cozy

Nybäddad säng och regnet som smattrar lite mot fönstret!


hemma

Jag har varit borta sen elva i förmiddags och kommer hem nu. Xantal timmar senare! Jag, Malin och Sophie började i Barkaby för att vi ville gå på deras stadium outlet, som för övrigt sög eftersom att det inte var något outlet. Efter att ha ätit på Ikea så åkte vi vidare till nått annat centrum, som var hur dåligt som helst. Så vi åker till Nacka forum istället och det enda jag kommer hem med är två kökshanddukar och två ljuslyktor (?) bra för plånboken kanske, men hade ju hoppats på att hitta nått roligare efter att ha varit iväg hela dagen. Men vad gör det egentligen? Det var ju mysigt att komma hemifrån ett tag iaf :-)


Mat & fika

Lunch och fika på Ikea med Sophie och Malin för 49kr. Haha! Nu blir det till att titta i lite affärer här i Barkaby otulet :-)


färdig

Nu är jag färdig inventerad, så skönt! Då hinner jag komma hem och lägga huvudet en stund på kudden innan jag måste ner på stan för ett ärende och sen blir det spinning! Kan behövas, såg ut som en zombie imorse.


tidigt i säng

Idag måste jag gå och lägga mig i tid. Ska upp vid 5.30 imorgon för att inventera från 6.00-10.00 lite halv segt, men ändå riktigt skönt att få gå hem så pass tidigt en fredag :-) där efter så blir det ett spinning pass och sen åker jag, Malin & Ida iväg och letar lite träningskläder på stadium outlet och hoppas på att få komma hem med något bra fynd. Det är väldigt roligt att Ida också ska börja träna med oss på World class :-)


Mumms

Slutar denna lediga dag med middag tillsammans med Emma. Tomatsoppa med pasta samt macka med brie, salami och tomat.


min lyckodag

  
Vid åtta imorse så promenerade jag hem från bilverkstan, efter att ha lämnat in bilen. När jag var hemma så somnade jag på soffan framför Vaka med the voice. Nu ett par timmar senare vaknar jag av att jag får ett sms och inte vilket sms som helst. Utan ett från The Phone House om att jag kan komma ner och hämta ut en ny telefon. Jag var så inställd på att få tillbaka telefonen nästa vecka och så kom den nu. Äntligen! Jag är så trött på den jag har nu som det knappt går att skriva sms på och som laddaren ej tar så jag måste ha på datorn och ladda den där,en som de inte alltid går att svara i eftersom att touchen inte tar när man drar med fingret och ja listan kan bli lång men jag slutar där. Det ska bli så skönt att få bli med iphone igen! 

god natt

Gäsp!
 
Nu är denna dag slut och det är ett helt år kvar tills nästa födelsedag, rätt skönt faktiskt. Jag har kommit på att jag inte tycker om att fylla år på äldre dar. Men vill ändå tacka alla er som skrivit och grattat mig, på fb samt skickat sms och ringt :-) Det värmer. Och framför allt så vill jag tacka min gulliga stora syster som hade bakat rosa cupcakes med hjärtan på till mig, samt gav mig en present som kommer att komma väl till användning. Nämligen en flaska med sminkborttagnings medel från Mary Kay. Det komiska var att precis innan jag fick paketet så sår vi inne på toan och jag sår och fingrar på hennes flaska och säger att jag skulle behöva köpa en egen eftersom att jag har använt mig av tvål och vatten hur länge som helst. Och jag vet att det inte är bra, men har bara inte tagit tag i att köpa någon. Ikväll har jag och Chrille kollat på andra säsongen av Solsidan och käkat godis, boxen är ju på över tre timmar så det ska bli skönt att få sova nu. Så, god natt :-) 
 



happy b-day to me!

