Redan Söndag

Jaha då var helgen redan slut, men den har varit bra. Det vart en riktigt lyckad kväll i Fredags, då alla vi Spa tjejer sågs, vi började med en middag på barollo, därefter knallade vi bort till flamingo och tog ett glas och sedan bort till 550 och dansade hela kvällen. Igår, tog jag och Ida bilen hem till Elin på Kungsholmen. Första gången jag gav mig längre ut än Ikea/heron med bilen (själv) haha! Men det gick bra tillslut. Jag och Ida var med på middagen, sen tog vi bilen hem igen. Var inte taggade på att gå loss igen, fan vad underbart det var att ta bilen ist för tåg osv. Så det var lätt värt att dricka vatten! Idag fick jag ett extra pass på jobbet, så jag ska gör mig iordning nu och sen åka iväg. Ha en bra dag!

Snodde några bilder från Emelies blogg, från i Fredags:


Emelie, Anna & Lisa

Denise & Ida


Jag (lovar var inte på väg att spy) & Jolin


Lisa nöjer sig inte med glaset


Lina & Emelie på 550


Rabih & Eddie var där och sjöng


heldag

Äntligen hemma! eller hemma hos Malin. Just nu kan man säga att jag hatar tåg. Vi missade först tåget till stockholm, eller det var ju iofs inte tågets fel utan vårat. För att jag är mongo och är lite sen och sen gick det inte att få fram någon parkerings biljett. Tillslut fick vi ut en och nu får Malins bil stå där tills  imorgon fm om den vill.
Väl framme är det så kallt att vi dör. Snön slog oss typ i fejan och gjorde oss blinda på samma gång. Men annars har det varit en as bra dag. Hittade massa bra saker som nytt löshår, två klänningar, massa tröjor, en jeans skjorta, haldspand mm. Avslutade all shopping på ett mysigt fik, var så jävla najs att få vila fötterna efter flera timmars springade. Eller vi avslutade ju egentligen inte där om jag ska vara ärlig, utan vi avslutade allt med en och en halv timmes väntade på tåg perrongen. Lagom kul, ni vet då man bara vill vara hemma för att man redan är så trött och fryser så mycket. Blev skit irriterad! Men nu är jag glad igen.



Imorgon

Det har kliat i fingrarna på mig ett bra tag nu, har verkligen längtat efter att få shoppa, har undvikit att gå på stan för att plånboken inte har tillåtit att köpa så mycket efter jul, sälen och så när bilen börjar strula. Men imorgon går snabbtåget klockan tio från Syd till Sthlm.


.

Jag, en brasa... eller en öppenspis med massa ljus, vindruvor, tv och Chrille på träning. Bra kväll! Bra på så vis att jag får kolla på vad jag vill på tv.



Klick

Beställde två klänningar för någon dag sen. Har en känsla av att den svarta kommer att vara för lång. Hoppas inte, för att den är väldigt tjusig. Beställde även ett par vita tygskor, men det är inte så mycket att se.
Klänning - SvartKlänning - Ljusrosa


Måndag

Just nu känner jag mig rätt trött på att jobba, har jobbat flera dagar i rad nu. Igår gick jag med de tyngsta stegen någonsin till jobbet, men dagen gick as snabbt, det började med att jag skulle fixa frukost (fylla på kylskåpet) och upptäcker att det ligger små larver där i. Fy fan! Så jag var tvungen att slänga allt som var där inne, rengöra och sen skriva en lång shopping slista och sen fylla om på nytt. Bara det tog ju sin lilla tid.
När jag kom hem efter jobbet, tog jag en dusch och traskade bort mot Chrille. Han hade tänt ljus i hela lägenheten och gjort vofflor, bara för att jag har tjatat om de så länge nu.
Vofflor med grädde och sylt är ju inte helt fel....


Se frammåt

Fy fan vilken tråkig helg/ vecka. Okej, jag vet.. man kan inte alltid ha kul. Men eftersom att jag tagit två extra pass den här veckan så har jag bara varit ledig i tisdags och nu jobbar jag fram tills på tis. Dvs. en vecka i sträck. Men ska ändå inte klaga, för att efter regn kommer solsken och nästa vecka kommer bli grym.

Mån- jobb
Tis- jobb (dags pass) halleluuja. Typ Storhandla efter det. Eko i mitt kylskåp må jag lova.
Ons- Heldag i Sthlm med Malin och shoppa
Tors- Jobb (dags pass) halleluuuja igen!
Fre- Tagit ledigt (skulle egentligen stänga) Först IKEA med Mickis på morgonen/dagen och sen middag på Barollo med alla tjejer från klassen på kvällen och så utgång efter det.
Lör- Hem till Elin i Sthlm och fira henne, middag och utgång igen. Hur ska jag palla?
Sön- Ledig (tack och lov) Typ... återhämta mig!

