Det är snyggt att vara lång.. eller?






Igår klöpte jag mitt tredje par högklackade skor någonsin.
Jag måste vara den enda tjejen som endast äger tre par skor med klack.
Höga skor har aldrig varit min grej, eftersom att jag redan är så lång. Så har jag aldrig förstått varför jag ska göra mig längre? Har två kompisar som nu blir ett huvudkortare än mig (om dem har vanliga skor)
När jag var mindre och hade växt värk, grät jag. Inte för att det gjorde så ont. Utan för att jag inte ville bli längre. Men nu.. efter 18 år.. har jag kanske börjat fatta grejen med dessa höga skor. Dem gör att benen ser längre och smalare ut, plus att man känner sig lite kvinnligare och mer uppklädd. Så därför slog jag till på dessa snyggingar från sko punkten.
Ni som inte känner mig kanske fick en bild framför er att jag är världens längsta kvinna eller nått. Men jag blir oftast längre än de flesta med mina 174 cm.

Mitt livs sista

Hellu!
Jag har precis haft mitt sista utveckling samtal. Efter alla dessa år i skolan är dessa tråkiga samtal äntligen över, skönt!
Men det gick bra, så ett bra avslut på skiten blev det allt. Höhö!
Undra vad jag ska göra nu..? Jag slutar inte praktiken förns 19.00, ska åka tillbaka och fråga om jag får gå.. eftersom att jag inte har en ända kund.
Nu kom Tomas in i bibblan här i skolan och säger att han stänger, så nu hinner jag inte skriva mer. Herrå!


Min Måndag

Kom nyss hem från en lunch hos mormor och morfar:) Snart kommer Malin och hälsar på, vi vet inte vad vi ska göra. Ta en sväng förbi apoteket är i alla fall bestämt. Så jag kan se ut som mig själv igen.
Sen blir det väl mest att hänga här i soffan och kolla på alla bra pogram som visas på tv den här tiden på dygnet. Eller inte, TV shop och massa annat skit!
Ikväll ska jag hem till mamma, ska färga hennes hår och pyssla om kaninerna. Ja, det är min dag det. Puss
Jusdet, hittade det här linnet i en gammal kompis blogg. Im in love!  Har inte sett det i butik, men ska defenetivt hålla utkik.


Attans

Vagel i ögat är inte att leka med. Klockan sju i morse kunde jag inte änns öppna det och såg ut som hej kom och hjälp mig.. men ingen kom. Men nu.. några timmar senare är det något bättre. Men jag var tvungen att sjukanmäla mig från både Spat och Maxi, känns inte bra. Men jag kan inte se ut så här inför kunderna, plus att jag ser dåligt och det rinner ständigt ur ögat. Så det blir en slapp dag här hemma istället!
Tänk om jag fått detta till min studentskiva eller ännu värre... till studenten. Herregud! jag vill inte änns tänka på hur synd det hade varit om mig då!


Go å Gla

Jag har inte orkat mova mitt as ut på en prommis än. Men nu är det dags, tänkte bara säga att vädret är fint idag och det gör mig glaaaa... tralalaaaa!
Sen ska jag ner på stan... måste hitta ett par vita tyg skor, eftersom mina andra är borta. Men det gör inget, dem var ändå trasiga.

Tänk.... snart så kan man faktist sitta ute och sola. Jag längtar efter att få lite färg i fejjan. Ibland fuskar jag med brun utan sol, men det är ju inte allt samma sak. Sen måste jag fixa utväxten. Orkar aldrig ta tag i det. Så jag kan få känna mig lite frech igen!

Glass ångest



Igår efter jobbet köpte jag Ben and jerrys banan glass.. igen! Chrilles favvo. Tänkte ju inte på att han skulle på studentskiva, så jag tänkte ju överraska honom när jag kom hem. Sen när jag väl var hemma, men inte han. Slog det mig ju att han skulle ut. Så jag blev lack och det slutade med att jag tröck i min all glass själv. Inte bra!
Så nu.... ska jag ta en lång prommis, för jag har lite glass-ångest! Börjar känna pressen nu när det börjar bli vår... och det snart är dags för studenten. Ja, visst vill man känna sig skapligt snygg i sin klänning.
Jag stör mig på att jag också är helt fast vid denna glass. Jag som hela tiden har tänkt att folk är helt galna som köper en liten glass burk för 50 kr...

