ny år

Imorse körde jag sista träningspasset för i år ;-)
Just nu har jag rast på jobbet och väntar på att klockan ska bli fyra så att jag för gå hem. Då blir det till att göra sig i ordning för att sen invänta Emma och Frida som kommer hem till oss på tre rätters middag. Vad som händer senare återstår att se, men jag känner inte för ett galet nyår med massa fest och alkohol. Så detta blir super bra! Nu måste jag jobba vidare. Gott nytt år på er :-)


Vilken härlig dag!

Shopping i stockholm med Emma och Sofie. Hittade jätte fina saker för mina julklapps pengar från mamma. Hem, för att gå på step. Hänga med Malin, Ida och Maria på kvällen hos mig. Slinga Idas hår och skatta tills man får hicka. Med det så säger jag god natt <3


klick

Beställt hem lite nytt från hm's vår nyheterna idag. Det hade fått in så mycket fint, men det här fick det bli.
För övrigt så har min kamera i telefonen slutat att fungera. Ibland går det att vända kameran så att det går att ta bild på sig själv, men inte som vanligt :-( orkar inte lämna in den för att sen bli av med den i några veckor. Men iaf, det kommer inte bli så mycket bilder här på ett tag tills det fixat sig. Och jag känner även att det är så tråkigt att blogga just nu, så att jag funderar på att ta en så kallad blogg pause eller nått. Men vi får se :-)


rubrik

Hade en rolig kväll igår! Dock kanske inte allt för kul, med tanke på att vi inte var ensamma på krogen så var det sånna köer för att få något i baren samt att få gå in på toaletten. Om man säger så, så var det kö utanför toaletterna. Men bortom det så var det en riktigt bra kväll. Och alla var på plats så det var jätte kul, även Frida, Sandra och Sandra var med som i vanliga fall inte bor här och inte ens i Sverige. Just nu så ligger jag i badkaret och borde verkligen gå upp och göra mig redo för jobbet. Ska träffa Emelie där lite innan för att prata igenom gårdagen samt ta en Loka! ;-)


blandade bilder

Då var julafton förbi för denna gång. Att det alltid ska gå så fort. All planering och stress flera veckor innan och sen går dagen ändå så fort. Men hade i varje fall en väldigt bra julafton, som vanligt. I år något mer speciell med tanke på att jag och Chrille firade för första gången tillsammans under våra sex år, bättre sent än aldrig säg! Vi var ute hos kusinerna i enhörna och firade med kalle, julmat och julkappar i vanlig ordning! Just nu så ska jag börja göra mig i ordning lite lite grann, för att sen åka iväg och jobba fem timmar och sedan blir det utgång på berget direkt efter jobbet iprincip. Så hej så länge och hoppas ni haft en bra jul :-)

 

 


julaftons morgon

Julaftons morgon är här.
Vi har ätit frukost och nu tittar vi på Svenson Svenson, jag har även fått en julklapp av Chrille. En necessär (som jag önskat mig) med ett väldigt bra innehåll. Nu blir det ett varmt bad och sen måste vi börja skala mellan 6-7 kg potatis för att ta med oss till julbordet ikväll, det ser vi fram emot ;-)


sista minuten

Idag inhandlades bokstavligen talat de sista klapparna. Jag som inte skulle vara i sista minuten, men så vart det iaf! Vissa köpte jag för en månad sen och så nu då. Jaja, nu är det inslagna och redo där hemma. En annan är på jobbet och jobbar till tio ikväll. Tycker klockan kan gå lite fortare. Vill ha julafton nu!


hej

Äntligen fungerar blogg appen för mig :-) Idag var jag, mamma och Jocke uppe i Stockholm för att inhandla de sista julklapparna med ja, ungefär en miljon andra människor. Efter ett par timmar fick vi mer än nog och det var riktigt skönt att sätta sig i bilen och åka hem. Men mysigt var det ändå! Imorgon är det dock dags igen, jag och Chrille ska upp till Skärholmen för att kika in i det sista. Samt byta en sak och så vidare. Ja, det var väl allt för tillfället. Nu ska jag sova. Godnatt!


torsdag

Tända ljus, skumtomtar & after eight. Har haft mamma över på besök idag efter jobbet. Slutade klockan fyra idag, så skönt:-) Nu funderar jag på om jag ska besöka solariet, men vet inte om jag orkar ge mig ut i kylan, trivs rätt bra i soffan!