Näe, nu har jag inte tid med det här längre. Nu ska jag göra färdigt mina två matlådor. Måste ha med mig två idag eftersom att jag jobbar 13-21. Sen är det dags att röra sig mot underbara maxi.

Se yaaa....




En kass Fredag

Godmorgon! Nu har jag varit vaken i nästan en timma. Kors i taket. Nej, men jag var faktist tvungen att gå upp tidigt idag pga. av att det skulle komma hit nån snubbe och kolla på fukten i Chrilles kök.
Nu känns det lixom ovärt att gå och lägga sig igen, även fast det vore helt underbart. Älskar att sova!
Älskar dock inte lika mycket tanken på att jag ska sitta på Maxi hela fredags kvällen, önskar att jag vore ledig, att jag fick kolla på lets dance och äta en god middag. Men och andra sidan har jag tagit ledigt nästa fredag, då jag också skulle stänga. Jag ska nämligen äta middag på Barollo med gamla klassen och sen går vi ut efter de. Ska bli jätte kul att träffa alla samlade igen, annars ser man ju bara nån på jobbet och nån på stan då och då.


BRALLORNA SPRACK

Idag blev det rätt pinsamt på jobbet. Mina byxor sprack nämligen i grenen. Hade redan ett litet hål innan, sen när jag gick med korgar så kände jag hur det lixom blev rätt luftigt och bart. Haha! Så jag får panik och går med små korta steg och medelar Steffi att jag har ett värsting hål. Hon ringer jouren och säger "Hej, Linn behöver nya byxor" Hans första tanke måste ha varit att jag lagt en kabel i brallan eller nått. Aja, fick i alla fall ett nytt par, dock lite för tajta men aja.
Nu orkar jag faktist inte blogga mera, nu ska jag krypa till kojs bevid Chrille. Imorgon innan jobbet ska jag träffa Malin, vi ska internett shoppa. Hon måste alltid vara med mig när jag ska beställa, för jag är så dålig på sånnt. Pusshej och sov så gott.


Blä

Just nu känns de mesta lite små deppigt. Vädret och årstiden (som sagt) och sen att jag inte längre har någonting att se fram emot. Okej, jag vet. Det allt kan inte alltid vara kul, men på senaste tiden har jag alltid haft en massa roliga saker att se fram emot.
Som bla. Kryssningar, julafton, juldagen, nyår, Sälen. Allt har lixom kommit med jämna mellanrum och nu är allt över. Satt just och bläddrade igenom min kalender och allt jag ser är bara en massa jobbtider.


Ja tack!

Tack och lov att det har blivit lite varmare ute. Så man slipper att bli en isbit så fort man går utanför dörren. Men jag är ändå inte nöjd, jag vill ha vår. Jag vill slippa stora jackor, klumpiga skor, vantar, mörkret, slasket och de hala vägarna. Nu längtar jag efter tunnare kläder, lite värmande sol och torrt på marken.



Hej granne

Hej!

Inte för ens nu har jag återhämtat mig från Sälen och känner mig på banan igen. Det är tufft att festa tre dagar i rad ska ni veta. Därför har jag inte haft någon ork att sitta och skriva blogg, har mest legat och slaggat i Chrilles soffa om jag inte har jobbat såklart, eller hjälpt han med flytten. Idag blir vi typ grannar, eller vi kommer att bo 2 min ifrån varandra. "Synd" att jag jobbar till stägning idag och inte kan hjälpa till att konka möbler och kartonger. Hehe! Näe, men jag hjälpte faktist till igår med att städa och packa. Näe, nu är det dags för lite mat, innan jobbet kallar. Herrå!


Shit pommes

Hur kan man fortfarande vara så trött? Hur kan man känna sig som en överkörd grävling? Hur ska jag orka jobba om en och en halv timma?
Men det är ändå värt att fortfarande må som jag gör. Har haft så jävla roligt, inte en enda lugn stund har det varit. Har srattat åt allt och alla, bott i en svinstia, känt en konstand prutt lukt i flera dagar (killarna fes stup i kvarten), har levt på donken mat och alkohol, dansat mig svättig. Orkar inte fortstätta, nu måste jag ta tag i mig själv. Vi hörs senare. Pusshej!

När vi var hemma från krogen första dagen drack jag upp hela vattnet för mig själv. Bra val!


