näsbod

Det rinner näsblod från min ena näs borre. Helt plöstligt, sitter här vid datan  och ser hur de bara rinner ner på min töja. Det droppar inte, utan forsar som en kran. Sprang direkt till badrummet med händerna fulla med blod, kan heller inte luta huvudet bakåt för då finner de bold ner i munnen. Blä!
Så nu ska jag vänta tills de lungnat ner sig lite,  sen måste ja börja stätta lite fart.
Har as mycket att göra nu  när jag tänker efter.
Skriver mer en annan dag,  jusdet ikväll blir det maskerad bal. SKOJ!
Och en sak till.... köpte en klänning igår som jag tänkte ha på mig tills ikväll. Men nu när jag testar den så känns den inte alls lika bra som den gjorde igår=/ panik! det är inte så att jag hinner köpa en ny lixom.
Ska gå hem till Malin och kolla om hon har något!

Ha en bra lördag!

image209pöss pöss

soliga dagar

Man kan ju inget annat än att älska detta väder, och det är därför  det också inte skrivs så mycket här.
Får panik av att sitta vid datorn, man vill ju inte missa en minut av solen!
Dagarna blir så mycket skönare av det här vädret, jag och ida har varit ute idag igen och legat och pressat.
Igår tog vi även med picknick och imårn blir det också solning. Vi ska först bara ner på nancys o köpa sallad ;)
Sen bär det av till huvudstaden för att kolla på klänning tills på lördag  då det är maskerad bal:)
Nu  ska jag smörja in min brända tomat rygg som svider satan.

image208 
Ida blir brun jag blir röd. Varför?

Min vän

Ritade nyss ett själv porträtt av min vän... Här ser ni resultatet. *hoppas du blev nöjd* jag blev:)
image207


SPA redovisning

Redovisning snart, jag Elin och Ida ska presentera vår SPA linje. Då vi valt att ha ett bild spel på SPA salongen på sydpoolen och dela ut en liten broschyr och så där bara.
Happ, det var ju mycket jag hade att skriva. not!

image206

måndag

Jaha då ska man flytta hem ifrån då. Eller ja, bara för två veckor men ändå. Alla tre väskor är nu packade och klara, ska snart föna och platta håret sen ska jag lägga min fiskar i en påse och bege mig till chrille. Han har ett akvaruim, så där ska dom få bo. Hoppas bara dem kommer överleva bild färden *har bestämt mig för att inte spola, djurvän som man är*
Kom just på att jag ska övningsköra innan jag åker hem till honom, vilket betyder att dom kommer att dö. Bra då slipper jag att döda dom.
När jag kommer dit ska vi gå och stor handla, eftersom att han inte har ett jota hemma. Shit va vuxet de känns, ska bo och handla med pojkvännen. Men det kommer att ta mååånga år innan vi flyttar ihop *om vi änns gör de*
Näe, nu har jag inte tid med att sitta här och skriva en massa strunt, kom på att jag måste damsuga rummet innan jag drar också.
Hehe, kolla vilken fin bild jag hittade i en tjejs blogg. Hoppas att det var ok att jag snodde den om du nång gång läser de häär. Ciao!

image205

Spola eller inte spola, det är frågan!

Bill och Bull! ( bilden är tagen direkt när jag köpte dom, så nu är dom fetare och risigare, var även shysst och köpte en större skål;) )


image203image204















God kväll!

Jag sitter här med besluts ångest över hur jag ska göra med mina stackars firrar. Jag har två st i en skål sen snart typ två år tillbacks. Men nu börjar bill och bull bli riktigt gammla och trötta, dom brukar spendera sina dagar med att ligga och flyta på ytan och ibland även upp och ner. Vilket tyder på att dom inte mår helt ok, och nu när ja ska flytta så känner jag inte att jag vill ta med mig två halv döda fiskar. För fiskar ska vara fina att titta på, dom ska simma runt i skålen som galningar. Så ibland funderar jag på att spola ner dom i toan innan jag flyttar då ra, men samtidigt så känns det as taskigt. För att ibland så simmar dom runt lite ju, jag menar det är ju faktist ett liv, men dom verkar ju lida ibland och så... ååh hur ska ja göra?
Har en även en till fisk som jag fått av Ida som även heter Ida, så Ida du kan vara lung jag ska inte spola ner dig!
Vilket Chrille tyckte, han tyckte att det var onödigt att ta med sig en ända. Och att det då var bättre att köpa 3 nya på samma gång eftersom att dom ända bara kostar 29 kr st. Task mört!
Nu har jag något att tänka på över natten, för att imorgon gäller det.. spola eller inte spola?





