Vilken bra idé

Så jävla trött! Stängde ju som sagt idag på jobbet, sista kunden gick till kassan nästan kvart över 10 (stänger butiken 10) så respektlöst mot oss som jobbar. Ropade till och med ut i högtalarna på just honom att han var tvungen att gå och betala nu. Aja, hur som helst.. nu ska jag stänga av datorn och krypa ner i sängen. 2 and a half men börjar om fem minuter, haha! Det var ett jävla tjat i eller hur?
Funderar på att sola imorgon, surt bara att jag inte har kontanter. Tänk vad bra det vore om solarium började ta kort. Då skulle man ju även slippa att maskinen spottar ut skrynkliga sedlar.
Nej, men sola ska jag i alla fall göra innan jag möter upp mormor och mamma på stan, fast då kommer mamma bli arg på mig när hon ser att jag är brun. Hon hatar att jag solar solarium. Får väl försvara mig med att jag fyller 20 och att hon inte kan bestämma över mig mer eller så får jag säga att jag använder b.u.s. Aja, god natt! :-)


........i landsproblem


Zakynthos

Med båt kommer man till det här fina stället i Zakynthos, som vi ska till i sommar...
*chek*

Längtar....

Imorgon

Imorgon är det fredag, det är valborg och det är ledigt. Kommer att bli en bra dag känner jag på mig. På för middagen ska jag träffa mormor och mamma på stan för en lunch, sen ska jag och mormor shoppa ögonbryn/ögonfrans färgningsmedel till henne. Som jag ska fixa på henne när vi kommer hem. Bara för att man är 60+ och varit gift i över 40 år så betyder inte det att man inte bryr sig om sitt utseende;-)
Efter det, åker jag hem till Malin. På kvällen kommer våra boyfriends över, det blir nog en lugn valborg ändå.. med asti som jag beställt av Chrille från systemet. Kanske tar vi en promenad bort till ragnhildsborgsbacken och kollar på brasan också?! Jaja, men det återstår och se imorgon, idag är det fortfarande idag... dvs. en rätt tråkig dag!

Blev en sovmorgon

Jag älskar att ta sovmorgon. Ställde klockan först rätt tidigt, kollade ut genom fönstret, vinklade sen tillbaka persiennerna och kröp ner i sängen igen, det är lyx!
Har även ätit en brunk frukost, två rostade mackor med gurka och ost, en halv melon och sen ett glas juice. Nu är jag med på banan igen, om ungefär två timmar åker jag och jobbar, kör till stängning ikväll.. ja den här dagen blir inte mer spännande än så här inte!

Paris imorgon, för Idas del då alltså.

Imorgon åker Ida till Paris. Avis? Nej, jag sitter ju hellre i kassan på Ica hela helgen... utan tvekan. Hon har i alla fall lovat mig att hon inte ska glömma system kameran och ta minst 200 bilder och skicka iväg minst ett sms.
Nej, nu ska jag förflytta mig från soffa till säng.

Jobbiga skoltider & lyckliga studentdag

Snacka om att jag inte har någonting att göra när jag kommer på mig själv sitta och läsa gamla skoluppgifter på datorn.
Fan vad skönt att den tiden är över, okej jag ska inte ljuga... jag kan ibland många gånger längta tillbaka till skoltiden. Självklart inte till tråkiga lektioner, prov och alla inlämnings uppgifter som lärarna bombade än med varje dag. Men till alla klasskamrater, till rasterna, bara få se alla varje dag. Det saknar jag!
Vid den här tiden för exakt ett år sedan, var jag hur stressad som helst. Hade så många arbeten och prov att göra så de gick inte att räkna på både händer och fötter. Kände mig stressad, less och trött. Det tog aldrig slut. Hade jag suttit kvar i bibblan efter skolan i flera timmar gjort klart ett arbete, så kunde jag ändå inte känna mig nöjd eller klar. Utan då var det bara att ta tag i nästa arbete när jag kom hem och sitta med det tills jag slockade. När klockan ringde tidigt morgonen där på, tog man upp boken så fort man satte sig på bussen och läste igenom de sista inför provet som kom under dagen. Fick korv stoppning i hjärnan efter att ha pluggat som en galning och blandade ihop vissa saker. SUCK, säger jag bara! Efter några veckors slit, så blev jag klar, fick betyg som jag blev nöjd med, jag och mamma shoppade en studentklänning och då var det nära. Allt var snart över och det firade vi som aldrig förr. Kommer aldrig att glömma den dagen, champagne frukosten, flaket (brutalt), stämningen, uppmärksamheten och glädjen. För alla de som tar studenten i år känner jag mest för att gå och gräva ner mig någonstans. Jag är inte den som är avundsjuk på folk i vanliga fall, men den dagen kommer jag vara så sjukligt avundsjuk på de som åker runt på flaken i stan. Åh, skulle kunna göra vad som helst för att få uppleva det igen, en gång till....




