Hej!

Dålig uppdatering. Har inte satt på min dator sen i Fredags, har bara uppdaterat här från jobbet. Har haft annat kul för mig helt enkelt. Blir bättre snart :-)

snabb tjej

På min halvtimmes rast har jag ätit och varit på systemet och nu har jag fem minuter kvar och hinner till och med blogga. Eftersom att jag fick ett extra pass idag, så hann jag inte till systemet. tänkte ju gå ner på min lediga dag, men snabb som man är har man fixat det iaf.


trött!

Fattar inte, varje gång jag sätter min fot på jobbet så blir jag trött. Spelar ingen roll om jag börjar tidigt eller sent, blir alltid lika trött. Imorse kände jag mig pigg när jag gick upp vid åtta, stekte på min kyckligfile som jag la på upp tining igår kväll och gjorde en matlåda. Fixade mig och allt det där och kör först Chrille till jobbet. Pigg som en lärka, men nu. Får köpa mig en redbull när jag börjar. Var nyss inne på min mejl "16 nya medelanden ang. bilen" och det har till och med blivit budgivning på na :-)


Gott

Ibland tar sötsuget över. Möter Ida i trappan upp mot lunch rummet. Jag med en chocklad bit i handen och hon med en bullbit i sin. Båda garvar och kollar på varandra. Lite komiskt när man annars försöker att undvika det helt, men idag gick det inte med andra ord. Men vad gör det om 100 år. Nu ska jag ner och köra de drygt sista 1,5 timmen.


Lilla gumman är poppis!

Nu ligger min bil ute på blocket, har lagt ut den tidigare men de strulade och den kom inte ut. Men idag vid tolv/ett tiden la jag ut den och hade inte förväntat mig att någon skulle höra av sig än, eftersom att det är svårt att bli av med gamla bilar.

"Jag kan säga så här..jag har blivit NER RINGD!!! Eftersom jag jobbar, så kan jag ju inte svara hela tiden, så jag va

Tvungen att stänga av mobilen.

Snacka om att du har en super läcker bil gumman..det va mer än va Vi visste ;)

Hörs i kväll/Mamma"

Fick precis det här mejlet av mamma, har satt ut hennes telefon nr på blocket, eftersom att jag jobbar så mycket kvällar.


Godmorgon

Nu tar jag tag i mitt liv. Går ner till gymmet och sen ska jag sola efter, som en belöning ;-)
När jag kommer hem ska jag och Chrille äta hotell frukost, jag har beställt stekta ägg och gröt tills jag kommer hem. Klockan fyra börjar vi jobba, men det är då det... nu är nu. Ciao!

På Lördag!

På lördag ska jag och Ida träff Elin, det var ju inte igår om man säger så. Saknar våran tid tillsammans. Hon är en riktig sol stråle och gjorde det lite roligare att gå till skolan. På gymnasiet hängde vi tre varje dag i tre år. Nu är det tyvärr inte så längre och därför ska det bli jätte kul att ses på, för vi har massor att ta igen.

Mat



Sådär då har man både jobbat och storhandlat. Så skönt att ha mat hemma igen. Gillar inte att öppna en tom kyl. Ikväll tänkte jag städa och snygga till mig i håret, samt ta ett bad och läsa min nya tidning.

Shoppa

Idag försov jag mig. Tack vare att min mobil dog under natten och sen ringer inte ändå, som min gamla Nokia gjorde och är 10 år äldre, typ. Jag som hade tänkte att gå upp och träna samt sola på gymmet sen ta en dusch och göra mig i ordning för att gå till mormor och morfar och äta lunch där. Men nu får det bara bli en promenad hem till dom och lite extra solpuder ;-) Efter lunchen kommer Malin och hämtar mig, vi ska till skäris. Eftersom att båda är lediga och lönen har kommit. Måste sätta sprätt på några hundra lappar känner jag!



Sex timmar jobb och två timmar träning!