Destination Sälen

Äntligen är man hemma hos Malin, fiskarna är dumpade hos Mickis. Allt är packat och klart, nu finns det ingen återvändo. strax ska jag Malin och Ida. E krypa till kojs. Fan, att jag får sova i tältsängen, fast Malin lovade för flera dagar innan att jag skulle få sova brevid henne för att jag paxade det. Men nej nej.
Det var allt jag hade att komma med, vi hörs när jag kommer hem. Pussochkram.



Nähe, om man skulle ta tag i sitt liv kanske?

Oj vad jag egentligen inte borde sitta framför datorn, men det lockar lixom inte att ta hand om all tvätt och hoppa in i duschen. Luktar stekt fläsk ju, var och solade för ett tag sen med Ida och Malin. Nu är man liiite brunare och många fräknar rikare.
Slutar klockan nio ikväll, då ska jag direkt hem och hämta väskan och fixa det sista. Sen åker jag hem till Chrille, eller vänta det går ju inte. Måste fan , annars får jag ju pröjsa en jävla massa parkerings pengar. Fan, stackars mig som måste gå med min rull väska i all snö. Buhuuu!

















Lite agro

Hej alla glada, ledsna eller som mig alla tjuriga/ trötta. Idag var det nog inte min dag. Eller till en början var de det, jag och Chrille går tillsammans ner på stan när vi vaknat och fixar lite saker och sen åker vi ut till Åkerstyckebruk för att hälsa på hanns syrra och hennes lilla Elliot som fyllde ett år.
Men sen på jobbet känndes allt blääää... och det blev bara värre och värre ju mer klockan blev. Var så vansinnigt agro mot alla kunder som sakta men säkert började röra sig mot kassan när vi för andra gången ropat ut i högtalarana att "Ica maxi har STÄNGT" Hallå? Vi vill faktist gå hem!
Och så ska de sista kunderna självklart börja strula och lägga till/ ta bort varor, dra ica kort som tydligen är sjukt svårt och så vidare. När jag kommer hem lever min granne rövare och lyssnar på kass hög musik eller det låter mer som att nån går loss på en trumma och jag blir så jävla irrrriii.
Aja, andas... nu ska jag luffa lite framför datorn och sen försöka sova om han där uppe ger sig någon gång.
Imorgon är det dags för tvättstuga/ packa/ ett besök på stan och så ska jag jobba också. Hur ska jag hinna?
Nu ska jag sluta vara neggo. Jag åker trotts allt på Torsdag och bara tanken på det, får mig på bättre humör :-)
Puss och god natt!

Ps. Imorse hittade jag äntligen en noppare och satte igång att rensa i buskarna. Känner mig som en ny människa. När jag var klar låg det tussar i handfatet. Förjävligt...
Men är lite missnöjd med resultatet ändå. Det blev lite ojämna, men kanske bara jag som läggermärke till det. Aja, de växer ju som ogräs så bättre lycka nästa gång jag ska ge mig på de igen.



Höhö

Egentligen skulle jag vara ledig idag, men jobbet ringde igår och frågade om jag kunde jobba idag från 16-20.30. Hur kunde jag tacka ja till den tiden? Hur ska jag orka? 4,5 timmar. Jisses!


En liten förnyelse

Mamma åkte precis tillbaka till jobbet, hon var här på rasten och jag bjöd henne på lunch. Det blev en viktväktar pizza och en sallad till det. Nu ligger jag bara och softar i sängen och njuter av att längenheten är klinisk ren. Har även möblerat om lite, elller flyttat på sängen och en hylla bara, tagit bort alla jul saker och så. Men det är alltid kul att förnya lite och nu känns det faktist mycket större. Jippi! När lönen kommer ska jag upp till IKEA och införskaffa mig nya tavlor och en nylla med spottar i (som ska lysa ner på tavlorna) det kommer bli bra det.

Eller så kanske det blir en fin vägg dekoration....?



Lugn och skön helg

Hej:-)
Idag tog jag en riktig sovmorgon, älskar det! Klockan ringde halv tio. Meningen var först att jag skulle hem till mamma, hämta skidkläder/underställ osv. Men hon skulle åka skidor och blablabal. Så hon kommer hit med det imorgon istället. Därför passade jag på att sova ända till 12.
Igår efter jobbet åkte jag och Chrille upp till Heron, där jag blev bjuden på mat, bio och godis. När vi satt och åt dyker Elin upp, så vi fick sällskap av henne och hennes kompis... så vi alla käkde tillsammans. Har saknat henne massooor. Iaf, vi såg äntligen Avatar, sist var det ju fullbokat. Nu köpte han biljetterna på internet redan i tisdags och redan då var halva salongen redan full. Vi såg filmen i 3D också, rikigt coolt vare faktist. Men trode att filmen skulle vara "såååå bra" som alla säger, varken jag eller Chrille tyckte att den var jätta bra, det var mest att filmen var häftigt gjord och att den var i 3D som gjorde den bra. Aja... nu är det en timma kvar tills det är dags att åka och jobba till halv 10 ikväll.