Hel dag

Nu har man sett Kista galleria också, var ju inte mycket mer annorlunda än Skärholmen.
Vi gick runt där i nästan sex timmar, sen sa både kropp, fötter och plånboken ifrån. Så då tog vi tåget hem igen.
Kom i alla fall hem med lite bra ha plagg, som två klänningar/tunikor, två kjolar, ett par ballerina skor, en sommar klänning och en tröja. Var de verkligen allt? Ja juste, och så en jätte fin present till Ida också!
Nu känns det så lyxigt att bara få ligga hemma i soffan med mjukis dressen på. Ska skiva upp lite melon bitar och fortsätta titta på american pie, som går på 6an just nu. Ha en fortsatt bra kväll.... :-)

Nattugglor

Sådär ja! Fick sällskap av Mickis hela kvällen. Vi fuskade och åkte till donken direkt efter hon stängt på jobbet. Körde dive in och åt här hemma och snackade massa skit, medens det slank ner en hamburgare och några pommes, lite ångest kanske.. nu när jag är så duktig men men herregud ibland måste man. Nu gick hon precis hem och jag ska sova lite. Natti!



Han kanske kommer och tar mig....

Hela den här veckan måste jag sova ensam, eftersom att Chrille måste hjälpa sin mamma med hennes nya hundvalp (så måste han sova där), för att hunden måste rastas och ha sällskap de tider hon inte kan vara hemma. Därför blir jag ensam här hemma. Känns rätt udda, vi har sovit med varandra varenda dag i fyra månaders tid. Jag har aldrig sovit själv här hos honom, utom igår och ja. Fan vad det suger! Tack och lov går 2 and a half men mitt i natten som jag kan titta på i sovrummet. Annars börjar mina tankar om spöken pluppa upp i skallen. Får för mig att någon stirrar på mig (känner mig i aktagen) mm.
Idag när vi var och storhandlade förberedde jag mig även på två skvaller tidningar om det blir svårt att sova. Shit vad larvigt det där lät, men jag kan inte hjälpa att jag är en barnrumpa som tror på spöken....



Kista

Om planerna håller (om Malin inte mår sämre imorgon) så tar vi snabbtåget upp till Kista centrum imorgon fm. Jag har aldrig varit där, så det ska bli kul att se något annat än vår tråk-stad, skärholmen och Sthlm. Prio ett på shopping listan är en 20- års present till Ida som snart fyller år :-)
Vi har spånat lite och kommit fram till lite bra idéer, så hoppas att vi hittar allt.

Dekorations bokstäver

Jag har köpt dekorations bokstäver till "Chrille" oss. Jag gillar dom mer än honom om man säger så. De pryder i alla fall spisen i vardagsrummet. Fint va? :-)


Im in love

Den här väskan köpte jag här förra veckan. Har spanat in den tidigare, men plånboken sa nej. Men nu kunde jag inte stå emot. Jag älskar den, mitt bästa köp någonsin och den var värd varenda öre. Självklart är den mycket finare i verkligheten, än vad den genom en webcam. Väskan kommer i alla fall från den Italienska märket Sembonia.




Webcam

Just nu sitter jag vid Chrilles dator eftersom att min är så överdrivet seg. Att titta på svenska hollywood fruar var ju bara att glömma, så därför lånar jag hans. Upptäckte också att hans webcam funktioner var dubbelt så roliga som mina!....


Nämen hej

Jag har vsrit riktigt dålig på att uppdatera nu känner jag, skärpning!
Jag är snart tillbaka på "banan" igen. Nu ska jag fortsätta kolla tv, dricka pepsi max och bara ta det lungt.
Vi hörs senare.

Aj

Vaknade upp alldeles för sent med ett jätte stort ömmande blåmärke på knät. Någon hade spillt ut sin dricka på the strip igår och just där går jag och drar på arslet, eller nej det var ju det jag inte gjorde jag drog på vänster knät. Var nära att börja böla där ett tag, men jag höll tårarna inne som tur var. Idag är jag ledig tack och lov! och idag står: ingenting, på schemat. Najs! Måste bara ta mig till affären, har ingenting i kylen och jag är hungrig.

Looking good som man säger i Amerika...


Och så var det helg igen :-)

Då var det redan helg igen, eller snart i alla fall. Innan jobbet imorgon så ska jag träffa upp Anna och Alva på stan, vi ska luncha och så lär det bli lite shopping på det. Stänger sen på jobbet, så det blir en lugn kväll, men på Lördag blir det andra bullar. Är ledig på Söndag och det var inte igår jag var ledig en Söndag, så därför ska jag festa till ordentligt den här gången. Jag och Frida är i alla fall redan över taggade....

