Seriöst...?

Detta går åt skogen. Jag försöker packa, Ida komenterar alla mina kläder. "Ska du verkligen ha med dig den här? Den kommer bli för varm" Malin skrattar åt mina trosor med ugglor på. Båda ap garvar åt mina mjukis shorts med blommor på, som jag tänkte att jag skulle ha på mig ner till stranden bara. Men då vill tydligen Ida inte vara min vän.
Ida snor åt sig mina BH:ar springer runt och diggar till musiken med dem på huvudet...
Jag hittar inte det jag ska...
Ja, det är kaos här här hemma med andra ord. Nu är dom båda och hämtar ögonbryn/ögonfrans färg hos Ida. Vi tänkte snygga till oss lite, får se hur det här slutar. Tre blondiner med svarta ögonbryn kanske? Vore väl rätt hett...?


Kvalitetstid

Vi har haft en jätte mysig dag i stockholm! Blir ännu bättre då vi tre sällan umgås tillsammans, eftersom att jag har flyttat och så vidare.. det är ju inte som förr, då vi sågs varje dag. Tog i varje fall en massa bilder..



Efter att ha chekat in på hotellet vid globen gick vi ner till "globens köp centrum" och fikade lite.
Här är Jocke som inte vill vara med på bild!


Efter det tog vi tåget in till gamla stan, mamma och Jocke posade bland de små gatorna.


Sen tog vi en glass pause.. om jag blev glad när jag såg att det fanns ben&jerrys glass. chunky monkey, ja tack!


Vi gick in på ett indiska, som är rikigt cosy.


Det fanns jätte fina möbler som föll mig i smaken..


Ehh..? Jocke hatar att gå i affärer, men denna gillade han.


Ja och det här var väl också lite kul...


Haha! Jocke fick till ett riktigt bra fjong i sin hatt, mamma hade det lite svårare... att se något alltså!


Fick i varje fall med mig en strand väska, kuvär väska och ett armband med mig ut..


Efter ett tag gick vi mot stan..


Tog en titt och några kort på slottet


Det var vi och alla turister som stog uppe i trappan och kämpade med att försöka få till en bra bild.


Jocke är en rikigt kass fotograf, fick säga till om hur man skulle hålla i kameran och inte hålla den upp och ner!


Det är meningen att man ska kolla in i kameran


Vi promenerade längs vattnet, hittade en del skapligt fräääna båtar på vägen. Ja, tack!


Efter de gick vi på Titinic museet. Tog en bild på en miniatyr av titanic, som ett dock hus typ. Vilket jobb!
Man fick egentligen inte ta bilder där inne, men ja hann smygfotta detta när ingen var där.
Det var coolt att se föremål som dom hade hittat från båden!



Efter det shoppade vi loss lite inne på Zara.


Jocke satt mest och deppade i fönstret. Men sen fick han en jacka, då blev de skoj! En jäkligt snygg sådan, det blir bra grejer när syrran hjälper till att shoppa.


Sen gick vi tillbax till gamla stan och åt middag på en kinesisk resturang.


Efter att ha gått runt en hel dag var det väldigt skönt att komma till hotellet och lägga sig och läsa nya veckorevyn.


Idag åkte vi hem. Först ner på stan, där jag växlade pengar, fatta åker i över morgon...
Efter det plockade vi upp mormor och vi åkte till Taxinge slott och fikade.


Där hade dom söta grisar..


Och väldigt mycket fika..

Men det finns inte mycket som slår prinsess tårta.


Sen drog vi vidare till Hedlandet när det bärjade regna.


Snipp, snapp slut! Så var sagan slut!

Im in love

God kväll! Då var även denna dag passerad. Mamma kom och hämtade mig efter jag slutat, ända från nykvarn bara för att jag inte ska åka buss hem själv på kvällen. Hon har alltid varit en liten mjukis- morsa och kommer nog alltid att vara. Ska alltid messa när jag kommer hem från korogen osv, annars ringer hon polisen eller nått. Men det är rätt bra ändå tycker jag, med tanke på  vilken stad man bor i. Hehe!
Imorgon bitti kommer hon och hämtar mig, då åker vi mot huvudstaden och blir borta över natten. Om vädret tillåter ska vi till skansen på Fredag. Jag snart 19, lillebror snart 17 och mamma snart 41 år. Hehhe, men det är bara mysigt att storsa omkring där tycker jag. Även om jag inte blir så farsinerad över att se en älg.
Idag på stan hittade jag en väska, som föll mig i smaken. Älskar den verrryyyy much!


Passade på att fotta mina nya jeans shorts när jag ändå var i farten. Kanske lite för mycket lapp- Lisa stuk över de hela, men jag gillar dom i alla fall.


Ja.. och då kan jag lika gärna visa denna blåa tunika- klänning som jag också köpte igår. Den blir snyggast med ett tunt krärp i minjan. För annars kan det bli lite potatis säck varning över den. Men köpte mig ett litet skärp idag och då blev de mycket braaaaa! Just nu är jag inne i en blå period tar och drar i allt blått jag hittar när jag är på stan, men blått är ju flott!

Helt avslagen!

Kom hem från jobbet för typ en halv timma sedan. Stressade som en tok när jag kom innanför dörren. Blandade ihop dippen och skar upp lite grönsaker som jag aldrig åt igår. Tvättade bort sminket och på med sköna kläder, dator och TV. Nu sitter jag här och bara kopplar av och ljuter av att det är så lugnt och skönt!
Var så himla trött och hungrig den sista timman på jobbet och ville bara hem. Nu är det endast imorgon kvar jag ska jobba, sen har jag pinat mig igenom dessa hemska åtta jobbardagar, som jag nu jobbat i sträck. Känns super, jag är så himla less på att jobba nu. Det är vi alla tre.. Malin vet jag inte vad hon går på.. hon "bara är" jag garvar när jag ser henne. Hon kan sitta i en kassa utan kunder och se hur de andra kassorna har köer. Hon ropar inte ens dit folk, utan bara är som sagt. Aja! Luften börjar gå ur än, som kolsyran på en läsk. Man skulle kunna säga att man börjar förvandlas till en avslagen läsk. Det är ingen  power i den lixom! Äsch, nu pratar jag i nattmössan.
Imorgon bitti ska jag iaf möta tjejerna nere på stan, då ska alla små saker fixas inför resan eftersom att det inte hanns med idag. Så nu vet ni det också! 


