hej

Godmorgon!
Idag vaknade jag innan klockan, ställde den på 9.30 för att det blev så himla sent igår kväll. Jobbade till 22.30 och sen åkte jag hem till Ida och hängde med henne och Malin. Skulle bara komma upp en snabbis för att dricka te och äta lite mörk chockad, men så blir det ju aldrig. Nu ska jag och Chrille strax åka och handla, sen åker jag direkt och tränar. Funderar på att sola en stund idag också. Gjorde det häromdagen och jag fick en sån jävla röd näsa. Inte sådär jätte snyggt, men heller inte sådär jätte smart att börja med en 20 minutare, efter att inte ha solat på jätte länge. Näe. Nu måste vi åka. Ser ut att vara fint väder idag med btw :-) Tänk vad mycket det påverkar än!


hårsalong

Och så börjar denna sköna, lediga tisdag lida mot sitt slut. Den har varit lång och jag har hunnit med en del. Besök hos vårdcentralen, träning, lunch och lite shopping i Skärholmen och sist så har jag haft hårsalong här hemma ikväll från 18-24. Började med att ta tag i Sofias utväxt, även kallad Rapunzel med hår till rumpan. När håret var klart så gjorde jag lite lockar och det blev som en riktig dröm. Därefter var det Idas tur, som blev en riktig utmaning. Utväxt i en brun/ grön ton och lite ogärmna/fläckliga slingor på det. Men jag tror att jag fick till det. Började med att lägga en ljusare brun i hårbotten samt att ja gjorde lite slingor i samma färg, för att få bort det riktigt blonda/frissiga. Och sen blev det slingor i utväxten. Klockan blev så mycket när vi var klara, så vi satte inte på hårfönen eftersom Chrille gått och lagt sig. Men, jag tror och hoppas att det färdiga resultatet blev bra det med :-) mycket finare än innan om inte annat. Nu ska jag sova, är helt slut. Det är jobbigt att shoppa och leka hårfrisörska ;-)

Godnatt. Ps. Det blev tyvärr inga för och efter bilder, hade varit kul om man hade en fungerade kamera...


en ledig dag framför mig

Vaknade tidigt imorse och kände den där stickande och kliande känslan på ögonlocket, visste direkt att en vagel var på väg. Nu var det inte alls länge sen jag hade ögon problem. Brukar få nån gång per år men inte med så kort mellanrum. Ringde iaf direkt till min vårdcentral och fick tid inom en halv timma, så nu har jag lite recept igen. Om jag inte hade börjat med tabletterna idag så hade det brutit ut mer och jag hade fått legat hemma i helgen. Nu har jag iallafall ätit frukost (hjärt-müsli) och ska nu packa väskan och byta om. Ska först träna och sen göra mig i ordning på gymmet för att sen åka till Skäris med Malin för att luncha och shoppa lite.


ännu en matbild

Heja mig!
15min core, 60min xfit och 60min step. Känns riktigt bra. Just nu sitter jag i soffan, äter nötter och tittar topmodel. Så skönt, känner mig som en överkokt spagetti!


mellis

Har precis ätit lite mellis, laddar upp mig inför två timmars träning. Just nu är jag inte så taggad, känner mig rätt trött och det var riktigt skönt att få sätta sig i soffan. Jag får så ont i fötterna efter att ha jobbat i informationen där man står hela dagen. Beror ju på att man inte är så van.


måndag

Godmorgon! Ska åka till jobbet om tio minuter och jag har inte gjort mig i ordning än, den är bra. Jobbar till tre idag och sen blir det träning ikväll. Funderar på att köra dubbelpass, lär behövas efter en ovanligt onyttig helg för min del. Nehe, kanske ska man slänga på sig lite smink och klä på sig ändå...


