lite blandat

Lördagmorgon och blir väckt av Chrille som kommer hem från jobbet och har jobbat natt. Han fixade frukost till mig och nu ligger jag med täcket i soffan och kollar Nyhetsmorgon. 
Men måste snart röja upp lite här hemma och så vidare. Om en stund kommer Chrilles familj på fika då han fyller år (imorgon). 

Helgen då? Jo, jag har tagit extra pass hela helgen. Haha! 
Men jag har fått bra tider så känner inte att den är förstörd ändå. Direkt när jag slutat idag ska jag ut till mamma på middag. Chrille blir kvar hemma och dricker lite födelsedags-öl med sina vänner, så jag flyr fältet! 

Från det ena till det andra så tänkte jag visa upp min nya träningsväska som har fått följa med mig till gymmet den här veckan. Den fyndade jag för halva priset och är så nöjd. Den är lagom stor och visst att jag har extremt mycket väskor, men hade ingen riktig träningsväska så den satt fint i min "lilla samling". 



plus i kanten

När jag kommer hem efter en stressig dag på jobbet, är både hungrig och trött. Så får min pojkvän ett extra plus i kanten när han fixat en god middag och en fruktsallad till efterätt tills jag kom hem. Så blev denna dag genast mycket bättre :-) 



Tors.

Precis ätit upp frukosten, fast de blev mer som en brunch, då jag låg kvar och drog mig länge imorse. 
Måste snart börja göra mig ordning och åka till jobbet. Jobbar ett par dagar i rad nu så händer inte mycket roligt för mig nu de närmsta dagarna. Har tagit extra pass hela helgen som kommer också. Lite surt, men blir bra när lönen väl kommer så bara att köra på. 




tulpaner

Har haft en lugn förmiddag, mamma har varit här och ätit lunch med mig och Chrille. Nu ska jag snart åka och jobba. 
Så det var väl allt för mig just nu. 




bebis på besök

Mysig dag tillsammans med Alexandra och Jolie. Vi har ätit lunch och fikat hos mig och bara gosat med lillan. 







Nu är det dags att åka och storhandla. Måste fylla upp både kyl och frys. 

rubrik

Söndagkväll. Skönt att den här helgen är över, tycker jag. Har haft min tråkiga jobbhelg, med min sena lördag vilket resulterar i att jag inte orkar/ har möjlighet att hitta på något. 

Så det har alltså varit en lugn helg för min del. Utom att jobba så har jag hunnit med ett tränings pass med mamma i lördags. Så kul när vi kan träna tillsammans tycker jag. 
Haft myskväll med Chrille och idag hann jag också med att äta en frukost på stan med Ida. Tog en sån där riktigt fet macka, så gott. 


rita

Kom nyss hem från jobbet. Märktes att folk fått lön idag. Satt dock mest och pysslade med barnen. Började att kladda på ett papper, blev sen en tavla till Alva. Rätt så söt blev den faktiskt. 
Nu är planen att jag ska ta tag i mitt hår, lägga lite nya slingor då min utväxt inte är att leka med. 


vitt




Det må vara förjävligt ute just nu med all snö. Men måste också säga att det är väldigt fint. Tog dom här bilderna tidigare idag när jag gick ut till bilen. 

Kom hem från jobbet här för drygt en timma sen. Ska sova nu tänkte jag. Trött efter en stägning med mycket folk. 

Godnatt! 

torsdag

Har försökt att få lite gjort den här morgonen. Betalat alla räkningar, eller jag skriver alltid in dom dagen innan lön så dras det redan imorgon. Har även plockat in tvätten. Om en stund ska jag hem till mormor och morfar. Alexandra och Jolie kommer också, vi ska äta lunch där sen åker jag direkt till jobbet. 
Idag jobbar jag till städning, har varit ledig två daga i rad nu så det känns ändå helt okej. 





mina fina



Idag har Torsten vart på ett riktigt mys-humör. Vill ligga i knät eller på en hela tiden och spinner fast man inte ens klappat honom. Nöjd med livet helt enkelt. 

intervaller

Det har varit en riktigt seg dag idag. 
Har somnat till och från på soffan. Antar att nattens sömn och alla läskiga tandläkartankar satte sina spår. Hade lovat Emma att träna med henne ikväll. Ville egentligen bara säga att jag stannar hemma. Men det var bara att hoppa i tärningskläderna och ta sig till gymmet. Vi körde ett intervall/tabata pass på 45min. Sjukt jobbigt. Nu när jag är hemma igen och har ätit och duschat så är jag så glad att jag tog mig dit. Bästa känslan är ju ändå efteråt! 



skönt att det är över

Såhär glad känner jag mig just nu. 