Spinningen var full idag efter bodypump passet. Gjorde egentligen inte mig så mycket, för jag var helt slut efter den timman och armarna kändes som gele. Men Christin var inte nöjd, så det var bara att hoppa upp på stepp brädan direkt efter. Där stod vi 30 minuter och försökte hänga med så gått vi kunde och sen ytterligare en halvtimme core (mage/rygg) pass direkt efter. Nu är jag helt slut efter jobb och träning och armarna är så möra att de knappt orkar hålla upp/ skriva på tangenterna. Så ska faktiskt gå och lägga mig nu, Chrille kommer att få en chock när han kommer hem från bandyn och ser att jag sover. Vi brukar ju vanligtvis inte gå och lägga oss en minut innan tolv. God natt.

På jobbet

Vill du ha en eller två kokta? "Vad du vill?" ....eeh?
"Vill lämna tillbaka!" (går före alla i kön) Okej, men du kanske ska kolla med de framför om de är okej att du går före i kön? "Varför du så dum?".... Och sen gick han loss.
Ja, de finns ju människor till allt...
två timmar kvar, sen direkt hem och byta om till träningskläder för att köra två pass med Christin, först bodypump och sen spinning. Heja heja!


Ändrade planer

Jag och Chrille har suttit uppe vid datorn sen jag kom hem från jobbet typ, vi har kollat upp lite med vår resa i Mars. Det där hotellet vi bestämde oss för först, blir inte av eftersom att det ligger i Hurghada. Efter att ha läst resenärernas kommentarer om just det stället så var det mer negativt än positivt. Typ som "Otrevliga människor, smutsigt ställe, säljarna spottar efter oss/blir arga när vi inte handlar" osv osv. Plus att jag pratat med vår Egypt-fantast på jobbet, som har varit lite överallt där i många år säger att det är just rätt otrevliga, att det är blåsigt på den sidan av Egypten (att det finns som vindskydd runt solstolarna på stranden), kallare i vattnet, samt att det inte finns ett lika stort centrum/lika många restauranger och att hon gillar Sharm el sheik bäst och åker ofta tillbaka osv. Därför fick vi lite kalla fötter och valde att åka tillbaka till samma stad igen. Fast självklart inte samma hotell och område, så lite nytt blir det ändå. Har suttit och kollat runt på andra ställen med, men som sagt antingen är det för dyrt eller framför allt för kallt. Alla andra länder som inte ligger minst tio timmar från, har en medel temperatur på drygt 15 grader. Vilket känns sådär. Ja, nu blev det en hel uppsats här.

57 dagar kvar.

Värme

'
Det finns inget bättre när man fryser riktigt mycket än att lägga sig i ett varmt bad. Det tänker jag göra nu, sen är det dags att åka till jobbet.

Måndag!

Igår åkte jag hem till mormor, morfar är i nått land (Italien) tror jag och kollar på fotboll. Så jag åkte hem till dom efter jobbet för att göra henne lite sällskap. Blev bjuden på middag, sen satt vi bara i varsin fåtölj framför tvn och pratade. Mysigt. Nu är det Måndag, känns faktiskt riktigt bra. Ny vecka, lön imorgon och tråkiga Januari börjar gå mot sitt slut...



Lost

Känner mig lite lost. Ville bara hem efter jobbet, ta en dusch och lägga mig i soffan. Började att svättas och må illa på jobbet, inte så farligt att jag kände för att gå hem. Men man kan ju inte alltid må prima. Valde att åka hem själv istället för att följa med och ha filmkväll hos Ida. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på reprisen av solsidan som går på tv just nu. Sen ska jag sova, ska upp rätt tidigt imorgon för att åka till jobbet. Natti.


En stinkbomb!

Fick precis en sån där riktig stinkbomb i kassan. En sån där kund som luktar så illa att håret reser sig på armarna och det nästa svinder i både ögon och näsa, en sån som får en att hålla andan (man börjar att andas igen när kunden är nere och packar) och att må illa. En sån som lukar så groteskt att om man får ögonkontakt med kunden bakom i kön förstår man lixom varandra och tänker samma sak "Du stinker, köp dig en tvål och gå hem och duscha"...


