en uppdatering!

Hej!
Nu var de ett litet tag sen jag skrev och under den tiden har jag varit på kryssning som sagt. Som blev riktigt lyckad, vi var ett gäng från jobbet och även Chrille, Erik & sophie följde med. Vi startade festen med någon cider på bussen upp, när vi väl kom på båten åt vi buffe och sen dansade vi iprincip hela kvällen. Det var riktigt bra musik och en riktigt bra stämning. Idag har jag tait en spruta som jag fått av mamma mot livmoder- hals cancer, vilket är jätte bra. Om man inte är som mig överdrivet sprut rädd. När sprutan väl var klar så blev jag vit om läppnarna och svättades så de rann över hela kroppen, fick vila en stund på golvet innan jag kunde åka hem.
Annars... så har jag följt med Malin på en visning idag till en jätte fin lägenhet, vilket gav goda resultat. Hon la ett bud och någon timma senare så var lägenheten hennes. GRATTIS ännu en gång! Ska följa med henne senare ikväll, då hon ska skriva kontrakt. Snabba puckar :-) Nu ska jag och Chrille äta mat, idag blir de färsk pasta med kräftstjärtar med tomat och saffrans creme frech jag är ju ingen skaldjurs tjej men han lovar att de är gott! Ja, de var väl allt för stunden. För övrigt så blir de inte så mycket uppdateringar på bloggen pga. vårt kassa internet. Csam var här idag igen och de kunde meddela att en av våra internet sladdar har gått av någonstanns och bla bla bla. Så de kommer tillbaka på Torsdag igen och då fungernar de förhoppningsvis som de ska igen.
Ja, mat var de ja!
Ciao

fåfänga

Kollar på Idol målar naglarna silvriga. Chirlle kommer hem om en liten stund och då ska jag färga hans hår. Vi är väldogt fåfänga här hemma! Och efter de måste jag typ.. sova ska upp tidigt imorgon för att gå på step :-)



varma mackor & top model

Käkar varma mackor till middag framför top model. Roligare än så blir de inte i mat väg, eftersom att Chrille jobbar orkar jag inte göra nått mer komplicerat till mig själv.

yes!

Idag fungerar internet så passar på att uppdatera lite.
Hela dagen har jag hjälp Malin med flytten. Jag har rullat in porslin massa i tidningspapper, packat och konkat saker fram och tillbaka, upp och ner för alla trappor... självklart bor hon högst upp utan hiss :) När vi var klara belönade vi oss med tjugominuter i solariet somnade på två röda. Nu sitter jag hemma i soffan och kollar på lite tv. Ska snart plocka och städa undan lite här hemma. Imorgon är de dags för kryssning med några (de bästa) från Maxi och även Chrille ska med. Så tänkte att de vore skönt när vi kommer hem på Söndag em till en städad lägenhet, eftersom att jag antar att man inte kommer att vara så pigg just då;)

.

Vet inte vad jag ska skriva. Ville uppdatera men har ingenting att komma med, är trött och mör i kroppen efter ett hårt spinning pass. Ska lägga mig i sängen nu och kolla lite tv. Godnatt!

en rosa

Lite av gårdagens shopping!
En rosa tröja från bikbok som jag ev tänkte ha på Lördag, om de inte bli för tråkigt med långärmat. Fick även med mig en väst och en annan tröja från hm ;-) Nu ska jag bara byta om sen åka ner till gymmet och spinna en timma.

bra dag

Vilken jobbig dag jag har haft. Shopping och lunch med Malin i Kista hela förmiddagen och sen hem och byta om för att gå på aerobicen. Nu sitter jag ny duschad i soffan med morgonrocken på och äter två mackor framför halv åtta hos mig, som precis tog slut men ändå!

sårigt

Mitt öga är så gott som återställt nu, utom att alla små blåsor lämnade ifrån sig ett sår. Eller en skorpa som mosade upp sig i duschen. Jag skulle passa bra in på en halloween fest nu känner jag, synd bara att man inte är bjuden på någon. Nu kommer nog Malin vilken sekund som helst, så ska ta och klä på mig. Hej så länge!

löning

Äter sen frukost framför tvn och tar det lungt. Om drygt en timma är Malin klar på nagelsalongen, då kommer hon och hämtar mig och vi åker vidare upp till Kista galleria och tittar lite. Skulle vilja hitta något att ha på mig till helgen, men de blir ingen stor shopping. Sånt kan jag ju inte pyssla med längre, men som tur är kostar de ingenting att fönster shoppa ;)

kvälls prommis

Kom precis hem från en timmas kvälls promenad med Malin, som sagt! Det är himla skönt att röra lite på sig innan man går och lägger sig och framför allt efter maten. Ikväll var det väldigt skönt ute, inte varmt och inte kallt. Utan riktigt friskt höst väder. Okej, där lät jag som en riktig gammal gädda, men de bjuder jag på.

ps.

