MeMyselfAndI



Nehe, då var det sags att packa ner burken också. Så vi hörs när i nya lägenheten nästa gång. Ska försöka koppla in datan så fort som möjligt, då bjuder jag också på en massa bilder från mitt nya hem.
Vi hörs. Kraaaam

Nu är jag en stor tjej

Ikväll ska jag hinna med massor med saker.

*Rummet ska tömmas ur
*Städa eller ja. Skura och damsuga golvet
*Plugga/ Ska redovisa ett vatten gympa pass på måndag och jag har inte änns börjar, Jippi!
*Göra en ny skiva till mitt pass
*Kolla melodifestivalen (om det hinns med)


Hur ska jag hinna med allt? Och sen ska jag upp klockan 07.30 imorgon (igen) och köra på. Ska försöka hinna ner på stan imorgon också. Måste köpa mig en almernacka. Min kassaledare ringde nyss och sa en massa tider till mig som jag hade som jag helt hade glömt bort. Det hade ju inte sett speciellt bra ut om jag inte hade dykt upp på jobbet precis. Sen måste jag köpa lamor, mat och annat tråkigt att lägga ut pengarna på. Nej nu ska jag ta och sätta lite fart.

Tänkte på det, nu har jag fett mycket vuxen poäng nu.
Kolla bara..

1.Jobb
2.Körkort
3.Flyttat hemifrån


Ja, vuxnare än så här kan det nog inte bli. Puss!


Imorgon

Kom precis hem till mitt tomma rum, det ekar till och med när jag skriver på tagenterna. Bra fakta för er att veta lixom!
Efter jobbet åkte jag och hämtade mitt HM paket, beställde den där väskan (som jag bloggat om) plus en bikini. Nu har jag köpt tre väskor på mindre än en månad, kanske ska lugna mig lite snart? Men väskor kan man faktist inte få för mycket av... engligt mig. Nu är det meningen att jag ska göra helt klart i mitt rum. Mamma och Thomas har tagit ner min byrå plus säng, fett snyrre. Så nu ska jag börja kånka alla dessa kartonger ner i bilen. Imorgon bitti är det dags för flytt. Pirr pirr!

Sliten



Inatt var nog min värsta natt ever. Sov på golvet, (sängar är för mjukisar) med jacka och tröja på mig. Ballkong dörren var öppen hela natten så ja,det var is kallt. Ida och co. Stängde aldrig av musiken, så den fick man ju somna till. Allt från Tomas Ledin till världens dunka-duka. Ja, en kass natt helt enkelt. Längtar efter att få sova i en säng, med täcke kudde och allt vad det kallas. Men kul var det imorse i alla fall när folk började vakna till liv, den ena hade ju snyggare frilla en den andra. Smink under ögonen och festkläderna på.

Zombie

Jag är helt slut som människa. Fick inte många timmars sömn i natt inte, men kul hade vi.
Imorse åkte jag, Malin och hennes mamma till IKEA jag kände mig mest som en zombie och åt massa billig IKEA korv för 5 kr st. Men lite små saker hittade jag allt. Men inga lampor tuvärr, ska kolla lite på stan imorgon tror jag.
Nu lagar Chrille lite mat till oss, passar bra eftersom jag är vrål hungrig, efter maten ska jag traska bort till Ida, vi ska plugga. SUCK säger jag bara. Är inte taggad för 5 öre, vi får se hur mycket som fastnar i min skallde ikväll.

550 here we come




Nu är vi redo för en kväll på krogen. Alla är taggade och vi är himla dans sugna må jag säga. Puss och kram från oss tre

Jag är bra på att snooza

Jag har försovit mig! (sorry tjejer) Skulle egentligen träffat Ida och Malin på gymmet om 20 minuter, men jag fattade inte att klockan var så mycket som den var så jag fortsatte att snooza vidare imorse. Så nu blir det 10 bussen istället. Efter gymmandet ska jag luncha med Alexandra på stan, sen blir det kanske lite shopping. (tänkte försöka hitta något att ha på mig tills ikväll)
Aja, nu ska jag visst snart gå. Så måste kila.

Humor

Polisen larmade att han gripit några ut av Usama Bin Ladens släktingar.
De personer som sitter häkade är Usamas mor Marme Laden och hans två bröder Chocko Laden och Remu Laden.
I Lördags kväll ifrågatogs även hans syster Pina co Laden, man spanar nu efter hans kusin Sal Laden.



Nu säger jag god natt. Mina ögonlock känns tunga som bly!


Bak mästaren

Idag har jag packat ungefär 100 semler och bakat ungefär 300 muffins. Det var rätt kul faktist men väldigt kladdigt. Jag och en annan tjej garvade mest åt våra fula mössor som vi var tvugna att ha på oss. Det såg ungedär ut som en liten (fes.. eller vad det heter?) En sån som bara värmer "flinten" fett ful var den i alla fall. Ful men kul!
Efter det så har jag setat på massa möten, helt okej det med. Nu är det dags att leta efter mitt fina porslin som jag fått av mamma, sen ska även det packas ner. Pösssaaah


Hur kunde klockan bli så mycket på så kort tid?

Shit vad mycket klockan är, jag som skulle ta 26 bussen! Den är det ju bara att glömma, får bli hel bussen ändå =stressa mig till jobbet. Kommer i tid, men ja. Får stressa på mig mina snygga maxi kläder. Men men. Och den där prommisen är det ju bara att glömma. Eller? Ja.
Jag måste ju duscha och göra mig i ordning nu.

