värdens skönaste bh-ar

Vilken bra dag. Vilken bra semester dag. Jag har faktiskt varit tvungen att ta ut två smesterdagar innan Mars slut. Hade sparat för många dagar sen förra året. Valde såklart de längsta passen så här innan påsk. Så mycket att göra på jobbet. Värre blir det väl till helgen då jag jobbar, men tänker att jag har vilat upp mig tills dess. Är även ledig imorgon, så då har jag varit ledig tre dagar i rad, så skönt och välbehövligt känner jag. 

Förmiddagen bjöd på sol. Blev en promenad tillsammans med Alexandra och lilla Jolie. Vi tog även en sväng in på ny öppnade mio. Ville ju såklart ha allt. Som tur är har vi en ekonomisk person i det här förhållandet. Som tänker ett steg längre. Inte värt att lägga ner dyra pengar på inredning nu när det ska köpas vagn och både det ena och det andra inom de närmsta månaderna. 
Efter promenaden så åkte jag och Chrille och storhandlade. Det shoppades även två nya bh-ar till mig från Kappahl. Kan varmt rekommendera dessa, till dig med lite större byst. Jag har gått upp en storlek sen jag blev gravid. Eller två? Är så dåligt på det där med bh storlekar. Nu slipper jag dra i bh-n och känna mig så obekväm. Är väl inte så jätte nöjd med att de växt till sig heller. Hade jag haft liten byst innan hade jag varit de, men inte nu. Men detta är ännu en sak som hör till, så jag får bara gilla läget. 
Sist men inte minst så avslutades kvällen hos Ida och Jim som bjöd på en god middag. 




längtan efter att få inreda ett barnrum

Långt innan jag ens blev gravid så kunde jag Googla på barnrums inspration eller kika på inspirerande instagram konton. Jag älskar ju som bekant att inreda och fixa hemma. Något som jag inte fått satt fingrarna i än är ju ett barnrum. Rena rama drömmen (för mig). Just nu så har vi dock inga planer på att fixa ett med detsamma. Vi har ju en trea så vi har möjlighet att ordna med ett barnrum. Dock så känns det inte så aktuellt just nu ändå. Främst eftersom vi har planer på att flytta. Har inte bråttom här ifrån, men när det rätta dyker upp så hoppas vi på att kunna slå till. Bebisen kommer ändå inte att vara i behov av ett eget rum med detsamma. Väljer vi att bo kvar här ett tag till så kommer vi ta barnrummet pö om pö. Men för stunden så kommer det ändå att stå orört, så vi har mer nytta av att använda vårt tredje rum som en garderob. Måste dock ändå styra om lite där inne, så mina klädställngar kommer att ryka längre fram. Ett skötbord har redan fått flyttat in. Det ut som en byrå så länge man inte fäller ut de. Vi har ju värdens minsta toalett så finns inte en chans att kunna ha ett på toan (tyvärr). Så vårt tredje rum kommer att få bli ett konstigt blandat rum med allt från skötbordshörna, skrivbordshörna och klädförvaring.
När jag fått mer ordning där inne så tänkte jag visa er. Kan ibland gå fram till skötbordet, fälla ut det. Och bara försöka inbilla mig att det faktiskt kommer att ligga en liten bebis där på. För att inte tala om när jag öppnar bebisklädslådan och tar upp ett miniplagg i storlek 50. Ofattbart att jag kommer att få klä på den lilla människan just den bodyn som jag och Chrille valde ut tillsammans en dag i Stockholm. Den dagen då nästan alla i kassan frågade oss om det var en present. Antagligen för att jag inte såg de minsta gravid ut i vecka 11. För att vi inte hade med oss en vagn eller för att vi inte alls såg ut som några föräldrar. Men de blir det snart ändring på. Nu spårar jag ut här i mitt jätte låna inlägg som bara skulle handla om att jag längtar efter att få inreda ett barnrum. En längtan som inte är alldeles för långt borta. 