Jag passar på att uppdatera lite nu eftersom att internet har fått för sig att fungera.
Så kan ju lika gärna meddela att jag nu ska laga mat och sen äta maten och sen sätta mig i bilen och sen åka bort till Malin och sen ut och gå en runda. För att jag är förtillfället rädd för min pojkvän som sitter i soffan bredvid och bli brutalt upprörd över att de inte går något vidare för honom på tv spelet. Han slår dosan i soffan och svär och nu skriker han fula ord och så vidare...

spegel skal

Efter mycket om och men så kom mitt skal i slutet av förra veckan som jag beställde för bra länge sen. Anledningen till att det inte kom och heller inte de två tröjorna som jag beställde från Nelly var att jag angav fel gatunummer. Jag skrev att jag bodde på nr 44 fast jag bor på nr 14 vilket jag tog jag reda på sen, så det var kanske inte så konstigt att de aldrig kom. Snurrig tjej!

Höst lov

Hurra vad jag är bra!
Jag har skrivit klart min uppsats som ska vara klar på onsdag nästa vecka. Vilket betyder att jag inte har någonting att göra fram tills dess. Eftersom att det här var de enda vi skulle göra under den tiden, dock var de väldigt bra eftersom de var en uppsats tillsammans från två lärare och den var ganska stor, men nu är den klar och de känns bra. Eller den ska läsas igenom en gång till innan jag skickar in den, men de får bli imorgon för just nu har jag lite korvstoppning på hela skiten. Men man kan iaf säga att: nu kan jag ta höst lov! Hihi


Hej

Jag ruttar lite på blogg fronten just nu eftersom att mitt internet hemma segar, som vanligt. Så tar det typ 2139041048934 timmar att få fram ett inlägg och en bild 60970567 år. Så därför är jag inte så effektiv här just nu.
Så förtillfället så passar jag på att uppdatera lite medan jag är i skolan. Eller egentligen var de ju inte de jag skulle göra framför datorn, utan jag skulle ju forsätta skriva på mitt arbete. Har redan slutat för dagen, men tänkte som sagt jobba lite på arbetet ett tag så jag kommer nån vart och sen åka hem!


sön

God förmiddag!
Börjar jobba om en timma. Ögat är mycket bättre idag, även om de forfarande är svullet och "halv öppet" så försöker jag att inte tänka på de. Jag måste jobba, vill inte förlora massa pengar.
Hade iaf en jätte mysig kväll igår hos mamma, Tomas hade köpt alfapet som vi spelade ute på altan med tänd brasa och massa ljus. Han ville att vi skulle spela "wordfeud" live, på gamalt hedligt sätt. Så fort vi var osäkra på ett ord så slog vi upp de i ordboken och lös med ficklampan. Mysigt!
Idag har jag hunnit med en del på morgonen. Har städat ordentligt och diskat, putsat balkongdörrarna som var kladdiga och sen gått till affärn och köpte nybakat bröd till frukost.

Hos mamma

Det blev inge jobb för mig idag, tyvärr. När jag gick upp på toa vid halv åtta i morse och kollade mig själv i spegeln så fick jag en chock. Möttes av ett super svullet hängigt, rött ögonlock som inte gick att öppna så var inte direkt taggad på att visa mig bland människor. Så istället har jag varit och hälsat på mormor och sen åkt hem till mamma och Tomas. Är kvar är ett tag till, vi ska snart äta och sen ska jag och mamma ut och bubbla i jacuzzin. Jocke är ute och kämpar med min bil, han sätter på mina vinterdäck och innan de tvättade jag bilen, så nu är hon ren och fin igen både ut och invändigt.
Ha en fortsatt bra Lördag kväll!


suck


Jag har fått de igen... ett mongo öga.
Massa blådor på ögonlocket som gör att de är helt svullet och imorse fick jag kämpa med att kunna öppna de. Nu är de något bättre men de ser fortafrande ut som att jag fått en fet smäll. De kliar och salvan hjälper ingenting. Jag bli nog inne hela dagen, eller nej jag måste ut en sväng i de fina vädret håller på att ruttna här hemma. Tur i oturen säger jag bara att jag fick de den här helgen och inte nästa då jag ska på kryssning med några jobbar kompisar.