Jaha, idag blir man hela 22 år. Usch, nu börjar jag att känna mig lite gammal faktiskt. Men men, det är bara att gilla läget och acceptera att så här är livet. Ha ha! Idag vaknade jag tidigt, redan vid åtta. Låg i sängen och drog mig precis som man borde göra på sin födelsedag. Chrille gick upp tidigt för att jobba så jag kunde ligga i mitten och breda ut mig. Sen har jag ätit frukost, ljust bröd med massa ost på. Bara för att det är min födelsedag så skippar jag min dagliga smoothie och en hårdmacka med skinka. Typ det.. nu tänkte jag iaf sätta på Svenska hollywood fruar som jag missdade igår på tv. Efter de så ska jag träffa mamma på Nancys, då hon ville bjuda mig på lunch och sen ska jag åka hem till Anna och hjälpa henne med hennes hår samt ta en fika innan jag åker iväg till jobbet och jobbar månadens längsta pass hela fyra timmar från 16-20 men det tackar jag för just den här dagen :-) 
 

army jacket

Det finns en sak jag vill ha extra mycket för tillfället och det är en millitärjacka. Det fanns en på Nelly förut, men jag hann aldrig med någon beställning innan den tog slut. Så ska hålla utkik om den kommer in igen eller efter en annan. 
 

full fart

När jag vaknade imorse så åkte jag och Chrille iväg för att storhandla, där efter var det bara att dumpa varorna för att ta sig ner på stan och köra ett Xfit pass. Kan säga att det gick betydligt mycket bättre än förra gången och jag tog mig igenom hela passet utan att se stjärnor. När passet var slut, så sprang jag ner på stan för att köpa en sport Bh som Sofia hade lagt undan till mig på jobbet. Jag glömde att köpa den förut, men som tur var så låg den undan hängd i ett par dagar så jag kunde köpa den. En från Röhnisch som vanligt, fast den här gången fick det bli en ljusgul. När jag kom hem har röjt upp lite bland mina kläder och nu räknar jag i stort sätt bara ner minuterna tills det är dags att åka till jobbet. Har ingen sörre lust att åka och jobba till stägning ikväll, men just nu har jag inte så mycket val :-) 
 

måndag

God morgon, typ!
Gick upp klockan sex men vaknade nu, hur går de ihop? 
Jag gick och la mig en stund efter passet imorse, då jag hade svårt att somna inatt så jag tog igen det nu. Idag börjar jag tre men har lite att pyssla med innan dess, lite tråkiga små ärenden med andra ord. Har redan gjort ett som att ringa till Tele2 och frågat vart min telefonräkning höll hus...

 

 

 

sov gott

Jisses vilken trött dag. 
Efter jobbet igår kom Malin och Emelie hem till mig, vi satt ute på balkongen hela kvällen och drack nån cider och snackade skit tills det var dags att möta upp Ida och Maria vid Berget för att dansa lite. Hade en rolig kväll, även om den var för kort. Tiden bara rann iväg och det kändes mer som att man stod i den där kön än vad man var på dans golvet men men. Jag kom i säng vid tre tiden och gick upp strax innan nio imorse, för att träna med mamma. Sådär lagom segt, men det gick bra (tackar mig själv för det lilla alkohol intaget och valet av att beställa en redbull på krogen utan vodka) När jag kom hem efter passet så la jag mig på soffan en timma tills det var dags att åka till jobbet och nu sitter jag här i soffan och undrar varför jag inte gått och lagt mig än? Låter som något jag ska göra just nu, framför allt med tanke på att jag ska upp tidigt imorgon igen för att träna. Denna gång börjar passet vid 6.30 så några timmars sömn på det här borde göra susen och ikväll får jag sova brevid Chrille som nyss kom hem från Norrland<3 Äntligen hatar att sova själv och utan honom. Har drömt mardrömmar till och från under de här dagarna han varit borta och det gör jag aldrig annars. 
 
Ps. Nu är det drygt en vecka kvar tills jag får min Iphone och då kommer det att komma upp lite nyare bilder igen. Just nu känns det inge kul att blogga med tanke på att man inte har några bilder att lägga upp. Och dem jag har tagit är tagna med min kamera men det är riktigt segt att hålla på att föra över alla bilder måste jag erkänna. 

äntligen nöjd

Den där takkronan från IKEA jag bloggade om förut, har åkt upp på vinden för ett par dagar sen. Jag hatade den! Till en början tyckte jag att det blev bra, men sen störde jag mig så mycket på den och tyckte att den var ful och att den inte passade in, lika så den andra runda lampan vi satte upp ovanför köksbordet. Så nu har jag nya lampor både i kök och vardagsrum och jag är så nöjd, äntligen! Jag har även köpt en ny vit kudde till soffan och en ny duk till köksbordet som ljusade upp det lite i jämnförelse mot den svartvita jag hade innan. 
 