Har en rätt klar bild i mitt huvud om hur jag vill ha de. Stackars Chrille, ska han också få tycka till? Klart han ska. Eller! Haha. Som tur är har vi rätt lika smak. 


suprise

Igår var de överaskningsfest för Emma som blir 25år på torsdag. 
Hon blev överaskad och så glad, jätte kul att se! En sån där gång hade jag önskat att jag hade haft möjlighet att skåla med riktigt bubbel och orkat hela kvällen. Vid halv tolv så kastade jag in handduken efter att ha gäspat ett Xantal gånger. Värre blir det när det väl är min tur att fylla år. För flera månader sen började jag, Ida och Malin spåna om en gemensam 25års fest. Vart vi skulle hyra lokal och vilka vi skulle bjuda. Jag och Ida hade till och med påbörjat vår inbjudningslista. Känns dock inte lika aktuellt med en stor fest i år. Jag kommer att vara höggravid på min födelsedag. Men jag tvivlar inte på att de kommer att bli bra iaf, även om den inte kommer bli som jag tänkt mig. 27 dagar senare så är ju värdens bästa present beräknad. 


PS. Tack för era fina komentarer i inlägget under :-) 

v.15

Hej där. 

Äntligen lördag och ny gravid vecka. Idag går vi in i vecka 15. Och där med termister 2 eller vad det kallades i min gravidkalender. Har alltså passerat första delen och sen är det bara den tredje kvar. Dock bra många veckor kvar tills dess. 
Den senaste veckan har min mage bara sagt poff. Den är så hård och går knappt att nypa tag i fettet. Den är där den är och den är ju rätt charmig på sitt vis (ändå). Vi ska börja den här dagen med ett 60min spinningpass. Mamma håller i klassen så klart jag ska spinna med mamma. Sen ska vi hämta mormor och ha en hel dag ihop alla tre. Vi ska äta lunch på mångfaldenshus och sen tar vi en runda på hedlandet. Kommer bli en bra dag. 

Bjuder på mina första magbilder. 




träna

Om en liten stund ska jag ner till gymmet. Jag tänkte värma upp med 30 minuter på bandet, bara gå i rask takt sen avslutar jag med ett 30 minuter steppass. 
Hoppas jag får tillbaka lite träningsglädje och jag får acceptera att mitt flås inte kommer vara som innan. Jag blir ju snudd på anfodd bara jag tar mig upp för två trappor. 

Ska snart testa mina träningskläder, lär väl vara en ångest i sig. Hoppas jag hittar något som känns okej. Hatar den här "övergången". Jag vet inte riktigt om jag ännu ser gravid eller bara fet ut. Har ju fått en liten bula men det är ju inte en solklar gravidmage för dom som inte vet. Jag vill ha antingen eller. Men detta är bara ett i-landsproblem. Nu kör vi. 


hungrig

Blev hungrig på en gång när jag vaknade. Så hungrig att jag började må illa. Det är de enda få gångerna jag mår illa, när jag är hungrig. 
Var sugen på allt och rensade typ kylen. Blev en smoothie på vanligyoghurt, fryst mango och en apelsin. En omelett på två ägg, tomat och lite ost. Och så två hårdmackor med en hel avokado och skinka på det. Nu är jag proppmätt och hoppas jag håller mig på denna monster frukost fram tills första rasten på jobbet sen. Jag gillar inte att jag blir hungrig typ hela tiden, de var jag inte förr. Men nu känns de som jag äter hela tiden. För någon vecka sen på jobbet, så smet jag in på toan med en banan och tröck i mig samt drack flera glas vatten för att stilla den värsta hungern. Fanns inte en chans att jag skulle kunna hållit mig tills det var dags för rast. Aja, bara att gilla läget antar jag. 




denna längtan och nyfikenhet <3

Idag går jag in i vecka 14 och det är 40 dagar kvar till ultraljud. 
Varje dag tänker jag på vem som befinner sig där inne. 
Denna nyfikenhet har jag aldrig känt tidigare och ingenting kan jag göra åt saken för att få reda på vem det är. 
Det spelar absolut ingen roll för någon av oss om de blir flicka eller pojke. Vi blir precis lika glada för vilket, det är så mycket annat som spelar roll och inte könet. Vi vill ha en frisk bebis. 
Men ändå kan jag inte sluta tänka på det, förstår inte dom som klarar av att inte ta reda på könet och får vänta på tills det är dags att föda. Förstår varför man gör det, men det är inget för mig. Vill veta nu. Framförallt med tanke på det praktiska. Vi har ju redan en hel del bebis kläder i neutrala färger, men de kliar i shopping fingrarna och vill köpa annat. Det finns ju så galet mycket fina bebis kläder, dessa nedan kommer från lindex. Vår lilla har hittils mest kläder från Kappahl (newbie). Det är en stor favorit hos oss. 