00.00

Nu är klockan tolv och jag gick precis och la mig. Fick nått städryck för en timma sen och jag började pocka kläder/tvätt/ det sista ur resväskan plus att diska (?) inte normalt, men väldigt skönt att ha det ur världen.
Nu ska jag och Chrille kolla dagens julkalender avsnitt och sen är det dags att sova lite. Godnatt :-)

Ps. Ja, jag har Robert Pattinson som bakgrunds bild, he he!


glad tjej

Efter sista rasten smsar Malin mig och talar om att det är aerobic ikväll. Ville så gärna gå, så att jag rusar ner och frågar om jag får sluta NU. Efter lite om och men så gick det, jag körde rally hem och bytte om på två röda och hann. Er var så kul och jag hör hur det fortfarande piper i öronen av den höga musiken. Direkt där efter så åker jag tillbaka till jobbet, eftersom att jag inte hann handla. Plus att jag hade lovat att köra hem både Emelie och Mickis. Nu blir det en dusch och sen kvälls macka.


9x3

Godmorgon!
Har precis ätit frukost och nu håller jag på att tappa upp en bad. En bra början på ännu ett nio timmars långt pass framför mig. Suck! Detta blir min tredje dag i rad då jag jobbar så länge, dvs att precis hela dagen blir förstörd. Men de flesta på jobbet har långa pass nu inför julen så det är bara att gilla läget!


solsidan maraton

Nyss hemkommen efter en lång dag på jobbet. Köpte med mig nyaste solsidan boxen, så nu blir det solsidan maraton och frysmat. Så trött är jag! Orkar inte göra ett knop till så då får en spagetti och köttfärsås frysrätt duga!


chokladask

Klockan är mycket. Borde gå och lägga mig nu, börjar kl 9 imorgon så måste upp tidigt. Men ändå så sitter jag och glor tv och äter chockad från Aladin asken jag fick idag på jobbet.


kattspya

Nu är det bara en och en halvtimma kvar av mitt nio timmars pass. Känner mig rätt trött nu, full rulle om man säger så. Sov dåligt inatt också. Vaknade vid halv fyra imorse av att jag hörde Torsten kräkas och ha sig i vardagsrummet, då var det bara upp och torka och sen att försöka somna om därefter gick väl sådär. Främst med tanke på att han skulle envisas om att skicka mig i ansikte och hår, kändes ju inte så aktuellt efter den där mysiga spyan. Så efter att ha knuffat ner honom ur sängen ett antal gånger var jag rätt pigg. Näe, bara att bita ihop den sista tiden sen ska jag hem och slänga mig på soffan.


ps.

Chrille sysselsatte sig själv på stranden medan jag solade. Då genom att bygga och åka en sand-Volvo!


första dagen

Jaha!
Då var första jobb dagen avklarad. Kändes ju sådär direkt efter resan, men det var bara bita ihop i det sura äpplet. Tiden gick rätt fort och direkt efter så åkte jag hem till Malin för att hänga med henne, Emma och Hanna en stund. Kul att catcha upp lite med de två sist nämnda som jag inte träffat på över en vecka! (Malin träffade jag på direken när vi kom hem) Nu ska jag sova. Godnatt :-)


borta bra men hemma bäst!

Igår kväll var jag hemma igen från en väldigt lugn och skön semester. Just nu känns det väldigt tungt att veta att man ska befinna sig på jobbet om ett tag. För ovanlighetens skull så har jag och Chrille tagit extremt lite bilder, kanske för att vi varit där en gång tidigare? Eller för att vi till största del spenderade våra kvällar på hotell rummet. Främst för att det var så kallt ute på kvällarna, för att folket var så jobbiga (vilket vi inte mindes av sist vi åkte) de iprincip drog in oss i deras affärer och ville bjuda på te och hej och hå. Och sen för att vi hade sån tur med hotellet, bland det bästa jag bott på om inte det bästa! Vi trivdes bra i vårt deluxrum med stor balkong och utsikt över stan/stranden. Vi hade en varsin 180 säng och en stor platt tv framför oss där vi spenderade lite tid på kvällarna för att se film. Maten var hur bra som helst, det fanns överdrivet mycket att välja på och det grillade även/ tillagade viss mat på plats. På kvällarna var det underhållning och vattenpipa som gällde. Precis som ett pensionärs par så lämnade vi knappt hotellet om dagarna ;-) nu blir det en sväng till affären för att fylla på kylen med lite saker och en god frukost på det.


resfeber?