En kass dag

Igår var den värsta dagen på jobbet (ibortsätt från allt som har med branden att göra) det var överdrivet mycket folk, hann inte göra någonting annat än att sitta i kassan. Som att inte det vorde nog så fick jag så fruktansvärt ont i huvudet och ingen hade en huvudvärks tabelett. Det blev ju inte bättre heller av att höra allt pipande från alla kassor överallt, barn som skriker och så vidare. Tillslut gick fick jag huvudvärk i ögonen, haha! eller ögonvärk, jag kunde inte titta upp på kunderna. Var jag varannan kund frågade hur jag mådde? Förs tänke jag att... vad trevliga dom är idag da.
Men när jag gick upp för att ha rast, kikade jag på mig själv i spegeln. Och mina gön var super små och helt blodsprängda. Det var till och med någon som frågade om jag var ledssen. hehe!
Aja, hur som helst... idag är jag hemma från praktiken.. kunde inte sova igår. Huvudvärken+ att Chrille var ute och jag sov själv för första gången på läääänge. Hatar att sova själv, alltså att inte ha någon annan i huset. Jag inbillade mig att det spökade, att det skulle komma tjuvar osv. Så jag vågade inte gå ur sängen för att ta bort sminket eller borsta tänderna. Hehe! Men nu har jag sovit ut lite och ska ner på stan om ett tag, sedan är det jobb igen, jippiiii!
Fett mycket text, hoppas nån orkade läsa! Pussss

Från och med nu... ska jag se till att alltid ha den här lilla mannen i mitt skåp eller i väskan.



Jag har ingenting att göra...

Jag sitter bara här hemma och gör ingen nytta alls..
Börjar bli rikigt uttråkad,
då jag kollat klart på Andra avenyn, läst alla roliga bloggar, spanat runt lite på bilddagboken. Ja, ni hajjar. Det finns inget mer att göra på datorn jusst nu. Chrille han bara jobbar och jag är alldeldes ensam.
Träna, det gjorde jag i morse, städa+ diska, det gjorde jag igår. Det ända som jag kan roa mig med är att plugga, men det tänker jag fan heller göra.
Kanske ska gå till stan (affärn) och köpa natur godis? Är fett sugen. Men orkar jag..?
Vädret är ju kasst! så det känns inte så lockade. Bil har jag ju. Men.... onödigt, måste tänka på miljön. Not!

Kan ju passa på att medela att mina favorit jeans är nu lagade, äntligen kan jag börja använda dom igen.
Hur bra är inte det på en skala mellan 1-10..?

Skor från H&M

    


H&M har fått in massa snyggt man kan stoppa in fossingarna i nu till våren. Ingen sko kostar över 200kr, inte dumt det inte! Är rikigt sugen på de två svarta. Kanske ska ta och bestämma dom!


Lokalt väder, det var bara förnamnet

Kom precis hem från Nykvarn, var där och matade kaninerna nu när alla där hemma är borta i fjällen.
På väg hem igen, så små snöade det lite när jag åkte från huset. En bit inne på motorvägen, körde jag helt plötsligt in i ett vinterland. Det var som att köra bil i en dröm, det var vit överallt.. jag såg varken fram eller bak, inte vägen ingenting. Det blåste som bara den, så hela bilen drogs åt alla håll och kanter. Skruvade ner min dunka, dunka musik och saktade ner till 80. Skit obehagligt! Men sedan helt plötsligt avtog det och himmelen var blå igen och det hade nästan slutat snöa. Lokalt väder kallas det, usch jag gillar inte lokala väder när jag kör bil.


Som Tony Irving, fast tjej!

Jag är helt slut! Hade tre SPA behandligar på rad, från 15.30-18-45. Manikyr- pedikyr- helkropps massage. Mina nypor och armar orkar inte göra något mer än att titta på tv jusst nu. Eller vänta lite.. armar och händer (nypor) kan inte änns titta på tv, aja hur som helst. Jag hade mina tre behandligar på en tjej som kom från USA, men har bott i sverige i 12 år. Men hon hade fortfrande kvar den där Tony Irving dialekten. Samtidigt som hon pratade lite som Victoria Silvstedt, hon blandade in lite engelska ord då och då. Så hon var rolig att lyssna på.


