<3

Klockan är snart tolv och jag ska upp strax innan sex för att åka till gymmet och träna. Därför borde jag inte gått och lagt mig såhär sent, men jag råkade bara låna Chrilles "padda" och sätta på Pretty Woman som är två timmar lång. Men det var de ändå värt, länge sen jag såg den och det är en riktig feel-good film som får än att bli lite glad. Godnatt!


vilken dag!

Puh!
Nu ligger jag hemma i min säng efter en minst sagt fartfylld dag. Vart ska jag börja? Skivinspelningen var ju minst sagt speciell, då Lina skulle få sjunga/ spela in Carolas "Tommy tycker om mig" fast än hon skulle byta ut Tommy mot sin fästmans namn. Det roliga var bara den att hon aldrig hört låten innan. Haha! Men efter ett par omgångar så satte hon den, även vi fick gå in i båset och sjunga för att sen lägga ihop allt på en skiva. Sen var det som sagt dags för omslagsfoto och vi spökade ut oss med den rekvisitan vi hittade. Vidare mot en libanesisk restaurang där vi fick jätte god mat, massa små plock, vin, vattenpipa och en tårta med en snopp i marsipan på till efterrätt. Slutade med att man var tvungen att knäppa upp byxknappen. Hade iaf en väldigt rolig dag med härliga kollegor och massa skratt. Nu är det dock dags att sova, är helt slut. Godnatt:-)


möhippa för Lina

Sådär! Nu är vi på gång. Suprisade Lina i omklädningsrummet på jobbet efter hon slutat med en möhippa på gång. Massa glada tjejer står förväntansfulla och väntar på den blivande bruden med en outfit, serpentiner och cider. Efter en runda på jobbet sitter vi nu uppdelade i olika bilar på väg upp till Stockholm. Där väntar en skivinspelning där hon ska få sjunga in en låt samt göra ett omslag sen blir det middag och en jätte tjusig tårta som vi har med oss, som bageriet fixat. Det här blir spännande!!!


en överraskning på gång

Äntligen en ledig dag framför mig :-)
Och den började med städning, satte igång redan när jag vakna för att få det ut världen. Där efter åkte jag till Nancys vid sjukhuset och åt lunch med mamma. Nu är jag hemma igen och inväntar tiden. Berättar mer sen vad som är på gång. Vågar inte skriva ut det här och nu. OM det av någon anledning skulle komma ut! ;-)


tisdag

Vilken bra start på dagen.
Låg i sängen och snoozade ett bra tag innan jag gick upp och åt frukost. Sen tog jag en promenad ner till gymmet och körde 45min step samt 30min core. Nu har jag precis ätit lite lunch i form av havregrynsgröt med mjölk, blåbär och valnötter och två hårdmackor med skinka. Nu blir det bara att slappa lite fram tills det är dags att åka och jobba mellan 16-21.30.


hej

Vilken lång, men bra dag detta har varit. Efter att ha jobbat klart mina timmar i informationen så åkte jag tillsammans med Mickis till djur affären för att bli femhundrakronor fattigare på kattmat. Därefter plockade vi upp Chrille och vidare mot Willys för att storhandla. Sedan tog jag en snabb repa på intersport och stadium. Var i stort behov av nya träningslinnen då flera av mina nuvarande börjar sjunga på sista refrängen. Hittade iaf två stycken, ett från Nike och ett från Adidas. Även om jag skulle vilja ha fler, så får vi börja där. Träningskläder är ju inte gratis direkt. Avslutade iaf dagen med en timmas step. Nu ligger jag raklång på soffan och har precis tittat på top model Sverige. Det blir en tidig kväll känner jag.

Pusshej!


söndag

Då var det bara en och en halv timma kvar på jobb passet, skönt. Längtar hem mer än någonsin, vill bara slänga mig på soffan och ha en skål med chips och dipp framför mig. Går kvällen btw, blev en bra sådan:-) för fest hos Malin och sen tog vi en taxi upp till torekällberget. Kvällen avslutades i vårt kök där jag, Chrille och Sophie äter rostmackor med ost ;-)


tick-tack

Efter en drygt två timmar på jobbet blev jag helt snurrig i kålan och skakis. Var tvungen att köpa en gainomax och snabbt dricka den på toaletten och ta några djupa andetag. Stress, hunger och riktigt utmattad efter ett hårt träningspass är visst ingen bra kombination. Men nu mår jag mycket bättre, tur är väl det för att jag har ingen större lust att sitta hemma ikväll. Just nu tycker jag bara att klockan kan få bli åtta så jag kan få åka hem till Malin och de andra brudarna och ta mig en cider eller två!


full fart hela dan

Stress, stress och mera stress!
Gick upp vid halv nio för att befinna mig på gymmet strax efter nio. Kör en timmas xfit, gör mig i ordning på gymmet, ner på stan för att gå på systemet, handla en smörgås för att äta den i bilen och sen vidare till jobbet. Jobbar mellan 12-20 och där efter blir det en taxi hem till Malin och sen utgång efter det. Just nu vill jag bara lägga mig på soffan och blunda en Godmorgon!
Idag är jag ledig efter att ha jobbat en vecka i sträck. Klockan ringde strax efter nio men jag gick inte upp för ens vid halv elva. Så skönt, nu äter jag en tallrik med havregrynsgröt och blåbär. Tittar ut genom fönstret och det är så himla fint väder ute, kanske borde man ge sig ut på en promenad? . Är helt mör efter träningen, som var as jobbig! Vi hörs senare, plikten kallar!


kontrast

Det blev ingen träning imorse tyvärr. Gick upp strax innan nio och var tvungen att åka och handla. Hade slut på typ allt i kylskåpet så att det gick inte att göra nån form av frukost. Väl inne i affären kunde jag inte hålla mig. La tillbaka det grova nyttiga brödet på hyllan och la istället i det onyttigaste brödet av alla i korgen. Lite kontrast mot min tidigare gröt frukost, men ibland måste man. Så himla gott! Det som saknas är egentligen ett glas oboy... men det får bli en annan fredag framöver, kanske!


godnatt

Kom hem från jobbet för en halv timma sen (kl. 22.45) klockan ringer 5.50 imorgon. Men som det känns så kommer jag att trycka av den för att sova vidare. Meningen är att jag ska på morgon stepen, men jag kommer inte att vara människa med så lite timmars sömn. Dessutom så börjar jag att jobba klockan 11, så det innebär att jag heller inte kan gång i lägga mig och sova så länge heller. Jaja, ännu ett i landsproblem. Godnatt :-)


världens tråkigaste inlägg

Har precis ätit en tallrik med havregrynsgröt och blåbär idag med, väldigt gott med blåbär i måste jag säga. Jag som annars bara äter min havregrynsgröt med sötningsmedel på och så mjölk såklart. Jaja, om ett tag ska jag gå ner till gymmet för att träna. Sen hem igen och invänta jobb, idag jobbar jag mellan 16-22.15! 
 
Ps. En notis till mig själv. Ge aldrig Torsten ostbågar/popcorn eller kyckling eller något sånt. Igårkväll var Ida och Malin över en liten stund och han fick smaka på både Idas kyckling, sen fick han nått popcorn av Malin och innan det fick han två ostbågar av mig och Chrille. Och vem vaknar strax efter två på morgonen av att en katt står och kräks i vardagsrummet? Jo, jag och det är jag som får gå och torka upp denna underbara spya, som då hade hamnat på den vita vardagsrums mattan. Nej, från och med nu så får han inte smaka, inte en smula inte kul för mig eller för honom. Heheh! 

veckans tränings schema

Även den här veckan så får jag till ett par tränings pass. Det gäller ju att planera sin träning efter jobbtiderna. Igår hade jag föresten en väldigt härlig träningsvärk i armar och axlar. Så här ser resten av veckans träning ut...
 
