Godmorgon

Då var det måndag igen... Just nu sitter jag i soffan och har precis ätit frukost. 
Ska snart göra mig ordning och åka och jobba. Idag hoppar jag måndags steppen och tar med Chrille till Ikea. 


mysig lördag med Anna

Middag, vin, ost, kex, lite mer vin, shottar samt massa dans på det. Det blev en väldigt bra lördag kväll det här. Nu är det dags att sova. Klockan är snart fyra, eftersom att det byttes till sommar tid idag. God natt! 




London shopping














Här är allt jag köpte till mig själv, plus nått mer pack med strumpor typ. Sedan köpte jag även lite kläder till Chrille och mamma! 

Två dagar och en natt.

Tidigt onsdag morgon kommer Maria och hämtar oss. Resan fram gick väldigt bra och med ungefär fyra timmars sömn i kroppen var jag mer eller mindre redo att på börja shoppingen. 
Vi började på Primark där vi spenderade ett par timmar. När vi var klara så lämnade vi alla påsar på hotellet och plöjde vidare. Vi gick ända fram tills affärerna stängde, vilket var vid typ 21 tiden. När vi var framme på hotellet igen så hade vi så fruktansvärt ont i fötterna, så vi orkade inte göra annat än att äta lite godis och lägga oss. Somnade skapligt så vi orkade upp tidigt dagen efter, för att shoppa vidare i åtta timmar tills det var dags att ta oss hem igen. 
Så det har som sagt varit en intensiv men väldigt bra resa. Det var så kul att få handla så mycket på en och samma gång. Mellan varven så blev det nån matbit eller en våffla/ cupcake. Så inga långa sitt stunder för att avnjuta en bit mat inte, det hade vi inte tid med haha. 
Detta skulle jag lätt kunna göra om snart ingen, att hålla hårt i pengarna i ungefär två månader. Att inte shoppa något annat än det nödvändigaste som mat mm och sen att få åka iväg och handla i massa roliga butiker som vi inte har hemma till bra priser! 


hemma

Sitter i bilen på väg hem efter en intensiv och härlig shopping resa i London. Skriver mer imorgon, bjuder på lite bilder så länge ... :-) 




Då var man påväg!!!!!!!




mån

Och så börjar denna dag lida mot sitt slut. Efter jobbet så åkte jag hem till Emma, drack en kopp te och umgicks in i de sista. Hon åkter till Thailand imorgon så jag kommer inte att träffa henne på ett bra tag. Vet att hon kommer att ha det hur bra som helst, men kommer såklart ändå att sakna henne väldigt mycket! 
Vi var också och tränade. Blev en timmas step samt en halv timmas styrka. Nu är man helt slut! Ska bli skönt att lägga sig i sängen. Imorgon är jag ledig och likaså de tre näst kommande dagarna. Ska bli så skönt att få komma iväg på en shoppingresa och att få vara lite ledig :-) 



trerätters <3

Att komma hem efter åtta timmar på jobbet och bli serverad tre rättersmiddag och en lägenhet full av tända ljus. Kunde inte haft en bättre lördags kväll. Sjukt god mat, ett glas vin och trevligt sällskap med min käraste. Nu ligger vi båda i matkoma och ska förflytta oss in i sovrummet och kolla en film. 



att klippa sig själv

Vad gör jag när tjejerna åker hem efter en lugn kväll framför lets dance i soffan? 
Jo jag ställer mig framför spegeln och klipper av mina stripiga toppar. 
Vet inte om de blev så jämt men de ser så ut. Störde mig så mycket på de idag, så jag klippte väl av en 2-3cm. Håret ser tjockare ut när topparna blir raka! 




ljusare färger

Igår kom äntligen mina kuddfodral till soffan som jag beställde för drygt en månad sen. 
Blev jätte nöjd och tycker det passade sig bättre att byta ut de mörka kuddarna till ljusare nu när det är/ eller i alla fall ska bli vår. 



göra om i sovrummet

Idag har jag varit ledig. Det var väldigt skönt, nu jobbar jag fram tills på tisdag nästa vecka. Så det är bara att gilla läget. 
Dagen har varit väldigt bra. 
Har lunchat på stan med mormor och kusinen <3 Åkte upp till Ikea med Ida och handlade lite nytt till sovrummet som jag har velat gjort om under en längre tid. 
Det bästa med att jag har ett vitt/ neutralt hem. Som i detta fall ett vitt sovrum med vita väggar och möbler är att det är så lätt/ går så fort att byta stil. 
Jag köpte sex stora tavelramar samt två nya lampor. Har alltså skruvat ner sänglamporta som tidigare satt på väggen samt den stora hyllan. Beställde nyss bilder att rama in, så därför visar jag resultatet när det är helt klart.
Har även hunnit med en timmas aerobic tillsammans med Emma. Ligger redan i sängen, har bestämt mig för att gå upp och träna tidigt imorgon bitti så att tänkte försöka somna i tid ikväll. 
Här kommer iaf ett litet smakprov! 