Den 30/4 är det alltså dags för UL. En torsdag och både jag och Chrille har tagit ledigt. Efter besöket så har vi förhoppningsvis fått reda på vem det är där inne och vi tänkte sen åka till ett shopping centrum för att just shoppa och äta lunch. Längtar så jag spricker.

en gul frukost

Godmorgon söiga lördag.
Inte för att det var speciellt oväntat och inte för att jag egentligen har någon lust att blogga om vädret men ändå, blä. Vi blev ju bortskämda med riktig vår värme nu den senaste veckan, hoppas att det smälter bort snabbt. 

Har precis ätit frukost. Kan verkligen bli så sugen på apelsin emellan åt. Och frukt i övrigt, har aldrig ätit så mycket frukt om dagen sen jag blev gravid. 
Nu tror ni kanske att jag är jätte nyttig och äter fruktsallader hela tiden. Så är tyvärr inte fallet utan det kan visst slinka ner både det ena och det andra. Men jag försöker verkligen att peppa mig själv med att försöka komma igång med träningen. Annars kan jag ju lika gärna säga upp mitt gymkort nu. Saknar ju att träna, har bara varit så trött och haft noll energi. Men nu känns de som att de börjar ge med sig en aning, värst var de tidigaste veckorna. 
Eftersom jag mår så bra annars, så känns de så dumt att inte träna som jag alltid gjort. Hade jag aldrig tränat innan, hade jag knappast börjat när jag blev gravid. Men att kanske gå på två pass i veckan, istället för tre fyra så skulle jag vara jätte nöjd.


fredag

Efter att ha pratat med Ida i telefon hela morgonen så kom vi på efter vi lagt på att vi missade solförmörkelsen. Happ, då får vi vänta tills år 2039 eller något sånt. Tror jag överlever den här dagen ändå. Fick ju ändå se de på insta och snap. Nu måste jag snart röra mig mot jobbet. 



Någon som valade att sova istället för att kolla på solförmörkelsen. 

mums

I flera dagar har jag varit så sugen på tomat, mozzarella och basilika. Så det önskade jag till middag här hemma ikväll och så lite vitlöksbröd till det. Så gott! Ett glas vitt till de hade ju varit något ;-) men de funkade nästan lika bra med bubbelvatten. 




gårdagen i text

Har haft två lediga dagar på rad. Nu känner jag mig dock skapligt utvilad och känns okej med en jobb helg. Gårdagen var hur bra som helst. 
Både jag och Chrille var lediga. Började med en premiär frukost på balkongen. Åkte sen hem till Anna. Där tog vi en lång promenad, lunchade och åt glass med barnen efter dagis. 
När jag kom hem så åkte jag och Chrille iväg till en barnbutik. Vi köpte en sak, vi har lite saker hemma redan nu. Tidigt, kan tyckas. Dock har vi resonerat som så att vi tycker det är bra att sprida ut kostnaderna så man slipper handla allt de sista två månaderna. 
Sen är det ju så himla kul att handla till en liten, det är ju helt nytt för oss och vi uppskattar de lika mycket. Jag är inte alls intresserad av att shoppa till varken mig själv eller heminredning på samma sätt längre. Vad vi har köpt tänkte jag visa i ett annat inlägg. 
Dagen avslutades iaf med att Ida och Jim kom över och åt lite tacos med oss. 