Lyxigt

Det är farilgt att ta en powernap, men fasiken vad skönt det är. Nu är jag ju trött! Hoppas att jag piggnar till snart. När jag och Chrille var i Egypten så tog vi oss en tupplur varje dag. Efter vi hade solat och badat klart, gick vi till stan för att äta lunch och så in på rummet för att sova mellan 1-2 timmar. Så lyxigt. Kände mig som ett barn på julafton efter att ha tagit sig en dusch och sen få krypa ner i en nybäddad hotellsäng.
Aja, nu får jag sluta drömma mig tillbaka till det, för att nu är det dags att sätta sig i den underbara kassan. Ha en bra lördag:)

Personligt rekord

God morgon!
Eller nja, det är inte morgon för mig nu. Klockan ringde 8.45 då drog ja på mig kläderna och gick ner på gymmet. Nu har jag varit hemma ett tag och har duschat och ätit lunch och klockan är snart halv tolv. Jag måste slagit personligt rekord? Snudd på iaf.
Nu ska jag sitta i soffan ett tag till och bara ta det lugnt, fram till halv ett för då måste jag åka till jobbet.

Igår var vi som sagt hos Sandra och tog oss ett glas eller två. Det var mycket trevligt, må jag säga.
Snodde bilden från Emmas blogg i brist på egna. Inte den roligaste bilden i värden kanske, men den bjuder vi på=)

Fredag

Ikväll blir det lite vin hos Sandra, men innan de ska vi (jag, Malin och Ida) jobba fram till tio typ. Eller ja, den ena slutar nio, den andra halv tio och så jag tio. Så klart! Hoppas på att få gå hem lite tidigare så de slipper att vänta på mig så länge :)

Kram

Morgon mys i soffan med Torsen. Han har legat och sovit tryckt mot min kind sen jag satte mig här för en halvtimme sen och han ligger fortfarande klistrad, fast jag knappar omkring på tangenterna.
Vi kan mysa en liten stund till sen ska jag ner till gymmet och köra en timma med Ida.

Fin besök från Norge

Titta vem som är här!
Frida! Så här glad blev jag när hon var hemma hos mig efter jag kom hem från träningen.
Det luktar fis, kan det vara Chrille?

Mango, jordgubb & banan

Nu en smoothie och efter de blir det träning. Ska möta upp Ida på gymmet om en halvtimma, så dags att sörpla i sig det sista nu, sen på med träningskläderna.

Glöm ej:

Okej, bara för att jag har en viss dragningskraft till den här burken så har jag inte gått och lagt mig än.
Så därför tänkte jag passa på att göra en liten notering till mig själv. Nämligen att måla mina groteska naglar imorgon. Har nämligen inte gjort den sen nyår, det måste vara rekord på att ha av skaft nagellack. Så för lite mindre än en månad sen så var dessa naglar blänkande silver, idag har jag inget kvar på långfingret och en skvätt på resterade här och där. Ja, ni ser ju själva.

Idétorka

Vill lixom skriva nått. Vill göra ett as bra inlägg. Men jag har ingen aning om vad. Vill dela med mig av nått kul eller lite fina bilder, men kan tyvärr inte göra nått av de. Så ni får nöja er med årets dåligaste inlägg hittills, så ska väl jag tänka på refrängen och så återkommer jag imorgon helt enkelt. Sovgott!



Svett

Och så var man tillbaka till jobbet igen, fast imorgon är jag ledig :)
Bara två timmar kvar nu. Sen får jag åka hem. Har setat i kassan sen jag kom klockan fyra idag. Har ingen lust att stå eller röra på mig, när jag har tränat med Ida precis innan. Hon tar kål på mig, fast det gillar jag.
Det låter ungefär så här " Men skämtar du?" och så lägger hon på massa vikt. Min egna lilla Pt typ. Nu måste ja kila....


Slappdag

Nu säger jag godnatt. Imorgon tänkte jag få ut mer av min dag. Det som ska göras är följande. Plocka in tvätten, diska, damsuga, träna och jobba. Inte så lockande. Men idag blev en riktig slappar dag, så desto mer att göra imorgon. Men det är de värt, ingen energi eller lust till något idag som sagt. Godnatt :)


Hejjaheja

Igår var det en vecka sen jag började mitt "nya liv" utan sötsaker, pasta osv. Det har gått bra och jag tycker inte att det är svårt eller jobbigt att byta ut pastan mot tex keso eller grönsaker. Godiset mot frukt, glass mot smoothies och chips mot grönsaker med dipp eller en näve nötter. Ja, ni hajar. Men idag blev det lite svårt, ville bara ha nått... framför allt när Chrille tar en glass efter maten och jag ett päron (?). Viket jag inte var så nöjd med så åkte nyss till affären och köpte kesella som jag blandade med hallon och jordgubbar. Nu är Chrille på träning vilket betyder att jag har tvn för mig själv och slipper titta på handboll ikväll. Wihoo!