Måndag: Xfit 60min
Tisdag: vila
Onsdag: spinning 90min
Torsdag: functional training 60min
Fredag: step 45min
Lördag: Xfit 60min
Söndag: vila

För ett tag sen, drygt ett år sen så började jag med veckans tränins schema. Ett sätt framförallt för mig själv för att ha koll på min träning osv. Kanske inte är så kul för er att läsa! 

ledig

Godmorgon!
Idag är jag ledig efter att ha jobbat en vecka i sträck. Klockan ringde strax efter nio men jag gick inte upp för ens vid halv elva. Så skönt, nu äter jag en tallrik med havregrynsgröt och blåbär. Tittar ut genom fönstret och det är så himla fint väder ute, kanske borde man ge sig ut på en promenad?


suprice

Idag har jag jobbat fram till tre. När jag kom hem så la jag mig i ett bad, därefter kom Ida och Emelie över för att sen åka tillbaka till jobbet för att handla allt man behöver för att fixa en tårta. Vidare hem till Ida för att göra tårtan samt invänta det andra tjejerna. Sedan smyger vi med en tårta på bricka, blommor och paket över till grann huset och födelsedags barnet Maria. I porten tänder vi ljusen och sjunger utanför dörren tills hon kommer och öppnar. I present fick hon av oss presentkort på skogshöjd-spa, tanken är att alla tjejer ska dit en helg och spa'a och sedan blir det middag efter det. Kommer att bli en jätte mysig dag, längtar redan!


att laga mat klockan tio på kvällen

Hann precis sätta mig och titta på nya top model Sverige efter jobbet. Lika underhållande som vanligt och vissa tjejer är ju sådär lagom pinsamma, men det är en annan femma!
Samtidigt som jag tittar tv så lagar jag mat, nu är det dags för ännu mer potatis och purjolök soppa. Denna gång gör jag dubbelt så mycket så att det ska räcka ett tag (läs till löning). Som så många andra denna månad så börjar de sina på kontot, men ingen blir gladare än jag att få äta soppa tre dagar i rad. Så att det går ingen nöd på mig inte, när den är färdig så tänkte jag sova, öppnar imorgon så vill vara någorlunda pigg.


det där var jobbigt

Puh! Har precis tränat klart, idag blev det 60min Xfit och det känns att det var ett tag sen man körde det. Såg nästan stjärnor där ett tag efter den sista konditions övningen. Men nu känns det väldigt bra, en dusch på det här sen är det dags för jobb mellan 15-20.30.


varma koppen

Har man för två och en halv timma sen tryckt en morotskaka så får det bli en lättare middag bestående av en fralla och varma koppen! Förövning så tycker jag att Chrille kan komma hem snart, vill fortsätta kolla på prison break (beroende framkallande)...


vinter promenad & fika

Efter jobbet åkte jag hem och bytte om, mötte sedan upp mamma utanför mig för att gå en lång promenad. Efter att ha gått en timma så gick vi förbi stan och satte oss på en fik och tog en fika. Där satt vi tills de stängde och sedan gick vi hem igen. Mysigt att få spendera lite ensam tid med mamma, för att vi har inte fått till det att kunna ses bara vi två på ett tag! Just nu så sitter jag bara i soffan och glor lite tv, Chrille är iväg hos en kompis och tittar hockey. Vilket är skönt, då jag slipper att titta på det hela kvällen ;-)


time to go

Jobbet ringde igår kväll och jag fick ett extra pass även idag mellan 10-15. Direkt efter jobbet ska jag träffa mamma, ska bli mysigt då vi inte har setts på ett tag utan bara pratat i telefon. Nu är det bråttom i vanlig ordning då jag fastnade framför TVn istället för att göra mig i ordning.


vad blir det för mat?