Han börjar bli gammal

Godmorgon!

Mormor kom hit med Bobby klockan nio i morse. Trodde att han skulle gå runt och föra massa oväsen, men när han utforskat lägenheten en liten stund, hittat lite chips under köksbordet från i helgen så var han rätt nöjd och kom upp och la sig brevid mig i sängen. Eller jag fick hjälpa den lilla gamlingen, som han tragiskt nog börjar bli. Han har även blivit lite smått grå hårig framme vid nosen, men han är rikigt söt i varje fall.. visst?
Han snarkade som en gammal gubbe också, men det gjorde inte så mycket. Nu har vi ätit frulle och ska snart möte upp Ida för att gå på en prommis. Efter de blir de hem och ta en dusch, gå ner på stan och sedan åka och jobba tills sent ikväll.
Oj vad trött jag är!

Gäsp!

När klockan var 23 tänkte jag att det var dags att börja tänka på att röra sig mot sängen. Klockan är snart två och jag förstår inte vad jag fortfarande gör uppe..? Är hur trött som helst, kämpar för fulla muggar med att hålla ögonen öppna. Har lyckats ganska bra hittills med nu börjar det gå utför... har lixom varit så trött att jag inte orkat gå och borsta tänderna osv. Men nu är det fan dags! Innan jag slocknar med burken i knät. God natt allesammans vi hörs imorgon igen.. eller om några timmar menar jag.

Snart växer väl arslet fast i den här soffan!

Svart på vitt



Har kämpat med att få till en ny header till bloggen nu ett tag. Men det blir inte bra i alla fall. Det går inte att ha den skapligt stor för att allt ska få plats. Det ser dumt ut när den är pytteliten, jag måste försöka bli av med texten "Linnsaan" uppe i vänstra hörnet för att bilerna ska få plats över hela sidan. Suck! Men jag tror att Malin är rätt bra på sånnt härnt, så du kan väl hjälpa mig någon dag???

I wish




Klänningar, väskor, smycken och skor! Så mycket man vill ha! Om man ändå var gjord av pengar....

Allt är från Asos

V. 30, en bra vecka!



Tisdag- Ut och gå med Bobby, shoppa allt som behövs inför resan, jobba!
Onsdag- Jobba! Börja packa..japp! Redan. Blir borta två dagar och vill inte packa på Lördag, då ska jag umgås med Chrille eftersom vi kommer att vara borta från varann i två veckor... till!
Torsdag- Bo på hotell med mamma och Jocke i stockholm, gå i gamla stan, shoppa, promenera, äta på resturang och bara mysa tillsammans.
Fredag- Bio hitta på något annat i Sthlm tillsammans med mami and little brother. Försöka hinna med att färga utväxten. Har redan utväxt, som ni ser på bilden... suck!
Lördag- Jobba och träffa Chrille som kommer hem från Magaluf :) <3
Söndag- RHODOS! :D

Har en känsla om att den här veckan kommer att bli bra, lite jobb, umgås med mamma och Jockis, träffa pojkvännen som jag inte träffat på två veckor och det bästa av allt.. Rhodos resan som jag längtat efter i ett halv år!

Grillat är godast

Fan vad gott det där var! Har precis ätit  grillad kyckling file, majskolvar, tomat, klyft potatis och vitlöksmör. Rester från middagen som mamma gjorde igår, som hon kom över med i en matlåda imorse som jag sparade tills nu.. när jag kom hem efter jobbet. Detta är det negativa med att bo ensam.. maten! Hemma fick man alltid god mat.
Ikväll ska jag inte göra någonting. Köpte med mig lite morötter och dipp som jag snart ska äta, framför Tv:n. Skönt!
Näe, nu måste jag ringa till mormor. Ska vara hundvakt imorgon innan jag går till jobbet. Eller jag måste i alla fall ut med jyken! En sån härn fin liten amrikans cocerspaniel har dom.... fast finare... såklart;)



Nöjd med min insatts...

Jag har precis plockat undan alla saker, kläder, diskat osv. Nu ska det bara dammsugas, men det får vänta tills imån. Nu lyfter jag inte ett finger till. Ida ska sova över här inatt, hon är just nu hemma hos henne, för att gå på toa. Haha! Mitt toa papper är nämligen slut, så har jag tur så får jag en rulle när hon är tillbaka. Vi ska äta, sen blir det väl film och sova. Längtar redan, ska bli så skönt. Imorgon jobbar jag, 12-19-30 *anteckna gärna min tid*. Har bara fyra dagar kvar nu, sen blir det två veckors ledighet.

Spättan på jobbet. Underbar outfit inte sant alla blogg människor..? Röd figur sydd skjorta, med cool personlig brosch *namn bricka* . Trendiga byxor i en klätchig grå nyans, massor av fickor för bla pennor och andra "bra att ha saker".
Allt detta kommer från Ica Maxi! Finns tuvärr inte att köpa, utan du måste jobba där för att få tillgång till dessa. Och det bästa av allt är att det är helt gratis! Kan det blir bättre....? Knappast!


Hmm..?

Ida har däckat i min soffa och jag kan inte avgöra om jag är trött eller pigg. Somnade inte förns fem i natt, eller imorse. Klockan ringde fem timmar senare och då var det bara att gå upp, ta en dusch och åka och jobba i sex timmar. Nu sitter jag här.. funderar på om jag ska städa. Orkar jag? Jag tror det, men jag borde inte... orka alltså!  Men vad skönt att ha det städat när man går och lägger sig.

Varför ska mina ögon alltid bli röda på kort...?

Ida, Malin och Linn

Fy, vad hemskt det var att jobba idag! Och att Ida och Malin var uppe i Stockholm och shoppade gjorde ju inte saken roligare.