Okej, vi har fattat.... du har råd!

Kom precis hem efter en hel mysig dag med Ida och Emma... och så kom Malin förbi efter jobbet.
Jag, Ida och Emma lagade en god middag som bestod av färsk potatis i ugn, kyckling spätt, sallad, keso, sås och jordgubbar. Efter maten gick jag och Emma i väg till ELLBE och köpte hallon, vanilj kesella och kex till vår goda efterrätt. Efter det hamnade vi i matkoma.. Jag flummade mest runt, rotade runt bland Idas alla kläder och saker *älskar det* hittar alltid nått som man aldrig sett. Jag fastnade också väldigt mycket för hennes burberry saker och över matchade kanske lite. Sen hade vi lite Spa time och färgade ögonfransar och bryn.

Solen, vart är du?

Godmorgon! Har druckit upp min dagliga smoothie, håret är tvättat och väntar bara på att få fönas. Jag är seg och sitter hellre vid datorn än gör mig i ordning. Direkt efter jobbet idag ska jag åka hem till Ida, meningen var den att vi skulle laga mat och äta den på hennes balkong, men jag tror vi skippar balkongen idag. Tack vare tråk vädret. Aja, nej... om man skulle fixa till sig lite då, börjar om 45 min. `

.

Vill blogga, men har inget att skriva. Kanske har det imorgon, det lär jag ju ha! Kör föresten slappaste passet imorgon 11-16. Skönt!

Film maraton

Malin åkte precis hem. Vi hade film maraton och så lite tv på det. Så skönt! Det brukar inte vara så att båda är lediga på samma dag, utan att man ses innan jobbet sen åker någon och jobbar och den andra hem. Och så säger vi alltid att "tänk om du inte jobbade idag, då hade vi kunnat krypa ner i soffan och kolla massa film".


HEJ

Vi tog 7 km spåret istället för milen. Eftersom att vi blev dygnsura och började frysa och ledsna det sista 2 km.
Nu är jag hemma och det känna skönt att ha varit ute och rört på sig trotts att det snöar. Är ju egentligen inte ens förvånad över att det snöar? Blir bara irriterad och less, ena dagen härligt vårväder och andra hemskt snö väder. Kändes rätt udda att gå hem och leta fram pannbandet och vantarna om man säger så.
Idag är både jag och Malin lediga, så vi ska passa på att umgås lite senare. Adjö!

Fint va?

Som sagt, min blogg fick sig ett litet lyft. Blev jätte fin! Tack åter igen Jenny, som suttit och pysslat ihop detta.
Imorgon är jag ledig :-) och det är även Malin och Frida, vi ska ta oss ut till Tveta vid halv 11 för att gå i spåret. En mil! Jag är laddad.

iibra.blogg.se

Den där Jenny har erbjudit sig att ge min blogg ett litet lyft, vilket den behöver. Först ska jag leta reda på lite bra färger och bilder, sen lämnar jag över resten till henne. Känner mig som stor bloggarna som får proffs hjälp med blogg designen :D

Jag i tecknad serie

Tack snälla Jenny...

Bra dag

Hej!
Just nu känner jag mig väldigt duktig som har både jobbat, städat och varit ute på en spring runda idag. Trodde aldrig att jag skulle palla springa, men med bra musik i öronen så gick det faktiskt men nu känns det nästan som att jag hostar blod, haha. Kasst!
Nu har jag ätit middag och det känns så lyxigt att få äta en god varm måltid när man i stort sätt bara dricker nutrilett till lunch varje dag på jobbet. Nu blir det en dusch sen ska jag gräva ner mig i soffan med täcke framför tvn.

Good morgning

Gick upp innan tio idag, det händer inte ofta när jag får sova ut men idag var det ju så hilma fint väder så jag måste bara ut. En promenad är ett måste, försöker få med mig Malin som snart ska ringa upp. Undra hur varmt det är? Vi båda börjar fyra, så man hinner nog med några timmar i solen. Nu, frukost!

Lördag & Söndag

Då var även den här helgen över (snart). Blev jätte glad igår när jag fick gå hem en timma tidigare. Då var det bara järnet hem, ta en snabb dusch på fem minuter, byta om, borsta igenom håret och på med lite mer smink över det gamla. Ja, jag kände mig inte så där jätte fin som man brukar kunna göra innan en utgång men aja. Jag och Mickis gick ner till Centralen tsm, för att ta nio bussen till Frida, som vi självklart missade. Väntade in nästa buss på  cp central baren. Jag höll på att få tinnitus när jag gick in för att beställa en cider, hårdrock på högsta volym är inte min grej. Aja, efter för festen hos Frida så gick vi ut. Hade jätte kul, dansade tills fötterna la av. Kände till och med av lite träningsverk när jag vaknade i morse. Idag har varit en bra dag, ingen seg bakis dag som för alla andra som partade igår. Jag tog det lugnt på drick fronten eftersom att jag skulle upp och köra vid nio i morse. Så idag har jag jobbat sen efter det träffade jag mamma. Vi tog en lång promenad på två timmar, sen ner till stan och tog en smörgås. Så mysigt, har inte träffat henne på över en vecka. När jag kom hem somnade jag på en gång. Nu funderar jag på att ta ett bad.... men först ska jag kolla klart på ballar av stål.