Victoria är snyggare än Tony, så hon får pryda inlägget!


Apu

Godmorgon! Vaknade för en halvtimma sen, så himla skönt att få sova ut. Nu håller jag på att laga mat, måste ju ta med mig matlåda till praktiken. Sen ska jag gå bort till Sydpoolen, idag står SPA på shemat. Så jag lär väl göra behandligar hela dagen, typ! När jag kommer hem ska jag diska, så nu vet ni det. Puss o Kram


 

BECK

Nu är det reklam + nyheter. Så jag ska passa på att ta en dusch. Imorgon är det dags för att gå ut på APU och sex veckor fram, börjar klockan 12-19. Känns sådär! Men ska bli skönt att slippa alla prov och läxor, som man får i skolan. Nu ska jag passa på att göra klart det jag ligger efter i. Idag gjorde jag nästan klart mitt Idrottsarbete, jag vet.. hade lovat mig själv att fixa hela. Men så blev det inte, hihi.

Ginas skönhet, klär till och med i bajs byxan



Haremebyxan måste vara årets fulaste trend, kanske tidernas fulaste trend? Vem vill gå med en bralla där det ser ut som att man skitit på sig både bak och fram? Näe, inte jag i alla fall. Men hur som helst, den här reklamen om byxan från ginatricot sitter ju uppe både här och där nu. Och jag har då tänkt på det att... även fast byxan är så obeskrivligt ful så ser den typ ändå helt okej ut på ginas snygga modell. Hon verkar klä i allt, suck! Tänk om det ändå vore så....

Det kliar i fingrarna



Jisses, vad shopping sugen jag är
! Butikerna är ju lika tidiga som vanligt med alla dessa vår kläder, men jag gillar det.
När lönen kommer ska jag ta och uppdatera vår-kläd-fronten lite. Jag behöver ett par nya vita gympaskor, en vår jacka, nya toppar och klänningar vore heller inte helt fel. Jag och Malin bestämde idag på våran jätte långa promenad på nästan två timmar, att vi ska besöka alla södertäljes seconhand butiker, nästa vecka. Som ni vet, älskar jag att fynda!



Vart är du?

Vad trött jag blir! Nu har jag letat efter min kamera sladd hela morgonen. Innan jag gick till bussen igår så låg den på skrivbordet. Jag lät allt ligga kvar där, eftersom att jag fick så bråttom. *annars lägger jag den alltid i en låda, just för att den inte ska komma bort* suck! Aja, hittar den väl förr eller senare anntar jag.
Om det var underbart att sova ut i morse, Chrille gick upp tidigt för att jobba. Så jag hade hela sängen för mig själv. När jag vaknade och kollade mig i spegeln fick jag mig en chock. Hade visst glömt att ta bort sminket i går kväll, så jag såg ut som hej kom och hjälp mig runt ögonen. För att när jag vaknade så började jag med att klia mig i ögonen. Aja, tur att det finns tvål och vatten.
Idag ska jag träna, ska bli super skönt. Har inte gjort det på hela veckan. Eller jag är mer sugen på att gå en rikig lång prommis, runt hela södertälje typ. Ska kolla om Malin är på. Men röra på mig, det ska jag i alla fall.
Sedan ska jag plugga lite senare, jag har ju lovat mig själv att bli klar med minst ett arbete den här helgen. Så vi får se hur det blir med det.
Jag måste föresten erkänna en sak, jag tror att jag sakta men säkert också börjar bli ett glass freak, eller ett ben and jerrys freak. Jag är såld på glassen! Igår klockan 23.00 åkte jag och Chrille till statoil, skrapade ihop våra sista pengar och köpte en burk för 55 spänn. Tur att det är löning på onsdag, för nu äger jag inte många korv ören!
Men den var värld varenda krona, prövade en ny smak chunky monkey. Banan glass med chocklad bitar och vaknötter. Om den var god!

En dag på stan

Kom jusst hem från stan, köpte mig en topp från Koola Anna, men jag fyndade den på Kom o C för 50 kr.
Plus lite hårfärg, dags att fixa utväxten.. igen. Suck!

Solen skiner idag med, jippi!

Nu ska jag sminka mig, dags att gå till bussen om två minuter. Får väl sminka mig på bussen, känns som att jag inte hinner göra det nu.