Här är tre bilder från igår. Allt var toppen bra, utom att Malins körkort försvann. Utan leg kom vi heller inte in på 550, så vi hängde på Flamingo istället. Helt okej! Men surt, eftersom att vi var så taggade och ville in till alla andra. Men vi försökte hela tiden trösta oss med att nästa vecka är vi på Rhodos och kommer att ha det sååå mycket bättre! Hehe, en vecka från och med idag! mmmm





På jobbet!

Hej:)

Sitter på jobbet.... ovanligt att man är här. Not!  *aja ska inte klaga*
Alla tre jobbar till sex ikväll, sen hem och äta middag hos mig, dricka vin och göra sig iordning. IKväll blir det utgång!
Nej, det var allt jag hann skriva. Måste rusa!
Puss...

Ps. Imorgon kan jag säga " Om exakt en vecka åker vi..." 


Trött mössa



Är så trött så jag ser snart dubbelt! Ska nog göra ordning en macka innan jag sover, snodde med mig en baugett från jobbet som man fick ta. Sen ska jag soooova! Ska upp tidigt imorgonbitti så det vore ju bra om jag somnade innan tolv i alla fall, för en gångs skull. Men det ska nog inte bara något problem idag inte. God natt gott folk!

En liten update

Sitter nu uppe i lunch rummet och har en halv timmas rast. Började klockan fyra och timmarna fram tills nu har gått jätte snabbt. Har inte setat i kassan mer än 40 minuter. Har sprungit runt med varor och korgar hela dagen, så nu är jag helt slut och lite små lökig. Men det börjar försvinna! Haha!
Imorgon jobbar jag igen, men innan det ska jag ta nio bussen hem till mamma, vi ska gå igenom vinden hoppas jag hinnar nått skoj.
Aja, mycket mer hade jag inte på hjärtat just nu. Ska ta och käka något innan jag måste ner igen. Adios amigos....


Etthundrafemtiokronor

Kom precis ur duschen. Ska snart fixa till mig och bege mig ner på stan med Malin, vi ska äta lunch och sen åka och jobba. Idag har vi bara slappat hemma hos mig, vi passade även på att fynda massa bikinisar från HM. Det var verkligen löjligt billigt. Jag betalar 150:- för två bikinisar, en vit bikiniöverdel ink frakt. Kan inte få för många bikinisar när man är utomlands, hatar att gå runt o vara blöt, eller vänta på att den ska torka. Nu slipper jag det! wihoo!

Klicka för större bild!
  


Film kväll

Efter jobbet lagade jag och Ida mat, som sagt! Efter någon timma gick hon ner på stan och roade sig. Jag och Malin åkte till B-säng centrum och hyrde två filmer, har precis kollat klart på den sista. Det blev en "skräckis" sen en "rolig", en bra kombination. Börjar med skräck och sen avslutar med en rolig för att glömma det läskiga. Men vår film var inte ens läskig, för första gången skrattade vi åt filmen. Helt plötsligt dyker ett krypande huvud fram med fågel ben upp runt hörnet. Det var meningen att man skulle bli as skrajj, men vi började as grava. Rikig B- film! Hyr inte Tomie.. tips!
Nu är det snart dags att sussa, natti!


Dinner time

Om en halv timme kommer Änzy hit. Vi ska laga middag ihop, det blir kyckling..  och någonting!
Perfekt att fixa och äta mat tillsammans, för att annars blir det inte av, inte står jag och gör en middag till mig själv. Då blir det ju bara typ en macka eller något.
Jag är i alla fall trött som bara den, skulle vara skönt att sova en liten stund. Men det hinns inte med nu inte, får göra de sen. Aja... bye bye

No stress

God mogon i stugan!

Inatt har jag inte sovit många timmar. Hade svårt att sova och blev as stressad av att jag aldrig gjorde det, eftersom att jag skulle upp så tidigt. Vågade aldrig kolla på klockan, men kunde hela tiden räkna ut vad den var eftersom att jag hör när kyrk klockan ringer. Vilket belv ännu mer stressande! Aja, hur som! Nu sitter jag i varje fall på jobbet, ombytt och klar. Börjar om en kvart, men jag går in lite tidigare så slipper man stressa. Alla morgonrutiner tar längre tid än en kvart som vi har på oss innan butiken öppnar. Shit vilket tråkigt inlägg det här blev. Men men, herrå.. slutar klockan fyra och går hem. Hörs senare. Herrå... igen!

God kväll

Ligger ny duschad i sängen med datorn i knät, kikar lite på TV samtidigt som jag läser lite bloggar... de e rätt najs! Ska snart försöka sova, måste bara bli lite tröttare. Imorgon öppnar jag på jobbet så måste ta sju bussen, tänkte fel när jag ställde klockan.. så jag ställde den på fem trodde alltså att jag skulle ta sex bussen. Kul om jag skulle komma till jobbet imorgon bitti och upptäckt att jag var över en timme tidig. Näe!
Sov gott!


Hej svejs!

Mamma gick nyss, vi har varit ute hela dagen. Gick en lång prommenad och pratade massor, hem och tog en dusch sen ner på stan och åt mat. Efter det shoppade vi, fick massa fina saker av henne! Vad det är, säger jag en annan gång. 
Köpte även lite mat så nu börjar kylskåpet likna något.
Om ett litet tag kommer tjejerna över, vi ska beställa saker från taxfree katalogen.



Tisdag

Godmorgon! Ida började röja runt här vid 8-9 tiden imorse, eftersom hon skulle upp och jobba. Det var sån lyx att få ligga kvar och sova vidare någon timma till:)  och sen veta att jag är ledig! Men sen ringde mamma och väckte mig, hon är snart på väg hit och vi ska börja dagen med en lång prommis.