 

fjärde dagen

Idag var det fjärde dagen i rad jag var på gymmet. Väldigt skönt måste jag säga, idag blev det 60min aerobic och 30min core :-) Nu sitter jag bara och väntar på att få skölja ur hårinpackningen och sen ska jag lägga mig i sängen och läsa min nya skvaller tidning och hoppas på att jag somnar i skaplig tid. Öppnar imorgon, så de vore fint med några timmars sömn innan klockan ringer. 

Linn

Även om det var mamma som fyllde år så var det jag som fick en present idag. Mamma får sin imorgon och jag trodde även att jag skulle få min imorgon, då vi ska fira oss lite med mormor och morfar samt kusinerna bara hemma hos mamma. Eftersom att mormor och morfar åker till Turkiet på Onsdag nästa vecka, på min födelsedag. Hur som, så fick jag det jag hade önskat mig. Jag tycker att det bara bli svårare och svårare för varje år, om vad man ska önska sig. Men nu visste jag en sak jag ville ha, en ny resväska och den skulle vara rosa, hård i plast och ha fyra hjul. Nu fick jag en, som dessutom hade lås och som hon hade beställt med mitt namn på. Nu kan jag aldrig ta fel väska eller ingen kan ta min heller ;-)
 
Kassa bilder med webcamen dock...

mammas födelsedag

Igår åkte Chrille till Norrland för att hälsa på sin mamma och släkt, han blir borta tills på Söndag och det innebär att det bara blir jag och Torsten hemma. Igår efter träningen kom Malin över, vi satt mest i soffan och käkade poppcorn och kollade lite resor (hotell) till i vinter. Sen sov hon även över, måste ju "passa på" med lite tjej kvällar sådär nu när man kan. Om drygt en timma kommer mamma över på lunch, jag ska bjuda henne på en taco tallrik och sen blir det ett vaniljhjärta efter de som jag precis var i affären och köpte. Vad gör man inte för ens mamma på hennes födelsedag? :-) Idag är jag ledig igen, så skönt att vara ledig två dagar på raken mitt i veckan, då har jag mer energi till att jobba i helgen. 
 
 

nya lampor

Dagen har spenderats tillsammans med Anna & Noel. Det kom hem till mig eftersom att Anna skulle låna en klänning. Hon hade turen att hitta två st som hon gillade och som var jätte fina på henne och mindre fina på mig, enligt mig själv. Så jag gav bort en eller två, hade samma klänning i två olika färger. Det är kul att klänningarna kommer till användning istället för att bara hänga på en galge i min garderob som de har gjort de senaste två åren! Där efter blev det en fika (macka) på stan och en snabb titt i lite affärer. Hämtade också ut ett paket från Ellos som innehöll två lamopr till vardagsrums fönstret. Bytte inte bara ut dem för att jag var trött på de, utan för att den ena lampan var trasig och lamp kanppen fungernade inte, så de tre senaste gångerna jag har dragit ut sladden för att släcka lampan så har jag fått riktiga stötar som inte har varit så jätte roliga direkt. Så nu slipper jag få ström genom kroppen när jag ska släcka lampan på kvällen. Dessutom så hade jag en väldigt fin rabatt kod som gjorde att jag fick båda lamporna för 349:- dem blev riktigt bra i fönstret, en kontrast mot allt de vita och de matchade även soffan väldigt bra :-) Nu har jag ju ingen mobil kamera så bilder kanske kommer sen, men än så länge får vi nöja oss med dem från hemsidan. 
 

rörigt inlägg

Vad härligt att vara ledig idag. När jag vaknade så åkte jag till affären för att handla lite lyx frukost, där efter satt jag och Chrille och tittade klart på de två sista Solsidan avsnitten av den första boxen, som vi började och kolla på igår kväll. I övrigt så har jag en härlig träningsvärk från gårdagen främst i låren och i axlarna, så det ska bli spännande och se hur det går för mig på stepen ikväll. Nu ska jag springa ner i tvättstugan, sen ska jag vänta in Anna som kommer förbi om en liten stund för att kolla igenom min garderob och se om hon kan låna något :-) Nu fick jag med allt så en gång känner jag... 