Jag var visst inte ensam om min tappa-tänderna-dröm, en mycket märklig dröm det där som verkar betyda det ena och det andra eller ingenting alls. Läste lite om den förut efter era kommentarer men kan inte tycka att något passar bra in på mig, men men obehagligt var det iaf. Just nu så ligger jag bara utslagen i soffan och det är så himla najs. Lite senare så är planerna att jag och Chrille ska äta middag, frågan är bara vad? Antingen så åker vi och handlar något på affären och lagar ihop något gott eller så är vi så lata som att hämta en pizza. Men Ibland är även det okej och så himla gott!


tur att det bara var en dröm

Då var det snart dags att åka till jobbet igen, idag kör jag ett extrapass mellan 10-15 bara. Juste, det är inte ofta jag minns vad jag drömmer men idag gör jag det. Och jag drömde att jag först tappade en tand, den blev bara lösare, bara sådär utan att ha slagit i den. När jag sen skulle packa ihop och åka till tandläkaren för att fixa till det så tappar jag alla mina tänder, utom ett par där bak som ändå inte syns. Dom lixom bara ruttnade och trillade bort. Usch, det var verkligen jätte verkligt.. Så pass att jag var tvungen att känna efter att de satt på sin plats när jag vaknade. Tur att det bara var en dröm i alla fall!


full fart

Sitter här uppe i lunchrummet på jobbet och har precis ätit min matlåda. Idag är det kaos i butiken, då barnbidraget har kommit och Scania har fått lön. Så vi har lite att pyssla med, med andra ord. Inget mig emot då man knappt hinner titta på klockan!


tittar tillbaka i arkiven från när vi var nyinflyttade

Vi har bara bott här i snart 1,5 år och vårt "extra rum" har förändrats en del på den tiden. Sitter och tittar tillbaka lite i arkiven och får syn på denna bild på min "dator hörna" inte för att jag någonsin sitter där, men man måste ju fylla ut rummet med något. I den andra delen av rummet har jag mina kläder och rummet är väldigt stort så det räckte inte bara med det. Iaf jag har bytt till ett riktigt skrivbord, fått in en golv/ läs lampa, bytt ut texten på väggen mot två tavlor samt bytt ut malm hyllan i ek mot en vit. Vilket kanske inte var så mycket, men visst ser det ut som ett helt annat rum? Vet inte hur jag tänkte i början...


ful dagar

Godmorgon (igen)!
Chrille fick även lägga över sitt täcke på mig när jag kom hem och han skulle upp och jobba, var genom frusen efter den lilla promenaden hem från parkeringen trotts att jag duschade så varmt att det rök om mig när jag var klar. Då brukar jag säga att man fryser ända in i skelettet. Hur som, så har jag en riktigt ful dag idag. Hatar ful dagar, inte för att jag alltid känner mig super läcker men ni vet säkert ändå hur de är att ha ful dagar. Helst av allt så skulle jag vilja gå och lägga mig i ett solarium, man känner sig alltid lite finare när man fått lite färg och då kanske även den där finnen i pannan skulle torka ut. Men jag ska inte sola, försöker att undvika det. Solar helst bara inför ett speciellt tillfälle eller några gånger innan en utomlands resa osv. Bla bla bla. Vad jag skriver en massa tråk nu, magen kurrar i 190 så det är dags att äta något!


tretton minus

Brr.. Är på väg hem från träningen nu. Termometern visade -13 grader när jag satte mig i bilen tidigare. Helt galet kallt, gick knappt att få bort frosten från rutorna. Men fick snabbt upp värmen på gymmet efter 45min step så blev det även 30min core efter det. Nu ska jag dricka upp min gainonax, sen ta en varm dusch och krypa ner i sängen igen:-) Annars kommer jag aldrig orka hålla mig vaken på jobbet ikväll.


morgon träning

Godmorgon.
Klockan är strax 6.00 och jag ska snart åka mot gymmet. Dags för ett step pass, beundrar alltid mig själv och blir också alltid lika förvånad att jag faktiskt åker och tränar såhär tidigt på morgonen.


sommarlängtan ♥


prison break maraton

För nån dag sen så började jag och Chrille att kolla på prison break. Har sett den första säsongen innan, men det var flera år sedan och det är ju så spännande. Vi har kommit så långt att det nyligen rymt från fängelset (det bästa avsnitten är ju därifrån) men det är fortfarande riktigt spännande och bra och Michael Scofield (Wentworth Miller) är ju så sjukt snygg så att man dör ju lite varje gång man ser han. Haha! Just nu står Chrille i köket och fixar middag som ska ätas framför tvn;-)


bara en liten stund till...

