min nya skvaller tidning i sängen, om ögonen orkar hålla sig uppe!

fullt

Blev på riktigt dåligt humör!
För fem minuter sen började mitt pass. Jag var där en kvart innan det börjar, som vanligt. Men alla biljetter var slut, då tar jag spinningen istället sa jag. Självklart var det fullt där inne med.
Värden går inte under om jag inte får träna idag, men det som är irriterande är att när jag kom hem från en lång dag. Först praktik sen handledar möte i skolan direkt efter. Kommer hem och äter lite, vilar huvudet på kudden och känner hur trött jag är. Ögon locken börjar åka hiss, Torsten lägger sig bredvid och spinner. Jag tänker en liten stund om jag inte ska stanna hemma för jag var så trött. Men istället byter jag om, tar jag mitt pick och pack åker ner på stan. Ville inte missa mitt favorit pass! Men nu är man tillbaka igen. Till och med alla spring-band var upptagna. Vad är det med träning och Januari egentingen? Alla förvandlas till tränings narkomaner!




maraton

Första dagen avklarad och det känns bra.
Slutade redan kl ett, skönt med en mjukstart. Så fort jag kom hem bäddade jag ner mig i sängen med datorn i knät. Har kollat på minst tio avsnitt av Elsas värld, som jag helt glömt bort att kollat på. Nu är jag ikapp igen och inväntar nästa som kommer på Torsdag. Ska upp ur sängen nu och tända upp lite i lägenheten, det har hunnit blivit mörkt medan jag har legat och ladat mig.

ser fram emot den nya veckan

Då var man äntligen hemma!
Ombytt till sitt snygga snoopy nattlinne och sitter i soffan under filten, har precis slängt i mig en skål med fil och mysli som fick bli dagens sena middag. Ikväll får det inte bli sent, ska upp tidigt imorgon för att befinna mig på Söderbyfriskola i Salem klockan åtta. Och där ska jag vara de närmsta veckorna framföver, då vi har praktik från V. 3-8. Hoppas det blir kul, lärorikt och att barnen är snälla mot mig första dagen.
Utom praktiken och uppsatsen som ska skrivas så ska det även tränas en del i veckan, benen gör inte ont längre så nu är jag fit for fight igen :-)

Måndag: Powerstrike 30min + Core 30min
Tisdag: Step 60min
Onsdag: Vila!
Torsdag: Core 30min + Powerstrike 30min
Fredag: Vila!
Lördag: Aerobic 60min
Söndag: Spinning 60min/ eller om man ska våga sig på Zumban 60min?

Söndags jobb

Då har man tagit tag i monster disken och gjort en matlåda. Om drygt en halv timma ska jag åka iväg och jobba. Kör 13-20 idag, lika många timmar som igår. Men ändå går den här tiden så sjukt mycket segare, men men inge synd om mig inte. Bra pengar bli det om inte annat :-)

butterfly

Sängen är nybäddad och det ska bli så skönt att få krypa ner i den.
Finns inget bättre än det när man ska gå och lägga sig.
Denna fina kudde skulle göra sig fin på sängen också!

hyrt film

Hoppas den är bra!

snark

Shit pommes vad trött jag är!
Slutade jobbet för en timma sen, slängde ihop en sallad direkt när jag kom hem. En sallad med tomat och mozzarella tortellini i. Vet i fan hur nyttigt det är på en skala, men väldigt gott och tar bara två minuter att klocka. Perfekt dagar som denna när man äter middag själv för att Chrille jobbar kväll.
Ska strax gå ner för att bli hämtad av Malin, vi ska bara åka till Jätten för att hyra film och dega lite i soffan. (hoppas jag inte somnar) Har laddat upp med vindruvor också, nästan lika gott som godis iaf. Hej då länge :-)



kväller

Ikväll har jag bidragit med ett inlägg på facebook sidan poliskontroller i Södertälje.
De stog nämligen två poliser i Campus telge backen och gjorde nykterhetskontroller. Vilket jag, Sophie, Maliin & Emma tyckte var väldigt kul. Vi stog i fönstret och tryckte och hoppades på att något spännande skulle hända, men det gjorde det inte. Utom det har vi kollat på en film och tagit det lungt. Dom åkte precis så nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon blir det jobb från 10-17, skönt pass med andra ord.
God natt!