att se stjärnor

Efter den tredje konditionsövningen, skulle vi direkt lyfta upp stången och köra biceps. Lättare sagt än gjort, jag fick bokstavligen talat inte upp stången efter de sista övningarna och blev yr i huvudet och började se stjärnor. Då har man tagit i från tårna plus att man inte är lika väl tränad längre. Gick in på toan och återhämtade mig samt drack massa vatten, sen var det bara att köra på igen. Tror att det bara kommer att gå bättre och bättre, det är ju alltid jobbigast första gången efter ett längre uppehåll. Just nu känner jag mig som en överkokt spagetti och vill inget helldre än att sitta kvar i soffan hela dagen. Men snart är det dags att göra sig i ordning för jobb, får trösta mig med att jag är ledig både imorgon och på Torsdag iaf :-) 
 

Xfit

Ska strax röra mig mot gymmet, idag blir det en timmas Xfit är nästan lite nervös över hur detta kommer att gå. Har ju en känsla av att jag inte kommer att palla konditionsövningarna som förut... men det är inte hela värden. Ska använda mitt nya träningslinne idag också, grått är väl inte den bästa färgen att träna i kanske. Men jag gillade det så mycket ändå, så saksamma. 

morgon step, chek!

När klockan ringde strax innan sex imorse ville jag bara stänga av den och somna om, men hade jag gjort det så hade jag blivit riktigt besviken på mig själv. Idag är det den 20de Augusti och Wc´s höst shcema har äntligen kommit igång. Jag har längtat efter den här dagen och lagt upp ett tränings schema för veckan och taggat mig själv till att komma igång på rikrigt igen. Efter att ha kört 60min step imorse så kom jag hem, duschade och tog med mig täcket in i soffan och låg och små tittade lite på tv och sen somnade jag om en timma om inte mer. Så jag pallar med en stägning på jobbet ikväll. Annars är det lite segt att gå upp vid 05.50 för att sen jobba till 22.15 på kvällen. Detta är tack och lov min enda stägning den här veckan så det är bara att bita ihop :-) 
 

till Mariefred och tillbaka

Igår åkte Anna, Marcus, jag och barnen ut med pappa och hans båt till Mariefred för en fika och tillbaka. Hade en jätte mysig dag 
 
 

on a boat

Godmorgon lediga Söndag!
Nu sitter jag i soffan och har precis ätit frukost. Slö tittar lite på tvn och bara njuter av att jag är ledig. Dagen ska spenderas på sjön, så vi får hoppas att det inte regnar :-) Verkar lovande just nu iaf, så jag håller tummarna. Peppar peppar!

.

 
Godmorgon. 
Jag har haft alldeles för många stressiga morgnar den senaste tiden. Då jag börjar lite tidigare och inte jobbar kväll då, alltså. Hur som, så gick jag idag upp innan nio för att tvätta håret och nu har jag precis sörplat i mig min smoothie och har ändå tid att hänga framför datorn ett tag till innan jag måste bege mig mot jobbet. Idag kommer de att bli en bra dag. Jag jobbar först ett kortis pass från 11-16 sen åker jag bara hem och gör mig i ordning för att sen möta upp mamma på stan. Vi täkte gå ner till gästhamnen för att äta middag ihop, nu var det länge sen vi sågs och det ska bli skönt att få ses och inte bara prata i telefon då alltid någon av oss är stressad. 

film kväll

Ikväll har jag och Sophie kollat på den sista Twilight filmen. Riktigt spännande. När som helst, ska jag åka till posten för att hämta ut mitt sportamore paket. Det har varit riktigt skönt att få ha varit ledig idag, nu har jag fått lite nya krafter för att jobba vidare. 

strålande sol

åh, prefekt dag att vara ledig på. Solen skiner och jag tar nu en kort pause från solstolen på balkongen, för att torka svätten i pannan typ. Äntligen lite sommar! Så ska passa på att pressa som bara den medan man kan...
 