Fettis dagen

Idag ska jag inte sitta i kassan, utan hjälpa till inne på bagerit. Jag ska nämligen packa semler, vad passar inte bättre än att göra jusst det denna fettis dag? Jag undrar bara hur det ska gå. Kommer ju att bli något sugen, får se om jag unnar mig en sen i alla fall. För semler är ju bara för underbara!
Efter jobbet ska jag på något möte om ekonomi i en och en halv timma. Jippi. Det känns som att mitt sportlov kommer att vara det sämsta ever. Fick reda på att jag har världens största prov plus redosvisning på måndag också, så då var det bara att sätta igång att plugga på det också, när jag inte jobbar eller packar vill säga. Jag funderar på att gå ut och röra lite på mig, en prommis vore faktist inte helt fel, fast och andra sidan har jag det väldigt bra här också. Får se hur jag gör, hej!

JAG HJÄRTA



Kommer att sova gott inatt

Huvudet dukar och jag är hur trött och seg som helst. Men det hindrar mig inte från att åka och träna. När jag kommer hem ikväll ska jag skruva ner lite hyller och sånnt. Jag kommer att sova gott inatt tror jag.

*Tycker synd om mig själv*

Blir ingen sovmorgon för mig imorgon heller. Jobb klockan 7.45- 15.00 är vad som gäller. Så jag ska gå upp klockan 05.30 imorgon. JIPPI! Dags att gå och lägga mig snart kanske?
Mitt rum är fortfarande kaos, jag ger skart upp för idag. Blir till att fortsätta imorgon, när jag kommer hem efter träningen.
Hur ska jag hinna med mitt liv den här veckan?

Mån- Jobba-träna-Packa-städa (Usch, vilken tråkig dag mitt lov börjar med)
Tis- Jobb 14.00-19.00
Ons- Träffa Alexandra- Utgång senare
Tors- IKEA
Fre- Jobb 10.00-16.00
Lör- Jobb- 9.00- 15.00
Sön- Flytta vid typ 8 på morgonen

När ska jag få sova ut?  *tycker lite synd om mig själv, känns lite bättre då*
Kan ju trösta mig med att det blir en bra lön plus att ja, att jag äntligen flyttar. Så jag ska nog inte klaga ändå. Plus att lönen kommer ju på onsdag och då ska jag gå loss på IKEA *Älskar att handla där*

Så där ja, nu känns det ännu bättre. Dags att fortsätta, så jag kommer i säng någon gång.

Kram banan//


Just nu

Det börjar bli tomt på väggarna nu. Fyra stora kartonger är nu packade med lite kläder, skor, väsker och inrednings prylar. Jag hade inte tänkt att hålla på så länge till, men ändå vill jag bli klar. Ska nog packa tills beck börjar och det är ju ett tag kvar. Så ja... herrå



Om jag längtar

Blev ingen sovmorgon för mig idag, som jag hade räknat med. Var tvungen att åka in och jobba vid 10 imorse, slutade vid 15, så det var helt okej ändå. Så nu är jag skapligt trött! Har precis sovit en timma, skulle kunna sova tills imorgon. Men det kan jag inte, måste packa. Nästa vecka är typ fullprobbad med jobb, Ikea besök och sen utgång på ons och jag vet allt. Så jag måste bli klar med massor ikväll, för annars hinner jag inte. För idag är det ju faktisk bara en vecka kvar, hjälp! Gud vad kul det ska bli. Näe, nu är det dags att sätta lite fart.

Inte konstigt att jag är trött...

Igår

Skola- Idrott
Stressa
Jobba i 5,5 timme
Stressa
Party- Dansa hela natten lång. (har till och med träningsverk idag, då dansade man mycket)
Kom i säng efter klockan 3 någon gång.
Vakna klockan 8 av Ida

Sov en timme mitt på dan

Jag kan updatera er mer att jag känner mig som en zombie, mina ögon känns fett torra och tunga. Nu tänkte jag runda av kvällen och krypa ner i sängen *underbart*

Sov sött

Bjuder på en bild från Kebabben igår natt. Jag har faktist fler hästar hemma än vad jag ser ut att ha, var bara helt slut!

Dags att klippa navelsträngen




Nu har jag prövat alla kläder som jag varit osäker på. Slängde mer än hälften, måste bara säga att det svider i hjärtat när jag slänger min lyle and scott tröja. Fick den i födelsedags present när jag gick i 9an och efter några tvättar så krympte den. Och några år senare plus att den krympt så har den blivit pytteliten för mig. Den kostade ändå 1200 kr, undra varför var jag så beroende av märkeskläder på den tiden? Jag kunde väl tänkt på konsekvenserna, dvs. Att jag borde fatta att det blir svårt att slänga den när den blivit för liten. Plus, mina Tiger och Diesel  jeans. Dem är helt låliga och dragkedjan trasig och ja, jag vet allt. Men det är dags att säga hej då nu anntar jag.

Det kommer att bli en lååång natt

Det är ju inte lite kläder jag hade på vinden. Två pappers kassar, en stor kartong, två vanliga kassar plus en stor väska som inehöll jusst ja..massa.... väskor!

Rörigt, blir deppig när jag kollar på den här bilden. Det tråkiga är att det fortfarande ser ut så här, har inte kommit igång än. Mycket roligare att sitta vid datorn. Tur att vi inte fylttar imorgon i alla fall.

 
På vinden hittade jag mycket kul saker och mycket skit. Jag har massa jeans som jag inte vill göra mig av med. Dem är för små för mig, men vem vet. En dag kanske jag kommer i de?
Men jag tänker faktist inte deppa ihop om jag inte gör de, för dessa jeans köpte jag när jag gick i 8an typ. Så kanske ska tänka på att det har gjort sitt i ändå, i varje fall vissa.


Den här väskan gör bättre nytta som en träningväska istället för att ligga på vinden och damma. Fick den av mamma förra julen och den har inte rikigt kommit till användning än. Men nu så, blir perfekt till träningväska... som sagt!


