två färg klickar

Kom hem för en liten stund sen. Tröjorna nedan är vad jag kom hem med idag. Älskar den mint gröna från Zara! Den gula, är från Cubus och jag har även en likadan i ljus rosa. Gillar den så mycket så det fick bli en till.

april väder

Igår när jag skrev inlägget om jag att inte önskade regn när vi skulle upp till Sthlm så glömde jag visst även att inte önska snö. Egentligen borde man ju lite bli förvånad, riktigt april väder fast ändå hoppades  man ju på att detta var över. Ska dock inte hänga läpp för de, kommer att bli en mysig dag ändå. Justja, igår när jag och Chrille gick ner på stan en runda så hittade jag den här vita transparenta skjortan som jag tidigare bloggat om. Orkade inte prova den eftersom att kön till omklädnings rummet var lång och jag trode att den skulle vara bra. Fast där hade jag fel, den var inte rolig på alls. Så den åker tillbaka idag, det som var possitivt iaf var att jag fick ett presentkort laddat med 50kr när jag handlade så det tackar man ju inte nej till :-)

gårdagens middag

Tänkte visa er bilder på gårdagens middag. Chrille är verkligen jätte duktig på att laga mat. Till förrätt blev det avokado med hemmagjord skink röra. Eftersom att jag inte är ett stort fan av skaldjur mm så köpte vi lönnebrega skinka och blandade ner i röran och till varmrätt blev det fläskkotletter med ris och hemmagjord sås.

tomorrow

Godkväll. Vi ska precis börja titta på american pie the wedding som precis började på 3an. Får se hur länge jag orkar titta, har en känsla av att jag inte kommer att se klart. För övrigt så längtar jag tills imorgon. Startar dagen med 60 min aerobic och 30 min core. Där efter kommer jag och Malin att göra oss i ordning på gymmet för att sen möta upp Ida och åka till Stockholm för lunch och shopping (som sagt) Håller tummarna för att det inte regnar bara!

en lugn helg

Jag bara njuter av att det är helg och ledighet. Eftersom att jag åkte till Vemdalen osv. Så jobbade jag två helger i rad och ledig tre. Ja så blev det enligt shemat då jag egentligen jobbar varannan. Som det ser ut nu så blir det iaf en lugn helg. Fast än man vet ju aldrig, fast jag är väldigt säker på att den bli lugnare än den förra. Älskar spontan utgångar, oftast det som blir bäst.

äntligen fredag

Efter en dag med full fart har jag äntligen slagit mig ner i soffan och känner att ögonlocken är väldigt tunga. Chrille står i köket och skramlar, fixar och donar med kvällens middag. Det blir både förrätt och varmrätt, inte illa. Efter maten kommer vi att fortsätta ta det lungt i soffan framför en film eller framför lets dance som börjar ikväll (om nu Chrille får för sig att gå med på det) :-)

fredag morgon

Godmorgon.
Nu sitter jag och äter (dricker) min smoothie frukost. Som innehåller lätt vanilj yoghurt, fryst mango och hallon, en banan och en apelsin. Klockan är åtta och jag har redan tränat, duschat, gjort i ordning lunch till skolan och snart ätit frulle. Bra start på dagen!

lördags shopping

På Lördag åker jag och Malin upp till Stockholm för att ta en lunch och förhoppningsvis komma hem med någonting fint. Jag kommer att bli väldigt lycklig om jag kommer hem med en mint grön tröja/kofta, en vit transperent skjorta samt den här sjukt snygga t-shirten som finns i flera fäger och jag vill ha den i alla!!!!! Blev kär!

no life?

Imorgon bitti klockan 6.30 ska jag stå på den där step brädan igen tillsammans med alla tjejerna, kommer att bli kul (när man väl är där) men inte när klockan ringer. Där efter blir det gärnet hem för att göra sig i ordning för skola!

blomster

Nu har jag "påsk pyntat" i köket. Detta är det enda påskiga som kommer upp hemma hos oss, är inte mycket för pynt men en blomma är ju alltid trevligt. På den andra bilden stack jag ner ett stål hjärta i jorden. På det hjärtat klättrade en gång i tiden en blomma runt, men den dog och jag har verkligen inte mage att slänga ett hjärta. Jag är ett hjärt freak. Räknade hur många hjärtan vi har här hemma och kom upp i något över 20st. Men har placerat ut de lite överallt så de känns ju inte så mycket :-) hehe.

storhandling och träning

Direkt efter skolan åkte jag och Chrille till Willys för att storhandla. Äntligen är kyl, frys och skafferi full proppat med god och bra mat. Efter storhandligen åkte vi hem och plockade in alla varor och jag bytte om för att sen åka ner till gymmet. Känns som att jag varit där hela kvällen. Körde först 45 min step och 60 min powerstrike direkt efter det. Jag brukar dö efter 30 min powerstrike och ja, nu blev det dubbelt upp. Känns jätte skönt nu i efterhand även om jag var bra less där ett tag. Tur att det var så bra musik under hela passet, annars hade det nog inte gott. Bra musik är bra viktigt ;-)
Någon älskar att leka i påsarna!

grönt är skönt


rent och fint

Nu har jag lutat mig tillbaka i soffan med en påse naturgodis framför finalen av Sveriges mästerkock.
Ikväll har jag storstädat som aldrig förr, skakat mattor, moppat golv och fixat och donat. Nu luknar det super gott här hemma :-)

en perfekt städdag

Ingen var gladare än jag när det regnade idag. Passade mig bra, då slapp jag få dåligt samvete över att gå hem och lägga mig en stund efter skolan. Har varit jätte trött hela dagen och träningsvärk i benen på det så det var så skönt att få komma hem och lägga sig och vila en stund på soffan. När jag piggnat till tog jag tag i städningen. Nu har jag bara damsugningen kvar. Funderar även på att åka och köpa en golvmopp, vi slängde vår gamla eftersom den var så äcklig. Nu var det ett bra tag sen vi moppade här hemma, så det känns nästan som ett måste. Lika bra att passa på medan vädret suger, jag inte har några planer och ingen träning.

tidigt i säng

God natt gott folk. Nu går jag och lägger mig och hoppas på noll träningsverk när jag vaknar imorgon. Typ!
Puss hej.