Godmorgon!
Ligger fortfarande i sängen fast än jag inte borde. Om 25 minuter måste jag åka mot jobbet och jag har lite att göra innan dess. Gick upp vid 8.30 tog en dusch och sen fick jag för mig att gå och lägga mig igen. Nu är det ju inte det lättaste att ta sig upp igen, men måste föna håret och få i mig nå nån frukost, så nu blev det väldigt bråttom!


bla bla bla

Inte för att vara bitter men jag blir så less på alla dessa tränings uppdateringar. Jag ser dom överallt på instagram, bloggar och på facebook. Jag vet att jag ofta skriver lite om min träning, men de har jag gjort nu under ett bra tag. Inte bara för att det är januari. Det är jätte bra att folk börjar röra på sig och äta bättre, absolut. Men det är så tröttsamt att detta alltid sker denna månad sen tar de slut nästa, typ! Och att alla skriver hur mycket det helt plötsligt bara läängtar efter att gå till gymmet. Som sagt inte för att vara den som är den, men de blir lite uttjatat och halv komiskt. Träna "hela tiden" vettja, eller med måtta alla månader om året det ger resultat istället för att gå all in i en månad sen ligger träningsskorna på hyllan, igen...


soppa och filmkväll

Jobbdagen gick jätte fort. Helt plötsligt var klockan tre och jag fick gå hem. Handlade lite där efter bl.a. Ingredienser till en potatis och purjolökssoppa. Har varit sugen på det i flera dagar och idag tog jag tummen ur och kokade ihop en för första gången i mitt liv. Är i stort sätt uppvuxen på det hos mormor, men har aldrig tänkt på hur enkelt det var att fixa en egen och den blev minst lika god. Och det var ju löjligt enkelt att laga och hur billigt som helst. Räknade ihop att hela soppan gick på 40kr. Om en stund så är det dags för filmkväll hos mig, Malin är redan här och sen kommer även Emilie, Johanna och Mickis hit :-)


skön dag

Det har verligen varit så himla skönt att ha fått varit ledig idag. Har bla. varit över hos min nya granne Sofia som har flyttat nått hus bakom mig bara, så tittade på hennes mysiga etta och pratade lite:-) När jag kom hem så åt jag middag samtidigt som jag spenderade över en timma med Ida i telefonen, har även målat naglarna och kikat runt lite på datorn. Har spanat in en bikini som jag är väldigt sugen på att beställa hem, trosorna tillhör egentligen inte överdelen men jag tyckte det var fina ihop iaf. Men jag ska inte besälla någon bikini än, känns inte så aktuellt när man kollar ut genom fönstert, haha! Ja, det var väl det, nu måste jag plocka in min tvätt och försöka komma i säng skapligt ikväll, öppnar imorgon. 

avokado

Sen typ två år sen så föråt jag mig på avokado, åt minst en om dagen med bara örtsalt på och gröpte ur med sked. Efter ett tag så mådde jag illa av det och har knappt ätit det sedan dess. Har åtminstone inte köpt hem någon, förns här om dagen då jag fick för mig att köpa ett gäng för att det var så billiga på jobbet. Så har precis ätit två smörgåsar med philadelphiaost och avokado. Och satan i gatan vad gott det var, ska försöka att inte föräta mig på det den här gången bara.


step & core

Också var kamera lyckan över, den fick bara för sig att fungera i en sketen dag, rätt snålt om ni frågar mig! Idag är jag som sagt ledig, så himla skönt. Och jag är redan klar med dagens ansträngningar. Har promenerat fram och tillbaka till gymmet i detta yrväder och tränat. Nu är det dags att duscha och sen slänga sig på soffan!


träna, äta, jobba.