:)

Timmarna bara flög iväg, eller säger man rann iväg...? Aja, dagen gick snabbt med andra ord. Nu är jag hemma med Ida, eller Ida är inte här just nu. Hon var tvungen att springa hem och hämta skit papper och en tröja. Men hon kommer snart tillbaka! Hon ska sova här idag igen, hon och Malin har varit här två nätter i rad nu. Men idag är det ingen vanlig natt. Jag låter henne sova brevid mig i sängen, hon klagar nämligen på att bäddsoffan är för hård. Så idag är jag rikigt snäll. Annars tycker jag det är så skönt nu när Chrille är borta och jag får hela sängen för mig själv. *ego*
Imorgon är jag ledig, så jag ska spendera hela dagen med mamma som har varit på Kreta i en vecka så vi har inte setts på ett tag. Nehe, det här var allt för idag... vi hörs imorgon igen. Kram banan!

Bjuder på en bild på Ida, eller det är nog mer hon som bjuder på den.


Storstäd

Idag har jag värdens tråkigaste jobb pass mellan 14.00-22.15. Men de första två timmarna gick snabbt, det gör ju det när det är så mycket folk då hinner man inte ens titta på klockan så det är ju bra!
Igår städade jag som aldrig förr. Dammsög, torkade glolven, plockade och rensade massa skit, skurade toan, diskade, dammade, vattnade blommorna, plockade in tvättade kläder.... orkar inte forstätta. Jag storstädade med andra ord, vilket känns as skönt så ikväll kommer jag hem till en fräch lägenhet=)


Like a family

Malin har jobbat klart och är snart på väg hem till mig. Hon har plockat ihop en påse med mat hemifrån, min kyl och frys är tuvärr rätt tom så jag har inte så mycket att erbjuda. Men vi plockar ihop lite här och var så får nog ihop en god middag.
Ida stänger ikväll så Malin kommer och hämtar henne (vill inte att hon åker buss så sent) vi ska även spara en tallrik med mat åt na. Vi är som en liten familj nu när jag bor här själv. Igår diskade Ida och jag städade. Senare gick hon hem och skulle hämta lite saker och jag tappade upp vatten i badkaret, eftersom hon ville bada när hon kom tillbaka. Haha!
Men som vi sa, vi får inte vara för mycket dom här två veckorna nu. För då kommer vi springa på varandras närver när vi ska bo med varandra i ytterligare två veckor i Grekland.
Fast det är så skönt att ha två rikigt nära kompisar, det blir aldrig stelt man behöver aldrig känna att man måste prata, man kan sitta helt tysta i soffan utan att säga ett jota. Eller så kan man säga hur mycket som helst och man vet att det stannar där.




Lugnt och skönt

Det har varit en rikigt lugn helg! Har jobbat både fredag och lördag, varit på stranden, legat vid Malins pool, gått långa prommenader, ätit god middag tillsammans med Malin och Ida. Ja, det har varit en lugn behövlig helg.
Idag är jag ledig, så underbart! Ska lata mig i soffan framför datan ett tag till orkar inte göra ett jota just nu, men lite senare ska jag städa. Idag är det föresten exakt två veckor kvar.... det är bra grejer!


Jobba, jobba, jobbaaa

Gäsp! Är trött och seg, har inte sovigt så mycket inatt. Chrille gick upp starx innan fem imorse och började stöka omkring. Så det var svårt att sommna om efter. Nu sitter han på planet på väg ner till Spaninen, härligt värre! Själv ska man ta en prommenad till jobbet om 25 minuter och har inte gjort mig iordning än. Måste svänga förbi prestbyrån innan och köpa något som jag kan äta på vägen eftersom att kylskåpet ekar. Ska fylla på det lite idag hade jag tänkt!
Dags att börja röra sig, jobbar mellan 12-19 idag efter det kommer Malin hem till mig, vi ska laga middag och softa. Jusdet, bra att jag skrev det. Då kan jag ju passa på att flytta kyckligen ur frysen till kylen. Hehe! Hej svejs!


Man blir mer påverkad än vad man tror

Timmarna på jobbet gick snabbt idag, tänk vad påverkad man blir av kunderna. Idag hade jag en tant  äldre dam som kom och handlade i min kassa tillsammans med hennes gubbe. Han står och packar medans hon ska betala..
- 625 kr säger jag.....
(Tanten drar kortet)
- Det medges tuvärr inte, det finns inte tillräckligt med pengar!
Gubben ropar och undrar vad det är som är fel och kommer fram till kassan, tanten förklarar att det inte går egenom så gubben drar sitt kort istället och går ner och packar igen.
Då "viskar" tanten till mig att....det var som fan klart att pengarna inte räckte, jag var ju och handlade på REAN igår...hiihiihihhi!

Det kanske inte låtar så kul just nu, men det var det vill jag lova! Grejen av att hon verkligen tänkte vara snäll och betala, fast hon viste att kortet var tomt. Men säger ingenting för att verka bra och för att hon skulle få plocka på sig allt hon ville. Som typ.. (Bry dig inte om att jag tar den där krämen, jag betalar idag)
Men inte ett öre fanns på kontot eftersom hon shoppade loss på rean igår och de visste inte gubben någonting minnsan.
Ja, tänk vad mycket roligare allt blir av att mötas av trevliga glada människor/kunder istället för ett gäng dö-nickar som man bara vill ge ett skott i pannan eller hälla en hink med ko gössel över. Vissa skulle jag vilja ge en kurs i hur man drar ett Ica kort och hur man ser att bonusen är dragen (gick det bra? gick kortet in? Har jag fått min bonus?) Eller varför inte sätta en lapp i pannan där det står (påminn mig om att ta en eller flera påsar) Iställer för att köra samma sak varje gång- Ojjjj.... jag glömde visst påse. heheheh! Även fast ungen står borta vid bandet och ropar på påsar! Ne, men varför inte vänta tills man betalat så tjänar man 1,50. Åh! Ja, nu hajjar. Påverkad av kunderna blir man verkligen!

Nu är det dags att lägga sig, klockan börjar bli mycket! Kramizzzz


tick tack tick tack

Tänk om man kunde spola fram tiden två veckor då skulle jag bli såhär glad...