Känns alltid som att man sover lite extra gott i en ny bäddad säng...





hej

Hela morgonen har jag kollat på toppmodell på viaplay. Där kan man se alla veckans avsnitt på en och samma gång. Nu är det dagas att jobba ett par timmar. Hoppas dagen går fort, lika så det nästkommande åtta dagarna. Vill bara att det ska bli den 26e nu... 


dagarna som gått ...

Godkväll på er. 
Vilka bra dagar det har varit. 
Har umgåtts med mina fina vänner hela helgen. Allt från myskväll framför lets dance till att skaka rumpa på torekälbeget till Måns Zelmerlöv. Vi har även fikat, ätit tacos och kollat på film. 
Idag öppnade jag på jobbet tillsammans med Ida. Att hon försov sig och inte svarade när jag ringde henne hundratiogånger och det slutar med att jag åker hem till henne och plingar på och att det var snö ute när jag vaknade. Det spelar ingen till. Det har varit en bra dag ändå. Tiden gick väldigt fort och när jag kommer hem har Chrille lagat en tidig middag. Inte vilken vanlig måndags middag som helst. 
Har även varit och tränat. Idag belv det en timmas stepp och en halv timmas styrka. Nu är det dags för en dusch och göra kväll. Hej så länge! 





snark!

Nämen vad underbart att bli väkt av jobbet kl 7.20 en ledig Lördag morgon. 
Ska snart åka in och jobba lite. Fast jag är inte bitter. Har faktiskt sagt till om att jag ville jobba extra om det skulle behövas och någon hade sjukanmält sig så att, så blev det också. 
Jag har så lite timmar denna månad så därför kände jag att jag behövde ta ett extra pass eller två. 




Fräscha naglar

Igår kväll  så hade jag en pyssla-om-mig-själv-dag. Tog ett bad, la ansiktsmask, hårinpackning osv. Den målade jag även om naglarna. Fick bli ett vitt gelélack. Hoppas de inte blir skitiga på jobbet nu. 
Tycker annars att det ser väldigt fräscht ut med vita naglar. Dock var det en väldigt svår färg att måla. Det minsta som kommer utanför syns på en gång. 



glass

Det slank ner en glass på rasten idag. Denna är verkligen så god! 




soffpotatisar



Idag har vi mest hängt i soffan och slappat hela dagen. 
Jag har tagit tag i berget jag hade till disk. Så det är den ända nyttan som gjorts. Om två timmar börjar mitt aerobic pass, så snart får denna soffpotatis röra lite på sig också! 

solen skiner

Vaknade strax innan åtta idag, före larmet ringde. Har ätit frukost och nu sitter jag ute på balkongen och solar. 
Är självklart fullt påklädd, men de värmer väldigt skönt i ansiktet. 
Åh, vad man har längtat efter detta. Att få lite sol på sig! 



sälja av

Godkväll...
Sedan de förra inlägget så har jag lyckats sälja ett par saker och fått in en liten slant. Visst att min gamla telefon drog de "största lasset i plånboken" men de har ändå blivit en liten slant på diverse toppar som ändå bara hänger och tar plats. Såna som jag inte använt på kanske ett år och såna som jag inte kommer att sakna. 
Nu är det dags att sova. Imorgon är jag ledig och hoppas såklart på lika fint väder som idag :-) 




längtan och klädångest

Nu är det drygt två veckor kvar till London. Jag tycker att dagarna går alldeles för långsamt och skulle gärna vilja spola fram tiden. 
Just nu så är jag inte sugen på att göra någonting. Det spelar ingen roll om jag är ledig eller om jag jobbar. Vill bara att dagarna ska gå! 
Har ingen lust att hitta på något speciellt, vill inte göra av med pengar. 
Ja, typ så tråkig är jag nu. 
Även om det bara blir ett besök över två dagar så ska de bli så kul och skönt att få lite miljö ombyte. Ska bli kul att få spendera pengar. Mitt "mål" är att göra av med varenda krona. Haha, eller hoppas på att komma hem med en massa nytt. Frågan är bara hur jag ska få plats. Finns inte utrymme för en tröja till egentligen... 

Borde jag göra en rensning innan resan kanske? För just nu är det proppfullt överallt... 

ingen stress

Godmorgon. 
Första gången på länge, då jag går upp i tid innan jobbet. De senaste gångerna så har jag prioriterat att snooza in i sista sekund, så jag har haft drygt 10min på mig och fått äta mackan medan jag kör. 
Det funkar väl det med, men detta är mycket trevligare om man tänker efter. 

hemmagjord sushi ...