Hittade även mina gammla zoul byxor som jag klippte av till ett par shorts för något år sedan.
Rätt snygga fakstist. Undra om jag får på mig dom? Dessa köpte jag också i 8an tror jag, mina första riktiga "märkes" jeans, var så himla nöjd med som. Haha!
 

Sedan hittade jag även mindre smickrande saker. Bla. Min gammla JL väska, som sedan Malin(?) i think, Ida. E ocn Natta också köpte. (alla tjejer i klassen hade samma väska, he he) Det är faktist mer som en påse i pressänings material. Fett ful, men det tyckte vi inte då. Och sen har vi min älskade We/JL tröja, jag bodde i stort sätt i den.
 

Dom här skorna köpte jag för typ en månad sen, jag letade efter dem för några dagar sen. Trodde de var borta, men nu dök de upp. Det jag ville säga var att även dom här köpte jag för ynka 50 kr. Nu har jag alltså fått två par sommarskor för 100 spänn.. fan vad jag är bra på att fynda.


Sen hittade jag ett skolfotto på mig från ettan. Visst har man förändrats en del..?

Jag och min rosa väska



Fy fan vad det här suger
.. jusst nu vill jag bara ta min stora rosa väska och dra iväg. Helst till Rhodos, men det dröjer
ett tag tills dess.
Här har ni den i alla fall. Den har väl legat ute på vädring nu i bra många veckor. Köpte den ju på Ica Maxis brand rea, så den luktade ju inte hallon när jag tog hem den precis. Men nu så har brand röken gått ur. 125 kr tror jag.. att jag fick pejja för den. Inte så illa om jag får säga det själv. Det blir ju inte svårt att hitta den på bandet sen precis, den här gången är det JAG som har bäst väska, så det så!



Packa, fixa och dona



Usch, vad jag är seg och trött! Jag blir ännu tröttare när jag tänker på vad jag ska göra ikväll också. Packa..
Det är faktist dags att börja nu, ska jobba lite nästa vecka och så vidare. Så där går några dagar bort. Lika bra att sätta fart på en gång kanske? Det lockar ju faktist inte att krypa in på kattvinden. Men innan det så måste jag leta reda på en fick lampa. Jag kan mycket, men se i mörkret det kan jag faktist inte.

Puss

HUNGRIG

Jag är så hungrig så jag mår illa. Min vän Ida är jusst nu nere och köper en hamburgare till mig *snäll vän*.
Igår var vi på personalfest, det var skoj! Men idag är vi trötta eller jag är, var hemma hos Ida vid halv tre i natt och hon väcker mig och Malin vid 8 i morse och röjer runt och letar ivrigt efter alla saker som hon fått för sig att hon tappat bort igår. Och efter de gick det inte att somna om eftersom hon prångt skulle lyssna på musik, kass musik!
Då blev jag arg..............
Vi hörs sen!

Denna ingår igentligen inte i mitt nya liv, men idag skiter jag i det!


Tids fördriv

Om en liten stund kommer Spättan hit, vi tänkte vara innan det är dags att åka och jobba. Nu ska jag fixa min matlåda och efter det ska vi nog ner på stan en sväng. Vi tänkte gå och planera vad vi ska köpa när vi får lön, haha! Då har man inte mycket för sig. Ska kika runt lite på lamopr, måste hitta den perfekta lampan till vardags rums fönstrerna i lägenheten.

Lampan längst bort ska vi ha i taket, fast en brun eller var den vit...? Kommer inte ihåg.



Se men inte röra

Nu sitter jag och äter min tråkiga banan som jag baxade från Maxis personal rum igår. I kylen hemma hos Chrille ligger två paket med chocklad bollar, som han köpte igår. Jag älskar chockladbollar! Men jag har bestämt mig för att se men inte röra, men jag undarar ändå hur detta ska sluta...

Ps. Det är sånna därn super goda från delicato.....

Slappt

Kom precis hem till Chrilles röriga lägenhet, kartonger och prylar överallt (precis som det ska vara innan man ska flytta) men ändå, i den här röran ska jag bo fram till helgen. Suck! Får lite små panik.
Jobbade över nästan en timme idag, men det gjorde inget. Dagen gick ovanligt snabbt, satt för det mesta i mini huset och klämde på playdoo lera och ritade tecklingar till alla barn, slappt! Näe, nu ska jag mova mitt as till soffan. Hej då:)

En katt? NEJ TACK!

Chrille ringde just och sa att vi ska få en katt, hans jobbar kompis frågade om han ville ha hennes katt för hon började bli allergisk. Och den dumma jäveln säger JA! Men jag sa till honom att han får välja mellan mig eller katten. Vi har ju redan haft en katt och det funkade ju inte. Orkar verkligen inte med en katt nu när man ska flytta plus att ingen av oss har sett den, han bara sa ja utan att änns kollat på katten lixom. Han menade på att (men vi får den ju..) ungefär som att man ska ta emot allt som är gratis!
Jusst nu håller jag på att prova kläder inför fredagen (personal fest) måste bestämma mig nu eftersom jag inte kommer att komma hem innan dess. Men det är ju skit svårt, allt känns ful på mig jusst nu. Det är typ sommar tema så jag får packa ner massa sommar kjolar och nån vit känning så får jag bestämma mig sen. Känns alltid bättre när man fixat hår och smink och sånnt.