Sånna här 3D brillor fick vi. Det står tydligt på packetet de låg i att de är farligt att ha på sig dem i solen. Då berättar Chrille att "Du vet min FB profil bild, där jag jag sånna här brillor på mig när jag var utomlands och hade de på mig hela tiden" Smart kille man har!

Christoffer Appelgren


? ? ?

Vem ska mata Johanna, Anki och Rickard när jag åker? Någon frivillig? Mickis vad säger du? Vågar man lita på dig... ? hihih


Bättre sent än aldrig...

Tänkte passa på att visa lite bilder från julafton på mamma, tomas, morfar, mormor, all mat och mina dekorerade apelsiner som juktade just... massa jul. I helgen tänker jag nog städa bort julen, eller kanske vätar ett tag till..? Det är ju fortfarade så snöigt och så än. Kanske inte passar med mina ros-blommiga lampskärmar? Åh, vilket problem jag har va?






My day

Idag på jobbet fick jag handsprit rakt i ögat. Det finns en pump flaska vid varje kassa nu sen allt med svininfluensan. Har som rutin att ta lite då och då men idag fick jag värsta hårda stålen (bokstavligen) rakt i ögat. La mig ner på golvet och blundade och bad tjejen bakom ta hand om min kund. De slutade iaf med att jag fick spola rent ögat och då var jag ju tvungen att ta bort mascaran så satt med ett sminkat öga och ett rött/tomt öga. Kände mig sådär lagom sexi. Aja, en rolig sak var i alla fall att jag fick ett nytt grund schema. Vilket besod av några dagspass, halleljuaa! innan hade jag inte ett ända. Skönt att få komma hem i tid någon gång också, plus att jag fick några mer tider i övrigt och det är bra grejer.


Brrr

Fick nyss en sånn där frys- attack. Det gick lixom inte att bli varm med hjälp av täcken. Var tvungen att skålla mig själv i duschen. Nu ser jag ut som jag brukar göra, de två första dagarna jag stekt i solen.
Till och med fönstrerna blev immiga, jag ser inte ens ut.


Otaggad på livet

Prutt, fis och åter fis! Idag är jag otaggad på livet. Orkar inte ta tag i något. Orkar bara vara med mina vänner, men de jobbar å andra sidan också, och så har vi en sjukling som inte går att vara med. Så det blir nog rätt bra ändå, utom att jag stänger och jag hatar att stänga. Så nu har jag klagat lite och nu känns det lite bättre. Puss

Slänger in en dagens innan jag drar

Nu har jag legat här precis hela dagen, sen jag kom hem. Med en knopp på skallen och endast klädd i min mormors stora t-shirt/nattlinne med en stol på, ja och så har jag självklart trosor och sov shorts på mig också, om ni trode att jag gick med rumpan bar. Nää...Nu får det vara nog. Nu blir det en dusch och sen går bilen hem till Chrille och inget mer "jag ska bara kolla/skriva" Adjos...

Plagget kommer B YOUNG men är köpt någon gång mellan 18-1900 talet. Så finns tyvärr inte i butik idag. Nu vet ni det...så slipper ni fråga mig i komentarsfältet. Så jag känner mig något *unik* som får bära detta plagg.  







Nedräkning pågår:

Idag. Onsdag: Softa satan.
Torsdag: Jobba till stägning. Sen är dagen slut!
Fredag: Ledig. Tjej middag hemma hos Mickis.
Lördag: Jobba, bio med Chrille på kvällen.
Söndag: Jobba fram till halv tio. Sen är dagen slut!

Måndag: Jobba till stägning, slut!
Tisdag: Jobba till stägning, slut!
Onsdag: Ledig. Packa, fixa och dona. Sova tidigt.
Torsdag: Gå upp brutalt tidigt. Runt klockan fem på morgonen. Åka tåg i sju timmar.
Sen.... Sälen!!!!
Bra helg.


Har precis sett klart på de senaste avsnitten av Paradise....

....beroendeframkallande.