Spring party ?

Raggade nyss upp Mickis, vill ju hitta på något ikväll efter jobbet. Visst det är jätte mysigt att kolla film och det är jätte skönt att ta det lugnt, men ikväll har jag ingen vidare lust med det. Så jag får se om det blir en liten utgång ikväll, börjar ju tidigt i morgon så isf blir det som sagt en liten sådan.



Träningsverk

Vad härligt det är med träningsverk! Det var liksom ett bra tag sen jag hade det, i tre dagar i rad nu ink. i morse har jag fått för mig att göra massa situps mm här hemma. Eftersom att mitt träningskort gott ut för ett bra tag sen och har ingen lust att skaffa mig ett nytt, speciellt inte nu när våren är här och man kan ta långa promenader istället för att trängas på gym. Börjar snart bli dags att göra sig i ordning och åka till jobbet, kör 13-21 idag. Bra pengar!

Den där kissie..

har gått för långt....
Hennes jätte lika läppar skrämmer mig verkligen. Ser för jävligt ut och så de där brösten.... suck!

God morgon

Idag vaknade jag på rätt sida och jag tycker faktiskt inte att det gör något att jag jobbar kväll idag. Eftersom att vädret suger och jag har inga planer alls idag och inte för i helgen heller, utom att jobba annars blir den nog rätt lugn. Tyckte dock synd om Chrille som gick upp klockan sex i morse och jobbar till halv elva ikväll, nästan 16 timmar. Så jag känner att jag verkligen inte kan klaga på mitt pass. Börjar ju tre, så det är ett tag kvar. Nu har jag druckit upp min smoothie och funderar på en promenad. Ska bara ladda min ipood först.

Slingorna


Måste faktiskt säga att slingorna blev bra igår! Skönt att slippa den där enorma ut växten, även fast jag gillar när det växt ut en liten bit. Idag tog jag en promenad, gick förbi jätten och köpte med mig vanilj (lätt) glass, banan och mjölk. Frysta hallon och blåbär har vi i frysen så nu ska jag göra i ordning en milkshake till mig och Chrille som vi tänkte äta/dricka framför en rulle. Ha en bra kväll!!!

Tids fördriv...

10 FAVORITER
Färg:
Blå
Mat: Grillat, helst kyckling
Band: Lyssnar inte på band
Film: Vad svårt! 
Bok: Önskar att jag kunde skrivit dit en massa bra böcker här, men nej jag är ingen bok fantast. Får man välja tidningar?
Sport: Basket är väl den ända sporten som jag verkligen blev duktig i och tyckte om
Årstid: Sommar
Veckodag: Lördag
Glassmak: ben and jerry's chunky monkey
Tid på dygnet: Kvällar

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör:
Seg
Smak: Ingen
Kläder: Ljus beiga chinos och en randig tröja
Bakgrund: En bild på mig, Malin & Ida från i somras 
Nagellack: Halv av skavt rött, ska ta bort det sen
Tid: Halv fem
Omgivning: Chrille, en tv och ett öppet fönster
Irritationsobjekt: Disk, det är min tur att ta hand om den

3 PERSONER
Du kan berätta allt för:
Mamma, Malin & Ida
Du tycker om: Chrille, med fl. så klart! 
Du inte gillar: hehe

2 VAL
Kaffe eller te:
te
Vår eller höst: Vår

1 ÖNSKAN: Just nu, en massa pengar och fortsatt fint väder. Oj det var ju två!


Ledig Torsdag

Härligt att vara ledig idag igen! Ska snart ner på stan för en lunch med Ida och Mickis. Sen hem och umgås med Chrille, som slutar redan vid 12 idag. Sen ska jag ut och röra lite på mig också tänkte jag.

Se hela bildenSe hela bilden

 


Svamp/mögel/ exem?

Sitter med slingmedel i håret, mina fingertoppar är helt förstörda. Får skylla mig själv att jag inte avvände plast handskarna, men det är så klumpiga och stora så det blir inge bra. Nu ser det ut som att jag har svamp på fingrarna istället. Fräscht!

Och det ser värre ut i verkligheten.... det är lixom in gnott i huden, så det går inte att skrubba/pilla bort. Aja, vadå jag ska bara jobba ikväll, så det gör ju inget.