Och så lite ego bilder, var ett tag sedan nu känner jag.



Puss på er, nu måste jag verkligen kila. Om 10 minuter går bussen från Centralen. Hörs efter jobbet.

Putsa

Nu tänkte jag vara en sån därn liten hemmafru och putsa fönstrerna. Igår tog jag det i köket, så har ju bara dessa två i vardagsrummet kvar. Om det behövs, dom är helt brunprickiga av lera och skit!
Tänkte att det kunde vara trevligt att dra upp persiennerna även när det är ljust ut, hehe!


Studentklänning

Idag sjukanämlde mamma mig, för det första så försov jag mig och för det andra hade vi bara två föreläsningar om SOS barnbyar? (någonting) Känns inte så jätte vikigt att gå på i alla fall.
Nu har jag besökt en massa hemsidor, i hopp om att hitta en studentklänning. Men har inte lyckats med det än..
Det är ju faktist inte så lång tid kvar och jag vill vara ute i god tid.
Det vore kul att beställa nån, så man kanske kan få vara lite ensam om den. Aja... ska kika vidare senare.
Om ett tag ska jag träffa Alexandra, Anna och lilla Alva (hennes bebis) på stan. Vi ska ta en lunch, sen är det dags för jobb 17-21. Och där efter ska jag och Malin slappa hemma hos mig, medans Chrille partar loss. Då passar vi på att kolla på film och snackar skit!

En kväll på Akuten

Det känns som att jag knappt har sovit på fem dar, därför är jag hemma jusst nu. Egentligen borde jag vara på sydpoolen. Hela kvällen spelnderade jag på akuten med Ida, stackarn har åkt på magkatarr =/ när jag mötte henne utanför akuten igår kunde hon knappt gå, hon skakade och fick andas i en påse. As läskigt! Hon fick ta massa blodprov, OM jag led med henne. Jag var tvungen att gå och köpa vatten efter, började må illa och kallsvettas. *hatar sprutor*. Men efter vi fått vårt rum, så blev hon "bra" och där satt vi i 5 timmar och väntade på provresultaten. Den sista timmen var jag så fruktansvärt uttråkad, så jag började stoppa in papper i näsan och lät ida ta kort på mig. Ska be henne skicka dem sen, så jag kan byta ut min profilbild på facebook;)
Nu, ska jag titta på andra avenyn, jag vet inte hur många avsnitt jag har missat. Klockan 16.00 är det dags att jobba. Jag funderar på att åka och träna innan de, men samtidigt så ska jag bara göra ingenting, i några timmar. Vet inte hur länge sen det var jag inte gjorde någonting. Men det är fint väder, så en prommis längs kanalen vore ändå rätt skönt.
Ha en bra dag=)


Lovely



Det där var det bästa jag gjort på länge. Tog en varm ducsh och borstade tänderna, jag förstår inte att det kan vara så underbart ibland? Nu känner jag mig som världens fräschade brutta, typ.
Målade naglarna, gjorde jag också. Röda! Tänkte att dem skulle matcha min snygga Ica maxi skjorta, grr.

En bra Fredag

Gårdagen blev verkligen lyckad. Ida och Elin hade gjort en jätte god middag när vi kom dit, kyckling, potatis i ugn och massa sallad, bröd, sås. Efter det, körde vi en hel kul lek... skrattade så jag höll på att trilla av stolen.
Sedan blev det massa dans, Idas lillebror Emil 10 år var inte blyg och dansade loss med oss tjejer. Han var kung på dansgolvet med andra ord! Efter ett tag kom killarna, en hel del saker avslöjades i "jag har aldrig" haha! Lina, det trode jag inte om dig :D
Aja, iaf. Jag och Malin gick och la oss vid 5 på morgonen ungefär. Vi vaknade vid 10 idag. Så jag har sovit ungefär 5 timmar i natt. Om  en timma ska jag till jobbet, jobbar till 22.15 ikväll. Känns lagom kul.
Nu är det dags för en dusch, sen ska jag åka iväg. Suck!
Igår tog vi tydligen över 600 bilder, med Idas kamera. Så kanske lägger upp några här senare. Pusss


Fan vad jag är bra...