fredags mys på mångfaldens hus

Idag åkte jag och Emma ut till Mångfaldens hus för en lunch, blev den goda ceasar salladen igen. Såklart!
Nu är hon iväg på ett dance pass på gymmet tillsammans med Hanna, som jag väldigt gärna hade velat varit med på. Eller på stepen imorse tillsammans med Malin, men men. Benen måste som sagt vila, det gör ont av att bara gå i trappor eller av att göra precis ingenting.

13:e

Tack för alla tips ang. smal benen!
Idag är det Fredag och min sista "lediga dag" har ju haft själv studier sedan efter nyår. Så det har varit rätt slappt eftersom att jag har kunnat plugga när jag vill, kunnat sova ut och så vidare. Men har ändå kommit en bra bit på min uppsatts så känner mig ändå nöjd. Iaf, i helgen är det jobb som gäller och på Måndag börjar praktiken.

statistik

Rekord! Kollade precis min statistik här i bloggen och såg att jag i går hade rekord på hela 90 läsare. Som i vanliga fall brukar ligga på 70 st. Bryr mig egentligen inte hur många som läser, lite läskigt igentligen eftersom att man inte har någon anning om alla som besöker. Men det som ändå är lite smickrande är ju ändå att dessa 70-75 personer går in och kikar här varje dag. Nu vet jag ju inte om det är samma personer, men a.. ni hajar.

överansträngd?

Aj mina smalben!

Kände av de redan lite i början av veckan att det värker på framsida smalben. Men idag blev det olidligt, gick ut fem minuter tidigare från passet (som för övrigt var skit kul och skit jobbigt). Det känns som växtvärkX100 plus blåmärkenX100 det gör färmst ont när jag springer/joggar/höga knän/step osv och det gör ont i själva skelettet/benen. När jag skulle gå till bilen på väg hem var de nära att tårar och jag gick som om jag hade bajs i brallan. Aja, nu har jag duschat benen röda i skållhett vatten och de känns lite bättre. Någon som vet vad det kan vara? Har säkert något att göra med att jag har tränat som en tok i två vekors tid och varje dag sen i måndags.

om man var gjord av pengar...

Dessa saker skulle jag inte tacka nej till att fylla ut min sommar garderob med. Tänk om man var gjort av perngar! Men det är man inte, så tillbaka till verkligheten nu. Dags för mig att dra på sig tränings kläderna, kör 30 minuter core innan powerstriken.

tar kål på lite dö tid innan träningen genom att slinga håret, noppa ögonbrynen och måla naglarna.

känner att det var dags att ta hand om sig själv lite.

hm home

Tog en pause i pluggadet och beställde hem lite små saker från H&M home, även jag (som alla andra bloggare) har hamnat i "missoni" mönster fällan. Två badrums handdukar, en badrums matta och två kuddfodral till soffan fick det bli. Har börjat tröttna lite på mina stjärnkuddar som jag har precis överallt, så blir kul med något nytt. Tror också att badrums sakerna kommer att bli riktigt fina i vårt jätte turkosa badrum, hela lägenheten är i sort sätt bara vit så de är kul med ett rum med massa färg. Även om jag egentligen inte diggar kaklet så är de iaf lite charmigt. Nu ska jag tillbaka pluggandet och sluta internet shoppa, annars blir det dyrt för mig. Med koden 9602 får du liksom jag 10% på hela beställningen, så en liten rabatt blev det ändå :-)


kliar & sticks

Igår kväll kände jag hur det började klia och stickas under ögat, en vagel på G.
Har inte rört eller pillat den här gången som jag brukar göra, har också försökt att inte ligga och "sova" på ögat så de gosar runt på kudden. När jag vaknade imorse så var det bara lite svullet men det kommer att bli värre, som alltid! Om jag inte gör något åt det nu, mamma ringde imorse och sa att hon hade varit på apoteket och köpt tabletter mot skiten till mig så då blev jag väldigt glad. Ska bort till hennes jobb och hämta dom nu, ska tydligen ta dom fem gånger om dagen så dags att börja nu kanske.