Love

Idag har jag träffat Mickis, hade inte sätt henne på över en månad. Hon ringde mig medens jag powenapade och sa att hon stod utanför, så det var kul att se hennes face igen. Plus att Frida berättade idag att hon troligtvis kommer hem och hälsar på över helgen, eller Tors- Sön. Så eftersom att jag är ledig på Torsdag så har jag paxat henne tills dess :) Idag har jag ingen energi till någonting. Känner mig trött dåsig, men såna dagar måste man också få ha ibland.

Tisdag!

Lite dålig uppdatering efter helgen som inte har varit den bästa. Men nu när saker och ting har börjat ordnat upp sig, så tänkte jag skriva lite här också.
Idag är jag ledig och därför tänkte jag passa på att städa och träna, får se hur bra det går med tanke på träningsvärken i benen. Är det inte där, så är det i magen eller i armarna eller någon annan stans.

Den 24 Mars

Då var resan bokad. Efter lite om och men blir det en vecka i Egypten igen, fast den här gången i Hurghada. Det kan ju tyckas vara tråkigt att åka till samma land, när man nyss var där. Men eftersom att det är värmen vi vill åt så är Egypten det varmaste landet den här årstiden. Eller iaf av de länder som inte kostar skjortan, hade ju inte tackat nej till Thailand tex. men som sagt. Ska iaf bli super skönt och mysigt. Den här gången ska vi bo på ett beach hotell. Jobbigt!

Helt slut

"Ida, jag orkar inte!"
"Men det är bara för att du inte är så tränad i bålen"
"Hehe, det är bara för att jag inte har nån. Jag tycker om att dricka bål men fan inte att träna den"
Idag agerade Ida min personliga tränare, hon kan ju sin grej nu och lärde mig många nya övningar. Även om jag inte var så grym på allt, men övning ger färdighet.
Just nu är jag så trött och utmattad efter att ha tränat i sammanlagt två timmar och 45 minuter idag, allt som allt.
Så ikväll kan jag verkligen unna mig en drink eller två. Vid åtta tiden kommer Malin och Ida och gör mig sällskap.

Grattis i efterskott

Igår fyllde mitt och Malins körkort två år. Vilket betyder att prövotiden är slut, så skönt!

En bra start på dagen

Vad skönt det är att börja dagen med ett träninspass. Nu har jag precis ätit lunch och inte frukost som jag annars gör vid den här tiden. Nu ska jag bara luta mig tillbaka i soffan och kolla på let´s dance reprisen.

Laddar med sömn inför imorgon

Nu kryper jag ner i sängen och kollar på tv med Torsten. Chrille är kvar hos grannen och jag tänker inte vara någon jobbig flickvän och ringa hem honom.
Imorgon ringer väckarklockan 9.00 (en ledig Lördags morgon) för att 9.45 är det dags för ett spinning pass tillsammans med Christine. Som att inte det vore nog ska jag tillbaka till gymmet på em. För att köra styrketräning med Ida. Ska bli kul, så godnatt.



Gosigt!

Snobben

Precis när jag bytt om till mitt tjusiga nattlinne, satt upp håret till en knut på huvudet och känner sig så där lagom snygg efter ett åtta timmars pass. Så frågar grannen om vi vill upp och göra dom sällskap. Jag är trött och för lat för att byta om, men Chrille gick upp en stund. Näe, just nu kan det inte bli bättre än så här. Ett nattlinne, en soffa, nötter och en Torsten. Det är Fredags mys.

Rätt coolt va? Om ni undrar vart jag har köpt det, så får ni vända er till min syrra. Ha ärvt det av henne. Hon skulle nämligen slänga det. Hur man nu kan göra det?