 
 

halleljah moment

Idag jobbade jag i hela sex minuter. Loggade in 8.00 och ut 8.06 sen åkte jag raka vägen hem igen. Av den anledningen att jag inte stod med på schemat och inte var inräknad. Så jag erbjöd mig att gå hem, lite onödigt kan tyckas när man ändå gjort sig i ordning och tagit sig till jobbet. Men för mig var det ett hallelujah moment, har som sagt jobbat väldigt intensivt i flera dagar i rad och jobbar alla helger denna månad utom en Söndag. Så det går nog ingen nöd på mig annars, men kände bara att detta var så väl behövligt. Har känt mig på dåligt humör de två sista dagarna pga. Så mycket jobb. Nu får jag återhämta mig och bli lite pigg och glad igen :-) 
 

träning

Godmorgon! 
 
Idag står ett step pass på schemat innan jobbet. Nu var det en vecka sendan jag var på gymmet sist, och då blev det exakt samma pass. Den tjugonde, alltså på Måndag nästan vecka så kommer det rikriga tränings schemat äntligen igång igen och där med kan jag komma tillbaka till riktiga tränings rutiner :-) Och dessa träningstights är nu på väg hem till mig. Jag behövde verkligen ett nytt par, har två stycken var av dem ena är det hål i och de andra trivs jag inte så bra i. Så jag håller tummarna på dessa från Adidas, som dessutom var nedsatta till 299:- på Sportamore. 
 
 

Michael Kors

Ps. På tal om shopping så tänkte jag faktiskt kosta på mig ett iphone fodral till min nya telefon sen. Främst för att jag aldrig mer ska lyckas ta sönder den plus att jag känner att jag vill unna mig det. Så som jag jobbar just nu så är jag värld denna och för att jag snart fyller år, så man skulle kunna säga att detta både är en investering samt en födelsedags present från mig själv till mig själv. Bra tänkt va? Men nu är bara frågan vilken man ska välja? Är mest sugen på någon av dessa tre. Jag är ingen märkes tjej i övrigt, men dessa plånböcker från Michael Kors slår alla andra jag har tittat på med hästlängder... 
 




två nya

Gick en snabbis på stan idag, efter att ha gått en pw med Sofia. Kom hem med två nya linnen. Det vita ser inte så mycket ut för världen på bild, men det är jätte fint i verkligheten. Framstidan är broderad med små blommor och blir halv genomskinlig på och baksidan är i ett annat tyg med knappar längs hela ryggen lika så det svarta. Det svarta är också lite längre bak än fram. Jaja, gillar dom massor iaf. Nu är jag dunder trött och ska gå och lägga mig. Gjorde ett försök om att läsa lite bloggar men känner bara att ögonen går i kors, så jag lägger mig istället. God natt!

saknar min iphone

Idag lämnade jag in min mobil. Jag övervägde ett tag om att lämna in den för att få skärmen lagad eller att skicka tillbaka den till Tele2 och sen få hem en sprillans. Om jag hade fått skärmen lagad så hade jag fått tillbaka mobilen samma dag. Dock kom glaset från Kina och var inte ett orginal glas. När jag vet att jag ska ha mobilen i minst två år så vill jag ha riktiga grejer. Känns dock väldigt "tråkigt" att vara utan min mobil i tre veckor. Som nu, när jag är på jobbet och har rast så kan jag inte kolla det jag brukar. Blä! Men herregud, jag överlever men ni hajar säkert ändå. Hur som, så kommer det inte att uppdateras lika ofta längre eftersom att jag nästan alltid gör det från mobilen nu för tiden. Nu måste jag dra mig tillbaka, stänger idag och imorgon också för den delen. Segt som fasiken, men någon kommer att få en fin September lön vilket behövs för att kunna åka utomlands i December så som planerna är för tillfället.

man ska aldrig säga aldrig

Efter jobbet köpte jag även de andra två twilight filmerna, har precis kollat klart på den sista. Har bokstavligen talat legat i soffan, sen jag kom hem från jobbet. Nu vill jag ju bara se den sista och sen är även jag en beundrare av dessa filmer. Det tog ett tag för mig att se dem, eftersom att jag inte trodde att det var något för mig. Är tex. Inget fän av harrypotter, sagan om ringen eller liknande filmer. Men dessa handlar ju om kärlek och det är ju alltid trevligt att se.


godmorgon

Ny vecka. Även om mina bara flyter in i varandra, inte ledig för ens på söndag och det kommer att bli så skönt. Idag kör jag lång panna. 10-19.30 väldigt otaggad måste jag meddela er!