Torekällberget

Härlig morgon! När klockan ringde i morse ville jag bara stänga av den, sova vidare och ställa in min promenad med Mickis. Men när jag tittade ut genom fönstret och såg att himlen var alldeles klar blå, så ville jag inte ligga kvar i sängen mer. Älskar att man får mer energi och lust på vår och sommaren. Hur som, vi tog en lång promenad, stannade upp vid torekällberget, hälsade lite på djuren och gungade lite på gungbrädan, sen hem igen. Nu har jag precis ätit en god lunch och ska snart ta tag i mig själv, innan jag åker och jobbar.

God natt & sov så gott


Me like

Då börjar den lediga dagen lida mot sitt slut... men den har varit väldigt bra. När Malin kom hit var vi ute i över två och en halv timma. Vi gick en lång promenad och tog ett stopp på jobbet (hehe) köpte en mjuk glass och åt den i solen, sen hem till mig eller ja till Chrille lagade mat, kollade på tv osv. Hon åkte hem för en liten stund sen och nu kom Chrille hem efter att ha slutat jobbet :-) Ska nog kolla på svenska hollywood fruar på datorn nu som jag missade i går.


Solsken

Hade skit svårt att sova igår, så vid halv tre tog jag mitt täcke och kudde in till vardagsrummet och satte på en film. Vet inte när jag somna, men det blev väldigt sent. Så jag sov ända till halv ett i morse. Till och med Chrille gick upp innan mig och det händer aldrig. Nu kom jag precis hem från stan och fan vilket underbart väder det är!!! Hade bara på mig en tre kvarts armad kofta och frös inte. Malin fick sluta lite tidigare så hon är på väg hit nu, vi ska nog börja med en lång promenad, vill ju inte missa det bästa sol timmarna.

Ps. Såg såna här vår blommor precis utan för Chrilles hus. För en vecka sen var det en stor äcklig snö hög där och så nu små fina blommor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bra grejjjer!



Glöm inte potatisen!!!

Just nu är jag uppe sådär länge igen och jag fattar inte varför. Ovärt egentligen, när jag längtat hem till sängen under hela kvällen på jobbet. Aja, nu ska jag bara ta fram lite kyckling file ur frysen. Ska ju som sagt bjuda Malin på mat imorgon, passar på att äta kycklig file då. Eftersom att jag och Chrille aldrig kan äta det tillsamamns, eftersom att han är allergisk mot fåglar, haha. Och det är tråkigt och överambitiöst att laga sån mat själv. Får inte glömma att köpa potatis på stan imorgon heller, såg att vi bara hade två potatisar kvar och det känns ju lite snålt att bjuda på en potatis. Nu skriver jag massa skit igen. God natt!





I huvudet på mig...

Jag längtar efter....
Till att slippa ha på sig Ica kläderna och på med alla fina sommar kläder
Till att kunna gå runt i lätta ballerina skor
Till att kunna sitta på en mysig ute servering och äta med mina vänner
Till att kunna ta en cider mitt i veckan
Till att äta grillad mat.. (finns det något godare än det)?
Till att kunna ta en glass i solen
Till att kunna gå ner på torget och köpa hem färska jordgubbar till frukost
Till att kunna fira sin 20 års dag en sommarkväll
Eller till att kunna fira midsommar, som måste vara den bästa svenska traditionen vi har
Och så självklart längtar jag till vår utlands resa till Kreta

Med andra ord, jag längtar tills min semester vecka 29-33

Dags att börja planera...

Trött var ju bara förnamnet. Imorgon är jag som sagt ledig, planerna är att jag ska ner på stan och köpa slingmedel, hem och fixa utväxten. Sen efter tre kommer Malin hit, tänkte bjuda henne på mat medens vi planerar lite inför vår 20 års fest vi ska ha i sommar. Börjar bli dags att smida lite planer nu så allt inte bara rinner ut i sanden, för att man fyller ju bara 20 en gång i livet och de ska vi fira ordentligt :-)



Trött på jobb

Bläddrade tillbaka lite i min almanacka och såg att under de fyra senaste veckorna har jag bara varit ledig i tre dagar, fatta vad lite det är. De tre senaste veckorna har jag varit ledig en dag i veckan och den här veckan har jag inte varit ledig en ända dag. Just nu är jag så jävla trött på jobbet så att jag dör, men det är ju bara för att jag har jobbat som en galning. Längtar tills på tisdag, då är jag ledig :) Jag kan glädja mig med att jag kommer att få den bästa lönen någonsin i Maj också, men de pengarna ska jag lägga undan till resan i sommar. Berättar mer om det sen. Nu måste jag ta en dusch innan jag åker iväg till jobbet.