Det var visst inte så farligt att borra trotts allt.
Men det visste jag ju inte innan jag gjort det. Har sovit så dåligt inatt, vaknat till och från sen fem imorse och tänk på tandläkaren. När jag väl kom dit och satte mig i stolen så kom det en tår eller två. Skrattade åt mig själv samtidigt som jag grät. Kände mig så töntig men de kunde bara inte hjälpas. 

Nu är det iaf över och det känns så bra. Väntar bara på att bedövningen ska släppa. Synd att man inte vill ha en piercing i läppen eller nått. Då hade jag iaf passat på att fixa en nu. 


livrädd

Godkväll.

Dagen har varit väldigt bra. Efter frukost gick jag hem till Alexandra. Myste med hennes lilla Jolie en stund, innan vi gav oss ut på en väldigt (hal) promenad. 
Har även hängt en stund hemma hos Emma innan vi tillsammans åkte ner till gymmet. Idag blev det ett 30min rump, mage och lår pass samt 1timma step. 

Nu blir det lite kvällsmat framför tvn och sen ska jag försöka sova, typ! 
Hoppas på att få lite sömn inatt. Blir så nervös och pirrig bara jag tänker på morgondagen. Hjärtat bultar lite hårdare bara jag skriver detta. 
Kl 9 imorgonbitti befinner jag mig hos tandläkaren. 
För första gången under mina 24 år så har jag fått ett hål. Jag är så spruträdd och hatar tandläkaren överlag. 
Nu ska det tas nån jävla spruta i tandköttet sen ska det borras, vill bara dö. Så barnsligt rädd. 
Men det måste göras. Om jag struntar i det så blir det bara värre och det vet jag, men kan inte hjälpa det. Har fruktat över just den 21/1 så länge och nu är tiden snart kommen... 

 Så liten & söt. 

hej lediga dag




Godmorgon. 
Sitterr fortfarande kvar med morgonrocken på i soffan. En spinnande katt i knät och precis ätit upp en god frukost. Har roliga saker planerade idag. Så dags att sätta fart.

full fart

Har äntligen satt mig i soffan. Har varit på språng hela dagen. Öppnade imorse och sen har det gjorts lite ärenden och har även tränat. När jag kom hem så har jag städat. Nu blir det en kopp te och så hopppas jag på att det går något bra på tv. 

Hittade Torsten här idag. Den nya fåtöljen gick hem även hos honom! 




slut

Okej. Nu är denna sprayburk slut. Räckte precis till att göra om den här förvaringsburken. 
Den passar mycket bättre in som svart/vit randig här inne. Passar in bättre ihop med allt annat i mitt färglösa hem. Haha! 




och lite till ...

Nu när jag ändå är inne på det spåret att visa upp delar av mitt hem, så kan jag lila gärna fortsätta. 










Det som är nytt här just nu, är lampfötterna som jag skrev om tidigare. Som jag sprayat svarta. 
Även ett nytt kuddfodral till soffan och två gråa i sammet till sovrummet. Hade egentligen köpstopp på just kuddfodral, men när det var nedsatta till 20kr/st på jobbet kunde jag inte låta bli. 
Fruktskålen är också ny, fick den av mamma idag. Hon ville inte ha den, så den passade bra i vårt kök. 


här kommer bilderna!

Före 

Efter 











att känna sig nöjd


Idag har varit en bra dag. Både vad det gäller mat, träning och jobb. 
Ikväll har jag roat mig med att färdigställa mitt lilla projekt i mitt så kallade klädrum, medan Chrille har varit iväg på spelkväll. 

Det har inhandlats en ny fåtölj och två posters (bilder) som jag ramat in. 
Resten har jag gett lite nytt liv. 
Hittat två gamla ramar på vinden bl.a. Den ena var trasig som jag sen limmade ihop och gav ny färg mm. 

Tänkte att jag skulle visa bilder imorgon. Det blir nog bättre i dagsljus. Men är nöjd. Visst är det härligt när man blir så där himla nöjd. Och egentligen är det inte så mycket som har gjorts men när det här kom på plats så käns rummet så mycket bättre än innan, som ett helt nytt rum fast ändå inte. 
Aja. Bilder kommer som sagt upp här imorgon. 