Fullt upp

Hej hopp!

Här packas det för fullt! För att imorgon ska jag bo hos Chrille i nästan två veckor. Eftersom att vi måste lämna lägenheten typ två veckor innan vi får flytta in i huset. Så under den tiden ska jag bo hos Chrille, som för övringt har kommit hem från ungern. Som inte gjorde något annat än o söp, han var till och med full igår kväll när vi sågs=/ Vilket var en liten besvikelse, hade ju längtat så mycket, men men var bra ändå.
Inatt blir alltså den sista natten här hemma, känns as konstigt!
Måste också säga att packa saker är bland det tråkigaste som finns. Tar sån jävla tid, har snart fyllt 3 stora sopsäckar med kläder och packat ner en massa annat strunt som man sammlat på sig under åren. Så jag måste nog ta och fortsätta snart känner jag, så jag blir klar i år i alla fall.

Hittade föresten lite gammla bilder på mitt rum, som jag tog julen 2006 sedan. Men nu, har jag en stor säng och ja det är helt annurlunda, men ändå.. kanske kan vara kul att kolla tillbacks på hur det var.


image196 image199
image200 image202
 

kvälls inlägg

Från och med imorgon är det endast 1 dag kvar tills jag får träffa min kiilllee chrillee! :):)


Jaha, prov imorgon. Känner mig inte det minsta förberädd, okej vi får ha med oss böcker osv tack gode gud för det. Men iaf..... skulle kännas bra om man kunde liiiite, så ja slipper börja med att läsa igenom 2 kapitell det första jag gör imårgon när jag får provet. Men nu orkar jag inget mer, ska lägga mig i sängen.
Mina fötter är iskalla......... (och?)

Usch, vad tråkigt det är att inte ha en kamera. Måste ju hela tiden ta bilder från google eller lägga upp gamla bilder osv. Men vi överlever nog. Sov gott!
image193

Fniiisss

Idag fick jag mig ett skratt eller flera faktist men ändå. Då min kompis (nämner inga namn, för hennes skull)
I varje fall. Jag hade lite dö tid efter skolan och jag frågade henne om hon kanske ville gå med mig en stund på stan efterskolan då. Och hennes svar blev kort och gott...
Nej, för att jag måste hem och fisa!
HAhahah! Seriös var hon också, som "hela dagen" klagat på att hennes mage var upplåst.

Jag kom i alla fall nyss hem och klockan är över 7, har övningskört och ätit på nancys. Och kvällen ska spenderas framför religins boken och tvn.

se yaaa


12 dagar


image191Jisses, räknade precis ut att det bara är 12 hela skol dagar kvar. Galet! Räknade då bort helger (såklart) plus två andra dagar då vi är lediga. 12 dagar, det är ingenting och det gör mig skit glad men samtidigt väldigt stressad. Hård plugga är vad som gäller de sista dagarna!!!!


Nu säger jag godnatt:)




dagen

Nu var denna dagen avklarad, och en dag mindre tills jag får träffa Chrille. Längtar så, men det vet ni nog vid det här laget!
Övningskörde idag som sagt, och det gick jätte bra. Körde både i trafiken och på landsvägar, paniken i trafiken börjar att lugna ner sig och mamma blir inte lika frustrerad och arg på mig längre när jag gör fel. Eftersom att jag inte gör så många längre ;)
Vi åkte ut till Enhörna och tog gammla vägen mot nykvarn, åkte till huset för att mamma och T skulle mäta lite saker osv. Smög in till mitt rum gjorde jag också, åh jag vill bara flytta in så jag kan börja fixa och dona där inne.
Imorgon dagen ska spenderas med plugg och övningskörning igen. Nu ska jag snart gå och lägga mig, och hoppas verkligen att jag kan somna också.


image188


Tröttis!!


image187
Jaha, då var man hemma idag igen då. Förra veckan var jag nämligen hemma två dagar. Känns inte speciellt bra, men faktum är att jag inte orkade gå till skolan idag (spa). Eftersom att jag sov 2 ynka timmar inatt, somnade inte förns kl halv 5 inatt. Läste allt som gick i min tidning, blev inte trött. Kollade på Next på MTV, sen efter de. Så stänge jag av TVn. Kunde inte sova, låg och vred på mig i typ en timme och efter de så slog jag på en film. Såg typ hela, sen när jag kollade på klockan sist var den närmare halv 5.
Så imorse så var jag helt död, satt och halv sov på toan gjorde jag också. haha (för mycket information kanske)
Kände mig som en överkockt spagetti, så jag gick och la mig igen. Men nu måste jag göra något vättigt, ska göra något skol arbete, sedan blir det en prommenad igen. Och när mamma kommer hem ska vi övningsköra:)
Jusdet, idag är det ju den 21, vilket innebär att nya pussycat dolls pogrammen börjar. Så det får jag inte missa!