Titanic i 3D

När jag var i Vemdalen köpte jag på mig sex skvaller tidningar, i en av dom läste jag att Titanic skulle komma ut i 3D den 4 April. Blev jätte glad och kommer självklart att gå på premiären. Även om det är en film jag sett flera gånger om så blir den aldrig dålig.

slut som artist

Det var ju sådär att gå på step med träningsverk i låren. Kändes som två klossar som jag skulle få upp och ner på brädan, men det är bara att köra på. Nu har jag duschat och ska kolla på top model, blir nog en tidig kväll idag. Är döds trött.

en sen middag

Väntar på att middagen ska bli klar. Gillar inte att äta så här sent. Fast något måste jag få i mig, hann ju som sagt inte äta något innan passet. Det kändes ju att man inte tränat på över en vecka också, plus på tom mage. Nu är jag skakis. Kycklingen är i ugnen och lär bli klar vilken minut som helst, tack och lov. Till det blir de en sallad och sötsur sås. Käkar i soffan framför bb och efter de blir det god natt.

vips

Snabb tjej. Här tror man att man hinner ställa sig och laga mat och grejer. Kollar på kockan och jag ska vara på gymmet om drygt en halv timma. Jag som skulle ner till posten och hämta ett paket innan tänkte jag. Tiden sprang visst iväg. Fett ovärt inlägg också.

ingen mat

Vi har verkligen ingen mat hemma. Rensade kyl och frys innan vi åkte iväg, uppdaterade dock kylen när vi kom hem med mjölk, smör och pålägg? Men det kan jag ju inte äta till middag. Magen kurrar och måste ju få i mig något innan träningen. Aja, ska väl gå och rota runt bland ingenting och använda min fantasi. Måste storhandla när som, hoppas imorgon. Blir så glad när det finns massa mat hemma. Hehe!

mönstrat

Här har vi ett par av skorna jag köpe idag. De högst upp, den andra färgern fanns inte, tyvärr. Tyckte nog att den var finare. Men skon är faktiskt finare i verkligheten och inte så där platt. Utom dessa så fick ett par vanliga svarta ballerina skor följa med och lika så ett par vanliga vita tygskor. Alla tre för 289kr. Det kallar jag ett kap! Justja, köpte även ett par sulor att ha i ballerina skorna, som man kan ta ut och tvätta i mellan åt. De ska tydligen ta bort fotsvett och lukt. Efter att ha haft på sig just ballerina skor en hel dag så brukar ju inte fötterna lukta så där himla smarrigt.

tillbaka på banan

Då var man människa igen då. Ska inte tjata om helgens festligheter men jag minns inte sist jag var så på lyset. Jag brukar alltid hålla mig skapligt städad och knappt känna av det dagen efter. Ibland måste man väl bryta den isen och leka vild arton åring igen antar jag?
Idag har jag utom varit i skolan shoppat tre par skor på skopunkten (såklart), varit på Hedlandet med Malin och strosat, fick med mig ett par grå mjukisbyxor med rosa sömmar. Båda mina favorit par har det gått hål i grenen på. Svängde även förbi Moraberg för att bunkra upp med torr shampoon. Jusde, en målarfärgs burk fick följa med mig hem också. Någon dag framöver ska jag måla insidan av balkongen. Den vi'ta färgen har släppt lite överallt på plåten och det stör mig. Plus att den är rutten, typ. Så det kommer nog att bli fint. Från det ena till det andra så ringde precis Rebecca mig. Hon ville boxas ikväll vid halv åtta så den stackaren kommer säkert att flyga som en liten vante. Eller vad tror ni? Jag ser ju ut som en big mama om man jämför...

ny vecka nya tag

Då börjar den här dagen lida mot sitt slut. Ska snart kolla på BB och sen duscha. Imorgon är jag tillbaka till verkligheten igen med skola, bra mat och träning. Den här veckan har inte varit den bästa på mat och tränings fronten, men nya tag imorgon som sagt.

våffeldagen

Dagens ansträgning nr. 2... gick till affären och köpte våfflor, grädde och sylt. Nu står Chrille i köket och gräddar, medan jag sitter och tittar på reprisen av top model som jag missat.

ombokad

Resan är ombokad. Samma lika, fast ett nytt datum. Nu åker vi den 14 Juli istället dvs. en vecka tidigare än vad vi först bokade. Inget mig emot. Plus att resan blev något billigare nu också. Inget mig emot. I början av nästa vecka ska depositionen betalas in och när den väl är betald så känns det på riktigt och det finns ingen återvändo. Kan bara sitta och stirra mig bild på massa bilder på Santorini, det verkar så himla fint där.

.

Kom nyss hem från Malin. Det var dagens ansträngning typ. Nu fuderar jag på vad jag ska göra resten av dagen. Och tankarna går så här... Ska man äta våfflor? Sova? Kolla film? Sitta vid datorn? Eller ta en dusch?

godmorgon!