kvällens middag, god & nyttig


nostalgi

Efter att ha umgåtts med Malin & Ida hela dagen så har jag fått en hel del nostalgi känslor! Inte konstigt efter att ha lyssnat igenom ett x-antal brända skivor för si sådär åtta år sedan. Allt från gamla godingar som boten Anna till hemsk "hoppreps" techno. Inte minst alla fotton vi kollat igenom, både från Malins gamla dator till ett album med fotton från år 2003 dvs. 13 år gamla. Så himla kul att kolla tillbaka på. Och som vi garva, här bjuder jag vi på några av dom. Enjoy!


sluta drömma

Då var det dags att sluta sitta och drömma sig bort framför resor till Santorini. Just nu ligger det stället på min topp 1 lista på utomlands resor i sommar.

goddag

Idag ska jag och Malin träffa Ida.E det var inte igår jag träffade henne så det kommer att bli väldigt skoj.
Men innan det blir det ett lunch pass, 45min step och 15min core står på schemat. Så ska ta och äta lite frukost nu så jag inte får håll!

work it out

Röd/orange jacka. Nu fick jag min "ut och gå vind jacka" som dock får hänga i garderoben till vår kanten. Men, de är det värt. Fick den för halva rea priset för ynka 100kr. Istället för 350-400kr där någon stanns.
Svarta tajts med lite reflexer och dragkedjor bak i vaderna, så de går att vika upp och en liten fika till skåp nycklarna. Viktigt!
Tröja i fin turkos färg. Alla tränings kläder behöver inte vara rosa. Halva rea priset på den med så 74kr fick jag ge för den.
Ett svart linne. Äger bara ett tränings linne, så tyckte att jag behövde ett till. Även om jag inte tycker om linnen, eller jag tycker inte om mina armar men de har jag aldrig gjort så får lära mig att leva med det helt enkelt ;-) jag är precis som min mamma! Men men, det är skönt att träna i iaf.

Alla kläder hittade jag på Stadium från märket soc.

tajts

Jag äger kanske fyra- fem par tränings byxor. Var av ett par som jag använder väldigt flitigt. Så pass att jag kom på att jag haft dem på ungefär fem- sex pass i rad, utan tvätt. Det börjar alltid med att jag testar ett annat par för omväxlings skull innan träningen, men det slutar alltid med att jag drar på mig samma gamla vanliga. Som tur är, är det bara byxor och inte tränings tröjor för det vore ju 100 gånger värre (äckligare). Men idag tog jag mig i kragen och kostade på mig lite nya tränings kläder. Då jag köpte ett par tränings tajts bla. som jag alltid varit mot, har inte tyckt att jag passat i det, utan alltid känt mig som en heffa klump i det. Men nu har jag hittat ett par, som jag kände mig fin i för en billig peng. Bilder kommer sen :-) Så nu ska det bli lite extra kul att träna ikväll!

fuskar

Nehe!
Nu orkar jag inte sitta framför datorn mer. Nu har jag pluggat klart för ikväll. Tar nog och bombar mig själv med b.u.s nu, så det verkligen hinner torka in ordentligt innan jag går och lägger mig. Bruna fläckar på säng kläderna är ingen hit. Känner mig blek och ful och glåmig (som Carro sa idag) så lite fejk färg ska nog liva upp ett. Natt natt.
Jag brukar använda mig av denna från Loeral
och tycker att den är bäst!