Efter jobbet kom Sofia och Jocke över. Vi bjöd på hemmagjord sushi, det blev riktigt gott! 




<3

Igår så skulle jag slinga håret. I vanliga fall så kör jag utväxten (mitt på huvudet) men nu kände jag att jag behövde gå igenom hela håret. 
Det blev dock väldigt svårt där bak. Så jag sätter mig i soffan och ger över sling-pinnen till Chrille. Han såg ut som ett frågetecken. Tillslut så fick han in snitsen och pillade ut slinga efter slinga. 
Håret blev jätte bra, som tur var. Annars hade jag skyllt på honom ;-) ... 

t

gråa gelénaglar



Fick detta gråa lack av Chrille för ett tag sen. Igår använde jag de för första gången och de var fint

att vänta ...

För ett par veckor sedan så beställde jag hem detta till vardagsrummet. 
Det dröjer fortfarande drygt två veckor tills det kommer. 
Hatar när det är så lång leverans tid. Men den den som väntar på något gott, väntar förhoppningsvis inte för länge. 




godmorgon

Vilket fint väder ni får idag. En annan ska jobba så kan tyvärr inte ta del av de. Har precis ätit en typisk lördags frukost på vitt, rostat bröd. Gott! 
Nu är det dags att göra sig ordning. Ska åka hemifrån om 15min och jag sitter fortfarande kvar i soffan och slappar... 



Dagen

Och så har denna dag lidit mot sitt slut. 
Men den har varit bra. Har som sagt tränat och hämtat ut ny telefon. Har även lunchat på stan med Ida och Maria. Samt ätit pizza, kollat lets dance och slingat Marias hår. Det var första gången hon gjorde det någonsin och har tidigare bara tonat de någon gång. Så hon var lite skeptisk och ville inte ha någon jätte stor förändring. Så gjorde många men väldigt tunna slingor i hela håret. Vi började så, sen får vi se om hon vågar bli ljusare en annan gång ;-)

ny telefon

Då mitt abonnemang har gått ut så passade jag idag på att förlänga de och hämta ut en ny telefon. De blev en iPhone 5s och jag är super nöjd :-)


Tog självklart den i guld och den är så fin... 

härliga Fredag

Klockan är 7.30 och jag är snart hemma från ett stepp pass på gymmet.
Jag är även ledig idag, så har hela dagen framför mig...


som en hotellfrukost

Idag blev jag bjuden på en väldigt härlig frukost. Jag har inte ätit/ eller druckit en smoothie på flera månader. Och denna fick mig att påminnas om att jag måste köpa en ny blender.
Torsten hade sönder min kanna för länge sen, så jag slängde allting och sen dess har jag inte köpt en ny.
Det borde ju faktiskt han göra, då det var han som hade ner den i golvet!


folieslingor

Idag har jag varit ledig.
Har spenderat massa tid med Ida och med hennes hår.
Hon ville fixa utväxten och eftersom hon har värdens största barr eller jag menade hår.. ;-) så går det knappt att slinga med mössa. Så för fösta gången i mitt liv så gjorde jag folieslingor.
Det var sjukt jobbigt och tog väldigt lång tid och vi fick nog ihop en 40-50 foliepaket. Tyvärr så hann jag inte se resultatet då jag åkte iväg och tränade. Men hon sa att det blev bra, så det blev nog godkänt för att vara första gången!


Semlor och London

Efter jobbet ikväll så åkte jag hem till Ida. Hon bjöd mig och Malin på semla och vi bokade en London resa.
Om exakt tre veckor åker vi tre och Maria två dagar till London för att shoppa. Så ja, en natt stannar vi bara men får två hela dagar. Och de ska bara spenderas ut och in i massa affärer och så även ett stopp eller två för att äta en bit mat.
Längtar verkligen jätte mycket. Framför allt då jag snålar in på allt just nu och tänker hela tiden en gång till innan jag köper något. Och frågar mig själv om de är värt eller om jag hellre vill spara de till London. Det har dock spårat ur, börjar att tveka på kronor här och där. Herregud, som en riklig tant. Men de är lite kul ändå. Allt för att kunna handla mycket sen... :-)


i mål

Kockan ringde 6.30 imorse. Laddade med bra frukost och var på gymmet en timma senare. Kl. 8 började vi cykla och var klara när första man kom i mål efter 4 timmar och 15 min.
Har bara legat på soffan sen dess. Inte mycket krafter över till annat idag.
Men kul var det. Även om den sista timman var riktigt tung och det kändes som att ryggen skulle gå av och att rumpan var ett enda stort blåmärke.
Men känslan efter är bäst och då försvann även den smärtan :-)


mot ljusare tider ...