Och hur snygg är inte Nicole Scherzinger, från PCD???
 

Skol trött(!)

Det tar aldrig slut! skolarbeten alltså! när man äntligen börjar att se ljuset i tunneln som det heter, så får man någonting nytt. suck och stön.
Men nu är det inte länge kvar, till skolavslutningen. så det är bara att kämpa på! Omprov imårgon, prov på fredag 4 inlämningsuppgifter. Usch jag spyr på allt!

Idag har jag varit skit uttråkad och rastlös, och det är precis vid sånna härn tillfällen som man saknar sin pojkvän.
För att det slipper man att bli när man är med honom. <3
Men jag gick iaf till affärn och köpte mig en tidning, en  tidning. Hehe! dom kanske är för 12-15 åringar? men det spelar ingen roll. Är så trött på revyn, glamor, solo osv. och jag måste erkänna att Frida är rätt bra iaf, lättläst och mycket bilder. Så den ska jag bläddra klart i innan jag lägger mig!
Näe, usch vad jag skriver om världens tråkigaste och onintressantaste grejer nu känner jag.

God natt från mig till er. (som faktist har blivit ett par st nu) woohoo!


I ösregnet....

image181
Nu ska jag snart bege mig ut på en lång prommis, med mig själv. I detta väder... På med regn jacka bara, hög musik i öronen och sen är jag redo.
När jag kommer hem ska jag sätta mig och plugga, i några timmar. Sedan blir det en pause, för att se det sista avsnittet av andra avenyn för den här säsongen.

Var inne på röda korset idag med Ida en stund efter skolan, hittade en kofta för 45 kr. Som hittat!
Finns så mcket kul, men också väldigt mycket fult.
Hm, aja det var väl allt för mig just nu.



Hej så länge! :-)



Hund snack....

Om jag och Crille någon gång skaffar oss en hund, så har vi redan bestämt oss för en Mops. Dom är ju sådär lagom ful söta på något vis.


image179




image178

www.lunarstorm.se

Sitter här och är allmänt utråkad, har läst "alla" bloggar, har inte face book osv. Så kom jag plötsligt att tänka på lunar, som konstigt nog fortfarande existerar...
Kommer ihåg när man var inne där, dygnet runt typ. Hehe.
Men jag loggade i alla fall in där, och ett ändå sketet Gb inlägg hade man. Från en kille från Norrköpning lixom. Som skriver (söt) Tack du! men jag ser inte ut sådär längre precis. Bilderna därifrån är väl ungefär 3 år gammla, så ja!
Kommer så väl ihåg när man satt och posa framför camen. Så fort jag hade en "bra dag" så var det dags för nya bilder. Nu är camen inte änns ikopplad, usch förstår inte änns grejen med att cama. Man sitter ju bara där och ser dum ut, och alla vet ändå om att man sitter där och kollar på sig själv i data skärmen stup i kvarten när man hade den på ändå. För att kolla så att allt ser bra ut. Haha! old times....

Här är iaf posen själv, jag körde på den arga looken.

image176 image177

Ps. Jag längtar efter Christofffeeer! <3

sweet

image171
Jaha, då var det klar. Någon utav dessa sötnosar ska bli min till sommarn. Den 24/6 får jag hämta den...
image172image173image175
Kan inte bestämma mig för vilken som är finast, men tror att det blir en grå/vit eftersom att jag tidigare haft två bruna kaniner. Så ja en vit/ grå får det bli! Vill helst ha den första mest vita kaninen, men först måste jag döpa om henne. Eftersom hon heter Ida, och jag kan ju inte ha en guld fisk en bästis och en kanin som heter de.
Så hon får heta Molly och Emmas Polly, hehe gullit...