Tjejfilmer

Trodde jag skulle avlida de sista två timmarna på jobbet. Var så nära på att gå hem tidigare men jag höll ut. Tänkte bara på obn. Efter jobbet köpte jag med mig två filmer, vi har precis kollat klart på twilight så nu är det dags för dear John. Ångrar dock att jag inte köpte de andra twilight filmerna. Har bara sett de två första och det hade varit najs med ett litet film maraton. Får köpa dem sen helt enkelt ;-)


berget

Igår började jag, Emma och Sophie hos mig. Vi drack lite hallondrinkar och bubbel sen tog vi en taxi upp till berget. Var lite nojig över att inte komma in, med tanke på att det är 23 års gräns. Men det gick bra, det var så kul att få se någonting annat än vad den här tråk staden har att erbjuda! :-) nu är jag på jobbet, slutar åtta och känner att detta kommer att bli en lång kväll.


trött

Dagen har spenderats i informationen. Jag och mina fötter är inte vana med att stå så många timmar i sträck. Den sista timman gick jag dock och satte mig i kassan. Nu är jag hemma och sitter bara i soffan och kollar tv. Funderar på att besöka solariet en sväng. Fast egentligen orkar jag inte. Ska träffa Emma och Sophie ikväll på ett glas eller två, känner mig blek och ful så lite färg på kroppen borde göra susen. Kan ju slagga en stund i solariet vettja :-)


godmorgon

Då var de dags för lite jobb igen då. Även idag har jag snoozat så länge, så att jag bara har tjugo minuter på mig. Men jag hinner, jag behöver ju inte stå och välja kläder direkt. Det är de som brukar ta tid för mig. Äter en macka i bilen också, så värt för att få ligga i sängen in i de sista.


Före & efter

Se färgat Emmas hår ikväll! Det blev mycket fint.


krasch

Blir så arg på mig själv! Tappade min telefon i asfalten idag:-( jag hade mitt skydds fodral på. Men såklart åker telefonen ut, eftersom att jag råkar hålla den upp och ner och så krasch rakt ner i backen och hela framsidan är helt förstörd. Det är snudd på att jag skär mig på finger topparna bara nu. Tur att Emma var med mig för stunden, för annars skulle tårarna komma. Jag tog raka vägen ner mot stan medan hon började med maten. Tackar mig själv som tog försäkring på telefonen, även om jag stod i valet och kvalet just då. (dum snål) nu har jag fyllt i alla papper och på måndag skickas den in och jag kommer att få en helt ny telefon mellan 1-3 veckor. Hur ska jag klara mig utan instagram? Och allt annat.. Haha! Jag överlever. Där emellan ska jag dock se till att skaffa ett ordentligt fodral, ett sånt som ser ut som en plånbok!


taco gratäng & plopp muffins


äntligen hemma

Sitter i soffan och pustar ut! Men det hinns egentligen inte med. Ska plocka upp Emma för att sen åka tillbaka till jobbet för att handla. Hon har massor med idéer om matlagning och bakning ikväll. Köket är hennes och jag ska luta mig tillbaka i soffan med ett glas vin. Det har varit hysteriskt på jobbet hela dagen, så det behövs!


no lite

På jobbet! Har drygt två timmar kvar. Trodde jag jobbade nio dagar i rad men det var visst tio. Hade fått extra nästa lördag också! Bra pengar, men Inge liv typ! Jobbar alltså alla helger utom en söndag denna månad. Men vi planerar ett gäng att dra till Egypten i vinter, så lika bra att knega på så att man har råd att resa sen :-)


efterrätt

Efter jobbet så åkte jag hem och slingade håret. Där efter hämtade jag upp Emma och Sophie. Vi åkte till weda och handlade med sushi hem samt glass med alla dess tillbehör som vi äter nu framför en film. Ibland älskar jag att jobba morgon :-)


trött mössa

Alarmet ringde för 35min sen men jag ligger fortfarande kvar i sängen. Om 20min måste jag gå till jobbet så det börjar att kännas väldigt aktuellt att gå upp och göra sig i ordning samt göra en macka att äta på vägen. Men just nu vill jag bara ligga kvar i min sköna säng och sova vidare med Torsten. Men det får bli en annan dag för nu MÅSTE jag gå upp!