Har en ledig helg framför mig och med lite kul saker inplanerat. Men tänkte starta morgondagen tillsammans med mamma på gymmet. Vi ska gå på ett functional training pass vilket även blir mitt femte (och sista) pass för den här veckan. Måste säga att jag är nöjd (igen) över min träningsvecka. 

Jaha nehe (som jag brukar säga) tack och hej för mig ikväll. 


hellu

Fredag och ledig helg framför mig. Dock jobbar jag kväll idag. Men det är bara ett kort pass och börjar inte för ens kl 16 idag så ska inte klaga. Hinner med en hel del innan jobbet. Som bl.a. Ett träningspass. Ska börja röra mig mot gymmet strax, idag blir det step blandat med styrka. Har visst varit på fyra steppass denna vecka, men det är ju så kul. 


nu blev det visst bråttom

Startar den här morgonen med en tallrik gröt. Nu är jag mätt och stressad (upptäckte jag nu) ska åka till jobbet om tio minuter. Kan vara en bra ide att klä på sig och sminka sig lite innan dess. Säger hon som hellre sitter kvar i soffan med morgonrocken på och bloggar. 


effektiv

Godkväll

Kom hem från jobbet här för ett tag sen och nu ligger jag i sängen. Men under den tiden så har jag varit väldigt ambitiös. Jag har städat bort julen, hade inte så mycket till jul men tagit ner alla stjärnor (äntligen) och även fixat matlåda tills imorgon.

Tidigare idag var jag uppe på vinden för att bära upp lite skrot. Får då syn på två gamla lampfötter. Tänkte att de skulle vara väldigt fina i svart. Då de tidigare var vita (i shabby chic stil).
Fort ska de gå. Handlar en svart sprayburk innan jobbet och nu står det på plats. Precis som jag ville ha dom. 
Som ni märkt så älskar jag att spraymåla och göra om. Gamla saker blir som nya. 
Fyndade även ett nytt kuddfodral på jobbet för ynka 20kr så kunde inte låta bli. Visar imorgon. 

Och på tal om lampor så skickade jag tillbaka mina två fönsterlampor från ellos. Så dessa två är nu påväg hem till mig istället. Den här gången läste jag noggrannare så att de har rätt kontakt. 



Just nu får man 30% rabatt på dyraste varan samt fri frakt på ellos med koden 315405. Så den använde jag mig av! 

liljor

Nu har mina liljor blommat ut. Det är så fina och luktar gott. Det som är bra med dessa blommor är att det passar perfekt i min fina vas, de håller länge och Torsten ger fan i dom. Annars älskar han att tugga sönder just såna blommor när jag köper hem buketter. 




ägg&bacon

Andra gången denna vecka jag äter ägg och bacon efter träningen. Det är ju verkligen gott och känns som en bra lunch efter ett hårt pass. 
Dags att göra såna där tråkiga saker som att plocka in tvätt och göra sig ordning innan jobbet. 

Ha en fortsatt bra onsdag! 



frukost


Finnchrisp kan vara så gott. Gillar dessa som är lite bredare, då man faktiskt får plats med lite pålägg på mackan också.  
Nu ska jag strax möta upp Emma på gymmet. Vi har inte tränat ihop på väldigt länge, så ska bli kul! 


lite text

Idag har jag träffat Frida. Vi har inte setts på väldigt länge, det var mysigt att ta igen förlorad tid. Efter en lång lunch så fick vi tillslut träsmak och gick en snabb runda på stan. Jag hämtade äntligen ut mina efterlängtade fönsterlampor. Ville (nästan) gråta när jag upptänkte att det är fel uttag på lamporna. Det går ju att byta om man kan mecka med sånt. Får se om det går att fixa annars åker det tillbaka. 
Tog mig även ner till gymmet idag. Blev två pass till och med. Körde ett nytt sådant som heter (MLR) mage, rumpa, lår på 30min och avslutade med 1timma step. Ska köra även imorgon, gå på lunch passen innan jobbet. 
Passa på att gå all-in medan man har lite motivation. 
Det var allt för mig, idag. Dags att göra karln sällskap här bredvid mig i sägen och snarka ikapp. Sov så gott. 


måndag och nya tag

Äntligen hemma. Det har varit en lång dag. Upp tidigt imorse för att öppna på jobbet. Slutar klockan fyra, hem och byta om iprincip innan det var dags att åka till gymmet. Kommer dit 35 min innan passen börjar och det är redan folk som står och köar för att få biljetter. Alltid samma hets och tryck på gymmet i januari sen börjar det sakta men säkert att droppa av folk. Som tur är för att det här är helt galet. 
Idag har jag föresten varit väldigt duktig med maten. Tänkte att det var dags att försöka skärpa till sig lite nu (igen). 
Äggröra och bacon samt lite grönsaker fick det bli till middag. Det satt verkligen så fint. Skulle kunnat ätit typ 10 portioner till. Var så sjukt hungrig efter träningen då jag bara ätit en Viktväktar soppa samt två hårda mackor till lunch. Det var ingenting jag stod mig på speciellt länge.