...

Det har varit en tung dag i skolan idag med mycket tårar, irritation och ilska. Vår bästa lärare ska sluta pga av världens sämsta anledning. Där av blev de ett gråt kalas! Ilska mot rektorn som kom ner och försöte försvara sig, men fick istället 19 vansinniga personer på sig som pratade från alla olika håll och kanter.
Hur som, just nu känns skolmotivationen= noll. Ingen kommer att kunna ersätta världens bästa lärare i psykologi.
Nu ska jag skaka bort all irritation och kladda på lite ny mascara sen åka och jobba hela kvällen.
Så vi hörs imorogn!

Spinning

Sitter i soffan och dricker en kopp te med Torsten i knät. Funderade på att ta ett varmt bad och sen måla naglarna. Tills Hanna fick med mig på spinningen som börjar om drygt en timma. Egentligen är jag trött och har ingen lust, fast och andra sidan blir de nästan ingen träning för mig den här veckan pga. jobb både imorgon och hela helgen och plugg. Så ska gå på det här sen klämma in en dag till. Vill ju inte tappa det helt nu när jag var så duktig förra veckan och gick på fyra pass.

lång dag

Stannde kvar i skolan i tre timmar idag, satt och knådade med lera nere i bildsalen. Till en början satt jag kvar för att göra klart mitt hus, som jag ska använda till morgondagens redovisning. Men eftersom de var så kul så kunde jag inte låta bli att bli kvar i två timmar till. De slutade med att jag gjorde två julklappar, haha! Två ljuslyktor och två dekorations hjärtan! Tänkte ta bild på de sen när de är helt klara, nu ska de brännas och sen målas och lackas.
Såklart blev jag inspirerad av dessa kronor. Fast jag gorde två mindre i olika höjder.

storm!

Kom precis in från balkongen, fick röja upp där efter stormen. Alla ljus lyktor hade ramlat ner från bordet och ponchon som hängde ute på vädring var ju inte direkt torr och fräch, inte heller filten och i blomlådan var de översvämning. Inte hela världen men, snacka om oväder! Innan de var jag hos Malin, vi kollade på en film som vi missade i skolan igår. Nu ska jag plugga i en timma sen åka och hämta Chrille från jobbet, vi ska ta ett stop på affärn och köpa något att äta sen kolla film :-)

MYS FAKTOR

Jag är alltid ute i lite (för) god tid när de gäller julpynt. Jag älskar när man får byta ut fönderlamporna mot adventsstjärnor, som lyser upp fint i mörkret! Nu är det inte så lång tid kvar heller, förra året tuggade Torsten sönder våra stjärnor i vardagsrummet så de är snart dags att leta efter nya.
Lite insperation från ellos.

tv och plugg

Idag har jag en riktigt bra tv kväll framför mig... halv åtta hos mig, ensam mamma söker & svärföräldrarna från helvetet. Men jag kan nog inte kolla på alla tre, har ett arbete som ska in på Torsdag så jag ska börja skriva lite på det också!

Nytt: accessoarer


Suprise

Det är måndag och jag är människa igen!
Det blev en lyckad kväll i Lördags med spel, dans och farliga shottar. Det bästa under hela kvällen måste ändå varit när jag först får ett medelande av Emelie "titta vad katten släpat in.." en sekund senare plingar det på dörren och där står Frida, Emelie och Sandra. Snacka om att jag blev överaskad, sists jag och Frida sågs var i slutet av sommarn och då sa vi till varnadra att nästa gång vi ses blir inte förns vid nyår.
När klockan var halv fem på morgonen, så tvättade jag bort party sminket och bortade tänderna.
En pik till alla att festen är slut ;-)
Har tyvärr inga bilder från i Lördagen!