Det blev sthlm igår och jag mår inte så bra idag.
Jag minns inte sist jag jag mådde så här efter en utgång. Jag mådde till och med bättre dagen efter nyår. Brukar inte gå loss längre på äldre dar. Tycker lixom inte att det är lika skoj längre som när man var 18 och tycker heller inte att det är värt att må som man gör dagen efter. Men igår var jag ingen jävla gammal fossil utan... ja det snurrar fortfarade i kolan om man säger så, men men jag hade en jätte rolig kväll så vad gör det om hundra år. Näe, nu ska jag ta och vakna lite till liv och snart gå hem. Är för till fället hos Malin och jag sov här igår. Vi hörs sen :-)

jag vet

Fishål!
Jag vet inte vad jag ska göra ikväll. Tycker det är så jobbigt att åka till Sthlm. Jobbigt, jobbigt jobbigt! Nu vet jag att några av mina vänner suckar när det läser detta. Speciellt en tjej som börjar på E och slutar på mma. Men, jag må vara bekväm och tycker att det är skönt att ha nära hem. Även om jag vet att vi kommer att ha en rolig kväll. Jag vet också att jag är ledig imorgon, att det är löningshelg och jag har pengar på kontot, att jag har en ny topp med pris lappen kvar som jag kan ha på mig ikväll, att det är "varmt och skönt" ute och gatorna är rena från allt grus och jag kan använda ballerina och slänga de klumpiga bootsen långt in i garderoben, jag vet också att jag shoppat loss på vin flaslor och kan bara välja och vraka i vinstället. Jag vet allt det där. Men ändå. Aja, en dusch på det här och sen är det dags att bestämma sig. Klockan väntar ju tyvärr inte på mig och mina livs viktga beslut... tyvärr!

im home

Nu är vi hemma igen. En dag tidigare än beräknat. Vädret var inge roligt mot slutet och så vi åkte hem imorse istället. Vi har iaf haft det jätte bra. Jag och Chrille hyrde skidor från mån-tis. Vi åkte upp och ner i flera timmar, tog en lunch eller något att dricka sen fortsatte vi upp och ner. Jätte kul! En dag fick vi sällskap av mamma och Tomas. Dock var det jätte dimmigt, så det var lite halv läskigt att ta sittliften upp till toppen och inte se ett jota. Men det gick bra ändå. Första dagen var det iaf jätte fint väder, så vi låg ute och solade. Utom att åka skidor så har jag och mamma varit på ett jätte mysigt spa. Vi tog en Du & Jag behandling och fick vara tillsammans under hela behandligen på 80 minuter som innehöll allt. Medan vi var och spa:de hela dagen så var killarna ute och åkte långfärdsskidor 2mil och pimplade. Stackars Chrille som aldrig hade åkte långfärdare i hela sitt liv fick sig ett ordenligt åk och var genomblöt när han kom hem. Vad mer..? Vi har ätit och druckigt gott, bastat, kollat filmer, läst tidningar, ätit på resturang och bara tagit det lungt. Nu ska vi åka och hämta vår katt! :-)

vi drar till fjällen

Nu säger jag god natt på riktigt. Vi hörs om drygt en vecka, om det inte är så att vi hittar något internet där borta. Chrille ska ta med sig sin dator så att vi kan kolla på film, så man vet ju aldrig. Kameran får ligga på laddning över natten, så att jag kommer att ta lite bilder.

bla bla bla

De flesta är väl ute och roar sig eller något liknande nu vid det här laget. En annan står och steker ägg klockan tovl på natten en Lördag kväll. Vi ska ta med oss ägg mackor imorgon jag och Chrille, som ska ätas till frukost i bilen eller om vi stannar på någonstanns på vägen. Vid halv åtta tiden imorgon bitti ska vi vara ute i Nykvarn för att den åka vidare mot Fjällen. Ville ställa min bil ute hos mamma och inte låta den bara stå på parkeringen i en vecka, med tanke på att jag blivit av med mina vindrutetorkare vid två tillfällen sen vi flyttade hit. Var nyss och lämnade Torsten hos Malin också btw. Kändes rätt skummt att lämna över honom och framför allt att komma hem till ett tomt hem. Då Chrille är ute och "slirar" och ingen katt kommer springades när man öppnar dörren. Kommer att sakna honom nere vid mina fötter nu när jag ska gå och lägga mig. Minns inte sist jag sov helt själv. Utan katt eller pojkvän. Okej, Chrille kommer ju hem om si så där två timmar man ändå. Näe, nu ska jag sluta prata massa gojja och faktiskt göra lite nytta. Det sista ska packas ner i väskan och mackorna ska göras klara och justde, jag måste ju diska också. Orkar inte.

potatis mätt

Nu sitter jag här med Emma i soffan och klappar oss på magen. Har precis ätit middag, eller precis och precis. Vi skulle ge oss på kött, grönsaker och bakpotatis. Bara det att jag råkade sätta ugnen på 125 grader istället för 225 grader. Så allt annat blev ju klart en bra stund innan. Så vi körde potatisen med vitlökssmör till efterrätt istället.
Funkade ju bra det med :-)

mycket på kort tid

Det känns som att det är Söndag idag. Kan bero på att jag var ledig igår. Sedan jag tog helg så har jag hunnit med massor. Jag har solat, fikat med Emma och Hanna, varit ute på en lång promenad med Carro, haft vin och carad kväll hos Malin tillsammans med Johanna och Sofia. Jag har sovit över hos Malin och legat uppe och pratat i sängen som man gjorde när man var liten. Idag har jag tränat både aerobic och core, mamma var också med. Duschade på gymmet sen åkte jag och mamma till Maxi och handlade inför fjällen. Nu är jag hemma igen och håller på att små packar lite. Om ett tag kommer Emma över på en halv tidig middag och ikväll ska jag träffa Christin. Full rulle med andra ord. Jag har träffat kompisar jag inte umgås med varje dag, vilket är jätte kul.