Nu ska jag slappa i soffan resten av kvällen :-) 


jobb söndag

Då har man diskat av från gårdagen och det är tyvärr dags att röra sig mot jobbet. Har ingen vidare lust med att varken jobba eller gå ut idag, men det är bara att bita ihop :-) 




En bättre lördag <3

Med trevligt sällskap och god mat tackar jag för ikväll. 




att bara ligga kvar och dra sig ...

Usch vilken liten latmask jag är. Klockan ringde första gången för snart två timmar sen. Har snoozat bort en av dom, sen legat och kollat mobilen den andra. Men nu känner jag att det börjar krypa i kroppen och kurra i magen. Dags att gå upp och äta lite frukost. Idag är jag stel som en pinne också, känner jag redan nu. Tränade igår och ja, de blir mycket träningsvärk så här i början när man försöker komma igång efter julpausen. Som jag sagt tidigare så gör jag samma misstag varje år. 
Men det är bara att kämpa på! Justja, frukost var det ja. 





Ps. sängkläderna är nya, fyndade de på Ikea sist jag var där. Nu är jag sugen på nya prydnadskuddar även dom i grått. Men samtidigt så har jag ett helt skåp fullt med just kuddar. Tror inte Chrille blir så glad om jag köper upp mig på fler.  

vitt

Och så var mina tre lediga dagar över. Jag har hunnit med en del ändå. Träffat vänner, familj, ätit goda middagar med Chrille, varit på bio, shoppat lite på stan samt varit på Ikea. 
Idag har jag haft ett litet "göra om" projekt här hemma. Något jag velat gjort länge men inte tagit tag i.
Nämligen att spraymålat mina fyra korgar/lådor under mina klädställningar. Det gör sig nu så mycket bättre i vitt än i brunt. Helhets bilder kommer sen när jag är helt klar med allt jag har i mitt lilla huvud just nu. 

Dags att åka och jobba. Får betalat för hela fjorton timmar fast än jag bara jobbar sju av dom. Inte helt fel med en röddag så här mitt i veckan. Hej så länge! 




årets första träningspass

Och där dog jag. En timmas funstional training pass. Konfition, styrka och tabata övningar. Såg stjärnor efter halva passet. Snacka om att man blivit otränad. Men det är som i vanlig ordning för min del så här i början av januari. Men nu blir det nya tag. 

Ska snart möta upp Malin på stan över en lunch. Så skönt med ledig helg och solen skiner. 


snart dags att städa bort julen

Klickade precis hem två nya fönsterlampor. Har suktat efter dessa länge men de har bara funnits i guld tidigare. Vilket jag tycker är jätte fint men passar inte riktigt in hos mig. 
Den ena tänkte jag ha i sovrummet och den andra i mitt klädrum. Så tror det kommer bli så bra. Svart är ju också ett säkertkort då det passar till allt. 
Så fort det kommer hem, så tänkte jag plocka bort julen. Så här är jag alla år. Längtar tills att få upp allt och tjuvstartar gärna ett par dag tidigare, men sen vill jag också plocka bort allt direkt efter nyår. 




2015

God fortsättning på er och hoppas att ni haft ett bra nyår. 


För min del så var allt bara bra. Lagom av allt om man säger så. Precis som vi ville ha det i år. 
Jobbade igår också och ska snart dit igen. Sen är jag ledig tre dagar i rad. Ska bli så skönt. 
Och på tal om nyår, inte en enda bild togs. Så tråkigt. Jag som annars tyckter att jag är bra på att ta mycket bilder. Men vi var så stressade till bussen på nyårsafton hem till Chrilles pappa, så ingenting hans med innan. Väl där, så la jag mobilen på laddning och vi gjorde faktiskt sånt man gjorde förr. Innan mobiltiden. Bara pratade och umgicks, så glömde helt bort det där med att ta fina nyårs bilder. Men vad gör det om 100 år?