En dag kvar. Kan inte sova. Har legat i sängen i över en timma nu. Mår illa. Ska upp tidigt imorgon för att jobba. Tänk om jag börjar bli sjuk? Får inte hända. Måste försöka sova nu. Punkt slut.

Resfeber?
Har dock aldrig hänt mig förut. Och detta är inte första gången jag åker utomlands.


resultatet

Nya hårfärgen och håret i övrigt. Har både klippt, färgat och slingat mig.
Just nu känns det fortfarande ovant. I vissa ljus ser det jätte mörkt ut och andra mindre mörkt. Tror att jag är nöjd, jag är definitivt inte missnöjd men ja tror det kommer att kännas bättre om ett par dagar. Framförallt när man fått lite färg och när håret bleks lite efter resan :-)


snö kaos

Idag har jag ägnat mig åt hår. Jag och Malin la ner ett antal timmar på att ta bort mitt löshår, japp vi gjorde det helt själva. Ville inte ge mig ut och köra bil idag i detta snö kaos. Så jag googlade lite på hur man tar ut det själv. Så skönt att det är borta nu iaf. Imorgon kommer för och efter bilder. Tror att jag gillar mitt hår nu ändå, fast än det känns ju så överdrivet tunt nu, när man är van med värsta manen. Nu måste jag ner och jobba!


godmorgon

Ligger fortfarande kvar i sängen, fast än klockan ringde för en timma sen!


söt

Kom precis hem från jobbet och blev glatt överraskad när jag ser en fin rosbukett på bordet, Marianne chockad i den nya glasskålen samt att han har fixat en förläggnings sladd till kökslampan så att den äntligen går att använda. Söt kille man har, han ska en extra puss när han kommer hem från träningen ikväll.


kanske världens godaste yoghurt

med det sagt så åker jag och jobbar ett väldigt skönt pass på fem & en halv timma!


home

Älskar att vara hemma. Just nu fruktar jag för att ta mig ut i kylan och sen jobba. Det lockar lixom mer att stanna hemma i soffan och ta en chailatte ur Chrilles nya kaffemaskin. (som jag förövning tänkte köpa till honom i julklapp så jag är lite arg på honom för det) ;-)


måndag

Gick upp tidigt imorse för att låta Tomas kolla en sak på min bil. Där efter så tog jag en sväng förbi affären och köpte god frukost. Sen gick jag och la mig en stund igen, sov så dåligt inatt och såg ingen anledning till att sitta upp och uggla så tidigt på morgonen. Nu däremot så har jag och Chrille stor städat. Har tvättstuga, diskat, dammsugit, dammat och skurat toaletten. Känns så bra när man är klar, nu ska jag snart snygga till mig lite för att sen gå ner på stan en stund innan jobbet.


stängt

Vilken tabbe!
Alla salonger hade ju tydligen stängt idag. Jaja, tillbaka imorgon bara. Nu är det snart dags för jobb. Kul jul!


boka frisör besök

 
Förta advent och jag har tagit mig en sovmorgon och där efter tittat på julkalendern i datorn och ätit en god frukost. Nu tänkte jag börja göra mig i ordning för att ta mig ner till stan innan jobbet och boka ett frisör besök. Jag måste erkänna att jag är nervös, Ibland undar jag också vad jag ger mig in på, jag gillar ju mitt blonda hår, men samtidigt så är jag ju så trött på det. Nu har jag ju redan tagit ledigt på Torsdag för att fixa detta, så att nu finns det ingen utväg! 

första dec

Första december idag då och exakt en vecka kvar tills vi åker mot värmen. Just nu känns det väldigt långt borta, men det är bara att kämpa på. Just nu är jag på jobbet, kom in två timmar tidigare idag. Innan det så var jag på aerobic med mamma och det var Oscar Jöback som var gästinstruktör, helt okej pass fast än lite för dansant för min smak. Efter det åkte jag direkt till jobbet och åt en macka i bilen, planering och stress hela tiden känns det som. Främst då på jobbet, jul handlingen är i fullgång och inte en lugn stund. På gott och ont!