ett glas eller två

Det var inte igår jag tog bilder med camen, men så fick det bli idag. Nya träjan är på och håret är vågigt. Nu inväntar jag bara Malin som kommer och plockar upp mig vilken minut som helst. Ikväll blir det nämligen vin kväll hemma hos henne tillsammans med några tjejer från jobbet. Kommer även att sova över där då Chrille jobbar natt och vi ska upp och träna aerobic tillsammans imorgon bitti, så det blir en rätt lugn vin kväll med andra ord. Nu måste jag kila!

sola

Hej lediga Fredag!
Ingen skola idag och ingen är gladare än jag. Idag tror jag att jag ska skrapa ihop tre tior och gå ner och grillas lite på Nygatan (halva priset innan kl 13). Känns som att min hy behöver lite D-vitamin, då den fortfarande är kass men bättre.

så här vill jag se ut i sommar

Ljusa kläder till solbrun hy. Ja tack! Allt från hm.

update

Jag känner mig alltid lika duktig när jag kommer hem efter att ha kört stenhårt på tre pass. De första jag gjorde när jag kom hem var att äta middag. Nu en timma senare ungefär så är jag hungrig igen? Värdelöst! Har ingenting att skriva just nu egentligen... kom jag på.

tre

Håller på att ladda inför träningen idag blir det trippel pass på en timma och 45 minuter.
Dags att klä på sig då kanske!
Hörs sen.
Chille har haft tvättstuga idag medan jag varit i skolan, så att alla mina träningskläder är tvättade så nu kan jag bara välja och vraka!

med hallon, mango och apelsin

Dagens frulle!
Jag gjorde värdens godaste smoothie. I vanliga fall brukar jag alltid göra smoothie på lätt vanilj yoghurt eller kvag, fryst blåbär/hallon och banan. Idag körde jag på lätt vanilj yoghurt fryst hallon/mango och en apelsin. Den blev super god och syrlig.

vitt ska det vara

Jag älskar vår lägenhet men stör mig på dörrarna till toa och sovrum. Jag skulle vilja måla de vita, men vet inte om det är värt pengar och jobb eftersom att det bara är en hyresrätt. Sen vi flyttade hit har vi målat hela lägenheten och satt nytt kakel i köket. Ska flörta lite med Chrille och kolla vad han tycker.

dinkelscones

Frågade i Carros blogg om jag kunde på receptet på hennes dinkelscones. En liten stund senare så har jag fått ett sms om att receptet kommit upp i hennes blogg. Kul och det tackar jag för. Nu för tiden äter jag som bekant inte bröd, ibland får jag i mig en och annan knäckemacka eller några finn crisp men aldrig mjukt bröd. Vilket jag ibland kan sakna. Eftersom att jag är ett mack-freak. Dessa verkar iaf väldigt nyttiga och inte fulla med "skit" mättande och goda! Så när jag kommer hem från Fjällen och har storhandlat ska jag ställa mig och baka.
Visst ser de ut som bröden Ronjas mamma bakar i Ronja Rövardotter?

pw & middag

Efter skolan har jag tillsammans med Malin varit ute på en lång promenad på över en timma. Så skönt och det blev till och med lite svettigt eftersom att solen låg på och det slutade att blåsa. Nu har jag precis ätit middag och ska smälta maten framför tvn en stund.

ps.

Min jacka låg på dörrmattan idag när jag kom hem. Skönt att brevbäraren lyckades klämma in den i brevinkastet så slapp jag gå ner på stan för att hämta ut den. Blev nöjd med den iaf, 149kr var den verkligen värd. Tur att jag tog en storkel större än vad jag vanligtvis har, för att den var väldigt liten i storleken. Fast den här satt bra ändå! Den ska invigas imorgon med en stor svart halsduk.

det enda negativa med att det börjar att bli vår

Älskar känslan av ett rent hem. Nu fattas bara att jag putsar fönsterna. Nu när solen börjar kika fram och det börjar bli vår så går det inte längre att dölja all skit som sitter på fönsterna. Något jag får roa mig med någon dag med andra ord...

top model

Ny duschad och ska ta mig något att äta framför top model...
är helt slut!

effektiv

Idag har jag fått massa nytta gjord.
Jag har gjort klart och skickat in ett arbete och stor städat. Det första jag gjorde när jag kom innan för dörren var att ställa mig och diska, sen flöt det bara på med radion på högsta volym. Nu är lägenheten skinande ren och det känns väldigt skönt. Har även hunnit med att lagat och ätit middag. Nu ska jag sätta på mig träningskläderna och åka ner till gymmet för en timmas step. Hörs efter de.

hemma spa

Jag fortsätter med mitt lilla hemma spa. Hittills har jag noppat ögonbrynen, slingat utväxten och målat naglarna. Känns skönt att ta hand om mig själv lite, då det inte händer så ofta nu längre. Det ända jag orkar är att duscha typ. Förr i tiden la jag alltid ansiktsmasker och höll på!

träna träna träna

Aerobicen idag var jätte kul, hade jätte mycket energi och ville gå på boxningen efter men alla biljetter var slut. Får bli nästa gång.