Och jag var igång igen

Tränings schema!
Måndag: Core & Spinning 60min
Tisdag: Step 60min
Onsdag: Step & Core 60min
Torsdag: Powerstrike 30min. Någonting nytt på wc som man måste prova. (en intervallbaserad konditions klass)
Fredag: Vila!
Lördag: Aerobic 60min
Söndag: Vila!

 


 

Det är rätt bra att lägga upp ett schema på hur man ska träna, för att då hinner man ladda och ställa sig in sig på det.


måndag!

God kväll!
Dagen har bestått av träning och en sen lunch vid halv fyra på stan med Carro, Malin & Sophie, där efter gick vi en snabb runda på stan. Chrille åker snart och tränar och då tänkte jag passa på att skriva lite på uppsattsen i lugn och ro.

Lunch pass

Försökte på mig en omeltett till frukost, men tror att jag hade för mycket mjölk i "smeten" så den ville aldrig ta sig. Så de fick bli en variant av omelett och äggröra istället. Allt blandas ju i munnen änså, så det smakade bra i alla fall. Nu sitter jag med tandborsten i munnen och sneglar på klockan. Om en kvart ska jag vara färdig och redo för att ta mig mot gymmet. Ska köra ett lunch pass med Carro, spinning & core!


SÖTSUGEN


ost och vin kväll

Hade en riktigt bra dag igår, där av lät jag datorn ligga och inget bloggande. Började dagen med step, åkte hem och gjorde mig iordning och tog en powernap på soffan. Var helst slut och hade träningsverk. Tog mig ner på stan och lunchade med Emma, shoppade tröjan och efter de gick vi hem till Emma och latade oss i soffan innan vi åt middag. Emma och Alex bjöd på jätte god mat och där efter åkte jag hem och diskade och förberedde lite för kvällen. Då dom kom hem till oss, jag och Chrille hade bunkrat upp med allt möjligt på vardags rums bordet. Ostar, kex, chips, dipper, grönsaker, oliver och chocklad mm! Vi fyra drack iaf vin, lekte charader, kollade i resekataloger, rökte vattenpipa på balkongen och så avslutade kvällen med singstar. Vid fyra tiden kom vi i säng så tog mig en rejäl sovmorgon imorse!

guld

Ibland är det riktigt bra att ha en Sophie :-)
Igår var jag inne på hm en sväng. Frågade efter den här toppen som jag sett och blivit lite kär i på hms hemsida. Tänkte klicka hem den men ångrade mig när jag såg att leverans tiden var på över en månad. Frågade iaf en tjej på hm om dom hade tröjan, men hon sa att den var slut. Såklart! Tills jag stöter på Sophie som går ner på lagret och plockar fram en till mig. Glad tjej!

u.s.a

På tal om gina tricot, så älskar jag min vita tröja med usa flagga på som kommer där ifrån. Har redan använt den en del, men tänker att den kommer att användas ännu flitigare tillsammans med ett par jeans shorts när det blir dags. Såg nu iaf att de fått in ännu en variant, som jag såklart är lite sugen på. Men man kan inte få allt här i värden!
eller..?

ett tips

Gina tricot har fått in tränings kläder. Det hör ju inte till vanligheterna precis, men dom hade rätt fina saker till väldigt bra priser. Jag skulle inte tacka nej till jackan, den skulle vara skön & fin att ha på sig när man är ute och traskar i vår och synas skulle man också göra.

fredagsmys

Vilken underbar dag!
Började med träning, när vi var klara så åkte jag och mamma hem till henne och satte oss i jacuzzin med varsin cola light. Det var rätt najs att bubbla ett tag och bli lite mjuk i kroppen igen. Har nämligen lite träningsverk sen gårdagen. Efter de gjorde vi oss iordning och åkte till mångfaldens hus och åt värdens godaste ceasarsallad, kan verkligen rekomendera den om någon av er skulle få för sig att äta där någon gång. Efter maten åkte vi ut till Anna, mamma ville träffa lilla Noel och så bjöds de på fruktsallad och te.
Nu är jag hemma och rätt trött efter dagen, så de kanske blir en bio ikväll. Annars får vi hoppas att de går något bra på tvn. Tog fram en fläskfile ur frysen imorse, så någon god mat blir det också.

en lugn kväll!