Tråkigt att jag inte har en enda bild att bjuda på, men var inte så aktiv med kameran igår märkte jag. 
Nu är det dags att äta frukost, ta tag i disken sen jobba! 

min första gravidbok

Fick den en gravidbok av mamma precis i början av graviditeten. Jag är igen bok tjej i övrigt. Finner ingen ro till att ligga och läsa böcker. Men det här har varit riktigt mysigt att läsa. Betade av nästan hela boken på någon dag. Nu har jag sparat slutet, då hon skriver om sin förlossning. Tänkte att jag kunde ha lite rolig läsning kvar. 
Har även sneglat på mamma tidningar på jobbet. Nu kan jag ju faktiskt köpa min första. Som sagt, så mysig läsning innan man ska sova eller i badet. 


Ebbas gravidbok kan jag även rekommendera. Ingen faktabok på något sätt, så vet inte om jag blev så mycket klokare. Men sånt får man ändå av sin bm och Google. Gillar den även på så vis att man kan fylla i själv om sin graviditet. Nästa köp blir nog blondinbellas bok. Någon som vet om den är bra? 


pannkaks måndag

Och där la jag mig precis i sängen. 
Det har varit en lång dag. Öppnade imorse och sen åkte jag hem till Emma. Hon bjöd på smarriga pannkakor och vi satt och pratade tills hon åkte iväg för att jobba natt. 
Just nu är jag sjukt trött. Kommer somna tidigt ikväll. Det var inte som förut, innan jag blev gravid. Då var jag en riktig nattuggla. Kunde ligga uppe och kolla film sent liksom ligga uppe och surfa på mobilen alldeles för länge. 
Annat är det nu. Är så trött på kvällarna, men och andra sidan så vaknar jag alltid tidigt. Och det är ju skönt att inte sova bort dagarna! 


mormor

Just nu känns det som att min blogg bara kommer handla om min graviditet. Men det får ni ta ;-) 
Har ju lixom längtat efter att få skriva om den. Har känt mig så hemlig inför alla de senaste veckorna. Hemlig och framförallt tråkig. Hon som tackar nej till fest och alltid är trött. 
Känns så skönt att få tala om varför det är/ varit så nu. 
Och på tal om att få tala om. Om man bortser från Chrille (som absolut var den roligaste att berätta för). Så var det också så kul att berätta för mamma. 
Henne berättade vi för tidigt, redan i vecka 7. 
Både jag och Chrille var lediga och bjöd över mamma på lunch. Hon har bara en timmas lunch rast så de blev ingen lång historia. Jag hade förberett en liten present påse. Där knöt jag fast en lapp i en napp, som en liten "mormor" symbol. Tiden började rinna iväg och mamma började snegla på klockan. Chrille sparkar mig lite under bordet och ja blev så nervös. Visste att hon skulle bli så glad men hade inte sagt ett ord till henne om det var på tapeten med barn. När hon nämt något om att hon längtar efter att få bli mormor pratade jag mest bort de. Sa sen att jag hade köpt en liten sak till henne och mamma tar upp nappen ur påsen. Läser lappen och kollar på oss och jag har aldrig sett henne så allvarlig och chokad i hela mitt liv. Vi är knäpp tysta och mamma ser ut att ha blivit fryst eller nått. Det tar inte många sekunder innan tårarna rinner och jag börjar bara finssa och skratta. 
Hon grät av lycka hela vägen till jobbet och tyckte de var så jobbigt att komma tillbaka till jobbet och dölja nyheten. Tyckte nästan synd om henne då. Men inte ett ord hade vi sagt, inte innan v.12. 


Vi gjorde även lika dana nappar till flera i våra familjer :-) 

plusset på stickan

Delar med mig av min lilla plus historia. Kan vara kul för mig om inte annat att läsa en vacker dag. 