ett långt & förvirrande inlägg

Då var även denna helg snart slut. Men det gör mig ingenting, vill ha måndag, ny vecka och ny månad. Ser fram emot nästa vecka, lön, jobbar fyra dagar och ledig helg med kryssning står på schemat. Vi blir ett gäng på 14 personer från jobbet. Från det ena till det andra så ska det bli riktigt skönt att få gå och lägga sig. Kom i säng vid fyra inatt (imorse) min plan var igår att åka hem och kolla film i min ensamhet efter jobbet. Men med lite övertalning från Emmas håll så åkte jag hem till henne för att kolla melodifestivalen med henne Malin och Sara. Och efter ytterligare lite övertalning så hamnade jag på Berget. Men det var kul, spontant och slutade med en sleepover hos mig. Anledningen till att det blev så sent, jag och Malin låg i sängen och bombade Emma som låg på soffan genom att skicka bilder och ringa henne. Vi (mest jag) skickade även ett antal bilder till varandra... Såklart det fulaste vi hade i telefonen och hade lite kul åt det. Jaja, värt att vara lite trött idag på jobbet ändå antar jag. Nu ska jag umgås lite med Chrille som kom hem från Norrland för en stund sen. Sen blir det till att sova (som sagt). Så godnatt så länge!

Ps. Fick låna ett rosa läppstift av Emma igår. Lite kul med färg på läpparna, framförallt för mig som inte ens använder läppsyl eller någonting. Har aldrig gjort! Men rött har jag kommit fram till att det INTE är min färg, tyvärr. Det är ju så fint med röda läppar. Men rosa däremot, det var mer jag.


lördag

Hade en jätte mysig fredagskväll tillsammans med mamma igår, även Jocke kom förbi en stund. Nu har jag precis tagit en dusch och ska strax bege mig mot jobbet. Idag jobbar jag hela dagen typ, från 12-20 så det bli inte så mycket till lördag för min del... mer än att tjäna pengar såklart!


mor & dotterkväll

Viken bra dag jag har haft och den kan bara bli bättre. Började som sagt med träning, handfast snubben kom direkt när jag kom hem. Han skulle egentligen bara ha bytt ut röret under handfatet, men det slutade med att han bytte ut hela skiten. Hurra för det! Nu har vi ett modernt, helt och rent handfat. Medan han höll på så började jag att städa lite smått och när han väl var klar så tog jag tag i toaletten. Satt bokstavligen talat och skurade golvet med klorin på mina bara knän. Som pricken över i:et efter städningen så ställde jag en bukett tulpaner (beroende framkallande) och en skål med godis (bara choklad) på bordet. Har även hunnit med ett besök hos Anna, Alva och Noel, alltid lika mysigt när vi ses. Nu har jag bytt om till träningstights igen, ska strax möta upp mamma för en promenad sen ska vi hem till mig och mysa hela kvällen. Matlagning och "ta igen massa tid i soffan" står på schemat. Har inte setts bara hon och jag på bra länge så det ska bli jätte mysigt. Hon ska även sova över och det händer ju inte allt för ofta...


sova

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Malin åkte precis hem, hon var över efter jobbet, vi kollade på Ps. I love you och åt chockad. Nu ska jag som sagt se till att få lite sömn, klockan ringer tidigt imorgon. 6.30 är det dags för ett step pass, sen direkt hem för att invänta en snubbe som kommer och fixar vårt handfat som läcker.

God natt!


tors

Tidigt imorse sa jag hej då till Chrille som skulle upp för att åka till Arlanda. För att sen ta flyget till Norrland för att hälsa på hans mamma och släkt. Han kommer hem redan på söndag, som tur är. Nu har jag precis duschat och ätit upp min frukost och det är dags att ta tag i resen. Idag jobbar jag mellan 10-16.30 Ingen tid jag klagar på inte :-)


tummen upp

Nu är jag hemma efter en dag på Axa och utbildning med jobbet. Var helt okej, skönt med lite omväxling. Direkt efter åkte jag ner på stan och hämtade min nya tröja som jag beställde och den satt som en smäck och var jätte fin. Älskar när det blir en riktig hit när man även får hem och provar plagget. För att man har ju varit med om motsatsen och ibland orkar jag inte skicka tillbaka och så blir det inte använt, riktigt onödigt. Försökte ta någon bild men eftersom att kameran inte fungerar (igen) så blev det inga bra bilder. Ska ta tag i det där till löning nu!