Duktiga tjejer

Idag är jag lite rakarns och skolkar, ringde oh sjukanmälde mig i morse. Kände att skoldagen var rätt meningslös plus att jag har lite viktiga saker att fixa här hemma innan jag ska till jobbet. Så för att slippa stressa arslet av mig så skippade jag skolan idag helt enkelt. Fick ett sms av Malin i morse, då hon skrev att hon hade gått ner nästan två kil sen vi började träna. Jag har inte vågat vägt mig än, men jag hade ju hoppats på att inte vara mycket sämre än henne. Så jag ställer mig på den där vågen jag med, och vips! Jag har också nästan gått ner två kilo, fan vad vi är bra!
Jag funderar på att vara så där superduktigt bara för det och ta en prommis nu innan frukosten. Ja, så får det bli. Ska ju faktist sitta i en kassa nästan hela dagen och där får man inte många kalorier brända. Haha!


Det får mig att må bra

Alla gillar väl att shoppa. Jag älskar att fynda, eller det gör väl alla andra också, men hittar jag grymma fynd så kan kan jag må bra flera dagar efter. Jag blir rikigt nöjd med mig själv, det är ungefär samma känsla som när man skickat in ett arbete till läraren. Samma nöjda känsla!
Bara för att jag inte hade något bättre för mig denna Tisdags kväll, tänkte jag dela med mig av två av mina fynd från skärholmen..

Ett par hallon rosa/röda ballerina i mocka från TOPSHOP. Skulle kostat 400kr jag fyndade dem för 50 korv öre.
En väska med nitar från Åhlens, som jag har spanat in förut. Men inte köpt för att jag inte behöver fler väskor. Men när den bara kostade 99 kr istället för 349 kunde jag inte låta bli.

 
 

Meny a la Chrille

(Lite bilder från alla hjärtans dag)

Förrätt:
Vitlöks bröd, sallad och dressing.
(Så gulligt att han skärde ut brödet till hjärtan)


Varmrätt: Hassenbacks potatis, kött, (för mycket) sås och sallad.

Efterrätt:
Glass
Sedan bjöds det på lite ost, kex och vindruvor.


Tre rosor
fick jag också:
 

Då var det bara att sätta igång



Var precis ute i garaget och hämtade tre stora flytt kartonger. Funderar på att börja packa lite smått, om jag orkar...
Min tanke var att krypa in på kattvinden och kolla vad jag har samlat på mig där för skit. Sen packa ner lite små saker, men all min energi tog jusst slut. Tror ändå att jag ska packa en kartong.
Hatar att börja, vet aldrig vart jag ska börja! Men sen är det ju rätt "kul" när man väl kommer igång.


En bikini och en väska

 Titta vad jag beställde idag...


En riktigt god morgon


God morgon
allesammans! Idag vaknade jag på rätt sida, idag var den första morgonen på väääldigt länge som jag faktist kunde ta det lungt utan att stressa. Jag hann fixa mig, äta frukost framför tvn kolla på vakna med the voice och slippa kuta till bussen. Hoppas att jag forstätter så här!



Det är bra att vara efterklok

Jag som ville gå och lägga mig tidigt idag, men så blev det inte. Det tog mig hela kvällen att fixa med min nya musik. Först ner och nårpa mammas musik på Tomas dator. (sitta och lyssna igenom alla hennes 1000 låtar, typ) sen föra över dom på ett sånnt därnt litet minne (vad det nu heter) sen över på min dator igen, sedan över på Ipoden. Och det var ju inte det enklaste precis, så himla krångligt att få över dem dit. Men lyckades i alla fall till slut *fan vad bra och teknisk jag är*. Men efter all tid och krångel så var det värt det, för att ha ny bra, fräch musik i öronen när man tex. sitter på bussen är bland det bästa som finns.
Nu ska jag snart sova i alla fall, men innan det måste jag packa den nya väskan (det när nått speciellt med att packa nya väskor, det är najs) sen får jag sova.
Så, God natt!

Ps. Fråga inte varför jag inte stoppade ner den nya musiken direkt till Ipoden, för det vet jag inte.

Orkar inte vända bilderna till rätta, om någon skulle undra det med. Varför dem är snea alltså. Nej nu pratar jag i nattmössan. GOD NATT!

 

Moster Linn

Vet ni vad jag blev idag?... Moster! Coolt va? Fick ett sms av Anna idag att lilla Alva kom till världen i natt. Längtar tills jag får se det lilla livet.
Idag kom Malin och hämtade mig på sydpoolen, så jag Malin och Ida åkte upp till Skäris. Jag shoppade ett par skor, en väska och två armband. Kom hem för en timma sen och har precis kommit upp ur badet, nu ska jag ducha sen krypa till kojs. Så det här blev en himla bra måndag måste jag säga=)


Inga fötter, tack!

Nu har vi bunkrat upp med lite chips, vindruvor, ost och kex. Vi tänkte avsluta med det vi inte orkade äta igår kväll. Om en timme är det beck, efter det ska jag sova. Imorgon är det SPA, vi har salong. Hoppas jag inte får en fot behandling. (Pedikyr eller pigga fötter) jag hatar att pilla med andras fossingar, speciellt med sånna jag inte känner. Men men, what to do lixom..? Bara att lådsas som att man älskar det.
Men innan jag går till SPAt ska jag träna, börjar inte förns vid 13.00 så det blir perfekt. En bra start på dagen med andra ord. Vi hörs imorgon. Kraaaam


Helt i onödan

Det tog mig flera timmar att städa lägenheten. Putsade, dammade och torkade överallt. Men när Chrille kommer innanför dörren säger han till mig att han just fick ett samtal från de som skulle komma och kolla på hans lägenhet. De sa iaf, att de inte kunde idag. Så ja, nu har jag städat i onödan känns det som. Piffade till och plockade undan massa onödigt krafs gjorde jag också. Bara för att det skulle se så där..... inbjudande ut. Men men... det fick väl min dag att gå, anntar jag.
Idag är det i alla fall....




Tills flytten, kan knappt bärga mig.