Är hemkommen från mitt andra functional training pass. Fick med mig Madde den här gången, alltid roligare än att träna själv:-) idag var det jobbigt, men inte lika jobbigt som förra gången. Så att jag hoppas jag slipper den där brutala träningsvärken iaf. Just nu så står jag och lagar köttfärsås (igen) vi hade så mycket köttfärs i frysen så att det är lika bra att göra slut på det och så blir det ju en massa matlådor på det också. Klockan tre är det dags för jobb, stänger ikväll men imorgon är jag ledig så får trösta mig med det!


new in

Här är några av mina senaste köp. De flesta sakerna har jag fått av mamma, åkte upp till Sthlm efter jul och shoppade för mina julklapps pengar. Älskar den vita jackan från Zara, ville ha en sån redan förra året så nu längtár jag till våren då jag kan börja använda den :-) 
 
 
De här sista plagget gjorde sig inge bra på bild, men det är en silvrig/metalllic kavaj-liknande sak!
 
 
 

ett nytt mobil skal är nu på väg hem till mig.

 

lyckodag.

Jag skulle fota min frukost och vrider då telefonen eftersom att det inte fungerar art fota med vanliga kameran. Blir då lite förvirrad när jag tittar på skärmen och det visar något annat än då frukosten. Dvs. Att den vanliga kameran fungerar igen. Vilket helleljua moment. Är "så glad" över att jag har en fattig månad och inte lämnade in telefonen på en gång efter att ha provat allt hemma för att få den att fungera. Hade då tänkt att göra detta till löning. Men nu slipper jag det och jag slipper att vara utan min mobil i flera veckor.


vilket väder!

Idag önska man att man var ledig. Tar nu en liten promenad ner på stan för att köra hem min bil som står där. Det är kallt ute, men ändå så skönt och solen lyser. Hade inte bangat på att ge mig ut på en lång promenad och tagit med mig en termos med varm choklad!


02.21

Ligger i sängen och checkar ut för idag. Vilken dag btw! Jobbat mellan 10-16, byter om till träningskläder på jobbet för att sen åka till wc för att köra ett step pass. Som för övrigt var så jäkla kul, grym musik och helt nya steg. Åker sen direkt hem och duschar och gör mig i ordning för att äta middag hos A-K. Hon bjöd på en jätte god lasange mm, och Johanna på hemmagjorda semlor till efterrätt<3 efter lite vin, tjejsnack och spel så gick jag och Mickis ut och dansade en timma med Johanna mf. Därefter kommer Jocke och hämtar mig, ibland är det extra bra att ha en lillebror! Nu ska jag sova, imorgon är det jobb som gäller igen, men börjar inte för ens klockan ett så att det blir en sovmorgon iaf:-)


Ps.

Direkt efter mitt förra inlägg går jag in på Malins blogg, som förövning har börjat blogga igen:-) Möts av ett inlägg som är i princip identiskt med mitt, bilden och texten. Direkt efter så messar vi varandra på samma gång. Man blir som man umgås, som man brukar säga <3


tjejkväll

Precis hemkommen från Emma. Där vi hade en tjejkväll med dipp och grönsaker. Ska snart gå och sova, imorgon väntar jobb mellan 10-17 förhoppningsvis så får jag en timma tidigare för att kunna gå och träna, för att sen hem och göra mig i ordning och vidare på tjej middag hos Anna-Karin en tjej på jobbet som har bjudit mig och några andra tjejer på jobbet på middag, vin & spelkväll kan inte bli annat än kul :-)

Godnatt så länge!


godmorgon

Gäsp!
Orkar inte ta tag i "livet" och göra mig iordning. Är inte speciellt trött eller så, men jag är så himla otaggad på att gå ut, det är jätte mycket snö och bilen kommer att vara iskall. Även om jag som sagt inte är så taggad just nu, utan hellre vill krypa ner under täcket så vet jag att jag kommer att gilla läget när klockan blir fyra idag.