Träningen för den här veckan ser ut så här:
Mån Core 30min, Aerobic 60min
Tis Step 60min
Ons powerwalk
Tors Step 45min, Core 30min & powerstrike 30min
Fre Vila!
Lör Aerobic 60min
Sön Vila!


17:13

Bara för att jag fick skriva av mig lite så fungerade det precis att skicka in uppsatsen. Skönt!
Nu kan jag bara göra ingenting en stund, om en timma ska jag vara på gymmet för att gå på en timmas aerobic pass. Hade velat gå på coren innan, men tyckte att det var viktigare att få iväg arbetet innan dess. Så att jag slipper att fixa med det när jag kommer hem, för att då hade jag tänkt att slinga min utväxt, måla naglarna med mitt nya nagellack som jag fortafande inte testat och smörja in mig med b.u.s snygga till mig med andra ord. Det kan behövas just nu känner jag!

Ps. Hade kollat fel på tiden. Coren börjar sex och inte halv. Så hoppar i träningskläderna på en gång....

irriterande

Vad är oddsen?
Idag är den sista dagen för mig att kunna skicka in min uppsats. Jag har skrivit och pulat med den under en väldigt lång tid, har egentligen varit klar för kanske två veckor sedan. Men jag är en sån som väntar in i de sista om jag skulle komma på något nytt eller får för mig att ändra något. Som jag gjorde nu när jag kom hem, har suttit och fin slipat den ända sen jag kom hem från skolan och nu när jag ska skicka in den... så fungerar det inte?!
Tror jag blir tokig, efter varje försök står det bara att "ett fel uppstod" osv. Aja, det är väl bara för mig att fortsätta försöka skicka om och om igen...

vitt, mint och rosa

Lite nytt jag har köpt på mig under den senaste tiden.
Har lite dille på spets och pastell färger. Den ljusrosa koftan ville jag även ha en likadan i mintgrön men den var såklart helt slut, men jag har ännu inte gett upp. Jag är så glad att jag äger den där spets klänningen från hm, fick aldrig tag på en förra året, men ville verkligen ha en. I år kom det ut en ny lite bättre med underklänning. Längtar tills jag kan använda den.

söndag morgon

Gick upp innan klockan ringde strax innan nio. Kunde inte ligga kvar en minut längre. Det var varmt och ljust av solen som lyste in. Nu har jag öppnat båda balkong dörrarna och får in massa frisk luft, det är riktigt skönt ute idag. Om drygt en timma ska jag vara hos Malin, vi ska gå en långis längs kanalen och sen är det dags för mig att jobba hela dagen mellan 13-20. Jag har precis diskat men funderar på att göra någon mer nytta innan dess. Gillar när jag får ut lite mer av dagen än att bara häcka i soffan innan jobbet.

soffpotatisar

Vi kom inte så långt ikväll ändå. Satte oss i soffan och där satt vi tills nu, kollade på en film och tog det lungt. "Tråkigt" men skönt. Då är man pigg och glad när man vaknar imorgon, ska ta en lång prommis innan jobbet och det hade man kanske inte gjort annars. Näe, nu håller jag på att somna. Natti natti.

just nu...

Ett glas vitt framför melodifestivalen. Inväntar Malin som kommer när som helst. Antingen blir det mys hemma hos mig eller så rör vi oss ner mot stan, inga planer än.

en mint grön

Jag är inte smått besatt av den här väskan. Vill verkligen ha den. Den skulle vara den perfekta party väskan i vår & sommar och den kostar bara 185kr om jag har försått det hela rätt. Men jag "vågar" inte beställa från asos, då jag inte förstår mig på någonting med all frakt och sånt. Får de om jag slår till iaf när jag är lite mer påläst, typ.

hemma hos lillebor

Kom precis hem.
Direkt efter jobbet när jag slutade klockan fem köpte jag med mig en varsin maträtt till mig och Jocke och åkte hem till honnom på middag. Det vill säga till mig gamla lägenhet. Var så nyfiken på hur han fått det och det har blivit jätte fint. Han har verkligen tagit vara på varenda kvm. Minns när jag bodde där, då hade jag en 120 säng en fotölj och två små bord och lite sånt. Han har en bäddsoffa istället, mycket smartare tycker jag. Plus att han har byggt en madrass-förvarings-vägg (den med ränder på). Där han då kan skjuta in sin stora bäddmadrass och lägga på soffan när han ska sova. Och ovanpå den väggen så har han ställt upp fina ölglas som han fick i studenpresent och sen satt spottar under så att det lyser upp. En platt tv på väggen, ett skibord med alla hans dator prylar, en byrå mm. Riktigt killigt men ändå mysigt. Jag ville inte åka hem, men han sa åt mig att hans kompisar skulle komma över på några öl så att då ville han väl inte ha syrran där i maxi kläder.
När jag fick komma dit och se hur stolt och glad han var. Kände jag verkligen att det var värt att hålla i lägenheten och hyra ut den i över ett år för att han skulle få ta över den.