vilken dag

Öppnade idag och från och med jag satt min fot på jobbet klockan 7.45 så var det i stort sätt kaos. Behöver inte gå in på några detaljer men ingenting gick som det skulle och att jobba med praktikanter som inte kan allt (typ väldigt lite) och ordinarie personal inte dyker upp pga. schema fel. Så fick jag nästan hjärtsnurr när jag skulle hjälpa alla på samma gång och så hängde sig två kassor mitt i allt kaos och griniga kunder på det. Eh, inga detaljer var det visst. Den sista timman var ögonen så torra och trötta och jag längtade verkligen hem till soffan. Väl hemma somnar jag på två röda, klockan ringde sen 17.00 då det vad dags att byta om och pallra sig ner till gymmet för 60min spinning. Var så nära på att strunta i det, att bara ligga kvar under täcket i soffan med Torsten sovandes på magen var ju så skönt. Men jag var väldigt nöjd med mig själv när jag väl vad färdig tränad. Glömde dock att äta innan träningen, hade bara ätit en fryst liten paj till lunch och efter ett riktigt tungt pass så kände jag hur underläppen började skaka (vilket jag aldrig varit med om förut). Åkte iaf direkt till affären och handlade och åt på en gång, satt väldigt fint i kistan. Nu blir det lite slappande framför tvn, men ska försöka gå och lägga mig skapligt, så att man är pigg inför morgondagens utbildning/kick off ;-)


jobb & träning

Träningsväskan är packad och klar, ikväll blir det step. Men först ska jag jobba lite...


sleeptime

Godkväll alla kvällsugglor!
Just nu ligger jag i sängen bredvid min snarkande karl. Idag har varit en riktigt trött dag på jobbet. Även om det inte blev sent igår, mycket alkohol eller att jag gick upp tidigt imorse så har ögonen varit så trötta och torra och jag har verkligen längtat efter att få sova. Nu när man väl ligger i sängen och ska få göra det man har längtat till hela dagen, så gör man det inte. Typiskt va?


rubrik

Eftersom att det snöade så mycket förut, så hoppade vi promenaden och brände istället den timman på gymmet. Började med 30min på bandet och avslutade med 30min core. Trodde där ett tag att det skulle komma upp något från gårdagen när jag gjorde någon mag-övning, usch... ska aldrig mer äta sådär mycket. Till och med mätt när jag vakande, det är illa. Nej men på tal om mat så har jag precis gjort klart en matlåda, nu ska jag bara göra klart mig själv sen åka och jobba lite.


söndag

Det var jätte kul att få vara med om ett sådant bröllop som igår. Eftersom att vi (svenskar) inte hade gjort detta allt för många gånger så kom ju allt som en stor överraskning. (jaha, nu ska man dansa på det där sättet, jaha nu ställer man sig upp och klappar händerna mm) och vi var riktigt orutinerade när det gällde maten, vi gick loss i början, för att allt var så gott. När man trodde att det var slut så blev man serverad ännu mer. Så att man gick ju inte därifrån hungrig iaf, fast vi gick tidigast (00.30) och missade tårtan.

Från det ena till det andra så fick jag ett extra pass idag, så det blev kanske inte så mycket till ledig helg iaf. Men kunde inte tacka nej till ett sextimmas pass, dubbelt betalt och Chrille jobbar ändå han med. Nu dock jag jag strax byta om och träffa Malin och ge mig ut på en långprommis. Ska bli skönt att röra på sig efter all mat ;-)