De tänkte faktist på fågel

Gårkvällen bjöd på en blandad kompott. Mycket dans, lite drika (ingen bil), efterfest, jag hittade en skadad skata på vägen som senare avled av att Pata och Linus stampa ihjäl den. Så hemskt men samtidigt bra att den skapp lida, Linus upptäcker att han har fålel-inälver och blod på sin sko, nudel-sopps-ätande hemma hos Linus, tittade på en dålig film som handlade om bordspingis.. det var ingen text och vi hade typ inget ljud, slocknade i soffan, vaknar av Patas underbara snarkningar, går hem vid sex på morgonen. Det var så himla underbart att komma hem, tvätta bort sminket, borsta nötterna och krypa ner i min egna säng.
Nu är det dags för frulle. Underbart att jag är ledig idag med. Ska ligga här några timmar till. Sen ska jag åka hem till Chrille och äta middag.


Viktigt

 
Äntligen fick jag loss den sista lösnageln.
Höll på att få tuppjuk på den, snyggt att gå ut med en lösnagel? Hatar verkligen att dra bort de när de sitter fast så hårt, det känns som att en del av nageln ska följa med.


En gammal far

Hela dagen har spenderats tillsammans med Anna och Alva. Vi har varit på stan, lunchat och letat efter en present till pappa som fyllt 50 år *oldie* och vi ska dit på fredag. Efter stan gick vi hem till mig, åt mat och bara värmde oss. Höll på att frysa ihjäl på stan. Hur ska jag klara sälen? Eller.. inga problem med täckbrallor osv, inga lack leggins där inte. Aldrig mer!!! Det kändes som att jag gick med bara ben, det värmde inte för fem korv öre.

Nu kom jag nyss ur duschen, ska tydligen ut en sväng ikväll. Vill inte ut i kylan ju, men det blir ändå lugna puckar.. funderar på att göra som Malin, ta bilen ner på stan. *varmt*


Hej

Idag mår jag mycket bättre. Tummen upp för det! Har inte råd att ligga hemma och vara sjuk och det är också så sjukt tråkigt, att vara sjuk, hehehee. Igår låg jag bara i min säng och glodde på tvn eller på datorn. Såg hur klockan bara blev mer och mer och att jag fortfarande låg kvar och gjorde precis samma sak som jag hade gjort sen jag vaknade *panik*, men samtigigt så hade jag ju inte ork till att göra annat. Idag har jag iaf fått lite nytta gjord, har tvättat sen klockan 11 och kollat på tjenare kungen emellan maskinerna. Nu ska jag ta och duscha innan det är dags att åka iväg och jobba. Måste laga lite mat också kom jag på, brottom... brotttoom!










Sjukling & tjej filmer

Usch vilken hemsk natt!
Anntingen så frös jag konstant, hackade tänder och var knottrig på hela kroppen. Eller så belv jag tillslut varm under två täcken, men vaknade av att jag var så svättig att det hade blivit en stor svätt pöl under mig. Najs va?
Inte nog med det så dunkade huvudet i etthundranittio eller och det gjorde sjukt ont att svälja samt var krontäpt i näsborrarna. Nu känns det lite bättre, men mår ändå kasst. Känner mig svag och orkar inte något. Det jobbigaste som kan hända för mig idag är om jag måste gå upp ur sängen.
Chrille har glömt sitt "film album" med massa bra filmer i. Så nu ska jag passa på att titta på sånna som han aldrig vill se, som typ. Linas kvällsbok, hip hip hora och så vidare. Men ett problem... jag måste lämna sängen! hehe.


Update

Hej bloggen!

Inte förns nu har jag orkat uppdaterat, har inte ens orkat eller haft tid att typ titta på datorn.
I Torsdags jobbade jag och som tur var gjorde både Malin och Mickis det med. Vi stängde, men eftersom att det var nyår stängde Maxi kl. 8 tack och lov för det! Sen var det bara järnet hem till Malin, där festen var. Jag och Malin hade fixat de mesta innan jobbet. Som att duka upp bordet, pimpa glasen och sånt. Ida kom och tog över när vi åkte till jobbet. Vi sparade alla oblåsta ballonger till henne, hihihih.
I alla fall.... allt blev så lyckat. Jag dansade typ konstant hela kvällen och gick och la mig vid 7 på morgonen. Ja... det måste ju ändå betyda att jag hade riktigt roligt! :-)
Dagen efter var det dags för jobb igen, jag överdriver inte när jag säger att jag var på väg att somna i kassan. Som tur var hade jag Ida och vi peppade varandra.
Idag var mamma över, vi storstädade... sanerade hela lägenheten. Nu är det så rent och frächt att jag skulle kunna tänka mig att slicka på golvet. Till och med på toaletten.
Näe, nu ska jag snygga till mig något... ser verkligen ut som en liten påse med skit. Ska över till Chrilles kompis+tjej vi ska bara ta det lungt och spela spel, sen traska hem igen och soooova. Längtar redan. Hehe!