om jag får säga det själv! Idag har jag fått så mycket gjort, så jag vet inte vad.
Imorse gick jag upp 20 minuter innan bussen gick, måste nog slått mitt personliga rekord. Sedan var jag i skolan hela dagen, mina planer var att åka hem på en gång och sova (bara ta närvaro på första lektionen). Eftersom att jag nästan inte sov något den natten så var jag helt död, i skolan var jag på pluggis humör och gjorde det jag skulle. (ibland är jag nämligen bra att prata istället) vet inte hur det kommer sig men...ja!
Etfter det, var det bara att åka hem. Duscha, äta och åka och jobba. Kom hem från jobbet vid 9 tiden. Då satte jag mig vid datorn och skev på ett av mina tråkigaste och svåraste arbeten genom tiderna. Ikväll var absolut sista chansen att lämna in den, så klockan 23.50 blev jag klar och skickade in skiten. Känns så himla skönt. Nu ska jag snart gå o lägga mig. Imorgon blir det också ett fullspäckat schema- skola, tandläkaren, stan, skärholmen, träna, fixa mig, åka hem till Ida i Nykvarn för att sedan gå loss där hela natten. Mamsilainen (om du någon lång läster detta) så betyder ordet "gå loss" inte så som du säkert tror. Det bjuds på mat och en himla massa bra musik vet jag i alla fall. Då det ska vi gå loss på....
Nu pratar jag i nattmössan. God natt!!!!!!

Tiden räcker inte till...

Jag har ingen fritid! Jag vet inte när jag senaste kom hem efter skolan och inte har något att göra. Längtar efter ett bara komma hem, lägga mig  i soffan och kolla på tv. Att bara få softa med andra ord. Men jusst nu de senaste veckorna innan och efter flytten har det varit hur mycket som helst. Hinner ju kanppt träna! eller blogga...!
Det känns inte som att jag gör annat än att jobba och gör jag inte det.. så är det något annat tråkigt som måste göras.

Idag då- skola- jobb 15-20.30- hem- plugga (skriva klart en Svenska uppgift som ska vara klar tills ikväll) sen får jag sova.. när det nu blir.
Men jag kan ju glädja mig åt att det snart är helg, längtar tills på fredag imorgon alltså.... tror det kommer att bli grymt!
Näe, nu är det dags att sätta lite fart. Vi hörs nästa gång jag har tid, typ!

Sen kan jag ju fortsätta trösta mig själv med att jag ska bo på detta underbara hotell om liiiite mindre än fem månader. Så där...  nu känns det liiite bättre!

My day

Vad är oddsen på att både jag och Ida är hemma från skolan på grund av huvudvärk? Lärarna lär ju tro att vi gaddat ihop oss. Men nu någon timma senare, så duknar det inte lika farligt längre.
Så det är bara att göra sig i iordning och dra till skolan. Idag ska jag göra massa bankärenden, känns inte så lockande. Sen ska jag träna, åka hem till mamma... göra rent till kaninerna. (känns inte heller så lockande) sen stannar jag kvar där över natten.

Ha en bra dag hörrni!

Välkommen hem till mig (oss)

Jag tänkte precis på det när jag skrev rubriken, att vi är nu mera sambos. Haha! eller visst är vi det? Ja, det måste vi vara. Vi bor ju ihop och då är man väl sambos? Aja, sak samma. Nu har jag städat vardagsrummet, så passade på att ta massa bilder innan det blir stökigt igen. Så ni kan få se hur jag bor.

Detta är då vårt underbara vardagsrum



Jag har försökt att piffa upp hans manliga soffa med kuddar och pläd. Höhö!

Min data hörna



Två fina fönster

Spana in taklisterna, me like.

En tak krona skulle vara pricken över i:t i denna lägenhet. Men det går inte Chrille med på. Så det fick bli denna lampa som vi fick av hans mamma igår. Fin den också.

Det här är allt som ni får se av köket, för mycket disk och annat skit som jag inte vill visa, hehe.

Nu kan jag änligen använda sängen jag fått av mamma. 140 tror jag att det är. Najs bajs.

Fin dörr "matta" i hallen, eller vad man ska kalla det för.

Varför inte visa lite av toan när vi ändå håller på?

Och garderoben, eller vår "walk in closet" som man säger. Men den känns för liten för att kunna kalla det för de, för det låter så lixigt. Hehe

Jag är nöjd med min hörna, för den är störst.