 


redo för bröllop


lunch

Nu är man mätt och belåten. Den här maten är en favorit just nu, igår åt jag samma fast utan ris. Det godaste är med ris till, men försöker ändå att undvika kolhydrater så gott som det går, men efter träning tycker jag ändå att det är okej. Vet dock inte hur bra det är med nuggets heller, men eftersom jag har dem i ugn och det inte är friterade så känns även det okej. Föresten så fungerar min kamera nu, den kom ju igång igen en dag för ett tag sedan men nu har den fungerat i fyra dagar så jag hoppas verkligen att den inte hänger sig igen. Det blir ju mycket roligare att blogga när man kan lägga in nya bilder.


så kul

Det där var helg galet roligt. Är nu på väg hem efter 1,30 min aerobic. Vilket jäkla drag! Det shoades och Annelie (en av instruktörerna) ställde sig på en högtalare och dansade loss. Haha! Denna träning skulle jag vilja gå på varje dag. Synd bara att det inte finns med i schemat, utan det lägger bara in nått extra då och då. Så då gäller det verkligen att passa på. Skulle egentligen ha jobbat ett morgon pass idag, men tog bort det pga. träningen samt att slippa stressa med inför bröllopet som äger rum vid sex ikväll :-) då jag aldrig varit på ett bröllop innan så ska detta bli spännande.


beställde nyss denna, en riktig Linn-topp.


helg

Äntligen helg och fredagsmys med hjärt-ostbågar. Om ni inte provat dom än så måste ni göra de, så himla goda!


storstädat

Då var vi äntligen klara med storstädningen här hemma. Prefekt att ta det idag då båda börjar jobba klockan tre. Idag kör jag bara ett fem timmars pass till åtta ikväll. Sen är det helg, så skönt!


då blir man glad

Igår när jag var på jobbet fick jag ett sms från en tjej (granne) som bor i mitt hus. Hon hade fått mitt MANGO paket hem till henne. Och jag tyckte att det var så snällt av henne att leta upp mitt nummer och smsa och skriva att paketet kommit fel och sen lägga det hos oss. Det är inte en självklarhet för alla, tyvärr!

 


morgon promenad

Direkt när jag vakande så tog jag med mig Ida ut på en timmas pw. Det var jätte skönt ute idag, bortsätt från slask och modd på marken så var det inte så kallt och det snöade inte. Tummen upp för det! Nu ska jag äta frukost och sen ta tag i lite sysslor innan jobb klockan tre.


myskväll

När jag kommer hem efter jobbet så möts jag av champagne, varma mackor, tårta, tulpaner, tända ljus och choklad. Han kan han <3 det roliga är bara att båda skulle jobba till 21.00 ikväll, varav båda hade bett om att få gå tidigare för att fixa för den andra när den kommer hem. Jag fick gå klockan 20.00 och messar Chrille att han ska ringa när han är på väg hem. Då ringer han upp och säger att han redan är hemma, så han hann före med andra ord ;-)


♥ valentines day

Idag är det inte bara alla hjärtans dag, utan även min och chrilles sex årsdag. Tyvärr blir det inte något att fira, i alla fall inte idag, då båda två jobbar hela dagen. Men ikväll vid nio kanske vi kan mysa till det lite. Men det är inte hela världen, det kan vi ta igen en annan dag :-)


mums

Emma har bjudit på god mat och efterrätt ikväll. Först kyckling tika masla och sallad samt lchf chockad mousse med mint smak toppade med färska bär. En riktigt lyx middag såhär mitt i veckan med andra ord :-)


stort grattis!!!

Måste bara slänga in ett inlägg och gratta Ida som idag fick beskedet om att hon fått jobb hos oss. Ska bli så kul att få henne som kollega. Det bästa med mitt jobb, som gör att man faktiskt är kvar är att man har så många bra arbetskollegor. Många av oss umgås på fritiden och många har jag känt innan jag började där, som Malin bla ;-) både bra och dåligt, men medan man faktiskt inte riktigt vet vad man vill göra med sitt liv så är det såklart en fördel att jobba med bra människor. Blir ju lixom så mycket bättre då :-)


swich

Den här dagen har gått alldeles för fort tycker jag. Men men, nu ska jag i alla fall försöka sova. Även om jag inte är speciellt trött, men ska upp tidigt imorgon eftersom att jag öppnar... så att god natt då :-)


ska de va så ska de!