Mensen var någon dag sen. Ville inte ta ut något i förväg. Ville inte bli besviken. Hade försökt att ställa in mig på att det kan ta tid, att det inte går bra om man stressar. Hade ju googlat på precis allt som har med graviditet att göra, så förstod att det kunde ta upp till ett år och det var helt normalt. 
Även om man ville bli gravid på en gång. När vi väl hade bestämt oss för att sluta med p-piller så blev vi så taggade. Hur som helst. Mensen var någon dag sen, vilket jag hade berättat till Ida. Vi är på stan och går förbi Apoteket. Hon säger till mig att jag borde köpa ett graviditetstest, tänkte först inte göra det än, ville vänta lite till. Kunde dock inte hålla mig och hade precis köpt ett två pack. 
Sedan åker jag och jobbar någon timma senare. Det är fredag och passet är slut, kommer hem och ännu ingen mens. Är ensam hemma och Chrille är på bandy match. Fick förklarat från tjejen på Apoteket att jag borde göra testet tidigt på morgonen. Kommer hem och sätter mig i soffan. Kan inte sluta tänka på de där testen, orkade inte vänta på morgon kisset. Ville veta NU. Då slog de mig att jag köpte ju tvåpack. Jag kunde ju faktiskt avvända ett nu och ett imorgonbitti. Följer sen bruksanvisningarna där det stod att de kunde ta upp till tre minuter innan resultat. Går ifrån testet en stund, sen tillbaka och de går inte många sekunder innan ett svagt streck nr 2 börjar träda fram. Shit shit shit! Den där pulsen. Kissar på test nr 2. Shit shit shit! Jag är gravid! Okej! Går omkring och ler och är panikslagen här hemma. Måste ringa någon NU! Tar upp telefonen och ringer Alexandra. Hon fattar på en gång. Okej, nu kändes det lite bättre. Chrille är på väg hem från bandyn. Jag hade en tanke sedan tidigare, OM jag skulle vara gravid var min plan att vänta en vecka med att berätta det till honom. Ville hålla mig tills han födelsedag och berätta då. Men det gick ju absolut inte. Men något roligt ville jag göra, men nu var det bråttom. Jag slog in stickorna i presentpapper. Ger sedan honom en tidig födelsedags present, vilket han först inte ville ta emot utan ville vänta till sin födelsedag. Men det gick inte sa jag då, utan det här var en sak som han var tvungen att öppna nu, den stora presenten skulle komma sen. 
Han öppnar och stirrar på mig och frågar sen om de var som han trodde. Svar ja. Han studsar sen upp och gör någon slags glädje dans runt hela lägenheten. Han blev så glad. Men det visste jag redan. Han är den av oss två som velat ha barn längst. Hade han fått bestämma så hade vi redan haft både ett och två barn just nu. 

Sen han fick veta den glada nyheten har han varit mer fantastiskt än vad han redan är. Det är en helt annan kärlek mellan oss nu, vi kan bli sådär fnissiga och nykära efter 8 år tillsammans. 
Det var även han som kom hem med det första bebis kläderna. Jag ville hålla mig de första, mest riskfyllda veckorna. Hade han fått bestämma hade vi redan haft en barnvagn klar och ja, allt utom en bebis för den kan vi inte stressa fram. Är beräknad den 25 september så det är ett bra tag kvar tills dess. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :-) 


PS. Är det bara jag som sparat mina stickor? Inte så fräscht kanske? När ska man slänga dom? Haha. 

lite allt möjligt

Godmorgon lediga söndag. 

Vaknade innan klockan ringde (som vanligt nu för tiden) solen skiner och Chrille hade dukat fram frukost. 
En bra start på dagen med andra ord. Igår jobbade jag extra, ett långt pass mellan 10.30-19.30 och hela dagen var förstörd. Försöker att passa på att ta lite extra rödadagar nu medans man orkar. Alla pengar är ju mer än välkomna just nu med tanke på vad som komma skall. Sen försöker jag att peppa mig själv om att det inte är så långt kvar till ledighet. Ledighet x 3 till och med. 
1. 1 vecka på Rhodos. 
2. 3 veckors semester. 
3. Mammaledighet. 
Längtar såklart till de sistnämnda allra mest :-) 
Känns fortfarande overkligt att jag verkligen ska bli mamma. Dock börjar jag ändå mer och mer inse att jag faktiskt är gravid. I början trodde jag hela tiden att min kropp hade lurat mig och att mensen skulle komma när som helst. Nu känns det som sagt mer verkligt. Har ändå varit gravid i över tre månader och det börjar kännas och synas på kroppen. Byxorna går längre inte att knäppa. Använder mig av en toffs, brösten är superömma och jag har varit så extremt trött. Dock börjar tröttheten att ge med sig, som tur är. Det är jobbigt att vara så trött, sjukligt trött. Har kunnat somna när som helst och var som helst om jag fick. 
Men i övrigt så mår jag bra. Inget illamående eller kräkningar, som jag som tur är har sluppit helt och hållet. 
Hoppas nu att komma igång med träningen igen. Känns tråkigt att ha kört i snitt tre pass i veckan till noll. Men jag har inte haft någon energi. Så mitt mål är nu att börja köra igen.  
Näe, nu ska jag ta och putsa fönstrerna. Vi ser knappt ut här hemma... 


när vi två ska bli tre

Godmorgon lördag. 

Tänkte chocka bloggen (även om det är många som redan vet) med en liten nyhet. 
I höst ska vi bli föräldrar. Helt underbart och läskigt på samma gång. 
Där av har bloggen varit tråkig och glest mellan inläggen. Kan lova er att den kommer att bli mycket roligare nu. Har ju så mycket att blogga om. 
Dock vet jag inte riktgt vart jag ska börja just nu. Så nöjer mig så här för en liten stund.

Kan säga så här. På ultraljuds bilderna nedan så är allt vad vi ser en liten böna. Eller det var så jag uttryckte mig första gången vi fick se den Lilla på skärmen. 
Detta är ett par veckor sedan och jag är idag i vecka 13 :-) 





pricken över i:t

Här om dagen när jag röjde i skåpen så hittade jag en bricka i betong. Har tidigare använt den som adventsljusstake med blockljus på. Nu ville jag ta fram den igen. Hade dock ingenting att ha på. Tills för någon dag sen då jag hittade den här lilla söta morteln i marmorsten. Det bästa av allt var att den blev min för ynka femtio kronor. 




en uppdatering

Dagarna bara springer förbi. 
Har öppnat hela veckan. Så skönt att få gå hem klockan tre. Har ju heller inte varit några promen med att gå upp tidigt när det varit så fint vår väder ute och jag har sluppit skrapat rutorna. Håller tummarna på att det håller i sig nu för man blir ju så påverkad av vädret. 
Annars då? Torsten har fått ett inflammerat öga stackaren. Men vi tvättar och baddar så det är på bättrings vägen. 

Fick hem min gula jacka igår, som jag beställde för ett tag sen. Dock åker den tillbaka på en gång. Kände mig som svampbob fyrkant. Beställde istället en annan vår jacka. En som jag velat ha ett bra tag. Letade efter den i alla hm butiker när jag var uppe i Stockholm sist. Dock var den slut överallt. Så tror på denna nu. 


en bättre måndag

Då både jag och Chrille jobbat i helgen som var så tog vi igen lite idag istället. Hade en par date tillsammans med Ida och Jim på heron.
Det blev en bit mat på olareys, bowling och vi avslutade med en öl/drink inne på amazon eller var det heter. Mysigt är det där inne iaf. 
Så detta blev en måndag lite ut över det vanliga kan man säga. 
Nu är det dock dags att lägga huvudet på kudden, upp och öppna även imorgon så bäst att sova nu. 

Natti! 

vår väder

Vilket väder vi har. Helt underbart. Synd att man snart ska in och jobba. Fick en stund ute på balkongen iaf. Ångrar nu i efterhand att jag inte gav mig ut på en promenad. Vaknade ändå jätte tidigt. Spenderade dock all min tid med Ida i telefon. Vi snittade drygt fyra timmar. Galet länge egentligen. 

Så här god och nyttig blev dagens frukost. 



Ha en fortsatt härlig dag! 

ett random inlägg

Lördagkväll i min ensamhet. 
Chrille är iväg på familjefest och jag har jobbat. Kom hem för ett tag sen och har ätit en enklare middag i form av en macka. Vem orkar ställa sig och fixa fin middag till sig själv en lördagkväll? Inte jag iaf. 

Just nu går tankarna om jag ska ta ett bad? lägga mig i sängen och sätta på en film? Invänta mello? Eller om jag ska äta dipp och grönsaker som jag köpt, men inte orkar fixa? Eller om jag ska äta ostbågar? Eller choklad? Eller allt? 

Jag kan säga såhär typ en timma efter jag skrev inlägget. Ida ringde och avbröt mig mitt i bloggandet så hann aldrig publicera. Känns ju onödigt att radera nu när det ändå är så glest mellan uppdateringarna. 
Det blev iaf ett långt bad med en bästis i luren samtidigt som jag åt ostbågar och drack ett glas Cola. Ja, tjejer kan ju göra flera saker samtigt. Nu håller jag dock på att bli ett russin och ska palla mig upp. Tänke dränka håret i inpackning och låta de sitta över natten. 

Från det ena till det andra så beställdes denna lampa för någon dag sen. Dock värdens längta leveranstid men den som väntar på något gott, väntar (förhoppningsvis) aldrig för länge. 
Jag har velat byta ut takkronan i vardagsrummet sen ett bra tag tilllbaka. Dock har inte Chrille känt riktigt samma behov. Fick sen ett okej då jag sa att jag ändå kom undan den så pass billigt. Vilket jag verkligen gjorde. Älskar ellos rabattkoder. Hade en personlig kod som gav mig 40% och lampan blev min för ynka 260kr. Nu hoppas jag på att den passar bra och är lagom stor.  

Hej så länge:-) 




tråkiga måsten

En riktig slappar morgon. Har ätit en sen brak-frukost och bara gjort ingenting. Nu börjar det dock krypa i kroppen. Dags att göra lite nytta. Har massa att fixa med här hemma som jag skjuter upp hela tiden. Så det passar väl egentligen väldigt bra att ta tag i de bitarna precis just nu. 
Ni vet sånt som annars aldrig blir av. Som att rensa, slänga, göra om och göra rätt. Syftar mest på våra överskåp. Man ska vara glad att man inte får något i huvudet när man öppnar dom. Så typiskt mig att bara pressa i massa skit istället för att gå upp med sakerna på vinden eller så, det är för jobbigt.



lite nytt och lite gammalt

Här hemma har fåtöljen fått en ny plats och en ny möbel har ersatts där fåtöljen tidigare stod. Men det tänkte jag visa senare när det är klart. 
Jag måste säga att det blev så mycket bättre med fåtöljen i vardagsrummet. 
Blev så mysigt att ha den mellan brasan och läslampan. 
På tal om lampa så tänkte jag också visa er den nya lampskärmen som jag köpte för ett par veckor sen. Har ju en likadan fast i grön/blå färger. Kunde inte motstå en till. Den gjorde sig väldigt bra på skrivbordet.  









ny vårjacka

Sen ett bra tag tillbaka har jag sneglat på en gul jacka från hm. Har ändå hållt mig då de känts så långt bort med en gul vår och sommarjacka när snön fortfarande ligger kvar. 

Igår slog jag dock till. Hms hemsida har jätte bra rabatter på utvalda varor just nu. Och eftersom jackan var nedsatt 40% så kunde jag inte låta bli. Även om den kommer få hänga i garderoben ett tag. 


Justja, en sak till. Vad har egenheten hänt med designen här på blogg.se? Bloggen ser ju så tråkig ut nu när de har valt att ta bort allas personliga headers mm och alla bloggar ser likadana ut med den gröna kanten upptill. Tråkigt tycker jag! 

gråa tisdag

Mars månad och ny vecka. 
Har hart en jätte bra helg. Därför kändes det knappt jobbigt att ta sig till jobbet igår. Var så tacksam över helgen som var. Både fredag, lördag och söndag. 

När jag kilade ut genom fönstret imorse så ser jag att det har snöat. Så grått och trist. Tänker inte ens ta mig ut på en promenad innan jobbet, utan stannar nog hemma tills jag börjar kl 14. 
Har egentligen lite ärenden på stan att fixa idag. Men skjuter upp det tills imorgon då jag ändå är ledig :-)