Trevlig Valborg på er ...


 Just nu ligger jag i soffan med Chrille och Emma. Alla tre i matkoma efter att ha ätit chrilles goda mat. 


lite lediga dagar

Godmorgon. 
Igår jobbade jag min första dag efter fyra dagars ledighet. Nu jobbar jag bara två dagar till denna vecka sen är jag ledig i ytterligare tre. 
Gäller att passa på att ljuta av lite lediga dagar då det snart smäller till och jag jobbar massa igen. 


Just nu ... <3





hej då löshåret

Idag var Johanna över, jag hjälpte henne att ta ut hennes löshår och hon bjöd på lunch. 140 slingor satt jag och pillade ut på balkongen så man fick njuta av solen lite också. Gäller att förena nytta med nöje nu när det det ska bli kallare. Usch vad tråkigt, vill ha värme. 




balkong fint

Idag har vår balkong fått sig en riktig make over. Jag och Chrille har inhandlat nya utemöbler och blommor. 
Och för någon dag sedan så satte vi upp en liten vägg där vi hängt upp krukor med kryddor i. Det enda som saknas nu är någon form av belysning/ ljusslinga som jag skulle vilja hänga upp på väggen. Sen även någon blomma att ha i krukan på golvet. 
Vi har även varit på fika hos Chrilles släkt där det bjöds på massa gott. 




dagar som dessa...

Klockan är snart 3.00 och här ligger jag sömnlös i sängen efter en kväll ute. 
Jag har haft två väldigt bra dagar tillsammans med massa underbara vänner. 
Igår var det personalfest på en båt som åkte runt i Stockholms skärgård. Hade så kul och vi dansade oss svettiga. 
Innan dess så satt jag, Ida och Johanna uppe hos mig och åt lunch och drack årets första glas rosé på balkongen. 
Även idag så blev det en hel mysig dag. 
Började med en picknick ute i solen, sen blev det en tapas middag uppe på balkongen tillsammans med Emma, Ida, Malin och Maria. 
Jag och Emma tog oss sen ner på stan där vi mötte upp ett gäng och dansade en stund och tog oss en drink.
Ja, såna här dagar är ju med än bra och jag har två lediga dagar kvar av fyra. 
Och det sägs att det bjuds på massa sol även på dom... 












ännu en solig dag.

Hela dagen har jag suttit ute på balkongen. Fick sällskap av Ida och även Johanna kom upp en stund. 
Satt ute ända in i det sista tills det var dags att åka och jobba vid 16. 
Och det syns nu i fejset, är lite solbränd men tror det lägger sig tills imorgon. 





dagen

Dagen har varit bra och mer än så. 
Jag och Chrille har bara njutit och glassat i solen. Fiskat, grillat korv, solat, läst skallertidningar och slumrat till en stund på en filt mitt ute i ingenstans. 
När jag kom hem så gick jag ut på en pw på över en mil tillsammans med Christin :-) 




...

Startade dagen med en timmas aerobic pass tillsammans med mamma. Sen var det bara att ta en snabb dusch och åka direkt till jobbet. 
När passet äntligen var slut, så kändes det som en jätte lättnad att logga ut. 
Det har varit ett par riktigt jobbiga, tråkiga och långa dagar. Imorgon är jag ledig och jobbar sen bara två dagar till denna vecka. Så min slappar vecka kan här med börja, när alla andras är slut. 
Efter jobbet idag så köpte jag med mig Kelloggs nya fettsnåla chips, dom var faktiskt goda. Har även tittat på ett par top model avsnitt som jag hade missat. 



<3

Bara en dag kvar sen är jag ledig! 
Just nu ligger jag bara och myser i soffan. Har ätit mackor och druckit te med Chrille. Som för övrigt kom hem från Norrland idag. Skönt att ha honom hemma igen!




Sommar värme

Åh vilket underbart väder. 
Dagar som dessa är jag evigt tacksam över att ja en balkong. 
Tog med mig frukosten ut imorse och låg sedan ute och solade i bara linne och shorts i drygt en timma. Nu har jag precis duschat och ska strax åka och jobba. Vilket suger, skulle verkligen velat legat kvar där ute hela dagen. Så varmt! 
Men vädret ser lovade ut nästa vecka också. Då är jag ledig en hel del så hoppas att det håller i sig. 




Glad påsk

Igår efter jobbet åkte jag ut till mamma. Efter ett tag kom även hela släkten över på en påskmiddag. Jag var hemma till elva tiden igen och idag är det dags för ytterligare en dag på jobbet. 
Men innan dess ska jag förbi Emma och som kom hem från sin Thailand resa igår :-) 



mycket jobb!

Äntligen intagit stoffläge efter nio timmars kaos på jobbet. Herregud vad mycket folk det har varit idag.
Ska dit redan klockan åtta imorgon bitti igen. Suck. Lika så hela helgen, jobbar när alla andra är lediga. Helt okej ändå, då fyra dagars jobb väntar framför mig med 100% ob under alla timmar. Så får försöka att trösta mig med det. 
Alla pengar är välkomna då man har en resa framför sig. 



hemma hos oss <3

Lite blandade bilder på lite allt möjligt. 





kvalitetstid med mamma

En väldigt lång promenad med mamma blev det idag. Tror vi gick i nästan tre timmar och det kommer att kännas imorgon. Vi bara gick och pratade, bara som vi kan göra. 
Vi pausade på stan och åt en middag på nancys. Sen gick vi vidare ända tills det han mörkna på! 



bra måndag!