fettisdagen & däckbyte

Idag blev det en sovmorgon till nästan halv tio och eftersom att jag gick och la mig skapligt tidigt igår så blev det över hela tio timmars sömn. Har precis ätit frukost inte semlor dock, men funderar på om man ska äta en idag eller inte. Älskar semlor och det äts ju så sällan så det kommer nog att slinka ner en. Nu ska jag strax åka och fixa lite roliga däck ärenden, ska byta till helt nya vinterdäck då mina gamla har gett upp. Det var egentligen meningen att jag skulle köpa/ byta tills näsa vinter, men mamma övertalade mig eller rättare sagt körde över mig så att jag inte hade någon talan. Bra, då det inte är säkert att köra med dåliga däck men kör ju inga långa vänder plus att snart är det väl ändå dags att byta till sommar däcken så fort det här eländet smälter bort. Jaja, dags att åka iväg snart och sen blir det lite träning mesans det där fixas!


rätt nöjd

Det här var det skönaste jag gjort på länge. Eller alltså känslan just nu när jag bäddat ner mig i sängen. Ny duschad, mätt i magen, mör och helt slut i kroppen, trött i övrigt efter att ha jobbat åtta dagar i rad och känslan av att veta att inte behöva gå till jobbet imorgon plus en sovmorgon på det. Och som om inte de vore nog så har jag en spinnande katt här intill som är jätte mysig! Det var väl allt, nu ska jag sova!

Puss hej.


klappar mig själv på axeln

Det där gjorde jag bra! 2h träning, blev dubbel pass både xfit och step. Riktigt jobbigt var det också, länge sen jag körde dubbelt men just nu så är jag riktigt nöjd. Håller även på att äta lite mat samtidigt som jag tittar på top model. Är vrål hungrig, åt lunch på jobbet klockan 11 och sedan två mackor när jag kom hem vid tre och nu är klockan kvart över nio, ingen höjdare kanske.


nu kör vi!

Mickis kom precis upp en snabbis, nu är det dags att åka vidare mot gymmet för att köra lite xfit. Eventuellt blir det step efter om man orkar.


filmkväll

Då var denna jobb helg över, på't igen imorgon dock. Och då har jag även jobbat åtta dagar i rad. Men på tisdag är jag ledig och det ska bli riktigt skönt. Nu ska jag och Chrille kolla på filmen Bangkok Hilton, gammal film men det vad jätte länge sen jag såg den och den är riktigt bra! Han hade även tänt ljus och förberett med grönsaker och dipp, plus att vi har glass hemma ;-) precis vad jag har längtat efter hela dagen.


söndag morgon

Skönt att börja vid ett idag, tog sovmorgon till tio. Tog mig också ett bad och åt en brak frukost i lugn och ro framför tvn. Har även hunnit med lite internet shopping. Beställde faktiskt ett linne som jag redan har fast ett i militärgrönt, älskar just detta linne som jag har nu i marinblått. Letade efter ett i annan färg när jag var på MANGO i Nacka sist men eftersom det var på rea så var de helt slut. Så att 159kr med frakt har jag precis betalat, inte illa pinkat :-)


tjejkväll

Har både Ida och Maria över även ikväll. Passar perfekt med en tjejkväll med melodi festivalen, sushi och fruktsallad med vaniljkesella. Medan Chrille är hos en kompis och kollar hockey och dricker öl!