middag med lillebror

Jocke är här och hänger med mig. Jag bjöd över honom på middag. Gjorde det enkelt för mig och stekte på hamburgare och gjorde potatis klyftor i ugn. Väldigt gott och det går ju alltid hem. Nu ska jag fortsatta att njuta av min lediga dag/ kväll. Från och med imorgon så jobbar jag nio dagar i sträck så lika bra att passa på medan man kan ;-)


bytte

Efter att vi satte upp den nya lampan i köket så var vi nöjda. Typ en timma senare störde jag mig bara på att den var så stor och lång. Eftersom att vi har ett lite högre barbord i köket så passade det inte så bra med en lampa med ljus. För att kunna tända ljusen så måste lampan hänga en bit ner, men då såg vi inte varandra när vi åt. Idag bytte vi plats med vardagsrums lampan och det blev mycket bättre. Nu vågar man tända ljusen iaf :-)


död

Okej, set där var typ det jobbigaste jag gjort på länge. Coren gick bra. Tror inte man tappar så mycket "magmuskler" på tre -fyra veckor men kondisen där emot. Jag var helt slut efter en kvart. Men det gick bra, fast jag känner en väldig skillnad sen tidigare och blir nästan arg på mig själv som tappat så mycket. Tidigare så fanns det typ inget stopp! Jaja, bara att sätta fart igen. Ska faktiskt gå till Moraberg i em. Istället för att ta bilen.. För att följa med mamma som ska köpa ny mobil.


tidig morgon

Klockan ringde vid sex imorse. Halv sju satt jag i bilen på väg till Bilprovningen. Som jag visste så gick den inte igenom. Men jag klarade mig rätt lindrigt undan denna gång. Då det bara var en anmärkning som inte var en jätte grej. Sen sa han också att allt annat såg väldigt bra ut på bilen (peppar, peppar). Där efter åkte jag och handlade lite på Coop, de var dem ända som hade öppet så tidigt på morgonen. När jag kom hem så kröp jag ber bredvid Chrille igen. Och nu var det riktig segt att gå upp, men nu ska jag ju till gymmet som planerat och inte sova vidare ;-)


semester myset är över, för länge sen!

Måste faktiskt säga att jag saknar gymmet riktigt mycket nu! Har inte varit där på tre veckor någonting så det är verkligen dags att sätta fart på riktigt igen innan det går utför. Från att ha tränat flera dagar i veckan och tänkt på vad jag har stoppat i mig. Till att äta en chockadkaka till frukost (som jag gjorde här om dagen) känns inte helt okej. Jag tycker absolut att man ska unnat sig, men kanske då prioritera gångerna. Om ni förstår vad jag menar... Men men imorgon ska jag iallafall dit för att gå på step! :-)


en ny favorit

Tog en snabb repa på stan idag. Gick bara in på hm och då fann jag detta linne. Lite små kär. Ljus rosa med vita prickar, volang och dragkedja i ryggen!


godmorgon

Tog en dusch när jag vaknade för en timma sen, efter de kröp jag ner i sängen igen. Det är lyxigt! Om ett tag ska jag luncha med mamma. Sen vid tre är det dags för jobb. Min sista Stängning för denna vecka. Eller första och sista. Där efter jobbar jag tre dags pass och ett till åtta. Riktigt skönt, de är man ju inte så bortskämd med direkt :-)


drömmer mig bort

Ligger i sängen och och kollar tillbaka på lite bilder från Santorini. Efter att ha jobbat en vecka så längtar jag redan tills näsa resa. Vi har börjat planera lite smått till en Egypten resa även denna vinter ;-)


gamla minnen

Har haft Ida över ikväll. Vi slängde ihop lite middag, satt ute på balkongen och pratade i flera timmar. Mest om gamla minnen. Allt från en hemlig låda som vi gömde på hennes vind till fjortis fyllor och hemmagjorda stringtrosor. Herregud säger jag bara! På tal om gamla minnen, så pratade vi om mode och gamla super låga märkes jeans. Det fick mig att tänka på att jag fortfarande hade några par hemma i lådan. Så jag prövade en hel del. Gjorde mig av med åtta par och sparade hela 23. Använder max fem av dom i dagsläget, men nu kanske det blir lite mer ändring på det. Vissa visste jag inte ens om att jag hade eller att jag fortfarande kom i.