go kväll

 
Idag har jag varit på jobbet precis hela dagen känns det som eller i alla fall mellan 21-20 och ikväll blir det en tidig kväll då jag öppnar imorgon, Så att det vore ju bra att komma i säng i tid för en gångs skull. Slutar klockan fyra, vilket är hur skönt som helst en Fredag :-) 

hylla havregrynsgröten

Har inte ätit havregrynsgröt på säkert ett år, nu fick jag mig ett ryck och tänkte att detta ska bli min nya frukost rutin. Det är gott, nyttigt, man bli mätt och håller sig mätt länge och det tar nån minut att koka. Så med de orden, hoppas jag nu att jag fortsätter med detta ett tag. Justde, en annan sak också. Det måste även vara värdens billigaste frukost.


rubrik

Hade det inte varit för att jag hade lovat Madde att köra spinning med henne idag, så hade jag nog inte gått. Man brukar ju säga att andra dagens träningsvärk är värst. Men det jobbigaste var nog att gå till och från gymmet, när man väl fått igång benen på spinning cykeln så gick det bra. Just nu ligger jag i badkaret och det är himla skönt, men snart måste jag upp för att äta. Håller på att hungra ihjäl, det blir spagetti och köttfärssås som jag lagade igår och den blev jätte god. Till och med godkänd av kocken i huset.


efter mycket om och men...

I över en veckas tid har jag suttit och suktat efter dessa två skor på Nelly. Men eftersom att jag gjorde en beställning från hm nyligen så kände jag att det fick räcka. Men eftersom att skorna och t-shirten ska skickas tillbaka så tänkte jag beställa dessa två par ändå. Framför allt eftersom att jag inte kunnat sluta tänka på dem och priset är ju löjligt. De med nitar är sänkta till 150 från 499 och de silvriga till 89 från 299(?) tror ja de kostade innan. Så i lördags när jag tänkte beställa de två var de helt slut i alla storlekar utom en. Jag surfar därefter runt på lite bloggar och läser kissies, då hon bloggat och beställt just dessa. Inte så konstigt att de då tog slut i ett naffs efter hennes inlägg. Men vad är oddsen på att hon beställer just dessa två och just i de färgerna av alla hundra skor Nelly har? Efter mycket om och men är de nu på väg hem till mig. Jag bevakade min storlek och någon människa med storlek 39 som returnerat dessa två skor har gjort mig väldigt glad!

Bilden är lånad av
kissies.se och med de säger jag godnatt!


.

Aotch!
Den här träningsvärken är inte att leka med. Gick knappt och nätt att ta mig upp och ner på step brädan idag. Och imorgon är det dags för spinning, får se hur det går! Idag var min sista lediga dag av fem, som sagt. Känns sådär att de är över, men har haft det riktig skönt. Har umgåtts med vänner, familj, tränat och bara tagit det lugnt. Så det är inge synd om mig ändå ;-)


tisdag

Var varit vaken sen nio. Efter frukosten råkade jag somna på soffan en stund. Vaknade till nu, tur var väl det. På med träningskläderna och vidare till gymmet för ett step pass. Hur nu det ska gå med världens träningsvärk!?


skinka & mozzarella sallad

Slängde ihop en sallad med skinka och mozzarella till middag. Super gott och nyttigt. För att idag började nämligen "mitt nya liv" he he. Det har blivit allt för mycket onyttigt sen Egypten och därefter kom julen, så nu är det bra! Känner redan att sötsuget är igång. Kroppen blir ju van med att få något gott i stort sätt varje dag. Men jag har ett paket vindrutor som får agera godis ikväll till vs showen som jag fortfarande inte sätt!


functional training

Eftersom att jag var tvungen att sjukanmäla mig i fredags för ögat så har jag nu varit ledig i fyra dagar i streck. Och även imorgon är jag ledig, känns helt underbart. Idag var jag på ett nytt pass som de har börjat med på gymmet, och herregud säger jag bara. Ville bokstavligen talat krypa ut ur salen efter en timma, fick ta hissen upp för mina två trappor och jag har redan träningsvärk. Kan inte påstå att passet var speciellt kul, men det lär ge bra resultat om man går ett par gånger!