Min fre kväll

Nu ligger jag hemma hos mormor och morfar
med bärbara i sängen *najs* har varit här sen typ 6 idag. Vi har ätit en god sallad ute på deras stora underbara ballkong, med utsikt över vattnet *mys*. Sen var det dags för " så ska det låta " deras favvo pogram;)
Sen har jag bara pratat med mormor hela kvällen och ätit en frukt sallad. Nyttiga gänget!
Och nu ligger jag i deras lilla gäst rum, trött som en babbian är jag också och ska snart sova.
Imorgon blir de lung det med, bio på heron city. Och kanske även lite plugg, skulle behövas men inte så kul på en lördag kanske......?
Saknar Chrille gör jag också, redan.... nu får han komma hem tycker jag, men det lär ju inte han göra.
image164



Hittade den här bilden på deras data, ska föreställa deras väldigt oklara lägenhet.
 





















image166





Här är en bild på deras hund, Bobby som ligger och sover bland "palmerna" hehe.








image168





Och här är en bild på deras ap hund, Bob!













näe, nu är jag ap trött. Blev mycket apor ikväll kände jag.


God natt!!!!!

Dagens skratt!

image159Idag dansade vi på gympan. (line dance eller nått sånnt). Ibland blev de lite mycket steg och jag försökte kolla på kompisen bevid för att hänga med. Vilket var Ida, men hon fattade inte mycket hon heller så hon stog bara där och snurrade runt o flaxade lite med armarna i en cirkel. Haha! tusan va ja garva, gör de nu med. Kanske inte låter så kul, men kan lova att det var det.
Lixom, än själv som inte hängde med stannade upp en stund för att sedan komma in i dansen igen. Men inte Ida, hon kan inte stå still och hittar på en egen dans istället :D höhö!


Puss hej!

(H)

image156

Fick nyss den här bilden av Jocke (min lillebror) på msn. Där han skrev kolla stekarn. Haha! Och frågade just vad han skulle göra i helgen. - Jag ska hänga med polarna och köra kross!
Och vad ska jag själv göra? Äta middag och vara hos mormor och morfar och gå på bio med familjen. (istället för att gå på tjej middag)
Hjälp vad stor han börjar bli. Eller kanske jag som börjar bli gammal?! he he....

:,(

Idag har varit världens skummaste, tråkigaste och ledsnaste (stavning?) dag på länge. Dagen började med att jag vaknade upp hemma hos Chrille, går och gör mig i ordning inför skolan. Står och sminkar mig, och plötsling åker mitt nya puder ner på golvet och går i 9019293 bitar. SUCK, jag som precis hade köpt ett nytt, eftersom ja tappade mitt gammla i golvet med, och jag som är typ pank har inte råd med nytt. Men iaf sen när ja ska sätta på mig lite mascara så är den självklart också jätte slut, så att ögonfransarna blir jätte kassa och jätte torra. Jag känner mig skit ful och vill bara gråta. Sen när jag sätter mig i soffan får jag världens magkramp, det känndes ungefär som att någon sparkade mig i magen. Så då kunde jag inte hålla tårarna innen och började lipa. Lägger mig bervid Chrille och försöker somna om och strunta i skolan. Han var då vaken och började kittla mig, (han märke inte att jag var ledsen) jag slår då i huvudet stenhårt i hans betongvägg, och nu hade jag även världens huvudvärk. Och att veta att jag bara skulle få ligga brevid han några timmar till, (eftersom han idag åker till ungern i 10 dagar) gjorde inte saken bättre, och jag böla ännu mer. Fatta INGENTING! jag är inte den som grinar för sådana saker.
Men nu känns det i alla fall lite bättre då jag fick nytt smink av mamma <3

Hehe, stackars lilla mig.

  

1 år och 4 månader.

Sitter här hemma hos Chrille, sista dagen  vi ses innan han drar till Ungern=/
Och vad gör vi? han sitter och kollar på hockey och är as inne i det... ibland hör man *yes, kom igen då* eller ja något liknande. Vad är grejjen? det är ju lixom bara jag här, och  hockey spelarna hör ändå inte honom. hehe!
Men det jag skulle komma fram till var att han får se på hockeyn,  bara för att jag ska få se top model finalen. Bra deale?! så vår sista kväll tillsammans på över en vecka spenderas framför data och  tv. Men vi  överlever nog!

Herrå :-)

Ja, jusdet idag  är det ju  den 14, vilket betyder att vi varit tillsammans i 1 år och 4 månader.<3  Bröllop snart  kanske?...eller inte!

 Hittade en bild från när Chrille var i Ungern förra året, då han tejpat fast hans kompis i sängen. Haha!  shyrre!

image150 Måste också lägga ut en bild på min och Chrilles kattunge, som vi sålde för en massa månader sen. Söt! men as jobbig... tror den hade down syndrom!!!!

Hej då, igen!

Två mindre, ett kvar!