turkosa

Vi köpte även lite nya glas. Stora och små! Chrille fick äran att välja färg. Där av blev dom turkosa och inte vita ;-)


nu är den uppe :-)


äntligen!!!

Alldeles strax ska jag och Chrille upp till IKEA för att inhandla en kökslampa. Som jag har skrivit förut så har vi varit på jackt efter en väldigt länge. Jag brurkar få som jag vill när det gäller inredning, men där ger han sig inte. Jag vill då ha en takkrona men lite tingel tangel på om ni förstår vad jag menar? Men han vägrar. Nu har vi mötts någontanns på mitten och han gick med på att köpa denna enkla svarta krona i smide med ljus men den har även vanliga lampor. Tror den kommer att bli jätte fin över det svarta köksbordet! 
 

segt

Har legat och i soffan i stort sätt hela dagen. Har haft top model maraton. Utom det har jag gjort matlåda, ätit lunch, tagit en dusch och bäddat rent samt bytt ut våra feta täcken som man svettas ihjäl i till tunna sommar täcken, bättre sent än aldrig kanske? Nu är klockan alldeles för mycket. Måste åka om tio min och jag har ännu inte gjort mig i ordning. Mig i ett nötskal! Aja.. Ovärt inlägg! :-)


gårdagen

Hade en jätte mysig kväll hos Malin igår. Vi åt gott, spelade klubb, kort och bara satt ute och pratade. Strax innan tre tog jag en taxi hem med Emma. Gick och la mig vi halv fyra nånstans. Och tog mig en lång sovmorgon till tolv imorse. Gick först upp tidigare och tog med mig täcket till soffan och kollade på tvn men somnade om på en gång. Lika bra det, med tanke på att jag stänger ikväll så är jag nog lite pigg på att jobba!


en sån dag

Idag är en sån dag man önskar man vore ledig! Solen skiner och det är riktigt varmt och skönt ute. Men men.. Börjar jobba om en timma. Så det är dags att göra sig i ordning. Måste fixa håret redan nu... Slutar sex och klockan sju ska jag befinna mig hos Malins päron i Östertälje för en tjej-försenad födelsedags- kräftskiva! :-)


kvällssol


hemma

Fick sluta en halv timma tidigare på jobbet idag. Vilket behövdes eftersom att jag snart ska dit igen, öppnar imorgon! Köpte med mig två packet galgar också. Vilket även det behövdes. Jag har alldeles för mycket kläder och alldeles för lite plats. Och aldrig något att ha på mig.. Hur går det ihop? :-)


glass i stora lass!

Sitter på jobbet, börjar om tio min. Dagen har spenderats tillsammans med Sofia, vi satt mest ute på balkongen, solade och käkade glass. Tills nu då, stänger ikväll. Blä!


ny kudde

Detta var vad jag fick med mig hem från Hedlandet igår. Ett kuddfodral från Gripsholm. Den gjorde sig rätt bra i soffan tillsammans med de andra kuddarna i samma stil!


färdig putsat

När jag vaknade för en timma sen så fick jag ett ryck och ställde mig och putsade alla fönster. Har tänkt på att det måste göras en längre tid men aldrig orkat tagit tag i det. Vissa fönster var så skitiga på utsidan så att det knappt gick att se ut när solen ligger på, inte ok! Nu ska jag äta frukost!


i sängen

Det var inte igår man låg sängen kl 22.00. Malin och Emma åkte för en liten stund sen, de var över och kollade film. Tog ett extra pass idag. Jobbade förmiddag, slutade fyra precis som Malin så vi tog en sväng till hedlandet direkt efter. Näe, roligare än då blir det inte idag. Nu ska jag sova :-) god natt!