Köer

Jätte mycket folk på jobbet idag, men det är "kul". För att då går de undan, har kappt tid att kolla på klockan. Nu är det bara 3,5 timme kvar. Plus en till rast kvar på det, sen får jag åka och hämta Chrille från sitt jobb och så blir det mys i soffan när vi kommer hem. Hoppas att det går någon bra film på tv:n.


Natti

Vill, men kan inte sova. Eller okej, jag har inte försökt. Men jag tänkte försöka nu, hoppas på snabbt resultat. För att jag vill vara pigg på min morgonpromenad imorgon samt på mitt nio timmars pass på jobbet efter det. Låter som en underbar Fredag. Godnatt!


I helgen tänkte jag ta tag i min utväxt. Synd bara att det är så jobbigt.


Saknar dig, kompis ♥


Okej?

Hittade ingen bh idag, det var väldigt ut plockat nu efter jul och mycket var slut i min storlek. Inte bara jag som har 70/FF. Haha?! Jag som alltid trott att jag har 80C/D. Nu är jag hemma och har ätit en väldigt god sallad med skina, fetaost och keso. Ikväll blir det en smoothie med jordgubbar, banan och mango. Det går bra nu.


Godmorgon

Vilken jävla bloggare man är. Det första man gör när man kommer till jobbet och är några minuter för tidig, är att sätta sig vid datorn för att skriva ett blogg inlägg. Kan avsluta men att säga att jag hatar att öppna, fast jag redan har sagt det. Jag hatar att gå upp tidigt. Blir så bortskämd med att börja tre eller fyra nästan varedna dag och få sova till tio. Hur som, så är det iaf skönt att få gå hem tidigt och säga hej då till de som kommer vid tre och ska jobba till tio ikväll. Bla bla bla... efter jobbet ska jag träffa mamma. Vi ska utnyttja våra presentkort vi fick i julklapp på en riktig unerkläds affär, så i eftermiddag  ska brösten mätas och ska ja skaffa mig en riktigt bra BH. Hej då, nu måste jag gå ner.

Vilken bra idé

Fick sluta tidigare idag med, så skönt. Kände att jag behövde det idag, höll på att somna i kassan. Öppnar imorgon också, så ska försöka gå och lägga mig i tid ikväll men det känns inte som att det kommer att bli något större problem. Just nu sitter jag iaf och kollar resor, den där London resan ska nog ersättas med en vecka någon annan stans... någon stans där det är varmt och skönt. Det var faktiskt Chrilles idé och jag är ju inte den som tackar nej till sol och bad. Även om det vore mysigt med en weekend till London med!


Grönt

Nu är två matlådor gjorda. Blev taco köttfärs med massa grönsaker. Ruccola sallad, rödlök, majs osv. Bra grejer. Igår blev det lönneberga skinka med keso och grönsaker. Tänkte försöka hålla mig borta från pasta, potatis och ris ett tag. Får se hur länge det varar.
Nu är Ida på väg hit, vi ska ses ett tag innan jag börjar jobba :)

Bättre blogg med bilder

Kom i princip nyss hem. Fick sluta en halv timma tidigare så passade på att gå upp på vinden i min gamla lägenhet (har fortfarande kvar mitt förråd där) och rullade in mina däck som stod precis utanför. Har ingen lust att bli av med dom, har lagt ut tillräckligt med pengar på den där skrutt bilen. Nu har jag iaf slagit mig ner i soffan, varvar mellan tvn och datan medan jag käkar vindruvor.

,

Så skönt att sätta sig i soffan efter att ha varit ute och rört på sig, att ha handlat, att ha ätit, diskat och duschat. Att bara kunna sitta framför datorn i en morgonrock utan att känna att "egentligen borde jag..."
Om cirkus en timma är det dags att röra sig mot jobbet, stänger ikväll. Känns lagom kul, just nu är jag inne i en sån period då det är tråkigt att jobba. Hoppas att det vänder snart :)



Löken

Gillar min nya tröja, fast jag lökar sönder i den. Hur de nu kan komma sig, när den är tunn och hålig. Men bra är den, köpte även två andra tränings t-shirts igår på stan. Nu blir det en omelett och två knäckemackor, håller på att hungra ihjäl.