När jag kom hem från träningen hade Chrille gjort en stor feta ost sallad. Så kvällen har varit lugn och skön och bestått av dusch, mat, film & popcorn. Nu säger jag god natt, ska upp tidigt imorgon för att träna. Mamma ska med och det ska bli kul.


lyktor

När jag plockade bort alla julsaker igår så tog jag även fram mina nya ljuslykor som jag köpte på MIO när jag följde med Malin på soff-jakt här om dagen. Dom är iaf jätte fina och ger ifrån sig ett väldigt fint ljus på bordet.

mitt tränings schema

Nu tar jag mig en liten pause och någt att äta. Ska iväg och träna om två timmar så bäst att få något i magen innan dess så jag inte får håll. Pluggandet går iaf frammåt, jag har massor med tid på mig att skiva klart den. Men vill börja i tid så jag kan ändra och fixa och vara nöjd när jag skickar in den. Läraren nämnde nämligen innan vi gick på jullov att han ser vem som gått in för det och vem som skrev den i sista sekunden och jag vill inte vara den personen inte! I övrigt så blir det bra med träning den här veckan. Som för de flesta efter nyår och nyårs löften om beach 2012. Men så här ser har de sätt ur för mig denna vecka iaf;

Måndags- Vila
Tisdags- 60 min aerobic
Onsdag- 60 min pw
Torsdag- 45 min aerobic
Fredag- 30 min core + 60 min aerobic
Lördag- 60 min step
Söndag- Vila


Hoppas också att det håller i sig!


krama mig

Torsten ligger och håller om mig när jag pluggar, spinner och bara myser. Så söt!

pluggis

Hela morgonen har jag skrivit på uppsatsen. Vilket känns bra! Ska fortsätta med det ett bra tag till.

pw, frulle & plugg

Började dagen med en timmas powerwalk med Malin i dugg regnet. Där efter åkte vi och handlade en brak frukost. Färsk fralla, skinka från charken, youghurt, juice, tomat, avokado och kiwi. Nu sitter vi med varsin dator i knät i hennes säng och försöker att komma igång med uppsatsen.

natti

Nu börjar ögon loken att åka hiss. Är trött efter kvällens aerobic pass. Säger god natt nu, imorgon ska jag ut och gå en morgon promenad med Malin sen blir det en gemensam frukost efter. Sen hem och plocka bort julen, är trött på julstjärnorna nu, lika mysigt som det är att plocka fram lika skönt är det att plocka bort. Sen måste jag plugga också, har en stor uppsats som inte skriver sig själv!

FEST HOS HANNA

Här kommer lite nyårs bilder. Vad tycker ni om ballongen Hanna fick av mig, malin & Sophie? Fest hos Hanna på ena sidan och Gott nytt år på den andra. Vi köpte den på party butiken i skärholmen, mycket roligare present än en blomma! Dock tog vi sönder den in på små timmarna och sög i oss all helium och hade lite kul.

hej hej

Nu ska jag bara göra mig i ordning sen gå ner på stan för att ta en lunch med mamma. Har egentligen ingenting att skriva just nu, ville mest bara säga hej!

1/1-2012

F*n för att jobba idag! Så där lagom pigg och glad! Klockan halv sex imorse kom vår taxi. Den som jag hade bokat till klockan fyra kom dök visst aldrig upp. Så var hemma vid sex och tog mig en promenad till jobbet klockan tolv. Ja, de är bara att bita ihop. Ändå värt de, hade jätte kul och trevligt igår. Tack alla inblandade och framför allt tack till Hanna som hade festen :-) Nu ska jag dra mig tillbaka in igen, bara fyra och en halv timme kvar då. Blä! Längtar efter soffan, chips & dipp.