lördag

Vad skönt det var att få sova ut lite, har gått upp tidigt två dagar i rad och det är inte min starka sida (stackars mig) hehe! Hade en mysig kväll med Ida och Maria igår, färskpasta, kyckling och fetaost mm blev kvällens middag och light ostbågar som snacks, vilket jag aldrig mer kommer att få för mig att köpa. Riktigt smaklösa och torra om man jämför med originalet. Nähe, dags att sminka till sig lite sen åka till jobbet och jobba ett skönt pass mellan tio och fem :-)


med min håriga vän

Har legat på soffan med min håriga vän sen jag slutade jobbet vid fyra. Väldigt härligt efter en riktig kaos dag på jobbet.
Inväntar nu ett samtal från Ida, då hon och Maria ska komma över ikväll på middag hos mig. Men innan det så måste vi åka och handla. Väldigt olockande måste jag säga! Att handla alltså ;-)


körkort x 2

Kommer upp på rasten och tittar sms/ facebook och ser att både Sophie och Mickis har båda klarat uppkörningen och båda har nu mera körkort, stort GRATTIS till er båda! Och välkomna till klubben, finns inget bättre. Sådan frihetskänsla och så skönt att få bocka av ett av livets alla "måsten". Mitt körkort fyller strax fyra år och jag minns den dagen som om de vore igår. Att få ta upp telefonen och ringa till mamma och säga att jag fixade det, man är så där äckligt mallig och stolt :-)


torsdag morgon

Godmorgon!
Om fem minuter måste jag röra mig mot jobbet, är inte direkt så jätte taggad. Blev rätt sent uppe igår, först så slutade jag 21.30 och när jag kom hem så började jag att titta på en film som slutade vid 23.30 där någonstans så att ja, det var väl mindre bra. Men men, jobbar bara till tre idag så att det är ju iaf riktigt skönt :-) dags att gå ner till bilen och sopa bort all underbar snö ;-)

Ha en bra dag!


det där var alldeles för gott!


slappar

Intervall spinning var inte att leka med, riktigt jobbigt men ändå kul. Nu är jag ny duschad och sitter i soffan i min morgonrock och väntar på att maten ska bli klar. Chrille har gjort ungs pannkaka. Mumsigt värre men kanske inte det nyttigaste men det är jag värld ;-)


smoothie & spinning

Tog mig visst en liten sovmorgon. Även om jag gick upp klockan tio så var jag fortfarande helt mosad och skulle vilja sova bort hela dagen. Men det går inte, ska bra dricka upp min smoothie, byta om och sen promenera ner till gymmet. Idag står 60minuters intervall spinning på schemat. Idag blir det alltså 7dagars träningspass i rad för min del så efter det här har jag planerat in lite vila!


lunch i bilen

Här sitter jag i bilen och lunchar i min ensamhet. Nu är det dock time att rulla mot jobbet, börjar visst om en kvart!


planering

Idag är jag inne på min 6e träningsdag i rad, vet inte om det är så bra med tanke på att man ska låta kroppen vila. Men det kan det få göra någon annan dag, det har klaffat in så bra med pass samt jobbtider så då måste man passa på. Idag är det step som gäller där efter åker jag direkt till jobbet, jobbar mellan 13-21 idag.. inge vidare pass inte. Har iaf gjort i ordning nyttiga matlådor till jobbet (keso och skinkröra) och macka som jag kan äta i bilen på väg till jobbet efter träningen samt en drick youghurt. Det gäller att planera!


trött dag

Förstår inte varför jag är så trött idag? Imorse gick jag upp klockan nio, åt frukost och tittade tv. När klockan blev tio så kände jag hur ögonlocken började att åka hiss så jag somnade om en liten stund. Var så nära på att stänga av alarmet och sova vidare, men jag visste att jag hade blivit arg på mig själv om jag inte gick och tränade. Lika så nu, somnade jag på soffan. Har legat och dragit ut på varenda liten minut, men nu måste jag göra mig i ordning och sen åka mot jobbet!


functional training

Det sämsta med att ha middag hos än själv är att ta hand om disken och det bästa är att man kan äta upp resterna dagen efter. Och det är precis vad jag gjorde nu, satt väldigt bra med en tacos efter ett tufft träningspass. Nu ska jag lägga mig i badet och bläddra i den nya hm katalogen som precis damp ner i brevlådan.