Imorgon natt/ på lördag morgon åker Chrille till Magaluf och blir borta i två veckor, när han kommer hem är det min tur. Jag ser inte fram emot dom är två veckorna, för jag kommer att jobba nästan varja dag känns det som. Snart jobbar jag 8 dagar i rad är ledig någon enstaka dag och jobbar igen. Det kommer bli tufft, vill bara att det ska vara över så det blir min tur att åka nu.

Dålig planering

Oj!.. imorse ringde klockan 10.30 men slutade med att jag fick upp 12. Inte för att jag ska göra något speciellt fram tills jag ska jobba så borde jag egentligen tycka att det är okej att få sova ut så läge, men tuvärr gör jag ju inte det.
Nu tänkter jag så här att det är bara ungefär tre timmar kvar tills jag måste bege mig mot jobbet. Hade jag gått upp tidigare hade jag kunnat gjort annat innan det var dags att gå och kanske fått gjort lite nytta innan. Men men, nya försök imorgon då jag börjar/slutar samma tid.

Av slutar allt med tre hörliga sommarbilder..

Paradise

Nu när man har varit uppe sent ett par kvällar i rad så går det ju inte så mycket på TV, utom norska/danska (hör ingen skillnad) paradise hotell. Det började precis så ska ta och titta på det innan det är dags att sova, det är så dåligt så det är bra.


Y n g e r n

Kom precis hem från stranden, vi stannade kvar i Nykvarn efter kanin-titten. Åkte till Yngern där vi....


Läste skvaller tidning, tittade i taxfree katalogen och skrev upp lite beställningar...

Käkade nötter

Tittade på ank-familjen

Och tog oss några dopp

Malin

Beställde en bikini från Nelly för några dagar sen som nu har kommit, är rätt nöjd!

Kanin besök



Imorgon är jag ledig igen:) Jag och Malin ska ut till Nykvarn för att ge kaninerna mat, eftersom att mamma är på Kreta och jag litar inte på att Jocke sköter det där.. så måste dit och kolla läget! Efter det ska vi sola, om vädret tillåter *hoppas*.
Nu ska jag ta och borsta nötterna och gå och lägga mig. Orkar inte häcka vid datan mer. Sov gött!

Majs är najs

Jag och Spättan är nu hos mig och sitter och kikar lite på TV. Jag kockar en majskolv, fan vad jag älskar majskolvar. Helst ska dom vara grillade, men man tar vad man har.. som man brukar säga.


En bra låt & en bra dag

Jag är hemma hos Malin och sjunger på en egen hem- kompinerad sång som är jätte bra.  De tycker dock inte Malin som ber mig vara tyst så fort ja sjunger. Även fast jag sjunger lite tyst och hon är på badrummet hör jag ändå henne säga "Linn, jag hör dig".... aja jag ska försöka vara tyst, men det är svårt!. För det är inte lätt att bli av med en låt som har satt sig på hjärnan Hela förmiddagen har jag varit på stan med Änna och Alvis som jag förövrigt bara vill äta upp. Får inte nog av de lilla charmtrollet, vi gick runt och kikade lite fyndade en väska och en tunika/kort klänning. Hon köpte en lika dan, men observera att jag hittade den först;)
Åt lunch på ett cafe som jag aldrig varit på tidigare, rätt nytt. Sen kikade vi vidare. Vilade fötterna på donken och tog en glass. Nu ska jag och Malin titta i den efterlängtade taxfree katalogen som kom igår:D Najs, nu är det fett nära jaoo!
Sen ska vi softa framför en film har jag bestämt!

Mot stan

Då var det dags att ta en dusch och fixa till mig lite, om ett tag ska jag möta Anna & Alva på stan.
Det blir en lunsch och så där. Idag är jag för övrigt ledig så sen ska jag bara hem och slappa. Hade tänkt att ta en prommis också, måste röra lite på mig idag i varje fall...

Tittar ut genom fönstret och självklart ska det regna:(

Inte idag

Åhhh, jag vill inte, villl inte... vill inte jobba! Jag brukar inte klaga eller känna ångest över att åka till jobbet. På senaste tid har jag bara tyckt att det varit skönt att ha något att göra och att få dagarna att gå (så varför inte tjäna pengar då?).. när de ändå har varit sånnt skit väder ute. Men inte idag, jag orkar inte gå och göra mig iordning, gå till stan för att köpa remsa gå till bussen, gå in på jobbet och sitta och vara trevlig i klassan och hela tiden veta att man ska stänga och få gå hem sist av alla.
Men jag får trösta mig själv med att jag är ledig tis- ons. Så det är ju bra. Imån ska jag träffa Anna och Alva. Och på onsdag ska det tydligen bli kanon väder (kors i taket) så då är det bara att passa på att dra iväg till stranden.
Dags att ta en dusch då, succccck!

Jag kommer bli as arg om det inte är kanon väder på ondags bara för de. Saknar solen, bryggan.. jag saknar till och med att bada. Fast jag blir tvingad/i knuffad av taskiga vänner!



Tröttizzzz

Jag fattar inte hur jag kan vara så trött?
Sov igår i nåra timmar mitt på dagen, sov ut idag men ändå känner jag mig som en överkörd grävling. Jag önskar verkligen att jag hade en till slappar dag, som igår. Då jag bara kollade på film, satt vid datorn och sov som sagt.
Men idag är det dagas att jobba, det är i alla fall possitvt att vi tre jobbar nästgan samma tid. Alla stänger! Och jag och Malin börjar klockan tre...
Magen kurrar, dags att fixa lite frulle.

Sweet

Nu ska jag plocka ihop massa smutsiga kläder, sedan bege mig bort till mormor&morfar. Mormor ringde och sa att hon ville tvätta samt stryka åt mig. Hihi, snällt va? Ska passa på att få kläder som jag ska ha i Rhodos tvättade, sen spara dom till resan. Så slipper jag tillbringa dagar i tvättstugan innan jag åker, typ!
Sen bjuds det även på lunch. Skönt så slipper jag tänka på det också. Ibland är det himla bra att ha en mormor.
Nu är det dags att ta en dusch!