Lördag kväll

Nu är Chrille på systemet, beställde en flaska vin. Han beställde ost och kex av mig, när jag slutat jobbet. Så ja, det bli nog en mysig lördags kväll iaf, fast jag jobbar till stängning, sen blir det bara järnet hem!!!

Den där ut växten

Jag ska åka till jobbet om lite mer än två timmar, funderar på om jag ska göra något mer än att hänga vid datorn under den tiden. Kanske ska ta en promenad eller gå ner på stan och köpa slingmedel så att jag kan fixa min hemska ut växt ikväll eller imorgon. Ja, så får det nog bli.

Så här markant är det faktiskt inte i verkligheten som tur är. Är inte svarthårig i grund och botten.

Sex and the City 2

Längtar tills den kommer ut på bio...

Ett berg av disk

För att göra min fredag ännu bättre tänkte jag ta tag i diskberget i köket, så att det inte blir några sura miner från Chrille när han kommer hem från jobbet sen. Lovade ju trotts allt att jag skulle diska igår. Ska passa på att slänga ihop en sallad till matlåda när jag ändå håller på.
Ps. Såg i ett program från halv åtta hos mig att en tjej diskade i badkaret. Rätt äckligt men samtidigt borde det ju gå väldigt snabbt... Hmm kanske ska testa det???

Down

Idag har jag jobbat en vecka i sträck, innan jobbade jag nästan också en vecka i sträck. Jag bara jobbar och jobbar och idag tar det verkligen emot att åka till jobbet. Jag är piss trött, otaggad och vill bara ligga hemma under täcket i soffan och glo på tv och vänta på bättre tider. Är helt slut och blir arg på mig själv som har tagit på mig extra pass den här helgen också, när jag vet att jag skulle kunna vara ledig. Men jag ska försöka att inte hänga läpp, kommer att bli väldigt glad när lönen kommer, så ja. Ska försöka tänka positivt men just nu går det inte.
Till råga på allt så jobbar ja skit pass idag också. 13-21, dvs att hela dagen är förstörd.

Nu ett BAD

Skönt att den här dagen är över. Jobbade på mejeri hela morgonen och det var jag inte speciellt taggad på. Att stå och plocka massa "tunga" juicer och riva upp massa kartonger medens man är ny vaken är ingen bra kombi vill jag lova. Direkt efter att jag hade slutat åkte jag hem, lastade ut alla däck jag hade i bilen rulla upp de en efter en in i porten, sedan in i hissen och lyfta upp dom ytterligare en trappa var verkligen ett tränings pass, blev as lökig. När jag kom hem till Chrille däckade jag i soffan, vaknade av att larmet ringde och då var det dags att springa ner i tvättstugan. Nu håller jag på att tappa upp ett bad, har tänt massa ljus i badrummet och hällt i badbubblor, så nu ska jag och Chrille hoppa ner. Måste kila nu, så det inte skummar över. Hörs imorgon. Hej!

Zzzz

Vad skönt! kläderna ligger framme, salladen är färdig (matlåda), jag duschade idag.. så det behöver jag inte göra imorgon. Ja, allt är klart. Så nu tänkte jag faktiskt bara pallra mig till badrummet och borta nötterna, sen försöka sova. Eller det lär ju inte bli några problem, börjar nämligen se i kors och ögonen börjar svida. Imorgon öppnar jag så det passar ju bra att gå och lägga sig nu. Så vi säger godnatt då!

♥ sängen

Idag vill jag spendera hela dagen i sängen, har redan hunnit äta frukost här och sen suttit vid datorn i en timma, jag får till och med frisk luft härifrån eftersom att fönstret har varit öppet hela natten, as skönt. Tyvärr så kan jag ju inte ligga kvar här hela dagen, hur gärna jag än vill. Om en liten stund är det dags att duscha, mitt hår är as äckligt och efter det ska jag hem till mig, upp på min vind och rulla ner mina sommar däck. Suck! Minns hur jobbigt det var att få upp dom och nu ska det ner igen plus att det gamla måste upp sen. Aja, smällar man får ta om man inte vill åka buss... hehe. Men som tur är så kommer Malin förbi och hjälper mig, hon ska nämligen också få byta sina däck idag, tur att man har en sån händig lille bror.
Efter det väntas jobb, bara fem timmar från fyra till nio. As skönt! Längtar tills tisdag den 13 april, då är jag äntligen ledig efter att ha jobbat tio dagar på raken.

Visste du att...

att jag vill - vakna upp imorgon och ha semester samt sommar.
att jag har - lite ångest över ett jag fyller 20 igår. Känns som att folk förväntar sig mer av en 20 åring än av en 19 åring och att jag börjar känna mig gammal, att jag inte vill bli äldre, att jag börjar närma mig 30 efter att jag fyllt 20. Åh! Ålders nojja!
att min senaste kyss - var för en liten stund sen, innan han gick upp till grannen. 
att jag lyssnar mycket på - lugn musik. 
att jag funderar mycket på - vad som komma skall...
att jag pratar - alldeles för fort.
att jag inte gillar - att bli besviken.
att min första riktiga kyss - var bakom ett garage. 
att jag avskyr när folk snackar - gojja, samt när det snackar annat språk med mig och tror att jag kan bla. arabiska (på jobbet)
att kärlek är - oslagbart.
att jag gillar att - Mysa, resa, sova, sola, shoppa, umgås, grilla, prata, fika, bada, parta, vara ute på sjön mm...
att jag alltid kommer att - följa mitt hjärta, hihi. Näe, jag vet inte. 
att jag är förälskad i - Christoffer
att sist jag grät var - minns jag inte, brukar hålla min tårar inne, roligast så. 
att min mobiltelefon är - rosa och alldeles lagom teknisk för mig, hehe. 
att när jag vaknar på morgonen - blir jag arg när klockan ringer. 
att innan jag går och lägger mig - brukar jag ta bort sminket, efter som att jag inte vill vakna med en nykomling i ansiktet, sen brukar jag även köra ett rejs med tandborsten. 
att idag har jag - ätit lunch tillsammans med Ida, Cajsa och Mickis på Milanos ute servering och njutit av det fina vädret. Samt jobbat på kvällen. 
att jag just nu tänker på - att klockan börjar bli mycket och att jag borde sova, samt att jag är skit hungrig och magen kurrar men borde absolut inte ta en natt macka. 
att ikväll ska jag - sova, låter som en bra ide. 
att imorrn kommer jag - åka ut till mamma för att låta Jocke byta däck på min bil och sen blir det raka vägen mot Maxi efter det. 
att jag hoppas - på att det här kommer att bli ett fortsatt bra år med allt vad det innebär. 
att jag verkligen vill - alla mina nära och kära allt gott på denna jord, samt mig själv då såklart. Hhehehehe.

Kanin Linn

När jag ser den frörsta bilden tänker jag på att "Kanin Linn" faktist stämmer rikigt bra in på mig fortfarande även fast jag inte har kvar min fina kanin längre. Eller vad säger ni?





Miss u

En brunch

Ska göra mig i ordning nu, om en stund ska jag möta upp Mickis halv vägs till stan och sen Ida på stan för att ta en lunch, eller snarare en brunch blir det för min del. Min mage kurrar hela tiden, så det ska sitta fint. Efter det åker vi och jobbar. Ha en bra dag!!!


Jag hatar skägg!!!!

Har druckit upp teet och ätit upp mina ris kakor... ett bra alternativ till chips och ostbågar, antar jag i alla fall? Ja, men det är klart att det är. Hur som, är redan as trött så funderar på att gå och lägga mig tidigt ikväll och tidigt är då innan klockan tolv. Så God natt!

Ps. blev lite extra glad nu när jag kom hem efter jobbet. Chrille har äntligen rakat bort sitt skägg, jag har tjatat på han i över en vecka men han har hela tiden sagt att jag måste vänta tills den 5 april för att han och hans lag sparar till ett "slut spels skägg" de kvalade upp till tvåan idag och vann. Grattis! Men nu är det äntligen borta så han kanske får en puss ikväll. För innan de har jag inte accepterat pussar, hur najs är det att pussa en myrstack typ? Nej, när mustaschen börjar växa ner mot överläggen så har det gått för långt. Jag tyckte till och med att det var så jobbigt med allt skägg och har längtat så mycket tills han tog bort de att jag var tvungen att skriva ett lapp till honom idag när han kom hem, där de stod.... Lycka till på matchen. Ps. Glöm inte att raka dig!



Sallad och jobb

Usch, det här ser ju inte så gott och fräscht ut som det var. Slängde nyss ihop en kyckling /fullkorns pasta sallad och så lite dressing på det. När jag och Chrille storhandlade så köpte jag kyckling bitar som man har i just sallad. Perfekt, för såna som mig.. som hatar att laga mat och vänta på att de ska bli klart. Nu ska jag ta en snabb dusch, sen kommer Mickis förbi och vi åker och jobbar. Fick ett extra pass idag som jag blev jätte glad för. Dubbelt betalt idag ju :-) Jobbar hela den här veckan mån- sön. Ja, men det var väl inte ovanligt, gör ju inte mycket annat än just... jobbar nu för tiden men nästa veckan lugnar det ner sig lite.

Arg

Chrille väckte mig vid sju tiden i morse innan han skulle gå till jobbet och sa. Linn... titta! Så vinklar han upp persiennerna, blev as arg. Inte för att han väckte mig, utan för att det var helt vitt ute. Jag som trodde att vi hade fått vår och lämnat all snö bakom oss, men tydligen inte.....