Ex- Effekt maraton och städning

Jag kollar på EX-Effect på MTV samtidigt som jag städar. Det är Ex-Effekt maraton typ hela dagen idag, pogramet handlar om att sätta två ex tillsammans på ett lyx hotell sen får det göra massa saker som att gå på middagar, bada bubbelpool osv, samtidigt som deras pojk/fickvänn spionerar på dom. Ja, inte världens bästa pogram. Men jag kan ändå inte låta bli att titta. Sen är det i varje fall roligare än att städa.



Idag ska jag städa

Idag var det meningen att jag och mamma skulle åka till Hedlandet, men det blev visst inte så i alla fall... aja!
Så istället ska jag städa hela Chrilles lägenhet, medans han är borta på match. Det kommer nämligen en tjej hit och kollar på den idag och då kan det fan inte se ut så här.


Uppdate

Kom precis till Chrille. Får absolut inte gå in i köket, där han förbereder maten, rosor och hjärt chocklad har jag också
fått... så söt!


2

Två år, är en väldigt lång tid. Två år utan varken stora bråk eller pauser. Två år idag!
Grattis till oss två<3


En härlig Lördags morgon...

är precis vad jag har haft, borde egentligen varit hemma vid det här laget. Men jag inte kunnat slita mig från sängen, så mysigt att ligga här med datorn i känt och blogga och kolla på Andra avenyn. Men nu får det vara bra, det är dags att "ta sig i kragen" och packa ihop mina saker och sätta mig på den där tråkiga bussen, tur att jag har musik i öronen.
Åh, jag kan inte sluta att tänka på den där lägenheten. Den är lixom för bra för att vara sann.
Jag är sugnare än någonsin på att åka upp till Ikea också. Jag ska köpa massa små saker/sånna därn roliga saker som växter/krukor/ljus/lamopr med mera. Älskar att köpa sånnt härnt små krafs......


Idag har vi varit tillsammans i två år

Lägg märke till att jag är uppe klockan 8.30 en lördags morgon. Min telefon har inga batterier, så jag kan inte ställa mitt alarm. Så jag vågar inte gå och lägga mig igen, för då kanske jag vaknar upp vid 12 tiden. För om ett tag ska jag åka hem, fixa massa saker och sen kommer jag hem hit till Chrille igen.
Jussde.... idag har vi varit tillsammans i TVÅ ÅR! och det ska firas lite ikväll, han har köpt hem cahmpange och hjärt chocklad. Sen ska jag bjuda mig på tre rätters, hehe=) Sweet!
Undra vem som åkte ur lets dance igår, ska snart kolla upp det. Igår var jag så himla trött, jag hade legat vaken för att se vem som skulle åka ut. Sen hann jag bara se de första tre paren som gick vidare sen somnade jag.

Chrille ska föresten flytta och jag med typ. Är ju alltid här, så jag kommer att ta med mig en del grejer dit. Men ändå inte lämna mitt rum helt tomt, för det kan ju vara skönt att komma hem ibland.... så det blir ju nästan som förut, bara det att jag tar med mig lite av mina saker hemifrån.
Igår var vi och kollade på den finaste och största ettan jag har sett i hela mitt liv. Utsikt över vattnet, gammal med över 3,5 meter i tak. Stora gammla fönster, jätte stort fint kök.. ja den var helt perfekt med andra ord. Spännande!!!!
Så nu är det bara att sätta fart att börja packa här hemma, för om nästan bara två veckor så smäller det. Igår kväll satt vi och kickade lite på IKEAS hemsida och hittade massa saker vi ska införskaffa. Fett kul.......

Utsiken!

Nu ska jag fara till mormor...

Morfar är i Spanien, så jag och Jocke tänkte besöka mormor idag. Eftersom att jag ska sova där ikväll, så måste jag packa ihop lite kläder, sen går jag min väg.
 

Jag smyg fottade henne en gång på ballkongen!


Jag ringde henne för några dagar sedan och frågade om jag och Jocke kunde komma över och sova där idag. Och hon blev så himla glad! Hon är så gullig, min mormor<3

Jag börjar lära mig

Både igår och idag har jag drukigt en kopp med te. Jag har alltid hatat te, men jag har hatat att jag hatat det.. hängde ni med..? Jag vill i varje fall lära mig att tycka om det och jag är på god väg. Chrille har något blåbärs te och sen har jag lite mjölj i.. inte så tokigt ändå.


Blir en sallad för min del i alla fall

Pust!! Nu är jag hemma hos Chrille (mamma kunde inte hämta mig, så jag får stå ut med tjurpupan) men jag tycker att han verkar lite gladare nu. Hoppas.
Träningen var sjukt jobbig, men det var rikigt skönt och nu är jag nöjd med mig själv.... igen!
Pastan kockar på spisen, det blir pasta sallad för min del idag också. Chrille är nere och beställer nått, tror han kör på en pizza igen. Måste han göra så mot mig? Men jag gillar ju sallad så jag ska inte klaga.
Efter jag ätit ska jag duscha, sen ska jag bara ta de lungt.. så ni vet lixom. BYE!

Jag börjar faktist undra

Kom hem från skolan från en timma sedan. Stannade kvar och gjorde ett prov jag missat i histora, det gick bra! :)
Nu är jag hemma hos Chrille och har precis diskat klart, det tog mig nästan en halv timme, då kan ni tänka er hur mycket det var. Halv sex kommer Malin och hämtar mig, vi ska åka och träna. Inget gympa pass idag, känner att min träningvärk inte klarar av det. Eller jag kommer inte att prestera någe bra, hehe. Så vi tar det en annan dag den här veckan. Funderar på att åka hem ikväll, han som börjar på C och slutar på hrille är så tråkig idag. Tjurig som fan, undra vem det är som är i lingon veckan igentingen...?