Ikea

Nehe, här kan man inte ligga hela dagen. Har baddat ögat hela morgonen, svullnaden har lagt sig lite och det kliar inte lika mycket längre. Följer med mamma och Jocke till Ikea, istället för att ligga i soffan och göra ingenting. Behöver köpa galgar för att kunna hänga upp alla mina nya kläder på, detta lät lite skrytsamt med "alla mina nya kläder" men jag har skaffat mig en del nytt på sistone, kanske visar sen :-)


vill träna

Usch vad jag ser ut! Och det är ju alltid värst på morgonen. Ställde klockan rätt tidigt imorse eftersom att tanken var att jag skulle träna. Men då ögat är så svullet att den knappt går att öppna så tror jag nästan att jag skulle snubbla på step brädan plus att det inte är så kul att visa mig bland folk när man ser ut såhär. Suck!


film & godis

Fick en tid hos närakuten för ögat senare under dagen, där efter så hämtade jag ut mina tabletter och sen åkte jag raka vägen till Nykvarn för att äta middag hos mamma. Just nu sitter jag och kollar film och har en godis påse bredvid mig i soffan. När den är slut så ska jag krypa ner bredvid Chrille och sova. Ta två tabletter och be till gudarna för att ögat ska vara bra/ bättre imorgon. Vill så gärna vara med tjejerna och inte ligga hemma och se ut som hej kom och hjälp mig!


hemma

Idag blev jag hemma från jobbet. Igår började jag se/känna av små herpes blåsor på ögonlocket och jag visste vad som komma skall. Fick ingen tid innan jobbet hos vårdcentralen och mitt tidigare recept på apoteket hade såklart gått ut, så jag köpte nån salva bara för att. Vilket var pengar i sjön, så imorse när jag vaknar så får jag inte ens upp ögat, jätte svullet och jag känner mig mindre fin om man säger så. Att jag alltid ska åka på detta! Utgången imorgon känns just nu väldigt långt borta, men men. Tur att man är ledig ett par dagar nu så man slipper massa blickar. Ikväll blir det iaf middag hos mamma, för att här kan man ju inte sitta och häcka hela kvällen :-)

Torsdag

Är precis hemkommen från ett jätte roligt step pass. Nu habilt det ett bad och lite lunch, har två timmar på mig tills jag måste åka till jobbet, så skönt!


mot jobbet

Sitter i soffan med handduken runt mig och tandborsten i munnen. Dags att göra sig i ordning för att åka och jobba. Idag har jag haft en riktig slappar morgon. Klockan ringde nio men jag låg kvar i sängen och snoozade till tio, sen gick jag upp och åt frukost framför tvn och därefter har jag bara slappat framför datorn. Men nu är det som sagt slut på det roliga och det är dags att åka och jobba. Idag kör jag 13-20.30 skulle egenliten ha inventerat imorse, men jagt bad om att få hoppa det den här gången. Det enda som är bra med att inventera är att man slutar redan vid tio på morgonen, men det är ändå segt att gå upp vid fem för att sen jobba några få timmar och så blir det ju inga pengar? Jaja, dags att åka som sagt. Hoppas att denna dag går fort och även de två nästkommande, därefter är jag nämligen ledig i fyra dagar och det ska bli så skönt :-)
 

2013

Vad härligt det var att vakna upp imorse utan baksmälla. Det blev en rätt lugn och mysigt nyår för oss igår. Tjejerna kom över vid sex tiden och vi blev serverade riktigt goda drinkar av Chrille i soffan. Vi åt tre rätters middag, som även den var hur god som helst. Under kvällens gång så blev det lite lekar och sen firade vi in det nya året på vår balkong. Tanken var först att gå upp till Torekällberget, men vi såg jätte bra där ifrån så vi stannade hemma! Här kommer lite bilder jag tog med min kamera igår...