tiden går fort när man har roligt

Då var denna lediga helg över, tänk vad fort tiden går när man har roligt! Idag har varit en riktigt bra dag. Var som sagt med mormor och mamma på fm, vi tog en sväng ut till Hedlandet och jag köpte en jätte söt ljus lyckta samt en lampfot. När jag kom hem så fick jag nått städryck, städade tills Madde och Emma kom och hämtade mig och vi åkte ner till gymmet för att gå på ett 75 minuters långt aerobic pass, kan ha varit bland det roligaste jag gjort på länge. Vi tre stannade sen på gymmet för att duscha och åka till maxi för att handa tacos, grönsaker och dipp till kvällen. Kollade även på filmen nyckeln till frihet, tyvärr så råkade jag slumra till en liten stund där ett tag. Men såg i princip hela filmen så kan ändå säga att den var väldigt bra ;-)


att vakna inann klockan

Godmorgon!
Skönt att vakna innan klockan pigg och utvilad trotts att man var ute igår. Nu blir det frukost i soffan och sen invänta att klockan blir halv tolv då mormor kommer och hämtar mig för att sen åka vidare ut till Nykvarn för att träffa mamma och ta en tripp på Hedlandet. Jag skulle även inte tacka nej till en promenad, riktigt fint väder idag.


lördagkväll

Ligger nu hemma i sängen efter en kväll med tjejerna. Började hos Malin med en ost och vin kväll. Och avslutade på Vou, tog en taxi hem 45 minuter innan de stänger. Var där rätt tidigt så därför blev det en "tidig hemgång" nu är det dags att sova imorgon ska jag träffa mamma och mormor <3


En äggstekpanna

Här hemma har vi en jätte liten stekpanna, en ägg stekpanna. Den ger perfekt stekta ägg, precis som på en hotell frukost. Så nu blir det äggmackor.


lördag morgon

Det var rätt tungt att gå upp imorse eftersom att jag inte sov något vidare bra inatt, men jag kom iväg till träningen och körde en timmas Xfit i alla fall. Riktigt skönt var det. Just nu så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Är i valet och kvalet om jag kanske ska vila eller ta mig ner på stan och kika lite? Att vila låter mer aktuellt för tillfället så det får nog bli så.


crossroads

Ligger i sängen efter en tjej-film-kväll hos mig. Både jag, Malin och Mickis slutade samtidigt ikväll då direkt efter jobbet handlade vi med oss vindruvor och åkte hem hit och kollade film. Chrille lärde mig imorse hur man använder Netflix (på hans Xbox) så det blev filmen crossroads. Hade den filmen när jag var liten och tittade på den flera gånger och jag minns att jag tyckte att Britney Spears var så himla fin. Vilket hon också var! Jaja, nu ska jag sova. Utan Chrille bredvid min sida, han är nämligen i stockholm och slirar med sina killkompisar och kommer väl hem sådär lagom tills jag går upp för att åka mot gymmet ;-)


massage

För er som inte vet så gick jag en spa utbildning i gymnasiet och de flesta grepp sitter fortfarande i konstigt nog. Så att jag har precis gett Chrille en helkropps massage på nästan en timma. Nu borde det dock vara ombytta roller då jag fick ont i ryggen av att massera i sängen. Men men, man fyller ju bara 25 en gång i livet ;-) och jag vet inte huuur många gånger han har tjatat om massage under våra (snart) sex år tillsammans. I början blev det väl en del, då jag var tvungen att öva, men det var ju ett par år sedan.

Nu ska jag ta ytterligare en dusch, orkade inte tvätta håret efter stepen imorse. Men jag kan heller inte se ut såhär på jobbet idag, så jag måste helt enkelt. Inte ens torrshampo kan rädda den här smör frillan.


födelsedagsfrukost

Eller rättare sagt brunch...


25år

Då var man på väg hem från träningen. Nu blir det en dusch och sen lägga sig en stund så att man orkar med att jobba ikväll, blev ju som sagt väldigt dåligt med sömn inatt. Men måste upp skapligt igen, för att göra i ordning en riktig brak-födelsedagsfrukost till Chrille som fyller 25 idag :-)