Bilden snodde jag från en annan blogg. Men det är lite komist, detta kunde verkligen vara Chrilles lilla kök. Samma fula lådor under köksskåpen (dock har han finare luckor occh handtag) samma fula kakel, samma lilla space, samma disk ställ, samma diskställ för bestiken och till och med samma diskborste. Nu kanske ni också störde er på att jag skrev samma, det heter ju faktist lika dan, men jag orkar inte ändra det. Men det jag ville komma fram till var att vi också hade lika stor disk, men min var faktist större.

Stackars mig

Jag är hungrig och har jätte mycket träningvärk i mina ben. Känns typ som att jag släpar runt på två kylskåp, att jag skulle ha kylskåps ben alltså. Idag blir det träning igen, får se hur det går. Kan ju knappt gå, eller jo... lite.
Snart ska jag gå till affärn och köpa något att äta, efter det ska jag plugga på min histora läxa som jag har. Ska skriva prov på det senare idag. Så jag blir kvar i skolan till typ klockan fyra om inte mer. Jihoooo!

Aja, vi höres!!!!


Nu blir det yougurt och naturgodis för hela slanten!

Frukt är tråkigt, glass är kul

Jag har inge kul, Chrille har åkt på träning och jag känner mig rastlös. Egentligen borde jag ta hand om disken... det är tuvärr min tur och vi kör varannan gång. Men jag har verkligen ingen lust eller ork till det idag. Men jag borde, för att den blir ju inte mindre precis.
Imorgon ska jag och Malin gympa loss, jag har träningsverk sen igår och nu kommer den säkert bara bli ännu värre. Jag har ju börjat mitt nya liv... och kan uppdatera er med att det går rätt bra. Men ibland så övervinner suget. Som idag, jag har tänkt på glass hela dagen. Så i top model pausen sprang jag ner till affärn och köpte ett paket med vanilj light glass, light känns ändå OK, men ändå. Aja, imorgon får ja ta en frukt, men frukt är så tråkigt. Men suget försvinner efter ett tag så jag får stå ut. Nu ska jag kolla om det finns något att se på tvn.

Kjaaam//

Jag är nöjd eller lite mer än så

Nu håller jag på att göra pasta sallad. Pastan kockar, längre än så har jag inte kommit än. Chrille är ute och hämtar sin pizza, jag är duktig och står emot frästelsen... jag är nöjd. Idag har jag haft två redovisningar och skrivit ett prov, det gick la bra. Så jag är mer än nöjd. Ikväll ska jag och Chrille bara softa, det ska bli skönt.

Äckelpotta

I princip efter varje gång Chrille har varit på besök så lämnar han alltid ifrån sin sina snus prillor. Jag blir lika glatt överraskad varje gång jag hittar de. Den här gången la han dom på min lotion. Nästa gång ska jag lägga en kuse på hans vardagsrums bord eller varför inte "glömma" att spola efter mig. Haha! Självklart skojar jag bara, men undra varför det ska vara så svårt att slänga de? Han gör ju aldrig så här hemma hos sig själv. Hmm....


Ibland orkar jag bara inte "ta tag i"

Sitter här i mitt lilla rum och försöker att plugga, men det går inte speciellt bra. Tusen tankar snurrar runt i mitt huvud och jag försöker mest förstå mig på folk, det jag inte förstår är hur dom är funtade! Men nu ska jag ta och lägga ner dom tankarna, för jag kommer i varje fall inte komma fram till något vättigt svar. För det finns nog inget! Istället ska jag försöka konsentrer mig på provet jag har imorgon.


Innan det tänkte jag visa er två bilder på mitt akvarium, som ni fortfarande inte sett.

Kan ju säga att det lockar en aning att krypa ner i sängen, speciellt när jag bäddat rent. Med mina nya lakarn som jag köpte på MAXI, för en billig peng. När det brann där ni vet, men dessa var inplastade och ny tvättade så det är faktist fräscha. Tröttnade faktist en del på alla mina rosa bäddset.
 
Men innan det måste jag fakstist duscha, har fortfarande tränings kläderna på mig, skit äckligt jag vet! Men det har lixom kommit så mycket annat runt omkring så jag har aldrig kommit till skott.
Och sen var de det där med pluggandet ja...


hej då...

Jag hittade dig



Nu är jag slut i hela kroppen, var nämligen och tränade idag. Men det var ett tag sen, men jag känner mig fortfarande som en överkokt spagetti, men det är bra. Då vet man att man har tagit i.
Nu ska jag plugga, jag är inte taggad. Men jag har prov imorgon så det måste göras. Vad ska jag mer göra? Jo.. kolla på familjen annurlunda som börjar klockan 20.
Jussdet, gissa vad jag hittade idag? Min kamera sladd:) Den låg såklart hemma hos Chrille, han har hela tiden trott att det var hanns sladd och jag med så ingen har direkt reagerat. Men idag bad jag han ändå testa den i hans kamera (i hopp om att den inte skulle passa, så fanns det ändå en liten chans att den var min) Och det var den också, för den passade inte. Så nu ska jag först lägga in lite bilder, typ sen julafton. Hehe! Och sen plugga. Önska mig lycka till. Hej!


Kass morgon

Skulle egentligen sitta på bussen in till stan vid det här läget. Men typ 15 minuter innan jag ska gå så får jag skit ont i magen (lingon veckan är visst här). Jag börjar lipa och lägger mig i sängen och hoppas på att ipren tabletten skulle göra underverk på nån minut. Men det gjorde den inte, så jag duchade varm vatten på magen ett tag.
Så nu känns det bättre så jag får ta nästa buss. Puss

Chii?

En söndag som denna ska jag tillbringa med min kusin. Så jag åker dit om typ två timmar:)
Innan det hade jag tänkt att plugga på ett SPA prov vi har i morgon, men det lustiga är att jag inte hittar det jag ska plugga på. (Chii) någonting?? och jag hittar inget om Chii i mitt häfte. Suck!

