Vart är du?

Vad trött jag blir! Nu har jag letat efter min kamera sladd hela morgonen. Innan jag gick till bussen igår så låg den på skrivbordet. Jag lät allt ligga kvar där, eftersom att jag fick så bråttom. *annars lägger jag den alltid i en låda, just för att den inte ska komma bort* suck! Aja, hittar den väl förr eller senare anntar jag.
Om det var underbart att sova ut i morse, Chrille gick upp tidigt för att jobba. Så jag hade hela sängen för mig själv. När jag vaknade och kollade mig i spegeln fick jag mig en chock. Hade visst glömt att ta bort sminket i går kväll, så jag såg ut som hej kom och hjälp mig runt ögonen. För att när jag vaknade så började jag med att klia mig i ögonen. Aja, tur att det finns tvål och vatten.
Idag ska jag träna, ska bli super skönt. Har inte gjort det på hela veckan. Eller jag är mer sugen på att gå en rikig lång prommis, runt hela södertälje typ. Ska kolla om Malin är på. Men röra på mig, det ska jag i alla fall.
Sedan ska jag plugga lite senare, jag har ju lovat mig själv att bli klar med minst ett arbete den här helgen. Så vi får se hur det blir med det.
Jag måste föresten erkänna en sak, jag tror att jag sakta men säkert också börjar bli ett glass freak, eller ett ben and jerrys freak. Jag är såld på glassen! Igår klockan 23.00 åkte jag och Chrille till statoil, skrapade ihop våra sista pengar och köpte en burk för 55 spänn. Tur att det är löning på onsdag, för nu äger jag inte många korv ören!
Men den var värld varenda krona, prövade en ny smak chunky monkey. Banan glass med chocklad bitar och vaknötter. Om den var god!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback