en toppen helg

Har haft en jätte mysig helg. Kolmården är riktigt underskattat för vuxna och man kan absolut åka dit utan barn. Vill åka dit i år igen. Vi kollade på både "elefant uppträdande", delfin show och åkte linbana. Vi hade också med oss picknick och satte oss i gräset och åt mat samt drack rose, en väldigt mysig dag med andra ord!
Den här dagen avslutades med bio och mat på heron med Emma och Madde.
Imorgon är det måndag och jobb igen som gäller, längtar ihjäl mig till semestern nu.


en bra dag

Vilken härlig dag!
Föst picknick på Hökmossen med Anna och baren. Sen ut till Nykvarn igen för brännboll och ännu mer picknick med mamma, lillebror, Chrille och många fler. Nu kommer jag att sova gott efter att ha varit igång hela dagen. Klockan nio bitti kommer mamma och hämtar mig för en heldag på kålmorden, spa, hotell övernattning och tre rätters middag står på schemat tillsammans med mamma, mormor, Alexandra och hennes mamma och mormor. Detta är en heldag för mormor som hon fick av oss i 70 års present. Mormor älskar djur, där av kålmorden besök utan små barn, haha!


tomat & mozzarella mackor

Efter att ha varit vaken i tre timmar utan att ätit något så satt dessa tomat och mozzarella mackor fint. Kunde inte äta något efter passet/ hade ingen aptit. Mådde lite illa, kanske har något med att göra att jag fick i mig en celcius och två flaskor vatten inom en timma. Nu ska jag ringa Anna och bestämma vad vi ska göra av den här dagen :-) dock undrar jag vart solen tog vägen..?


08.00

Det är fredag, solen skiner, jag är färdig tränad och har ytterligare en ledig helg framför mig fre-lör-sön. Känns väldigt bra måste jag säga :-)


godmorgon

Har varit vaken i en timma nu. Sitter mest och väntar på tills det ska spricka upp och bli fint väder som det lovat. Men just nu ser det rätt mörkt ut...


bra onsdag

Har haft en jätte mysig eftermiddag och kväll. Vi bjöd hem Ida och Jocke på middag och vi avslutade med spelet "rita och gissa" som jag och Ida vann, mycket viktigt ;-)


två nya väskor

Den vita strandväskan fick jag av mamma idag. Den beiga köpte jag på hms rea för 120kr. Ser ju ingen väska bra ut på bild när den ligger tom, platt på sängen. Men jag är väldigt nöjd med båda måste jag säga:-)


balkong fix

Idag har jag och Chrille varit och handlat. Gjorde även ett stopp på plantagen. Handlade två "träd", krukor och sen en ljuslykta. Så nu är det väldigt mysigt där ute!


strand häng

Planen var egentligen att vi skulle gå på steppen idag. Men när jag tittade ut genom fönstret när jag vaknade så ångrade jag mig och fick med mig tjejerna till stranden istället. Snart är det dock slut på det roliga och dags att åka och jobba!


världens skönaste jobb vecka

Dagen har bestått av träning och tbc spruta. Nu jobbar jag fram till halv tio ikväll. Och sen jobbar jag endast av två jobbpass till den här veckan. Jobbar alltså bara tre dagar denna vecka, jag har tagit ut två semesterdagar i helgen då vi ska ska iväg med mormor som ska få sin 70 års present i form av hotell övernattning, spa och ett Kolmården besök :-)


detaljer

På grund av alldeles för mycket fritid och rastlöshet så bjuder jag på lite bilder från vårt hem...


Nytt mobilskal och glass!

Dagen började med att vi stor städade här hemma. Efter de har vi inte gjort många knop. Vi har varit iväg och handlat lite, hämtat mat från kolgrillen, ätit glass och sappat på tvn. Det är väl det vi kommer att fortsätta med hela kvällen.


Midsommar bilder <3


äntligen helg

Efter vi handlat klart all midsommarmat på jobbet idag så var vi klara lagom till lunch tid. Jobbet bjöd idag på midsommarbuffé med massa gott. Så när vi var mätta och belåtna så åkte jag Emelie och Petra till Enhörna för att lasta av allt. Nu sitter jag i soffan med nymålade naglar både på händer och fötter. Har även smort in mig med lite b.u.s så jag är redo för morgondagen. Äntligen är mina åtta-dagar-i-rad-pass över och jag kan gå på helg :-)


godkväll

Just nu flyter dagarna bara ihop och jag räknar mest ner tiden fram till midsommar och min tre dagars ledighet :-) Så jag har väl egentligen inte så mycket mer att meddela. Där av inget större blogg sug heller. Nu ska jag strax sova, sitter i soffan och gäspar samt kliar i ögonen. Då med sminket på så man ser väl sådär lagom fräsch ut nu. Haha!
Här är en sen bild på min frukost. Var överdrivet hungrig när jag vaknade så jag gick loss på allt som fanns, typ. Bättre med en frukost bild på kvällen än ingen bild alls ;-)


fixa och dona

Och så var ännu en dag slut.
Dagen har bestått av jobb och direkt där efter så åkte jag hem till Emelie och hjälpte henne att färga hennes hår/ utväxt och sen la vi i lite high lights för att hon ville bli blondare. Resultatet blev jätte bra :-) som alltid när jag fixar hår ;-) hihi.
Imorgon är det ny vecka och jag längtar. Jobbar fram till torsdag och sen är jag ledig fre-lör-sön och det ska bli så skönt. Men fram tills dess så är det en massa fix inför midsommar som ska göras. Jag och Emelie har tagit på oss att ha midsommarfest hos hennes päron ute i Enhörna och det är ju mer att fixa med än vad man kan tro. Framför allt när man jobbar ända fram till just midsommar och då för att fixa allt innan jobbet mm. Men men det blir bra och jag ser fram emot dagen!

Nu är det hög tid att sova. Håller tummarna på att solen skiner imorgon så kanske man kan klämma in nån timma eller två på stranden innan jobbet!


ZzZzzzz

Så här "tidigt" har jag inte lagt mig en lördag på evigheter. Men det ska bli väldigt skönt att få sova. Efter åtta timmar på jobbet med massor av folk och jag glömde att äta middag bidrog till huvudvärk när jag kom hem. Har tagit två tabletter för ett bra tag sen och det har ännu inte släppt. Har även sån brutal träningsvärk i armarna att jag inte kunde ta bak de för att få av mig bhn. Och pricken över i:et så har jag lyckats fått nått i ögat som har gjort det rött, litet samt att det har blivit en tjock hinna på det. Känns och ser lite läskigt ut men jag hoppas de lagt sig tills jag vaknar. Så ja, dags att sova. Ska bli helt underbart...


Hipp hipp hurra för Malin idag

Blev lite jordgubbar över sen igår så åt de nu till frukost ute på balkongen. Men det såg tyvärr skönare ut än vad det var. Vill ha tillbaka det där fina vädret som vi hade för nån vecka sen. Idag är det jobb som gäller igen, hela dagen mellan 12-20. Men efter denna helg så är jag ledig tre i rad, jobbar en sen är det semester. Så ja, två jobb helger kvar. Och de ska jag väl fixa!

Idag är det heller ingen vanlig dag, utan det är Malins födelsedag. Tråkig att hon är i Norge och vi inte kan fira den med henne. Men jag tror samtidigt inte att det går någon nöd på henne, utan att hon kommer att få en bra dag och helg <3


tack för idag, slut för idag...

Slutade jobbet vid sju. Handlade sen hem lite till kvällen samt två filmer. Så kvällen har bestått av mat, glass och jordgubbar samt film tittade. En väldigt skön kväll med andra ord. Nu ska vi sova, det är ett mirakel att jag ens hållit mig vaken tills nu. Med fem timmars sömn i kroppen så tog jag mig till gymmet och därefter kunde jag inte somna om. Så nu ska det bli riktig najs att sova. Godnatt!



kvällsfika

Avslutar dagen som faktiskt blev lite bättre. Kanske var för att jag fick klaga lite här eller nått. Nu har jag precis fått i mig lite kvällsfika och ska snart sova. Upp tidigt imorgon för morgon stepp :-)


så här känner jag mig idag...

Skakig och matt i kroppen efter dagens styrkepass. Mensvärk och allmänt seg och trött. Det blir inte bättre av att jag stänger idag heller. Men men, man kan ju inte alltid vara på topp! Nu ska jag in och köra mina två sista timmar sen ska jag hem och slänga mig i sängen med en vetekudde på magen.. Längtar!


längtan

Nu är det inte lång tid kvar till semester och resa. 40 dagar kvar till Marbella samt 38 dagar kvar till semester. Längtar så att jag spricker, men tills dess är det bara att bita ihop. Nu jobbar jag ända fram till midsommar. Dvs åtta dagar i rad, känns väl sådär om jag får säga det själv. Nej, nu är det dags att sova. Godnatt :-)


turkost

Utöver klänningen fick det här halsbandet följa med hem!


midsommarklänning, check!

Är nu på väg hem från Stockholm. Kom hem med det jag skulle dvs en midsommar klänning. Efter massa spring ut och in i olika affärer så hittade både jag, Ida och Emelie en inne på Zara. Så vi var lagom nöjda och trötta efter det. Nu ska vi bara göra ett stopp på en blomster affär på stan för att beställa en varsin midsommarkrans. Sen är det ur världen!


bortskämd

Kommer hem från jobbet och får middagen serverad på balkongen. Inte helt fel. Efter att man smält maten så blir jag serverad efterrätt. Heller inte helt fel. Nu känns det dock som om jag inte behöver äta på ett par dagar. Haha!
Annars så myser jag bara i soffan och bläddrar i en skvaller tidning. Känns rätt lyxigt måste jag säga. Har dock en disk att ta hand om, men funderar på att kanske låta den stå tills imorgon ;-)


välbehövligt

Gick upp tidigt imorse för att köra Malin till tåget. Efter vi vinkat av henne så körde jag och Ida vidare mot Pershagen och tog en promenad. Nu är jag hemma igen och ska snart åka och jobba. Från det ena till det andra så kom Chrille hem från Budapest igår, då han varit iväg över helgen. Han hade köpt med sig en present till mig. Min favorit parfym och lite choklad. Blev jätte glad då min andra började lida mot sitt slut. Och jag har redan köpt en massa tråkiga måsten den här månaden. Eller det som kostar är väl pudret från Make up store. Drygt 400kr och dessutom så har det minskat burken rejält men ändå tar de samma pris. Men det är något av de få produkterna jag inte kan vara utan. Mascara byter jag tex märke på var och varannan gång osv :-)


måndag

Trotts att jag haft en ledig helg så är jag mindre taggad på jobb än övrigt. Var på ett styrkepass på gymmet idag också. Har inte kört det på ett tag, så känner mig helt skakis i kroppen och tror jag kommer att få en härlig träningsvärk imorgon. Skulle helst av allt vilja breda ut mig i soffan, men men. Har haft en bra förmiddag iaf med träning och sen köpte jag, Ida och Malin med oss sallad och åt lunch på balkongen precis lagom tills regnet kom. Nu är det dags att logga in... Jihaa!


Mys dag med mamma på Taxinge slott

Vi började med att sola vid stranden tills det blev alldeles för molnigt och avslutade med en fika. Alltid lika svårt att välja vad man ska ha. Men det blev en varsin kardemumma bulle, som var helt magisk och sen delade vi på en motorstarka. Nu är jag hemma och ska snart duscha och göra mig klar, då mamma kommer över till mig och vi ska sen ner till Barolo och äta middag med Lina och hennes mamma Marie. Vi umgicks jämt när vi var små, så de ska bli kul att ses och kanske prata lite gamla barndoms minnen.


Slänger upp lite bilder från igår :-)


natti

Ligger nu nerbäddad i sängen. Ska försöka sova nu, ska upp tidigt för att gå på morgon pass. Har inte tränat på drygt en och en halv vecka. Och det tillhör inte vanligheterna, men har inte haft någon större lust den senaste tiden. Vi har haft ett par fina dagar med massa sol, så jag har prioriterat att utnyttja tiden utomhus istället för på gymmet. Men nu känner jag att jag längtar efter att få röra på mig igen...




en kväll på balkongen

Trotts att jag har jobbat, så blev den här kvällen riktig mysig. Ida och jag slutade samtidig och åkte hem till mig och satt ute på balkongen och drack te samt åt varma mackor. Har suttit ute tills nu, dvs klockan ett på natten. Så nu är de god tid att sova. Ska ändå upp tidigt imorgon och jobba. Dubbelt betalt mellan 10-16.30 (man tackaaar) sen senare ska jag träffa Malin som kommer hem och hälsar på <3


sommarkläder

Lite nytt i sommar garderoben. Kunde inte hålla mig från att beställa från bubbelroom när det var halva rea priset. Så där ifrån kommer allt utom klänningen :-)


ånger

Vilket underbart väder vi har idag.
Ångrar mig som f*n att jag tackade ja till ett extra pass idag. Dock tackade jag ja, för flera veckor sen och hade ju ingen aning om att det skulle bli en sån här fin dag. Men det stör mig ändå att veta att jag måste vara inomhus från tolv och tills solen gått ner. Men men, får passa på att njuta in i det sista. Har precis ätit upp mina äggmackor ute på balkongen och kan ligga kvar i minst en timma tills jag måste göra mig ordning, så det känns rätt bra ;-)


Lyxmiddag en tisdag!

Idag har Chrille bjudit mig på middag. Rotfrukter i ugn och fläskfilé fylld med brieost och soltorkade tomater. Till efterrätt blev det fruktsallad och grädde. Vi har en myskväll idag, då han ska till Budapest på fredag och fram tills dess så kommer vi knappt hinna ses på grund av jobb mm.


årets andra dopp!


2 juni

Solar mig lite på balkongen innan jag måste åka och jobba. Så härligt att kunna dra på sig en bikini när man vaknar och sen gå ut och lägga sig. Hoppas att månaden bara bjuder på såna dagar!