Plötsligt händer det.....


Kom precis hem från Heron, filmen var jätte bra:) Lämnade Ida innan jag åkte hem, så därför tog jag landsvägen. Det är ganska dimmit ute och speciellt på landsvägen, så jag var hela tiden berädd på att det kunde komma ut djur.
Men när jag lämnar landsvägen och nästan är inne i nykvarn så känner jag mig mer "skäker" men vad står då inte mitt framför mina ögon? Jo ett rådjur, helt vilsen och bara glor på mig. Jag bromsar in och släpper förbi kraken, han hade en polare i skogen men han vågade inte smita förbi. Sen gick pulsen lite snabbare när jag körde hem. Jag tänkte under hela vägen att "det vore så typiskt om det kommer ut något nu, som skrämmer skiten ur mig" men sen när man börjar släppa den tanken, så stog han bara där.....
Nu ska jag snart sova, är helt död. Puss och sov gott!


Precis vad jag behövde

Kom precis upp ur jacuzzin, det var precis vad jag behövde efter att ja bärt en massa granris och grenar i två och en halv timme. Fett jobbigt! Nu ska jag ta en dusch sedan göra mig iordning och åka hem till Malin, men innan det ska jag hämta upp Ida i Enhörna. Vi tre hade tänkt att käka där innan, myyyys.

Rip det här trädet plus våra stora granar. Måste säga att våran tomt känns väldigt naken, men den blir nog fin sen när allt är klart. Skog och träd har vi ju ändå så det räcker och blir över!

Jag har blivit utmanad

Så här ska ni göra:

  • Gå in i mappen mina bilder.
  • Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i mappen.
  • Visa bilden i bloggen och skriv sedan något om den.
  • Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
  • Länka till dem och låt dem veta att de är utmanade.

När jag gjorde allt det där så hamnade jag på den här bilden...


Den här bilden är från i sommras på planet ner till Turkiet med Ida och Malin. Ida var/är en mästare på att fotta och hon skulle hela tilden fotta just mig, eftersom att jag inte ville vara med på bild. Speciellt inte här, när man har setat på planet i några timmar och kände sig så där lagom snygg och gla.


I taket lyser stjärnorna

Ikväll blir det bio på heron, vi ska troligtvis se "i taket lyser stjärnorna" först ville jag se den där benjamin... någonting. Men gick nyss in och såg trailern den andra filmen och sen verkar rikigt bra. Jag kommer nog aldrig växa ifrån sånna därn Fjortis/ungdoms/high school filmer! Nu på förmiddagen ska jag hjälpa till här hemma med att bära massa ved och sånnt. Vi håller på att fälla massa träd på tomten. Efter det ska jag och Malin träna och nu ska jag kila. Hej då!


L O V E is in the air....

Blev klar med städningen för undefär 20 minuter sen. Det tog verkligen hela kvällen, jag rev ut alla kläder i en stor hög och vek in allt osv. Så nu är allt snyggt och prydligt och har även tänt mina doft ljus så nu lukar mitt rum rosor. Rensade också massa lådor och slängde 3 hela kassar med massa skit som jag samlat på mig. Nu ska jag försöka hålla det snyggt så jag slipper göra om det här på ett bra tag i alla fall.. nu är jag super trött och ska snart sova.

Natti!


Hittade faktist en bild på mina ljus, höhö!

Jag vill använda mina sommar kläder inte stoppa in dom på vinden!

Här både rensas det och viks in snyggt i lådorna. Skönt att kasta sånnt jag inte använder, jag är himla bra på att spara på kläder. Jag tänker alltid att " a, men den här kanske jag vill använda någon gång" men har jag inte använt plagget på cirka ett år så tror jag inte att jag kommer att göra det heller, så nu har jag beslutat mig för att slänga typ en fyra tröjor. Haha, gud vad dukigt jag är då! Har också lagt undan en massa sommar kläder i en låda på vinden. Det ligger ju bara ändå och tar en massa plats. Det lockar ju en anning att använda de, speciellt mina sommar kjolar och shorts. Men det får jag plocka fram på vår kanten helt enkelt. Nu ska jag ner till tvättstugen igen och kolla om min tvätt är klar.


Min Fredag



Städa, tvätta, torktumla, städa!
Ja det är vad jag gör och vad jag kommer att roa mig med hela dagen. Men det är helt okej ändå, idag är en sån dag som jag inte har lust för något. Så då passar det bra med att göra lite nytta.
Men senare blir det i alla fall tacos och lets dance, det blir väl dagens höjdpunkt anntar jag. Väntar på att Chrille ska logga in på msn, han ska skicka massa bra låtar till mig. Så jag kan poppa lite medans jag städar, det blir faktist lite roligare då. Puss

Blev inte som planerat

Är hemma och gör inte så mycket, har kollat på TV och varit lite taxi. Planerna var ju att jag skulle stor städa garderoben eller rättare sagt byrån och inne i min klädkammare. Men jag har inte kommit till sott med det än och tror inte att jag kommer att göra det heller. Så får ta tag i det imorgon helt enkelt, imorgon har jag bara en sketen lektion. Känns rikigt onödigt att ha idrott i 50 min och sen åka hem igen. Men närvaron är viktig! Så eftersom att jag slitar redan vid 12 imorgon så kan jag ju faktist städa då när jag kommer hem.

Det ser ut att bli en lugn helg, på lördag ska jag på bio med Malin och Ida.E.

Ida om typ 20 år...?