-2,6kg

Hade en mysig kväll hos mamma igår. Det blev god mat, väldigt god mat. Det blev grillad kycklingfile med potatis gratäng och tillbehör. Första gången jag äter grillad mat i år. När jag kom hem till mamma så sa hon att de syntes på mig att jag gått ner i vikt. Jag tackade och bugade för det, men hade ingen aning om iaf det hade hänt något på vågen. Sa att jag inte gillar att väga mig, blir bara besviken om det inte händer något nu när jag är så duktig med träningen och mat. Efter vi hade bubblat och jag ska gå in i duschen, får jag ju syn på den där vågen. Ställer mig på den iaf trotts att det var kvälls tid med massa god mat i magen (ska jag väga mig vill jag helst göra de på morgonen) men jag kunde inte bli gladade. Vägde mig sist förra Onsdagen dvs. att det var en vecka och två dagar sedan och vågen visade -2,6kg. Blev hur glad som helst och det var ändå skönt att få det bevisat (svart på vitt) att all träning och bra mat har gett resultat. Nu är jag ännu mer taggad.

mat & bad

Nu åker jag ut till mamma på middag, bjöd in mig själv ikväll då pojkvän jobbar och vännerna är lite här och var. Tar med mig bikinin också så att man kan bubbla en stund.
Ha en fin Fredags kväll!

god morgon fredag

Jag undrar vad jag led av imorse när klockan ringde. Att gå upp strax innan sex på morgonen för att träna, istället för att ligga kvar i sängen i 1 timme och 45 min till. Men nu när man är hemma, har duschat och sitter i soffan, dricker en smoothie och kollar på vakna med the voice så känner jag mig riktigt nöjd. Kul var det ju också, passet alltså så det var värt att gå upp tidigt!

att kunna stå emot när suget är som störst

Hatar att gå och lägga mig hungrig eller sugen. Då ligger jag bara och tänker på mat och så tar det så lång tid innan jag somnar (hehe). Så jag slängde precis ihop en liten feta ost sallad. Ville egentligen ta en eller två smörgåsar med massa bregott och ost eller öppna den där chips påsen som ligger i skafferiet eller dom där smör popcornen, för att inte nämna den där glassen som ligger i frysen...

trött

Kom nyss hem från Ida & Jocke. Deras lägenhet var verkligen jätte fin och det är väldigt kul att vi nu bor två minuter ifrån varandra så jag hoppas att vi kan ses lite oftare än vad vi gör i dags läget :-)
Jag känner redan hur ögonlocken börjar åka hiss, tror att det kommer att bli en tidig kväll för mig idag. Lika bra det, ska stå redo på stepbrädan klockan 6.30 imorgon bitti och där efter hem och duscha och göra mig i ordning för skola. Så det låter som att jag behöver några timmars sömn, fast och andra sidan slutar jag redan vid 12.15 imorgon så det är ju inge synd om mig inte.

nya detaljer

När jag var på stan tidigare idag fick jag med mig en ljus lyckta hem från in&finn för 35:- tror jag att den kostade? Egentligen fick man med en tillhörande jätte pinne som man ska sätta fast lycktan på, som i sin tur ska stickas ner i gräsmattan. Tjejen i kassan frågade mig flera gånger om jag inte ville ha jätte pinnen (alltså den ingår ju! Och är jätte fin att ha i trädgården) Men jag har ingen trädgård svarade jag! Gillar den som den är utan pinne.
När jag ändå är i farten tänkte jag visa våra nya krukor. Köpte de förra veckan på Ikea. Tycker att de är så fint med lite högre krukor så att blommorna kommer upp en bit i fönstret. Innan hade jag små svarta och nu större vita (såklart).
Har dock inte talat om för Chrille att jag köpt dessa och han har fortfarande inte lagt märke till att de är nya. Han ser heller aldrig att jag bytt gardiner eller byt ut kuddfodral eller andra små saker. Killar alltså!

en otippad vilodag

Är jag sjuk? Har jag slagit i huvudet?
Näe, jag tror inte det men jag ska inte träna idag. Jag skulle gått till bilen nu isf, men istället sitter jag under filten i soffan små kollar lite på top model och sitter vid datorn. Mina ben ville lixom inte röra sig mot garderoben så jag kunde ta på mig träningskläderna. Men jag förstår dom, de har ju gått loss på sistonde. På tio dagar jag jag vilat en! Och jag har inte bara tränat ett pass, utan har för de mesta kört dubbel pass nästan alla gåner plus galen spinning och promenader. Så nu tar jag mig en väl förtjänt vila. Ska ju ändå upp tidigt imorgonbitti och köra step innan skolan så det går nog ingen nöd på mig inte. Om en timma slutar Ida, som har flyttat "granne" med mig. Så jag ska hem till henne och kolla hur hon bor :-) Men fram tills dess ska jag laga middag. De senaste dagarna har jag bara slängt i mig något snabbt och enkelt efter träningen som en omelett, keso eller liknande, men nu ska jag äta riktig mat.

militärgrön

Gick en snabbis på stan idag tillsammans med Malin efter skolan. Kollade runt lite efter en militärgrön vår jacka. Älskar min skinn jacka men det kan ju vara kul att ha en annan vår jacka att variera med. Hittade iaf ingen jag tyckte om, har kikat runt lite på internet också. Hittade en jätte fin på Nelly, men har ingen lust att lägga ut 1000:-plus att den tog slut i alla storlekar. Var nyss inne på HMs hemsida och kollade, hade turen att hitta en på rean. 199kr kostade jackan, sökte självklart runt bland rabatt koder och hittade koden (1304) och fick ytterligare 50:- i rabatt. Allt som allt med frakt kostade den mig 188:- väldigt nöjd måste jag säga. Nu håller jag bara tummarna för att den är fin i verkligheten också.