Brittan

Satt i kassan och telefonen ringde plötsligt. Kassaledaren frågade om jag ville gå hem. (1,5 timme tidigare) OM jag vill, jublade jag!
Hade dock aldrig sagt ja, om det inte vore för det att jag ska på fest ikväll. Eftersom att det är dubbelt betalt idag. Men jag kände att det var värt pengarna att slippa stressa som en galsning när jag kom hem. Plus att jag tog två extra tider nu i veckan, så jag behöver inte ha ångest över det.
Snart kommer Malin hit, vi ska fixa oss tillsammans. Sen åka och hämta Ida som slutar kl. 10. Den stackarn får dock stressa!
Ikväll är det en jobbar kompis som fyller 20, hon har valt att ha Britney spears tema.. jag kommer dock tuvärr inte vara så insatt. Blir någon klänning jag har, ska testa lite nu. Ciao!

Tänk var många olika stilar den människan haft och hårfärger. Allt från svart, blont, brunt, långt, kort och RAKAT!
På det här tiden var hon som finast.....


Snyggar till mig lite

Var nere på stan för 45 min sen, in på H&M köpte mig lite sling medel samt en ny mascara. (Min var torr som öken)
Nu sitter jag här med gegga på huvudet och fransfärg på ögonfransarna, snart ska jag även snygga till ögonbrynen.
Hoppas att jag hinner i alla fall. Om ungefär en timme är det dags att gå till bussen. Jobbar mellan 13-21 idag. Så det blir en lång dag, sen massa stress när jag kommer hem.


Som ett tecken, lixom!

Börjar man bli hungrig när man åt vid halv 10 ikväll. Är det ett tecken på att det är dags att gå och lägga sig!
Så dags för mig att säga Hej Då. Vi hörs imorgon igen.

Natt uggla

Egentligen borde jag sova nu! Men gjorde ett försök för ett tag sen, men är inge trött... så datan sattes på igen. Har även målat naglarna och smörjt in mig med lite b.u.s, imorgon blir det fest. Så direkt efter jobbet blir det järnet hem för att fixa mig. Så därför är det bra om jag har hunnit snygga till naglarna i alla fall.

Men fy, det hoppade precis upp en grön insekt på min axel. Trode först de var en fluga, men tuvärr inte. Skulle gå och slänga han i soporna. Men han hann fly på vägen. Usch, kommer aldrig att glöma den gången jag bode hemma och det trillade ner en tvestjärt från taget rakt i fejan på mig när jag sov. Efter en liten stund vaknar jag igen av att något biter i magen och där hade vi en till. Insekter i sängen är det äckligaste som finns. Verklar bara vara jag som har den oturen att få dom också. För inte alls så länge sen hittade jag någon liten varelse under täcket. O.B.S det var nybäddat!!!


Det kom från rätt käft

En sak till. Idag blev jag kallad för tant! Nästan hela dagen stog jag i Jordgubbs kassan. Det kommer en tant och hennes barnbarn och ska handla gubbar. Lill tjejen ville betala men såg lite förvirrad ut då säger tanten alltså mormorn/farmorn....
" Ja, ge pengarna till tanten nu"... 
What??? Det tog ett tag för mig att reagera, sen när dom gått så tänkte jag... kallade hon mig tant? Vänta lite nu.. jag är 18 bast och har bra många år kvar innan jag blir tant.


ChowChow in my heart!!!

chow-chow-0047.jpg chow chow image by fina-zinc


Efter jobbet följde Malin upp en sväng. Vi satt och googlade hundar på. Sen ville jag titta på chowchow's eftersom dom är så fina! Men det tyckte inte hon. Tydligen har hon aldrig sett rasen tidigare..? Hon satt bara och as-garvade åt dom och att alla såg as gamla ut (minst 40år) och att dom inte hade några ögon.
Sånt blir jag arg på! Dom är ju hur fina som helst *vill ha* ihihihhiihihihihih

Grattis Ida 19 år


Idag är det ingen vanlig dag. Idag är det Idas födelsedag.
Hoppas du får en bra dag:)<3
Här bjuder jag på två väldigt gamla bilder, på mig och Ida. Tror vi gick sjuan!



Godmorgon!

Skulle ha gått till Malin för fem minuter sen, men seg och morgon trött som man är så är jag inte klar än. Men jag går strax, så det är nog lungt ändå. Jag ska faktiskt hem till henne för att skriva ett nytt CV (och för att vara med henne såklart!), tuvärr kommer det inte att bli så mycket tider på Maxi till hösten. Så jag kommer att behöva ett till jobb, om det ska bli lite pengar i plånkan. Så det är vad jag ska roa mig med idag, innan det är dags att jobba.
Näe, nu är det verkligen på tiden att sätta fart!

Föresten, nu får det väl ändå vara nog på det här skit vädret? Var dom där två soliga/super varma veckorna den ända sommaren vi fick eller? 


Jaha...

Vi hade rikigt roligt igår, men ännu roligare hade jag när Malin och Ida kom på besök imorse och berättade en mycket rolig historia. He he.....
Vi beställde hem pizza, Ups! och en varsin bikini på Nelly innan det var dags att åka och jobba. Japp, mina tre lediga dagar blev bara en. Fick en tid imorgon också som jag tackade ja till, behöver varenda korv öre så jag kan inte säga nej. Men jag som verkligen hade längtat efter att få vara lite ledig, snart kommer mina jävulsk veckor också. Typ som den då jag jobbar 8 dagar i rad... suck!!! *inget liv*
Nu ska jag ta en dusch sen dippa minimorötter och paprika:)


Dagen

Hej!