Bara för att...


Highwayman

Känns som att halva stan är uppe på berget ikväll och kollar när hoffmaestro spelar. Inte jag, sitter hemma själv och undrar när Chrille kommer. På ett sätt deppar jag och på ett sett inte, det var väldigt skönt att komma hem efter jobbet. Shoppade lite grönsaker och så gjorde jag dipp. Har små kollat lite på film och samtidigt som jag har suttit vid datorn och sen har jag kollat på två avsnitt av Bella & Tyra show. Vilket har varit skönt, men ville ju ändå se dem, hoppas att de inte spelar highmayman bara för att lixom, eller mest bara för att det är en favorit låt och det vore coolt att höra den live och om de inte spelar den ikväll så känns de ändå inte som att jag missar så mycket. Aja, man kan inte få allt man vill. I eller hur? Ska faktiskt tänka på refrängen nu, av med de lilla sminket som existerar och sen ner i sängen. Natti!




Lyckad kväll

Vad trött jag är! Var ute igår, lite spontant. Ringde Malin på min rast när jag satt ute och försökte sola lite på kajen och jag kände inte för att åka hem efter jobbet och glo på tv. Älskar att allt känns så mycket enklare och roligare så här års. Så efter jobbet kom Malin hit och vi gick och solade på Dalgatan, tur att vi inte solade mer än 12 minuter, för det där var det värsta vi varit med om, det brändes redan när man la sig i solariet. Efter det köpte vi med oss mat på pasta factory eller vad det nu heter och gick upp till Chrille och åt och fixade till oss. Kvällen blev iaf väldigt lyckad och jag hade jätte kul :-) Träffade många goa och glada. Kändes som ett bra val att jag inte åkte med hem till Ida på efterfest igår, eftersom att jag ska jobba idag. Börjar inte förens tre, så nu ska jag snoka runt på lite bloggar och äta upp min sallad som jag nyss gjort. Älskar att jag tagit tag i "det nyttiga livet", i vanliga fall skulle jag aldrig skära grönsaker till en sallad, så här "dagen efter" när man är sugen på allt onyttigt, så skulle jag nog mer steka på en hamburgare, eller gå till pizzerian, men inte nu, det är ovärt. Aja, nu blev det en hel uppsats. HERRÅ!



Blev en glad påsk

Det blev en hel mysig dag igår hemma hos kusinerna. Vi satt ute på deras inglasade altan, med värme. Vi åt självklart påskmat och fram mot kvällen så tände vi en brasa och satt inlindade i filtar och fikade. Mamma berättade för alla att hon och Tomas ska förlova sig (idag) och morfar började grina. Min söta morfar som varken jag eller mamma har sett grina någon gång fick tårar i ögonen, och det fick även Marina och Alexandra (för att morfar grät) och tillslut kändes det som att alla satt där och grät, haha!
Nu är det dags för att snygga till sig lite och sen åka och jobba. Från och med idag jobbar jag tio dagar i rad, tog ett extra pass på måndag... dubbelt betalt. Jisses vad jag jobbar nu för tiden, no life.

Påsk

Jag känner mig verkligen duktig när jag sitter och äter skivade melon bitar, en blod apelsin och en kopp te.. medan Chrille tycker i sin magnum glassar. Känns skönt att lägenheten är städad och det luktar rent och fräsch, fönstret bredvid är halv öppet och det är inte ens kallt. Ja, som sagt våren är på väg. Imorgon är jag ledig, klockan tolv ska jag vara hemma hos mamma.. vi ska ut och gå och jag ska hjälpa henne med håret innan vi åker hem till kusinerna i Enhörna för påsk middag, men innan allt det måste jag ner på stan och köpa en påsk present till min snälla mamma. Kommer nog att blir en bra dag! Nu blir det film och sen säger vi Godnatt.


Vår feelings

Känns så härligt att vi är inne i April nu. Januari, februari och mars låter så dystert, kallt och jävligt tråkigt.
Men nu är våren på väg och det gör mig så glaaaad! Ville bara säga de, nu blir det soffhäng.

Storstädning på G

Somnade i soffan med tidningen för ansiktet när jag kom hem. Nu har jag varit vaken ett tag och fått lite ny energi, så nu är det dags att ta tag i den där stor städningen. Dvs. Damsuga, plocka, torka golv, damma och skura toan, men detta ska inte göra hemma hos mig. Utan hos Chrille, som jag förövrigt bor hos nu förtiden, för er som inte visste. Och det jag ville säga med det, var att vi är två, vi kan hjälpas åt och jag spar självklart toan till honom, så tar jag resten medan han lagar mat. Bra deal ändå tycker jag!!!