seget

Så irriterande att det inte går att lägga upp bilder i bloggen, eftersom att internet segar mer än vanligt. Vi betalar för de snabbaste bredbandet men vi får bara bajs tillbaka.
Aja, de får bli lite extra mycket bilder sen när de fungerar som de ska igen. Nu är allt fixat och klart, Torsten är hos Chrilles mamma, tvätten är in plockad, disken är diskad och allt är fint här hemma. Nu är de bara jag själv som ska bli lite fin. Men just nu känns de väldigt jobbigt att ta tag i den saken. Kan jag inte bara ha på mig mys kläder, lukta solarium och ha en boll på huvudet ikväll?



fest hos mange

Träffade mamma över en lunch på stan idag, vi har inte setts på över en vecka eftersom hon varit utomlands så de var mysigt. Innan de var jag nere på gymmet och körde en timmas step, sen duschade och bastade jag där, så skönt. Nu är jag hemma igen, la mig och vilade en liten stund för att orka med kvällens festligheter. Så fram till klockan åtta så har jag lite att fixa med. Ska bla. gå och sola, städa, äta, göra mig iordning och lämna Torsten hos kvällens katt vakt. Vi vill inte att han ska vara hemma ikväll när de kommer över lite kompisar, eftersom att vi nu har balkong och han är väldigt snabb på att smita ut där och vi är inte lika snabba med lite alkohol i kroppen. Så vi tar inga risker!

ledig helg=)

Ligger och slö tittar lite på topmodell och väntar på att Malin, Emma och Hanna kommer och hämtar mig. Vi tänkte åka till affärn och köpa något att äta till filmen vi ska kolla på ikväll.
I övrigt så är jag ledig i helgen och de ska verkligen bli så skönt och därför tänker jag passa på att parta lite imorgon och ja, sen ha film kväll idag och träna. En bra kombo!


22:55

Kom hem från jobbet för en liten stund sen och då kommer man även hem till en städad lägenhet. Tvätten är ren och upphängd på tork (så de luktar sköljmedel i hela vardagsrummet) min disk är diskad och golven är rena. Vilken kille man har! Nu ska vi tydligen äta räkor med aoli, ingenting som lockar mig men ska smaka en räka iaf för att inte vara tråkig och otacksam. Eller så ger jag den till Torsten under bordet.

.

Godkäll!
Kom precis ur duschen, har varit på spinning i en timma och 15 min. Nu ska jag äta äggröra, äpple, en macka och te är vrå lhungrig. Vi tänkte kolla på en film också, får se hur länge jag kan hålla mig vaken. Det bästa med att sätta sig på en spinning cyckel klockan åtta på kvällen är att jag går och lägger mig tidigt och sover som en stock.

nya pjuks

Igår åkte jag och Malin till Hedlandet, otippat nog hittade jag ett par vinter skor där. Har letat lite efter ett par rejäla boots till vintern, men inte hittat några som varit varma, snygga eller lagom dyra. Har dock redan ett par boots sen förra året, men de har gått sönder i sömmarna eftersom att de inte har någon dragkedja så har de spruckit i hälen eftersom att jag hela tiden måste dra på mig dom. Men dessa har både dragkedja och ludd i sig, så nu är jag redo för första snön.
369kr

dagen

Var lite mör i kroppen idag efter gårdagens en timma och 45 minuters aerobic, men inte så farligt som jag trode. Idag var klassen och besökte Salems kommun, eftersom att vi jobbar med såna samhälls frågor i Samhällskunskapen för tillfället. Så fick vi sitta på fyra timmars föroläsning och lyssna vad farbröderna hade att säga. Efter de åkte vi tillbaka och jag och Malin åt lunch på stan!

hej svejs

Tog med mig datorn till skolan idag, eftersom jag behöver den till min redovsning. Men det är dock lite farligt att ha med den, eftersom att jag råkar kika in på både bloggar och facebook under lektionstid.
Idag är de träning som gäller igen, hela 90 minuters aerobic står på shecmat, så försöker att ladda lite till de.
Näe, om man ska ta och fokusera lite på uppgiften jag fick och knappa runt med mina fula lila naglar.

kvälls spinning

Puh! Kom nyss hem så här halv tio på kvällen, är död efter femtio minuters setenhård spinning. Nu väntar bara en dusch, sen måste jag måla naglarna och slutligen lägga mig i sängen och läsa igenom morgondagens redovisning en gång till. Så, godnatt då!