Dagen har än så länge varit bra. Tog en ordentlig sovmorgon, sen har jag röjt upp ordentligt här hemma. Så nu känns det rätt fräscht! Vid tre tiden kommer Ida över med hemma gjorda biffar, färsk potatis och sås. Så himla gullig! <3
Malin kom så klart också förbi och käkade. Elin ringde och sa att hon var i när heten och sprang upp och sa Hej, var så länge sen jag såg henne. Så det var trevligt.
Sen har jag varit nere på stan och tagit en mjuk glass vid maren med mamma. (okej, den ingår inte i mitt nyttiga liv) Men vi tog en ordentlig promenad efter. Sen hem igen, där jag hjälpte henne att noppa öngonbrynen samt färgade dem och fransarna. Så nu är hon ännu snyggare;) Hon måste ju få ut något av att sin dotter gått en SPA linje...
Kom precis ur duschen, strax kommer Ida och Malin över. Vi ska sminka oss lite tillsammans, ta ett glas och lyssna på musik innan det är dags att gå ner på stan.
Så dags att välja kländer innan dom är här. Pussss


Blue

Kikade  runt lite efter en bikiniöverdel när jag var på stan idag, men hittade ingen bra. Så jag hade tänkt att beställa den här ljusblå från Lindex i stället. Först ville jag ha en utan band. men dom här kan man ju gömma och sen är de rätt snyggt och skönt att kunna knyta också. Synd bara att bikini trosorna är kassa, men det funkar ju med vanliga svarta också. Sen får det bli ett par matchande flippisar också;) Och en ny stråväska, min gick sönder här om dagen!
Nu ska jag bara vänta tills Malin slutar jobbet, ska jag se om hon också ska beställa nått, eftersom hon pratade om de....




Vilken pudding

Håller på att somna vilken sekund som helst, mina ögonlock känns tunga som bly.
Efter jobbet var jag duktig och gick hem, tog nästan 40 minuter. Svängde ner på stan och handlade lite mat också, blev as sugen på en risifrutti så jag gick in på Ica. Där var alla slut, in på coop och samma där. Vad är oddsen på det? Det fick bli en mannafrutti, för det fanns. Och det kommer jag aldrig köpa igen. Hade glömt bort hur slämmig den var, värsta pudding kännslan.
Ja, roligare och längre än så här blir inte det här inlägget. Ska ta en liten tupplur nu, sen damsuga. Puss!!


party party

Jag vill sova! Men killarna sitter uppe och spelar Tv- spel. Får vänta tills dom gått helt enkelt... imorgonbitti är det dags för jobb igen. 10-15 skön tid, så jag ska inte klaga! Sen är jag ledig ons-tors och fre. Och det är Ida med och Malin också tror jag..? Aja, hur som..... det ska vi iaf "fira" med en utgång på ons. God natt!



Chrille du är Blogg- Portad!

Fick sluta vid 9 idag, en halv timma tidigare i varje fall:) Men ändå gick tiden så fruktansvärt långsamt.
Chrille frågade just mig "om jag skriver blogg nu igen" mmm, säger jag och håller iför handen för datan. Vill ju inte att han ska se vad jag skriver. Då kläcker han ut sig att han redan har läst typ hela min blogg idag efter han slutade jobbet.. "och sen somnade jag"....
Vet inte varför jag inte gillar det, men det känns töntigt på något sätt. Näe chrille du får inte läsa!


Oj vad arg han blir nu när jag la upp den här bilden och att jag skrev om han. Men jag måste ju få ge igen på något sätt!


Bikini jakt

Jag förstår inte varför jag alltid ska försöka vara så duktig på kvällarna och ställa väckar klockan så överdrivet tidigt. Idag ringde den vid 9 sen skulle jag få snooza till halv 10. Men så blev det ju inte, utan gick upp vid 11. Och jag borde väl veta hur jag är vid det här laget? Börjar jag 4, så inte fansiken går jag upp vid 9 halv 10.
Nu har jag exakt 4 timmar på mig innan det är dags att gå till bussen. Planerna innan det är en prommis och sen en sväng ner på stan. Måste köpa mig en bikini överdel utan band, kommer inte ihåg vad dom kallas.


Ett konstigt inlägg om allt och inget

Under promenaden gick skön reggae musik i öronen på mig ni vet den där (,sunshine, sunshine reggae) och några till... dom fick mig att drömma mig bort till Grekland ett tag. Då jag ska leva livet, ligga på stranden med världens bästa tjejer. Löka sönder och känns hur brun jag blir, kanske tar mig ett dopp? eller varför inte gå och köpa en glass?
När jag kom hem så sprack dom tankarna ganska snabbt. Kände att det stank här hemma, soporna var fortfarande kvar i köket som ingen orkat gå ut med. Så sprang ut med dom på en gång. Har knaprat lite mini morötter och är allmänt seg. Har fortfarande inte kommit igång med städingen än.
Pratade just med Chrille i telefonen, han undrade om det fanns några ostbågar hemma. När jag sa att det fanns, så konstaterade han ganska snabbt att han vill ha dom för sig själv (snällt va?). Ja visst sa jag.. ta dem du! Idag har ju mitt nya liv börjat på rikigt. Han garvade bara åt mig, det där hade han visst hört ett antal gånger.
Nu skriver jag ju bara en massa strunt. Typiskt mig, att bara skriva eller göra nått annat, göra vad som helst bara jag slipper att städa. Jag är typ som alfons åberg som.... ska bara!

BLA BLA BLAAAAAAAAAa

Jag saknar solen. Jag vill sola! Fan jag blev ju rikigt söt på den sista bilen.



PS! Fan Chrille är hemma och vad kommer han hem med? Jo, GODIS! WHY??? Och vad ska jag äta, morötterna är slut. AJA SKA ÄTA LUFT!!!!!!!!!!!!

Haha, jusdet på tal om att äta luft. Jag minns en gång när jag var i Spaninen med familjen för flera år sedan. Vi var hembjudna på middag hos pappas jobbarkompis som var spanjor och bodde nära oss (vi hade aldrig träffat han eller hans barn innan). Det blev tonfisk sallad. Jag och mamma satt och pinade i oss själva salladen med lämnade tonfisken (kattmaten) men att min lillebror skulle äta sallad och tonfisk är lika troligt som att han har varit på månen. Men fin i kanten som han är så vågade han inte säga till pappas kompis att han inte tyckte om de. Så han och en kille i hans ålder satt vid ett eget bord (dom fick inte plats med oss) när jag snegler bort på han ibland (för att kolla hur han bär sig åt, med den äckliga salladen), så ser jag hur han sitter där och äter luft. Han tar in en tom gaffel i munnen och tuggar. Killen framför honom tittade jätte konstigt... HAHAH!!!!! Du är knäpp du lilla äggis, som jag förövrigt kallar honom. Varför? Jo, för att han är en mästare på att lägga ägg mökar. Fy!