wild ones

-Inte igen Linn! 
-Jo, en gång till.
Haha. Chrille är trött på att jag spelar den här låten, igen.
Sen i Söndags har jag kämpat med att hitta den här då jag hörde den på vasalopps spinningen. Idag fick jag reda på vad den hette av Emma. Tackar och bugar.
Efter aerobicen var slut idag klockan åtta så stannade vi kvar sex tjejer och körde en halv timmas stepp, bara på kul och för att vi ville höra lite bra musik. Då det var tema på kvällens aerobic pass och de bara spelades svenska låtar. Jag önskade ju såklart låten ovan på steppen och den kom, tog i från tårna och sen var jag död. Nu har jag precis ätit världens senaste middag. Blev några hemma gjorda köttbullar en halv tomat och några gurk skivor. Konstigt nog var jag inte hungrig. Men äta bör man annars dör man. Nu ska jag invänta bb sen sova så gott. Kommer nog ha ännu mer träningsvärk imorgon än vad jag har idag. Så lika bra att jag förbereder mig. Fast enligt mig så är träningsvärk den bästa värken man kan ha.
Tack & hej leverpastej!

skavsår

Fick två stora skavsår på insidan av fötterna av spinningen i söndags. Har haft plåster på tills igår, då körde jag dubbel pass utan. Inte så smart, men jag kände inte av något. Idag när jag vaknade hade jag jätte ont, har nu tömt dom på... var. Blä! Vill verkligen gå på aerobicen så ska ner på stan strax och köpa skavsårs plåster och sen får de bära eller brista.

olja in

Sitter i skolans dator sal och har rast en liten stund till. Idag slutar jag redan vid lunch, så det tackar jag för.
Då ska jag ta tag i lite balkong-göra när jag kommer hem medan solan ändå är framme. I fredags förra veckan var jag på Ikea och köpte mig ett balkong bord (äntligen) så det tänkte jag olja in och balkong golvet lika så.

gånger tre

Idag köpt jag ett nytt tränings linne från Stadium. Nu har jag tre stycken i samma modell fast i olika färger. Först blev det ett svart, sen ett turkost och nu sist ett rosa. Gillar verkligen dessa, super sköna och billiga 99:- ligger de på. Gillar det svarta bäst, som alla andra tränings kläder. För att i svart syns inte all svett som de med färg. Fast vad gör de egentligen? Vore ju konstigt om man inte svettades.

trött tisdag

Död tjej. Dubbel pass idag också. Hade först tänkt att följa med tjejerna ner på stan efter skolan och ta en fika. Fast jag var alldeles för trött och tog mig en powernap på 45 minuter sen blev det en middag (köttbullar och gurkskivor, bort med pastan var det ja) och sen två timmar på gymmet. Bra dag!
Nu ska jag fortsätta kolla på top model.

gammalt blir nytt

Jag älskar att shoppa sängkläder eller att önska mig det i present. Jag tycker att det gör sån stor skillnad i svorummet. Framförallt om man som mig bara har ett neutralt sovrum i vitt så kan det verkligen lyfta upp hela rummet med lite färg på lakanen. Hur som...
Rotade runt lite i linneskåpet idag innan jag skulle bädda rent och jag behöver ju inte shoppa eller önska mig sängkläder på ett bra tag. Har hur mycker som helst, hittade dessa länst in som egentligen är mammas. Hade helt glömt bort dom. Tycker att dom är väldigt fina och framför allt super sköna att sova i. Ska strax krypa ner och kolla på bb sen sova. Vi hörs imorgon :-)

i work out

Då kör jag en sån här igen. Jag tycker att det känns bra att skriva upp, för så känner jag ännu mer att jag måste följa det.

Måndag DandeAerobic 60min Box 60min
Tisdag X-fit 60min Step 60 min
Onsdag Aerobic 60min
Torsdag Step 45min Core 30min
Fredag Step 45min
Lördag Vila & jobba
Söndag Vila & jobba

all in

Från att inte vilja träna till att träna i två timmar. Just nu vet jag inte vad jag går på men jag gillar det!
Efter en timma aerobic var jag inte trött nog och hoppade på boxningen direkt efter tillsammans med Emma.
Så det är med skakiga fingrar jag skriver det här. Fan vad jobbigt det var. Att stå och nöta boxning varvat med höga knän, upp hopp, benböj osv. Fick mig nästan att se ikors men det var skit kul och jag hade massor med energi och slog hårt så att Emma nästan ramlade baklänges. Just nu kurrar magen, har inte ätit sen lunch i skolan. Håller på att göra en omelett just nu, kommer att sitta fint.
Tumblr_lyfun29lfs1qmohofo1_500_large

60 min danceaerobic

Nu har jag bäddat rent och plockat in mina kläder där det ska vara. Ska ta en snabb sväng med damsugaren innan jag byter om till träningskläder och beger mig ner mot gymmet för att köra ett DanceAerobic pass. Ingenting jag har prövat på innan men det blir nog kul. Halva delen av mig vill bara stannan hemma och ta det lungt ikväll och den andra vill träna. Vila kan jag göra när jag kommer hem och vila efter träning och en dusch är den bästa vilan någonsinn.

prickar

Min hy är katastrof för tillfället. Jag har inte haft problem med min hy sen tonåren. Så det känns ju sådär. Det är dock inga finnar jag fått. Utan som knotter, tror det beror på att jag svettas så mycket under träningen och så hinner det torka in tills jag kommer hem och duschar. Sen även att jag ibland tränar med smink på, ajjabajja! Inte för att jag sminkar mig till gymmet men brukar heller inte trätta av de lilla som finns kvar under dagen (ändrig på de). Tackar ändå gudarna för smink, så att man kan dölja alla små prickar (som jag såklart kliat upp) samt för solarier. Funderar på att lägga mig i ett och steka bort prickarna en stund idag, men ibland är det ju så jobbigt och jätte tråkigt.

träna eller inte träna, det är frågan.