Måndag igen

Då var den här måndagen snart över, idag stannade jag kvar i skolan efter vi slutat för att skriva klart ett arbete i bibblan och sen skicka in de till läraren. Nu är jag ett arbete fattigare så de känns skönt!
Efter skolan tog jag en fika med Ida, Malin och Sophie sen kikade vi omkring lite på stan och ingen av oss köpte någonting, rekord? Jag tror de. Nu inväntar jag tiden, om drygt en timma så ska jag befinna mig på worldclass för att köra ett spinning pass på obestämd tid. Så vi får se när vi bli klara ikväll. Någon kommer att sova gott inatt...

ville bara säga hej!

Hej!
Sitter i skolan och jobbar på en grupp uppgift som vi har i psykologi. Vi delade upp uppgiften så jag har satt mig i dator salen och skriver på min del, fick skrivkramp efter allt kladd i blocket. Det tar aldrig slut!
Kanske ska fortsätta knappa vidare så jag blir klar någon gång...

Äta våfflor och kolla beck!

Kom precis hem från jobbet!
Handlade lite efter och nu ska de gräddas våfflor här med grädde och sylt till såklart. Har knappt ätit något på hela dagen, så nu ska jag trycka våffor så här stax efter tio på kvällen men vad gör de om hundra år?

Lördag!

Då var man färdigtränad för idag, nu sitter jag i soffan klädd i min rosa morgonrock. Här ska jag sitta i drygt en timma sen måste jag börja tänka på refärngen och sen åka och jobba. 14-22.15 kör jag idag, bra pengar! *peppar, peppar*

vi hörs imorgon

Nu är de reklam i american pie the wedding som går på trean just nu. Så jag passar på att tvätta bort sminket, borsta tänderna  och smörja in mig med b.u.s. Efter filmen ska jag sova, för jag måste orka gå upp vid 8.30 imorgon för att sen gå på en timmas step.

Nellys rea

Råkde kicka in på Nellys rea! Eller jag letade efter en topp till nästa helg och hittade den vita för halva priset:)
och en tränings t-shirt.

tråkig tjej

Idag drog jag mig ur kvällens planer, har haft ont i huvudet sen jag kom hem och känner mig helt slut. Så jag har lite ensam tid med mig själv i soffan framför idol med mackor, te och en plopp.
Mer än så orkar jag inte ikväll!

candel

Jag och Anna blev helt lyriska idag av alla fina inredningsbutiker som fanns i Nacka. Jag kom hem med två ljuslycktor, tyckte att dom matchade bra med ramen på nattduksbordet.
Mosters fina tjej!


Nacka

Idag kollade vi bara på en film i skolan, diskuterade lite kring den i en halv timme och sen åkte jag hem. Bytte ut mjukisarna mot jeans och sen kom Anna och hämtade mig. Jag, Anna och Alva har gått runt på Nacka forum hela dagen, hade aldrig varit där tidigare men det var väldigt bra. Kände för att byta ut Skärholmen tmot något annat för en gångs skull. Där uppe blev de iaf lunch och förvånansvärt lite shopping. Eller kanske inte så förvånade med tanke på att vi hade med oss en liten tjej som ville leka i affärerna och springa omkring och gömma sig:) så min plånbok är iaf glad efter den här shopping rundan!

jag orkar inte

Ett snabbstopp hemma innan de är dags att styra bilen mot maxi. Lika roligt varje gång!
Jag vet att jag klagar på att åka och jobba minst nio av tio gånger sen jag började skolan, men det tar verkligen på än att gå i skolan en hel dag för att sen sitta i en kassa och vara trevlig till tio på kvällen.

mumms

I Söndags så fick jag massa chocklad när jag hade min inflyttnings fika. Så några chocklad praliter, en kopp te och lite tv tittade tänkte jag att roa mig med resten av kvällen...

ljust och fint!