Från och med idag, önska mig lycka till!

Slutade jobbet för en timma sedan, har redan hunnit med att äta middag och duschat.

Ikväll ska jag fortsätta med städningen, blev aldrig klar igår. Hann i alla fall med att snygga till garderoben.
Jisses vilken tid det tog, suck!

Väskorna är på plats.


Nu är det dags för att få lite frisk luft innan jag sätter igång att städa. Mitt motto var ju att gå minst 30 min varje dag. Nu ska jag fan hålla det också. Herrå!

Dags att lägga i en växel

Har precis surplat i mig min lunch (Nutrilett Hunger control) nu ska jag verkligen lägga i en växel. Om bara några veckor ska jag ju till Grekland. Så nu ska jag verkligen försöka att gå en promenad på minst 30 min varje dag och typ leva på nutrilett och keso. Det ska jag väl  klara, hoppas jag!



Gillar att sova

Jag har snoozat i över en timme. Det var ju meningen att jag skulle gå upp vid 9 så jag skulle få en lugn morgon, kanske hinna titta på TV, sitta vid datan ett tag eller tagit en sväng ner på stan.. men så blev det ju inte!
Om en timme går bussen, jobbar från 12-18. Helt prefekt tid och 100% OB hela dagen.
Nähe, då var det dags att äta frulle då!

Varmt&Tråkigt

Det här är den sämsta saken man kan göra en lördag kväll, att städa! Jag som bara skulle plocka undan för att sen lägga mig och kolla film i soffan. Men jag blir nämligen aldrig klar, det var visst mer saker att plocka undan än vad jag trode. Inte nog med det.. så är det äckligt varmt här inne. Så jag går för tillfället funt i bikini, men ändå rinner svätten i pannan. sjukt! Längtar efter en kall dusch.




Ensamhet

Nu kom jag precis hem. Sitter bara här i min ensamhet, lägenheten är full med tvätt och saker överallt. Så om en liten stund ska jag ta tag i den tråkiga biten. Sen tänkte jag spendera min Lördag med att SPA:a lite med mig själv. Lägga ansiktsmask, måla om naglarna osv. Idag ville ingen vara med mig, men det kanske är rätt skönt med lite ensam tid ändå kom jag på. Köpte också lite grönsaker och dipp på jobbet som jag kan ha till en film ikväll. Så det går nog ingen nöd på mig i varje fall.


Idag kommer mina decleor produkter äntligen till användning. Annars är jag så lat och orkar inte använda alla saker. Tvättar bara ansiktet med tvål och vatten. Och jag ska ha gått en SPA linje......


 


Godmorgon

Sitter i soffan med blött hår, trött som en gris. Måste upp och föna håret nu och fixa mej och packa och gå till bussen och åka till jobbet, suck. Men jag ska väl inte klaga? Har ju bara jobbat en sketen dag den här veckan.
Slutar klockan 5 idag, så det ska bli skönt att komma hem rätt skapligt. Nu är det dags att sätta fart. Ciao!


Fyndx3

Hela dagen har jag varit på stan med Ida&Malin. Började med några tråkiga vuxna ärenden. Men sen blev de roligare när jag fyndade tre klänningar. Ska försöka spara dom till Rhodos, men tror inte det kommer att gå så bra.
Ikväll har jag och Chrille tvättstuga, så det blir en lugn fredag kväll.

Brukar vanligt vis aldrig lägga upp kläder jag köpt, men när jag gjort sånna härn kap är de värt. Har ju sparat in flera 100 lappar. *nöjd*


En klänning i härliga färger från bik bok, så snygg när man är bruuuun...heheh!
124:-

Ljus grå klänning från H&M i fint mönster
98:-


Vit klänning från Vila.
100:-


En dag på bryggan

Igår blev det en slapp förmiddag vid bryggen igen. Malin & jag satte oss där och åt frukost/lunch dvs. brunch. Hehe!.

Smaka bra?

Malin lånade mina guldiga sandaler från Turkiet.

Sen kom Hanna och Ida förbi. Hanna var lika nöjd som vanligt över att få bada!


Och vi slutar med en bild på Ida som bokstavligen springer i vattent! Haha, ser tup ut som när super mario!

Vindarna vänder

Typiskt att det skulle bli dåligt väder idag, bara för att vi var lediga idag och skulle mysa i solen.
Istället ska vi göra tråkiga ärenden, Malin ska skaffa nytt pass och jag ska gå till banken! Men skönt att få det överstökat i alla fall.

Igår var det exakt en månad kvar tills vi åker... pirr pirr!!!!! OM jag längtar.


@ Maxi

Sitter uppe i personal rummet och har en kvarts rast, men 10 min har redan gått. Så ska snart ner igen. Dagen har gått jätte snabbt! Slutar om redan en timma och det känns typ som att jag nyss kom. Positivt!!!
Efter jobbet ska jag anntingen till central baren eller hem och sussa, får se vad jag är på för humör.

Dags att rusa ner till... kassan!





Från igår


Igår hade jag på mig min oranga klänning för första gången! Kände mig sommrig! Den kommer att få hänga med till Rhodos, det är en sån klänning som är gräslig om man är en blek- fis.

Malin

Ida

Sofie

Madde

Mat

Hus

Katten- Grålle?


Ps. Emma var också med. Men jag vågar inte lägga ut kort på henne, för hon hotar med att lägg ut en bild på mig från stranden. Med en tampong i näsan. (Blödde så mycket näsblod så att allt papper tog slut) Ja, då får man ta till med andra hjälp medel. Kul.... hade dom andra åt mig i alla fall.