Ta tag i

Som jag visste, har skit ont i armarna idag. Tack vare boxningspasset på World Clas som Christine tog med mig på igår. Det var riktigt jobbigt, speciellt för armarna men så himla skönt och kul. Och inte nog med det så blev det ett mage/rygg pass direkt efter. Men som tur var så låg vi längst bak i rummet, plus att det var sjukt mycket folk så det gjorde inget om man inte var så ambitiös och vilade lite på mattan i mellan åt. Haha! Var helt slut efter boxningen. Men men, från och med igår började ju mitt lite hälsosammare liv igen. Så där duktig som jag var innan jag åkte till Egypten och det blev jul och nyår. Känns iaf bra, jag är taggad. Nu ligger ipoden på laddning och jag tänkte ge mig ut på en promenad. Snart har jag ett gymkort och kan gå ner och träna ist för att hasa omkring ute på hal is, typ.

Barnvakt

Klockan är tolv och jag har redan storstädat och nu är jag barnvakt. Vi leker med Torsten, för att han är väldigt intressant. Eller Tårs, som Alva kallar honom.

Tack!

Älskar min nya plånbok jag fick av Malin igår och inte nog med det så fick jag ett par fina hjärt-örhängen också!

11:45

Godmorgon! Skönt med sovmorgon idag. Innan jag åker och jobbar idag så tänkte jag passa på att plocka in tvätten och diska, känns bra att fått nått gjort. Från det ena till det andra, så stör jag mig jätte mycket på min kära ut växt som envisas med att komma tillbaka stup i kvarten, känns det som.

Värsta liten.

Ligger i soffan och slappar med min gos och väntar på att Malin ska ringa. Intressant va?

Tre

Nu slutar snart Malin, efter det åker jag och Ida hem till henne och dricker vin och dippar. Låter som en bra avslutning på den här dagen. Hoppas på att få se lite bilder från hennes Thailand resa också!

Bra

Jag är glad att jag inte följde med alla tjejer ut igår. Måde prima skinka när jag vaknade imorse och inte alls trött eftersom att jag gick och la mig kl. 12. Vilket jag gör varje dag iaf.
två timmar har gått och fem återstår, hoppas att de går lika fort som de första två :)


.


Jag älskar att jag är ledig idag. Från och med nu och ungefär tre timmar fram ska jag göra ingenting. Utom att ta ett bad och fixa till mig lite, för ikväll blir det middag hos mormor och morfar. Efter det ska jag nog hem till Emelie, som har bjudit dit mig på inflyttningsfest. Tyvärr blir det bara en snabbis, eftersom att jag börjar 11 imorgon.

Maliiii

Idag kommer värdens bästa Malin hem från Thailand och imorgon får jag träffa henne. Både på jobbet och sen hemma hos någon på kvällen över ett glas vin (en flaska).

Bil strul

För ungefär två veckor sen fick jag tillbaka min bil från verkstan. Så den här månaden fick jag ytterligare lägga pengar på bilen. Igår "gick den sönder" igen. Då kom tårarna, jag orkar inte lägga ut mer pengar på den här skiten.
Idag var det i alla fall bara att åka till verkstaden igen och lämna in den för ett kostnadsförslag. Det visade sig som tur var bara för mycket olja i tanken. Verkstads killen ringde precis upp och sa "Vem är det som bytt olja?"
Jag! "jaha!" Så nu har han tömt lite olja och den rullar på som den ska, får vi hoppas. Dock var mina broms-nånting-helt slut. Och det skulle gå på 7000:- och aldrig i livet att jag byter ut dom. Då åker jag hellre med dåliga broms-nånting ett tag till innan jag åker med bilen till skroten. Nej men några ören lär jag väl få på den, men tanke på allt jag bytt ut. SUCK, FIS och BLÄ! Tänk vad mycket kul jag kunde gjort för alla dessa pengar.

Dubbelt upp

Inte mycket kunder på jobbet idag. Kan det bero på snö ovädret. Fast tiden inte går allt för snabt och att det inte finns allt för mycket att göra, så är det sjukt värt att jobba idag, eftersom att det är en röd dag vilket ger ubbelt betalt. Jag gillar röda dagar!