Nu hör jag nästan hur ni tänker att "de var ett jävla tjat om alla gardiner" och ja, jag är tjatig, eller egentligen inte men ja, lite. Tänkte iaf bara meddela att jag äntligen är nöjd. Beställde ju ett par grå/vit randiga till vardagsrummet, men som tyvärr inte blev så fina där inne. De såg nästan blå/vit randiga ut mot den mörk grå soffan, men så bytte jag och satte dom i de tredje rummet som vi kallade för de gröna rummet när vi flyttade hit, eftersom de var gröna tapeter där inne. Vilket de inte är nu så vi får väl kalla de för mitt rum, eftersom jag har alla mina kläder, väskor och en liten plugg hörna där inne. JAJA, jag bytte iaf... och nu blev de super bra i båda rummen. Köpte också ett hjärta i glas för ett tag sen på MIO som fick hänga i fönstret.

silver

Igår kväll beställde jag ett nytt mobil skal. Jag är trött på mitt rosa glittriga som bara tappar alla pärlor. Så de fick bli ett rejälare i silver!

suck

Kom precis hem...  idag gick jag hem till en tjej från klassen efter skolan, som bor på internatet för att göra klart vår redovisning vi var på Tisdag nästa vecka. Två timmar konstant skrivande, läsande resulterade i korvstoppning och hunger. Så jag åkte förbi jobbet när vi var klara och handlade lite så jag kunde göra en fetaost sallad. Tanken var först att gå på zumba med två andra tjejer från klassen, men de orkade jag inte. Nu ska jag äta upp och sen fortsätta att slappa här i soffan hela kvällen :)

ps.

Måste bara dela med mig av min dåliga humor. Jag skrev en liten notis till en i klassen idag, som hon kunde se när hon kom tillbaka från rasten...
Lite kul i eller hur???

:P

Fick ett roligt sms från mormor nyss. Där hon skrev så här: Tack för senast. Jag och morfar kom nyss hem från Hero där vi såg en grymt bra film, Jägarna2 :P.
Haha notera: Hero. Grymt bra film. och en lip gubbe.
Med de tackar jag för idag och glor lite tv i sovrummet tills jag somnar...
Godnatt!

♥loveu♥


lite nytt!

Efter skolan idag åkte jag ner på stan och åt middag med Malin hann också med shoppa lite, behövde verkligen lite nya träningkläder så de blev ett par nya träningsbyxor och en tränings tröja från HM.
Sen även en annan liten beige stickad sak som glittrar lite i guld från Lindex :)

all alone

Kom nyss hem från en timmes aecrobic pass och hör och häpna... jag gick själv!
Från en början blev jag "dit tvingad" av Emma och nu efter tre gånger så kan jag gå själv. Duktig tjej! Jag kan gå och träna själv annars, men just när man känner sig lite osäker på något så är det alltid skönt att ha med sig en kompis. Men det gick jätte bra, så jag kommer definitivt gå fler gåner, själv eller inte.
I övrigt så går de bra med träningen just nu, på fyra dagar så har jag tränat tre. Step, spinning och aerobic. Imorgon kanske de blir ett pass till och sen step på Lördag igen. Minst tre dagar i veckan vill jag träna! Jag har börjat med att skriva upp i almenackan i skolan vad och när jag ska träna, för då kommer jag oftast iväg. Tips!
Nej, nu ska jag kolla klart på halv åtta hos mig sen en ducsh på de.

Kronor

Jag har precis räknat ut att jag har nio eller tio "dekorations kronor" hemma. Tio om man räknar med grodan som sitter i badrummsskåpet. Typiskt mig att gå loss på flera stycken när jag verkligen gillar något. Är de inte hjärtan, så är de stjärnmotiv på kuddar och filtar och så nu kronor....

lugnet före stormen

Godkväll! Nu har jag diskat undan efter kvällens gäster, målat naglarna och tittar på sex and the city the movie som går på tv just nu, men för tillfället är de pause så passar på att blogga lite emellan. Det är lite deppigt att det redan är Måndag imorgon och att helgen har gått så fort. Men vi har iaf haft väldigt tur med vädret, de har ju varit riktig sensommar värme och man har kunnat gått runt i tshirt utan att frysa. Så de får vi tacka för!

helgen

Hej!
Jag har haft en jätte bra helg, där av har jag varit rätt frånvarnade på bloggen. Jag har hunnit med att plocka svamp (som ni redan vet), umgåtts med Anna och Alva, ätit tre rätters middag hos Sohie och Erik, städat (har bokstavligen skurat golvet på mina barna knän) och sen gjort tre pajer tills ikväll. Då några av mina släkningar kommer hit på lite inflyttnings mat och spanar in lägenheten nu när den är helt klar. Eller, jag tar tillbaka det där med att ha gjort tre pajer. Mamma kom faktiskt över och hjälpte mig, nu ska jag ta en dusch och göra en sallad, sen är dom här.