Jag trodde inte att jag skulle kunna gå idag, men konstigt nog har jag ingen träningsvärk i benen/låren alls. Och jag lovar att jag tog i. Konstigt är det i alla fall. Har dock träningsvärk i ryggen? Aja. Funderar fram och tillbaka om jag ska gå på danceaeribic tillsammans med Emma? Och kanske boxas efter det? Men jag vet inte om jag har någon lust eller ork till att träna idag. Det vore ju skönt, men samtigt lockar det att bara vara hemma. Har en liten stund till på mig att fundera, sen måste jag bestämma mig.

borta

Har lyckats hålla mig vaken kvällen ändå. Malin kom hit för ett tag sen och gjorde mig sällis. Vi beställde hem mat från kolgrillen och nu kollar vi på postkodmiljonären. Inte mitt favorit program kanske, men blev lite nyfiken på att kika eftersom att jag hörde att Pauline (en tjej på jobbet) skulle vara med och agera väsk-öppnare. Efter det här blir det bb och sen sova. Imorgon börjar skolan igen!
Ps. blev precis taggad på lite bilder på fb. Detta fick mig påmind om det här rosa linnet som jag har använt en eller två gånger. Sist jag såg det var denna kväll på berget (personal fest). Ska ta och leta upp det igen, undra bara vart det kan gömma sig?! Hatar när kläder försvinner.

nu blev jag trött

Vaknade precis upp ur en liten powernap på soffan. Nu borde jag ta hand om tvätten. Den rena tvätten som ligger på golvet. Fast egentligen vill jag bara ligga kvar här och sova för kvällen. Energin gick ur mig med andra ord.

fan vad jag är bra

Nöjd tjej!
Efter 3 timmar och 40 minuter gick den första i mål och där av var mitt spinning pass slut. Det gick förvånads värt bra. Hängde med hela passet utan att "fuska". Benen gick i 190 och jag har aldrig varit så svettig i hela mitt liv. Mitt turkosa linne var några nyanser mörkare om man säger så. Fanns nästan inte en torr fläck. Mot slutet fick jag till och med russin fingrar bara för att jag var så blöt. Och jag har heller aldrig druckigt så mycket vatten, fyra flaskor fick jag i mig plus en celsius på det (energi dricka). Efter passet träffade jag mamma, som också hade kört fast på sydpoolen. Vi köpte med oss lunch och åt den hemma hos mormor och morfar. Nu är jag hemma och tror jag ska vila en stund på soffan, känner att det skulle sitta väldigt fint!

pasta

Åt bara ett äpple under hela dagen på jobbet. Så det var inte så konstigt att jag var vrål hungrig när jag kom hem. Nu har jag iaf ätit upp min sena middag, som bestod av pasta och köttfärsås. Det är tydligen bra att äta mycket kolhydrater kvällen innan ett långt tränings pass.
Btw. Åt min första frulle på balkongen idag :-)

på jobbet

Sitter på jobbet och har rast i en kvart till. Tog ett extra pass även idag. De ringde igår ioch frågade om jag kunde jobba 12-19. Jag fick min vilja igenom att börja 12.15 istället, så att jag kunde gå på aerobicen imorse. Duschade där, på med jobb kläderna och äta min äggmacka i bilen som jag hade förberett. Allt går om man vill!
I övrigt sitter jag och klunkar vatten i kassan, fick ett tips om att dricka mycket vatten innan vasalopps spinningen imorgon, åh! jag är lite nervös. Aja, vi hörs sen :-)

lite tidsfördriv

Har suttit och fördrivit min tid framför datorn. Kollat runt på massa hemsidor och på fina kläder. Det är mycket man vill ha! Och jag skulle inte tacka nej till att fylla min vår garderob med dessa saker. Nu är jag trött och ska gå och lägga mig. Jag måste vara så där super trött innan jag går och lägger mig när jag sover själv. Annars ligger jag bara och stirrar rakt upp i taket ett bra tag innan jag somnar. Eller så blir jag stressad och kollar klockan hela tiden. Eller något ännu värre än det där, jag börjar att tänka på läskiga saker. Hehe! Jag har nog sett för mycket skräckisar. Nu ska jag sova och jag ska sova så gott så. Jag menar jag får ju hela dubbel sängen för mig själv :-)

lite text

Har kommit fram till att jag hatar power strike. Som i stort sätt bara består av höga knän, upp hopp, "skid åkning" och en massa andra ap jobbiga övningar. Men det är så bra träning och det känns så bra efteråt, så att det är värt det ändå. Idag ville jag gå hem efter 45min step, kände mig helt slut men var kvar en timma till och just nu känner jag mig väldigt nöjd över det. Utom att träna så har jag skrivit klart slutsatsen till min uppsats så nu är jag i stort sätt helt klar, det är najs. Vad mer..? Inatt jobbar Chrille natt och det är ju sådär.
Från det ena till det andra så ringde jobbet precis. Tog en extra pass imorgon mellan 15-21. Har ju tagit bort min helg då jag åker till Vemdalen så att jag behöver de lilla jag kan få. Lika bra att passa på nu under lovet också.

börjar se ljuset i tunneln

Började dagen med en timmas pw med Malin. Där efter gick jag hem och gjorde mig i ordning för en lunch på stan med mamma. Hon bjöd mig på nancys, skulle lätt kunna äta där varje dag.
Just nu sitter jag hemma hos Malin. Vi har läst igenom varandras uppsatser, känns bra att få låta någon annan en än själv läsa den innan man skickar in den. Oftast så förstår man ju själv vad man har skrivit men det är inte säkert att någon annan gör det. Nu ska jag bara rätta till lite små saker sen skriva slutsatsen och sen ska den skickas in. Kommer att kännas så skönt!