Tittar ut genom fönstret och längtar tillbaka till Egypten.


Igår & Idag

Efter jobbet igår åkte jag hem till Anna och hängde med henne och Alva. Alltid lika kul att träffa dom, extra kul var det igår när Alva började säga mitt namn. Till en början hette jag Malin (som Annas bästa kompis) men mot slutet blev de "Linn, Linn, Linn" Ja vad är det? Fnizzz. Söte!
Idag tänkte jag ta tag i mitt liv, ska följa med Ida till gymmet och träna lite, gratis. Men ska snart fixa eget kort. Längtar efter att få ta ut mig och svettas lite, men innan de måste jag åka till Rusta och köpa mig en snö skyffel. Så att jag kan använda min parkering, som jag lixom betalar fööör. Efter gymmet blir det jobb till stängning, jag längtar :)

ett bra år

Visst känns det bra att det är ett nytt år? Att vi går mot ljusare tider, att våren kommer här näst och inte höst eller vinter. När jag tänker efter så kommer det att hända en hel del det här året. Om allt går som de ska så kommer jag att åka utomlands fyra gånger. Låter lite överdrivet bra för att jobba på Ica, men två av resorna blir in princip gratis. Det är bra att fylla 20 år. En av dom sker i vår då jag och Chrille ska till London och den andra i början av sommaren då jag, mamma och Jocke ska till Mallorca. Var hemma hos mamma igår och kollade massa hotell, nu är allt klart för bokning. Blir det lyxigaste hotellet jag någonsin satt min fot i.
Sen ska jag (vi) hälsa på Frida och Patrik som åkt till Norge, sen vill jag ju åka en vecka med kompisarna i sommar också. Och om allt går som de ska, så vill jag och Chrille till Egypten nästa vinter också. Oj de blir ju fem resor, ja vi kan ju hoppas på att de går vägen iaf. Inte för att ja tror vi kommer att få till den sista med tanke på att jag måste ta tag i mitt liv och börja plugga till nästa höst. Ja, nu händer de grejer. Men det känns jätte bra att ha massa att se fram emot, eftersom att jag är så fruktansvärt trött på Ica maxi just nu.
Är lite komiskt att det blev det här hotellet. För att på mitt födelsedags kort där de stod att ja fått en resa, hade mamma printat ut en bild från nätet, vilket visade sig vara denna.

2011

Då var det nytt år, ny vecka och nya tag.
Sen jag kom hem från Egypten så har jag sagt mitt nyttiga liv på hyllan. Men hallå? Det har ju varit jul och nyår så då får man svulla, men nu är jag mätt och trött på det.
Vilken dag som helst ska jag skaffa gymkort ska bli skönt :)

Här kommer lite bilder jag har tagit från Ida och Carro.

Här är den omtalade väggen. Som tyvärr ramlade ner samma dag, pga. att vi tejpade på ett snöre med ballonger. Men vi försökte rädda den så gott som vi kunde.
När alla var färdig fixade satt vi och väntade och väntade och väntade på de jävla bak potatisarna som aldrig blev klara och vi hungrade typ ihjäl. *stackars oss*
Men Ida slet och fixade i köket för vår skull.
Frida stod för världens godaste efterrätt.
Och så vart maten klar.
Vanilj kesella, grädde, vit chocklad toppad med färska bär, exotiska frukter och chocklad. Jobbigt!
Efter maten blev vi propp mätta och hamnade i matkoma, samtidigt som vi la på oss lite kring magen.
Men efter lite dansande och lekande så var de borta.
Klockan blev tolv och vi skålade utanför Ida. Tyvärr lyckades ja inte få med mig ett glas, så de fick bli hela flaskan.
Killarna kom ju också över efter deras middag. Fulla som...
In på småtimmarna så dansade vi tre på stolarna.
Hej då!
Strax efter fem försökte vi få tag på en taxi, gick ju sådär. Så vi gick hem från Brunnsäng. Var hemma vid sex halv sju. Precis som de ska vara på nyårsafton.