Södertälje kan vara fint, faktist.


Hej då!

Sart så...

Kass uppdatering, här är det inte massa inlägg om dagen som det brukar bli. Men jag har fullt upp med massa saker hela tiden, så jag har varken tid eller lust att sitta framför datorn. Plus att vi inte kopplat in min än... men snart är jag "tbx". Igår var jag i skolan, sedan drog jag direk till jobbet. Började klockan två och slutade vid halv tio. Efter det, åkte jag till Nykvarn lämnade bilen, hämtade Ida osv. Sedan tbx till stan med Malins bil, gjorde mig i ordning. Och sedan gick vi ut.. jag och Ida. Och nu är det dags för jobb idag igen, från tolv till åtta. Så jag är skapligt trött om jag säger så. Tur att det inte blev för mycket alkohol igår bara, för då hade jag varit död vid det här laget, typ.
Nu är det dags för en ducsh, vi hörs.

Vi är fortfarande i Kiss&Bajs åldern

Kom hem från ett friskis och svettis pass för nästan en timma sen. Är helt slut, är fan stolt att jag åkte och tränade fast det tog emot. Har velat sova hela dagen. Tänkte göra det så fort killarna kollat klart på hockeyn.
Idag fikade jag med Ida, Malin, Emma och Madde på stan, efter ett tag dök Chrille upp, vi fick oss några goda skratt. Tänk att bajs kan vara så kul. Vi fick ingen luft där ett tag. Efter det åkte jag, Chrille och Malin upp till Moraberg, fan vad tråkigt det är att lägga ut pengar på en toalettsits och sånnt. Men men, imorgon ska vi upp till IKEA igen, ska kolla efter ett par gardiner till vardagsrummet. Det är svårt att hitta några färdig sydda, som är så långa som vi behöver. Så önska mig lycka till.

Kan ju avsluta med en snygg bild på bajskorven!


Jag ska bli bättre

Nu är Ida och Malin här på besök. Vi softar mest, jag är super trött och skulle kunna somna vilken sek som helst. Mina ögonlock var på väg att stängas under hela dagen. Om ett tag ska vi ner till stan, äta något kanske. Sen lite senare ska jag och Malin iväg och träna en stund. Sen blir det bara hem och softa igen..
Jag vet att jag är kass på att blogga jusst nu, men det blir bättre när min dator kommer på plats. Chrille vill egentligen inte att jag bloggar från hanns dator, han har fått för sig att blogg ger virus. Men alla hanns nerladdningspogram osv... det är helt virusfritt "okej". Aja:)


Vattengympa

Jag har spelderat hela min dag på sydpoolen. Ungefär 12-15 pers har redovisat sina vattengympa pass på ca 20 minuter, så ja.. det tog ett bra tag innan vi fick gå hem. Efter över 2 timmar i bassängen gick jag upp. Eftersom att vi inte fick vara i varmvatten bassängen blev det as kallt efter ett tag. Jag var jätte nervös när jag skulle hålla i mitt, kom av mig och började flamsa. Men efter det gick allt rätt bra, till och med tanterna blevid började köra med oss. Haha!
Efter det gick jag ner på stan, köpte lite små saker. Gick runt där och fördrev lite tid, allt för att inte komma hem. Så himla rörigt. Får panik på alla saker överallt, men det kan ju inte fixa sig själv. Så ikväll ska jag hänga upp och lägga in alla mina kläder.


En tjuvtitt

Köksfönster

Utsikt från vardagsrum

Fina taklister i vardags rummet

Och fint gammalt golv, det ser rätt kasst ut här dock.


Mer bilder kommer sen när det är klart.

Godmorgon

Hej=)

Här sitter jag och lyssnar på musik, ska nämligen hålla i ett vatten gympa pass senare idag. Får se hur det går, känns inge bra om jag säger så. Men jag får väl stå där uppe och hoppa och se glad ut så kanake jag blir godkänd.. eller nått. Här hemma är det rörigt som fan. Men lite saker har vi fått upp, men det tar sån tid. Ska fortsätta idag, såklart. Så vi blir klara så snart som det går. För så här kan man inte bo.
Nu ska jag fortsätta med mitt, vi hörs senare.