När jag kom hem från skolan tittade jag lite på Stilakuten, en av programledarna heter Trinny och jag tyckte att hon påminde om någon jag känner väldigt mycket, men jag kunde inte komma på vem.
Men nu vet jag, hon på minner om ingen mindre än Ida. Typ så skulle jag tippa på att Ida kommer att se ut när hon blir äldre. Hoppas du tar detta som en komplemang Ida för att isånna fall kommer du bli en rikig MILF!


Det är framför allt håret och läpparna som gör att de blir lika.

Alltid samma

I smyckes väg älskar jag armband, har flera stycken och använer det rätt ofta i alla fall. Haldspand har aldrig varit min grej, men visst kan jag dra på mig något nån gång. Men så tänkte jag på det, ett smycke jag använder vajre dag, hela tiden är ju örhängen. Men vad sällan det är jag byter örhängen. Jag kör alltid på mina gamla vanliga, rätt tråkigt faktist och framför allt rätt snuskigt....

Sånna härn använder jag varje dag... för att dom är enkla och passar till allt.


Där sprack det

Slutade jätte tidigt idag, redan vid klockan 12 typ. Hade tänkt att åka hem till Chrille efter skolan, vilka mig lite och sen gå och gyma en liten stund. Men så långt kom jag faktist inte, somnade i soffan och vaknade för en liten stund sen.
Jag som hade värsta planerna på att träna sen hem och storstäda rummet. Men aja!
Nu vet jag inte hur jag ska göra, tror jag hoppar träningen. Har ju faktist världens träningsverk sen igår, så kan ju vara skönt att vilka kroppen lite.

Ibland känns det faktist så himla lyxit att bara få somna några timmar, istället för att behöva göra en massa saker


Vaniljkesella med bär och kex, mmmm...



Åt nyss en super god efterrätt, ett tips från Viktväktarna. Så det är alltså, rätt nyttigt och framför allt jätte enkelt. Så tänkte vara så snäll att dela med mig av detta, hehe!
Man behöver allså allt på bilderna åvan. Man börjar med att...

*Hälla i ca 2-3 msk vaniljsocker i kesellan. Så det smakar som en god vanilj/yougurt/kräm... någonting. Sedan lägger man kesella blandningen i en slål/glas.
*Tillsätter lite bär, jag brukar köpa frysta hallån och blåbär och låter dom tina. Och lägger dom på kesellan.
*Sedan smular jag bara sönder ett digestive kex på toppen.

Sen är det klart...

Fullt upp

Gäsp!
Trött var ordet, jag är så himla trött. Slumrade till lite på bussen, men av någon anledning lyckas jag alltid vakna till typ två busshållsplatser innan jag ska av:) Om cirka en timma ska jag åka och hämta Malin, sen ska vi vidare till Friskis och träna. Är inte speciellt taggad just nu, men ska ändå bli jätte skönt. Efter det ska jag åka hem och träna på min redovisning jag har imorgon. Inte en lugn stund för mig idag inte.


Fisk Lunch

Om tio minuter är det dags för lunch. Idag är det onsdag, vilket innebär fisk lunch. Jag gillar bara fisk pinnar så hoppas att det blir det, Lisa dock hoppas att det blir tork block med ägg sås. Men hon är ju lite speciell!
Jag är svin hungrig, har inte ätit någon frulle idag, hann inte. Föredrog att ligga kvar och sova lite till.......

Kvälls update

Imorgon börjar jag inte förns klockan 9.15 och slutar redan vid 13.00, naajs! Klockan 18.00 väntar mitt första gympa pass på friskis ska bli rätt kul. Färgade ju håret lite grann idag och måste säga att det blev jätte bra, eller det ser bra ut nu i alla fall.. det är fortfarande blött. Men det blev nog fint. Nu ska jag och Chrille snart sätta på en film sedan sussa!!
Sov gott.....


Nötter och hårfärg



Nu ska jag och Chrille gå till Willys, jag ska köpa naturgodis och hårfärg.. suck!
Slinade håret igår, det blev bra. Inga fläckar eller så, men luggen blev på tok för ljus. Så jag får dra i lite ljusbruna slingor i den så då ska det nog bli bra. Har ni smakat dem där cashewnötterna med sour cream and onion smak?
Så himla goda, så ska köpa lite sånna tills ikväll. Det får bli mitt nya godis, inte super nyttigt det heller. Men i alla fall mycket bättre. Näe, nu måste vi kila. Pusssss

Pluggis

Lisa & Elin hjärntvättar mig här i bibblan, här försöker jag att plugga. Men det går inte så bra när de håller på...
Jag tänkte vara lite duktig och sitta kvar och fixa klart mitt arbete. Det verkar nu som att Lisas överskotts enegri har lagt sig och Elin ska åka hem, skönt! Haha, näe skojar med er.
Egentligen vill jag bara åka hem till Chrille, var ju som sagt ett tag vi sågs. Men jag ska bara göra klart det här.

Lisa & Elin
Crazy Girls...

Im here

Älskar när man har shoppat en del och man inte kan välja vad man ska ha på sig. Just nu befinner jag mig i det läget, har föresten nyss slingat mitt hår. Tror att det blev bra har inte vågat kolla rikigt noga än.
Imorgon ska jag hem till Chrille efter skolan, nu var det jätte många dagar sedan vi sågs. Rätt bra ändå, att få sakna varann alltså. För att det hinner inte jag när vi ses nästan varje dag. Nu ska jag försöka plocka undan lite kläder, på återseende!
Jusde, första dagen på friskis och svettis för mig och Malin idag. Fan vad kass kondition jag fått, märks verkligen att jag inte tränat på länge. Så det här var ju inte en dag för sent. På onsdag ska vi testa på ett gympa pass också. Skönt att vi är igång! Skoja inte om semlan i kylen frestar mig varje gång jag öppnar den. Men den är inte välkommen i mitt nya liv, så det så!