107240-82

Framför den här datan har jag setat hela morgonen och pluggat. Men nu är jag klar med mina två arbeten som jag hade tänkt, och har nu bara ett kvar som jag ligger efter med. Ett idrotts arbete som skulle vara inne den 7/3 he he he.... men det tar jag tag i en annan dag.
Nu ett varmt bad, ciao:)

Fuling!

Idag gjorde jag en liten fuling, jag ringde nämligen in till skolan imorse och sjukanmälde mig. Inte för att jag är sjuk, utan för att jag har rätt mycket arbeten kvar i skolan som ligger här hemma och skräpar. Så jag kände verkligen att det är dags att ta tag i skiten!
Och känner inte att jag hinner/ orkar ta tag i det när jag kommer hem från skolan heller, jag säger att jag ska. Men något annat kommer alltid i vägen. Och saken blir ju inte lättare nu när vi ska flytta snart heller och jag måste börja packa.

Aja, nu ska jag skriva ett Islam arbete. Jippi!

Hej!

Jussdet, idag är Ida hemma från England också. <3

image147

Hehe, minns när vi gick hem till min mormor och morfar. Och på hemvägen så började det att spöregna så vi lånade två gula regnjackor, sexy!

:)

HEjj!

Varför har det blivit så kallt för? i helgen var de toppen väder, 25+ och vad hände idag? as kallt ju, brr!
Men men, Var i alla fall en bra helg. Hade bla. pik nik med Chrille, ihih mys. Sedan hann jag även med två "fester" var av den ena sög. Men den ena blev i alla fall rätt lyckad. Då vi åt, lyssna på bra musik, spela brännboll (inte för att jag var med men ändå) satt på gräs mattan och rökte vatten pipa, mm. :) Allt var toppen, utom att jag saknade min Ida, kom hem!

På tal om Ida, Idag så var jag en snabbis med Ida på stan. Men inte Ida, Ida. Utan ida Engren:P hehe!
Frågade om vi skulle äta på nancys. Men som vanligt kunde hon inte, och hur länge har vi försökt få till det? sen i 
8an skulle ja tro, kasst!
men den dagen kommer den med, eller???

Näe, nu måste jag sätta lite fart, ska snart till IKEA med mamma och handla lite nya saker till mitt nya rum:D kul kuuul!

Ska bla. köpa..
image139eller  image140som taklampa.
image141 image142 lite förvarlings korgar.
image143Söt lampa och image144Lite vägg dekoration.  mm.






Pusshej!

;)

Det ska typ bli super varmt i helgen, hoppas hoppas hoppas.
Det skulle ju inte sitta fel iaf :)


JAG HJÄRTA SOLEN!
image138
<3<333<33

Fynd!

Hej! igår var jag och Lina inne på röda korset, hade aldrig varit där inne tidigare men i alla fall...
Då hittade vi en massa filmer för bara 1kr styck. Haha! Billigt va?
Jag köpte bara en, Sandor/Ida, har sett den många gånger, men det gör inget. Sen köpte jag två väskor, 30 kr st. :D
Kul att fynda lite. Nu ska jag strax ner på stan och fika med Alexandra, var ett tag sen vi sågs nu så det ska bli skoj!

image137
Bye, bye!

Tisdag!

Jag måste bara upplysa er om att jag är grym på att köra bil. Igår tex. så körde jag för "första gången" runt i trafiken. Från Södertälje--->Nykvarn---->Sundsvik (hälsa på papi)----> tbx till Nykvarn hämta lille bror-----> hem till Södertälje igen. Var ute och körde i över en timma. Och det gick som sagt jätte bra, hoppas verkligen på att få ta det till sommarn eller nej det hinns aldrig, men till efter sommarn eller ja i alla fall tills i år. hehe:D

En sak till. Nu är det typ bara en månad kvar tills jag flyttar till Nykvarn, ska bli spännande. Då ska jag och Emma också skaffa oss en liten kaninunge. :P typ en sånn härn sötis vill jag ha!!!!!
 image136

Nu dags för lektion! (K)


Jag Hjärta Batman

image135

Alltså den var "sssåååååå liten" HÖHÖÖÖ

image131

Jag till Ida: alltså du borde städa, det ligger hundgodis i hörnan på ditt golv.
Ida:nej, alltså det är OXPYTT!'''

haha, fräch brutta?!?!?

och imån blir hon lixom 18 barre, dags att ta tag i sitt liv?
Och det är inte bara hon so fyller, utan även vickan- möken - öquist..... även hon borde kanske mogna til sig lite?

aja, herrå skriver om nåra veckor igen,,,:P


Pusss o kram