Efter jobbet handlade jag, Ida och Steffi lite att äta på subway. Sen tar vi med oss maten till Scania sjön och sätter oss och lapar den sista solen. Väldigt skönt måste jag säga! Om en halv timma är det dags för stepp. 




<3

Igår var vi ett helt gäng på Berget och lyssnade på hoffmaerstro. Det blev en väldigt bra kväll. 
Idag har jag varit ute på en två timmars lång promenad med mamma, vi åkte sen hem till mormor på en lunch. Därefter så har jag bara slappat hemma hos Malin. Vi har kollat film och ätit både donken och glass. 



trötta

Godmorgon ... 
Här har det tryckts på snooz knappen rekord många gånger tror jag. Var först uppe vid åtta tiden, sen tyckte jag det var lite tidigt så gick och la mig igen och när klockan ringde så skulle jag bara ligga kvar i några minuter till. Vilket resulterade i två timmar. 
Torsten har iaf varit riktigt gosig denna morgon, vilket inte gör det lättade att komma upp direkt. 


ihärdig pojkvän

När jag slutar jobbet idag så har jag fått en massa "snapchats" av Chrille. Där han uppdaterat mig om vad han gjort hemma under sin lediga dag. Det var allt från bilder då han tränat, lagat mat, städat, vattnat blommorna och klippt klorna på Torsten. Tänk vad sånna små saker kan få en att bli så glad :-) 
Det var så skönt att komma hem till en ny städat hem och få mat på bordet. Nu är även sängen ren bäddad och det är dags att krypa ner och glo på lite tv innan man somnar... 




min lediga dag!

Idag har jag gymmat en timma med Steffi, att gymma är inte alls min grej. Gillar att gå på pass, men ska försöka att variera mig lite och försöka att gymma lite också. Det blir säkert roligare när man kommer in i det. Jag känner mig så lost i gymmet och vet inte hur man gör på alla maskiner, tur att Steffi vet och visade mig. Tror jag kommer ha träningsverk imorgon! 
Annars har det varit en riktig slappar dag. Har kollat på massa avsnitt av top model Sverige som jag missat. Gjorde även protein/banan pannkakor till mig och Chrille till lunch. Super nyttigt enkelt och gott... 




sommarens resa

Igår bokade jag och Chrille en resa. I sommar åker vi en vecka till Makarska rivieran i Kroatien, vi får även sällskap av Sofia och Jocke. Eller det är nog mer dom som får sällskap av oss, då de bokade föst. Behöver jag ens säga att jag längtar? ... 



en effektiv dag

Idag har jag jobbat, handlat, lagat massa mat och gjort matlådor, gått på två pass på gymmet, tätit, diskat och duschat. Trotts det funderar jag på att bäddarent får se om jag får något ryck, vore skönt. Sen kan jag sova riktigt gott! 




söndags frukost

Igår åkte jag och Chrille hem till hans pappa och hans tjej där vi blev bjudna på middag. 
Vi hade en trevlig kväll och tog en taxi hem vid två tiden så att idag blev det en sovmorgon. Har precis ätit frukost och ska snart åka och jobba! 


ny hårfärg

Efter en timma på gymmet idag så gick jag in på hm och köpte en hårfärg. Ville ha en liten förändring och det fick jag. Jag hade en slinghätta hemma som jag använde och slingade hela huvudet. Sedan la jag i denna mörkblonda färg som förövrigt var grym. Gav inte gröna- nyanser alls (Testade först på en slinga innan jag la i hela håret). Nu är håret ljusbrunt med blonda slingor i. Innan var de jätte ljust med mörk hårbotten så detta ser mer naturligt ut! 





.

Godmorgon lediga fredag. 
Har precis ätit frukost och tänkte snart klä på mig och promenera ner till gymmet. Ska bara samla lite energi, ork och lust först ;-) 



Tors.

Klockan ringde tidigt imorse och jag tog mig till gymmet. Gick på ett 45min strykepass och jisses vad tungt det var. Hade inte tränat på 1,5 vecka och har även fuskat under den tiden med maten osv och jag lovar att de märks på en gång. Men men, bara att ta nya tag igen. Annars har jag bara sovit på soffan, ätit lunch med Chrille samt börjat kolla lite resor inför sommaren. 
Dags att boka något snart! 





Smörgåslunch med Ida




För det är ingen vanlig dag, för det är Emmas födelsedag. Hurra, hurra, hurra!

Idag fyller Emma år. Jag kan tyvärr inte fira dagen med henne. Men det går nog ingen större nöd på henne, för hon har nog haft en underbar dag på stranden i Thailand! 




en liten förvandling

Igår packade vi bilden full (bokstavligen) och åkte hem från Ikea med en ny byrå samt två klädställningar och lite nya galgar. Sen dess så har det stökats runt här hemma fram tills nu då jag äntligen är klar. Jag har gått igenom varenda plagg. Samlat ihop fem kassar med kläder jag ska göra mig av med. Vi har burit upp en byrå på vinden och massa andra saker som inte kommer till användning just nu. 
Chrille har hjälpt mig att skruva ihop den nya byrån, satt upp hyllan och spegeln. 
Det har legat stora högar med kläder på golvet och ja, nu är jag äntligen klar och vet vart jag har varenda pinal och det känns så skönt och jag är verkligen jätte nöjd över resultatet! 

Innan: 

Packad bil! 


Efter: