Godis förbud

Överdrivet trött! Segt att gå upp tidigt två dagar i rad, när jag är van att få sova ut, inge synd om mig men ändå trött. Imorgon öppnar jag, sen på fredag är jag ledig så då kan jag sova ut, hehe.
Jaja, hela kvällen har jag spenderat i soffan framför tvn med honungs melon, te och veckorevyn. Det går rätt bra nu, eller iaf de tre första dagarna. Har inte rört en godis och har knappt vågat tittat in i skafferiet där Chrille har bunkrat upp med... ja vart ska vi börja.... Kakor, negerbollar, damsugare, chips, ostbågar, godis, chocklad/cola sås och ja, det var nog allt. Och sen för att inte glömma alla glass strutar/ glass pinnar och glass tårta som ligger i frysen. Aja, det är bara att bita ihop och tänka på beach 2010 eller nått...
Nu ska jag ta ett bad och dränka håret i min nya hårinpackning jag skaffade idag, sen blir det sängen.

Inget att komma med

Heej!
Har egentligen ingen lust att uppdatera, så blir ett kort inlägg.
Har jobbat hela morgonen och ända fram till halv tre idag, direkt efter det köpte jag med mig lite mat och åkte hem till Anna och Alva. Det var mysigt, som alltid!
Ja, som sagt... vi hörs imorgon igen. Slutar fyra. Efter det vet jag inte vad som händer. Vill sola, men borde inte, ska inte.

Hejsan svejsan

Bra dag igår. Jag fyndade massa saker i skärholmen :-) Jag och Ida gick runt där i sex timmar, som kändes som två. Satt och luncha och fika med te/kaffe efteråt i två timmar. Tiden bara rann iväg och klockan fyra racade vi därifrån. Beställde kolgrillen mat eftersom vi inte orkade laga och sen hem till Malin. Lyckad förfest hos Johanna men mindre lyckad utgång, vi gick redan vid ett. Det var inte så bra drag, helt enkelt.
Idag känns det rätt segt att jobba, speciellt när jag vet att jag skulle kunna ha varit ledig om jag inte tagit extra pass. Men det är bara att bita ihop, mår faktist inte så kasst så jag ska inte klaga. Bilen står hemma hos Malin, så ska snart hoppa in i duschen sen promenera bort mot henne. Känns väl sådär! Men då vaknar jag ju verkligen till liv, så det är ju och andra sidan bra :-)

Äntligen Lördag

God morgon!
Har precis kommit ur duschen och nu sitter jag och sörplar i mig en smoothie från naturdiet.
Om en liten stund ska jag göra mig i ordning och sen hämtar jag upp Ida på Centralen och vi kör vidare mot Skärholmen. Det var nog allt för idag. Känner på mig att det kommer att bli en grym dag.


Snart helg igen

Godnatt! För en gångs skull ska jag gå och lägga mig innan tolv. Till och med innan elva, rekord!
Imorgon väntar en hel del saker. Jag ska bla....
  • Sola
  • Storhandla med Chrille
  • Tvinga Chrille till Systemet och handla åt mig
  • Gå på stan med Mickis
  • Åka och till jobbet
  • Jobba 16-22.15
Så ser min fredag ut ja, helt okej med tanke på att det händer massa roliga saker på lördag :-)


suck

Vad irriterad jag blir på mig själv ibland. Efter jobbet gick jag hem till mig för att hämta min internet dosa så att jag skulle kunna betala min räkningar. Lägger ner allt i min påse och sen går hem till Chrille. När jag sen plockar ut påsen hemma hos honom så ligger inte räkningarna där. Förhoppningsvis så har jag glömt dom hemma, men nu blev jag orolig och tror att jag kanske tappat de på vägen? Nej, det får jag inte ha gjort. Ska ta en liten kvälls promenad med Mickis när hon slutat jobbet, så att då tänkte jag gå förbi och kolla igen. Jag som hade tänkt att vara duktig och betala allt nu. Aja! Är jätte sugen på att sola också som sagt... ska tvinga med mig Mickis till solariet sen också tänkte jag....

Godmorgon

Visste väl det, ofta jag skulle gå upp klockan åtta för att åka och sola innan jobbet. Nej, det är ju verkligen överdrivet. Vem gör det? Okej om jag skulle ta studenten igen på eftermiddagen eller om kungen skulle komma över på middag på kvällen, så hade jag nog tagit mig till solariet men nu händer inget av det och därför så sket jag i de. Nu ska jag bara äta upp min frukost och sen på med jobb kläderna, sen drar jag. Jobbar till sex ikväll, så vi kanske hörs efter de.

Upp och hoppa

Soffhäng med Mickis och lite svull, fan. Aja!
Ska försöka gå och lägga mig skapligt ikväll, ska upp tidigt imorgon. Hade tänkt att sola innan jobbet, hehe. Hoppas att jag gör det också och inte sover vidare, som jag brukar...

God dagens

Idag tog jag en ordentlig sovmorgon, ända till halv ett. Haha! Gick upp först rätt tidigt, men Chrille satte sig och spelade tv spel och jag hade ingen lust att sitta vid datorn så jag gick och la mig igen. Så lyxigt!
Efter det gick jag ner på stan och mötte upp Mickis, vi gick på en timmas promenad längs vattnet och bort mot brunsäng. Nu väntar jag mest på att hon ska höra av sig, hon ska komma hit och vi ska bara fortsätta att njuta av vår lediga dag sen blir det film och sånt ikväll.


Gillar den där bilden

Ögonen börjar svida efter att ha suttit vid datorn så länge och för att jag börjar bli överdrivet trött. Nu säger jag god natt!


Äcklig tjej

Ögonbrynen är på väg att blida ett donken- M, tånaglarna är på väg att växa in i skinnet, de lila nagellacket är på väg att försvinna, mina håriga ben är på väg att bli ludna. Ja, typ så illa är det. Imorgon ska ägna lite tid åt mig själv, ska ha en spa dag. Det är akut, tur att ja har en ansiktsmask hemma och alla andra saker som jag också behöver för den delen.

Lördags planer

Nu är Lördagen helt planerad. Jag och Ida åker upp till Skärholmen så att vi är där tidigt. Shoppar och lunchar, sen åker vi hem till mig så att jag kan hämta mina saker, sen lär vi ju åka och handla mat. Sen hem till Malin, när hennes päron åkt iväg. Då börjar vi med att laga middagen så att den är klar tills Malin kommer hem. Sen blir det ju utgång på kvällen, som sagt. Säger som Ida, det känns bra att ha något att se fram emot när man sliter på jobbet/skolan i veckorna.


Imorgon är jag ledig

Känner mig rätt trött nu efter att ha jobbat i en vecka i streck. Imorgon är jag äntligen ledig och jag ska inte göra någonting. Har ingenting planerat och jag vill inte ha det heller. Om det är fint väder ute så jag jag ge mig ut på en lång promenad. Det är isf allt och sen ska jag ju ta mig en ordentlig sovmorgon också, såklart!

Svart på vitt

Tänk vad mycket finare en bild är i svart och vit. Jag älskar svart/vita bilder!!!
Ett exempel:

Tjugokronor



God kväll!
Fan vad jag längtar efter lönen nu, kan det inte bara bli torsdag imorgon? Jag skulle kunna hoppa över både tisdagen och onsdagen. Har 20kr på kontot. Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska spendera alla dessa pengar på? Har du något förslag så får du gärna skriva något i komentars fältet. Aja, jag hittar väl på något. Lär ju inte bli några problem. Det possitiva är ju iaf att jag har fixat matlådor idag, så mat finns det ju. Så jag slipper ju att bli undernärd iaf.
Jusde, något annat som är väldigt posistivt är att jag fick mina smester veckor beviljade idag. Dvs 30-33. Härligt! Jag, Malin och Ida tog ju såklart samma så det känns hur bra som helst att alla tre fick samma veckor också... så nu hoppas jag bara på att Chrille får igenom sina veckor. dvs. samma veckor som mig:-)


Tjej middag

Längtar tills på Lördag. Då jag, Ida.E och Malin ska ses. Vi tre är allt för sällan, blir inte mer än typ tre gånger om året? Då vi alla bestämmer oss för att hitta på någonting iaf, annars kan alltid någon men inte alla tsm. Den här gången tog jag tummen ur arslet och frågade om vi skulle ses och... kors i taket så passade det alla. Planen är att jag och Ida ska laga middag tillsammans, så Malin kan komma hit och sätta sig till ett dukat bord efter jobbet och sen går vi ut på kvällen.

Idag frågade jag mamma vad jag skulle göra utan henne? Hon ställer alltid upp, vad det gäller allt.
Nu är allt med bilen äntligen klart. Bromsgrejerna är på plats och fick även ett nytt batteri idag. Så nu behöver jag inte oroa mig över att bilen inte ska starta. Vilket den inte gjorde idag heller. Så jag ringer mamma och hon åker från Pershagen hem till mig, för att jag ska kunna starta min bil med hjälp av hennes. Vi åker tillbaks till Pershagens lilla bilverkstad. Får allt fixat och även batteriet då, som egentligen inte skulle fixas idag. Ser framför mig hur mina pengar försvinner och hur min skuld till mamma växer. Ringde henne nyss och hon är värdens bästa och säger att jag bara behöver betala 1500 istället för 3000 så vi delade på summan. Precis som vi gjorde när min fläkt gick sönder. Tusen tack, nu slipper jag leva på nudlar den här månaden. Typ.
Nu har jag precis ätit klart, lagade nyss mat och gjorde lite extra så jag fick ihop tre matlåndor. Snart kommer Emelie och Mickis hit och vi ska åka till jobbet tillsammans.



Ny vecka

Skönt med måndag måste jag faktiskt säga. Förra veckan var inge vidare bra, gjorde inget annat än att jobba. Nu är det en ny vecka och jag är ledig två dagar och jobbar rätt sköna pass plus att det är löning på tors.
Nu har jag precis duschat klart, ska göra mig i ordning och sen ska jag träffa mamma för att göra ett ärende. Efter det hoppas jag att Mickis vill gå ut och gå med mig, man får ju passa på att vara ute medan det inte snöar.

Movie

Nu ska jag och Chrille strax kolla film på 3an. Kärleken checkar in med Jennifer Lopez, förstår inte att han gick med på att sen den? Men tur för mig:-)

Snabb tjej

Försov mig idag, eller egentligen inte utan jag trodde bara att klockan inte var så mycket. Eller jag tänkte nog mer att jag började klockan tio istället för halv. Men som tur var kom jag ju på det rätt snabbt, så jag hade hela tio minuter på mig att göra mig i ordning i morse. Efter jobbet har jag varit med Malin, vi har lagat mat och ätit glass med chocklad sås till efterrätt. Hon gick nyss och jag är sådär lagom trött, sov skit kasst inatt för att mina eller Chrilles grannar gick loss, så senast jag kollade på klockan började den närma sig fyra på morgonen. Härligt att man fick sådär många timmars sömn som man behöver, not!

Igår lyckades jag få till en utåt bakad fläta i luggen....

Jag mår iaf bra imorgon!

Full äs a kastrull?
Nej inte idag, för min del! Känns som att alla är ute idag. Utom jag!
Även Ida & Madde gick ut idag. Föresten, trode ju att jag började halv nio imorgon, men det gjorde jag tydligen inte, utan börjar halv tio istället och slutar tre. Skönt, blev ju rätt många timmar på jobbet idag så skönt att få börja en timme senare imorgon. Aja, vi hörs då. Nu ska jag gå och lägga mig. Själv... Chrille är också ute, såklart. Som alla andra det vill säga.

Jag och Malin på kryssning. Då var man rätt lost!


Min Lördag!!!

Jaha, då har man inte hunnit mer än att duscha och druckit en smoothie innan det var dags att göra sig i ordning och åka till jobbet. Just nu är jag inne i en sån period att det känns rätt kul att jobba. Allt flyter på och dagarna går snabbt. Det känns liksom inte pest och pina att åka iväg utan.
Efter jobbet åker jag direkt hem till Ida där även Madde är. Vi ska bara ta det lugnt skulle jag tro iaf.... Ja, iaf jag börjar ju tidigt imorgon! Pussss


Time to go

Då var naglarna målade, kör på lite udda lila naglar ett tag tänkte jag. Faktiskt snyggare i verkligheten än på bild. Nu börjar jag få riktigt bråttom ska ju möta upp Malin på stan om 40 min. Ha en bra dag allesammans...

Tråkiga pengar

Godmorgon!
Idag var jag uppe redan klockan åtta. Mamma ringde mig och vi skulle lämna in min bil på lagning. Eller den skulle lämnas in för att montera någonting på bromsarna som inte hade gått igenom besiktningen. Ytterligare 1000:- på bilden den här månaden med, wihoo! Hatar gamla bilar, bilar som krånglar och att behöva lägga ut pengar på sånt. Men jag vet att det är nödvändigt.
Nu ska jag bara ligga och softa framför tvn innan det är dags att gå ner på stan och luncha med Malin. Efter stan åker vi båda och jobbar, ända till halv tio ikväll.

Tjatigt

Usch, vilken jävla huvudvärk jag ligger inne med just nu alltså. Varje gång jag gäspar känns det som att trumhinnorna ska gå sönder. Det var nästan en timma sen jag tog två alvedon och det har ju inte hjälpt mycket vill jag lova. Det ända som hjälper är nog lite sömn. Så nu säger jag god natt! Hoppas jag drömmer lite om.... fan vad tjatigt det är med allt "vill ha sommar snack" från varenda kotte, men det är det ända som existerar i min hjärna just nu, det ända jag vill ha och det ända jag verkligen längtar efter. Så vi får stå ut med vårat tjatande tills sommaren är här helt enkelt!

Jag längtar

I morse beställde jag ytterligare lite saker från H&M, det fick bli den där bikinin jag bloggat om förut. Fast i svart, ville ju helst ha den rosa men den verkar inte komma in igen och den gröna gick ju helt klart bort. Men den svarta var också fin. Tycker det är lite tråkigt med svarta bikinis annars, men det blev lite roligare med de turkosa stenarna på iaf. Sen beställde jag även en ljus beige kavaj, nu när jag gick in på deras hemsida för att sno bilden. Så var den borta, alltså redan slut!! och den kom in igår. Tur att jag hann ta en. Men den ser ut som den nedan på bilden fast beige som sagt. Åh nu längtar jag tills lite varmare tider då jag kan använda allt som kommer hem om typ en månad....

Eva Cassidy

Time after time...

Sweet

Älskar H&Ms kuddfodral. Så söta. Vill ha båda de vita och en rosa, men vet inte vilken. Eller, jag vill ha alla!

LADDAR

Timmarna bara sprang iväg på jobbet idag, skönt :-)
Imorgon är det dags för jobb igen i vanlig ordning, trodde först att jag var ledig, men hade fått ett extra pass. Efter det är det dags för något kassa möte. Tänkte också vara duktig att gå både till och från jobbet. Funkar bra eftersom att jag jobbar 13-19. Håller på att ladda inför mitt nya liv tills på Söndag och vad det innebär berättar jag om sen....
Men jag kan ju iaf nämna att såna här saker inte ingår och även inte såna saker man får tugga på!

90 talet

Har precis kollat klart på Fucking Åmål. Plötsligt var den inte alls lika bra som den brukar vara. Det är en sån film som jag ser ungefär en gång om året och den är lixom alltid lika bra varje gång jag ser den. Men nu kändes allt plötsligt väldigt långt bort, som bla. Adidas byxor med knappar, DATE parfymer, robyn frisyrer, moppe killar, magtröjor, buffaloskor och högstadiet... Känner mig gammal!




Film tips

Precious Jones, en 16-årig analfabet, har hela sitt liv varit osynlig. Osynlig för pappan som våldtar henne, mamman som slår henne och myndigheterna som bara ser henne som ett i raden av Harlems alla förlorade själar. Men när Precious, gravid med sitt andra barn med sin far, möter en beslutsam och radikal lärare påbörjar hon en resa av utbildning och upplysning. Och Precious lär sig inte bara att skriva om sittliv, utan gördetäven till sitt eget för första gången.


Blind kärlek

Har precis kollat klart på....

mycket bra pogram! Nu blir det en kopp te och sen en film med en svättig Chrille som precis kom hem från träningen.


No life

Tidigare idag skrev jag in mig på en helg som jag kan jobba på ipool, en hemsida där vi på jobbet kan ta lediga tider om det finns/ skriva in oss på dagar då vi vill jobba extra. Fick nyss ett sms från jobbet där de stog att jag hade fått en extra Söndag nu i April, de skrev även att jag skulle gå in på Ipool och ta Lördagen om jag ville ha den också. Självklart gjorde jag det, tog även tre eller fyra andra röda dagar. Lämnade en Lördag kvar till nån annan som också vill tjäna lite extra, snällt va?
Blev så himla glad iaf. Oftast finns det inga bra tider upplagda på Ipool, nån ynka vardag till stägning ibland bara, men vem vill ha den? Nu var det ju rena rama guldgruvan för mig som bara kunde plocka en massa röda dagar.
Det blir inte mycket till liv nu i början av nästa månad, jobbar nästan två veckor i sträck, men det blir mycket kosing som jag ska spara tills i sommar:-)


Go kväll

Kom hem från jobbet för en liten stund sen, åkte direkt och hämtade Chrille som slutade samma tid. Nu har vi dukat upp vardagsrums bordet med smörgåsar, pålägg och grönsaker och sen gjorde jag iordning en smoothie. Har inte ätit något sen lunchen på stan som jag stog mej på hela dagen. Idag snålade dom inte på Nancys om jag säger så. Nu ska jag kolla på Hollywood fruar på datan och Chrille sitter och spelar tv- spel. Socialt!


Jag lägger alltid i frysta blåbär, hallån, två bananer och en skvätt lätt vanilj youghurt i min snoothie. Och så i med ett sygrör när det är klart, enkelt gott och nyttigt. Hehe!


En bränd tunga

Det var riktigt mysigt på stan, men det kändes nästan som att vi bara åt. Första stoppet var på Nancys, där jag och Ida fick sällskap av både Cajsa, Madde, Mickis, Sophie och Vickan. Efter det fönster shoppade vi lite och tog ett till stopp på Milano där vi fikade fast bara Ida, jag och Madde. Det var mysigt. Fast jag brände tungan ordentligt på Te:t känner jag nu i eferhand. Den kryllar av små röda prickar som går loss.
Aja, dags att åka iväg och jobba nu och sluta klaga. Pusshej!


 


Fredag, Lördag & Söndag

Okej, då var det måndag igen! Känns rätt bra ändå. 
Solen skiner och jag ska snart ner på stan och ta en lunch med Ida innan jobbet :-) Som jag för övrigt saknar väldigt mycket.
Helgen har varit väldigt bra, den har varit både lugn och mindre lugn. I Fredags var det ju personal fest och jobb innan det, var på överdrivet bra humör hela dagen. Speciellt när jag loggade in i stämpelklockan på jobbet (som visar våra arbetstider) så ser jag att min kassaledare plockat bort två timmar. Festen vart riktigt lyckad!
På lördagen var jag hundvakt åt Bobby, Jocke kikade förbi, vi tog promenader och jag slingade hans hår. På kvällen lagade jag och Chrille mat och åt fraför melodifestivalen och slocknade båda sen.
Igår tog kom mamma hit, vi tog en lång promenad längs vattnet och sen bjöd hon på lunch på stan.
Har inte haft någon lust till att blogga i helgen, så därför blev det allt på samma gång nu ist.


Välj coop ikväll

När jag vaknade åkte jag direkt till solariet= fortfrande trött. Då kom jag på det, när man precis har vaknat måste vara den bästa stunden att sola på. Då är iaf jag som mest avslappnad och kan ligga där och njuta och drömma sig bort till en varm strand. Ist för att känna mig stressad, få panik över att det ska komma in någon eller att glaset man ligger på plötsligt ska gå sönder och jag får varmt glas i hela ryggen. Det är sånna tankar som annars kommer upp när jag ligger där.
Nu ska jag duscha och sen bestämma vad jag ska ha på mig tills ikväll och sen åka och jobba. Hoppas verkligen att min kassaledare kan släppa mig tidigt idag som hon lovat att göra OM det är lungt. Så om du ska handla ikväll... välj Coop! Tack på förhand!


Mamma, jag & jocke i Spanien.


Med fötter

Till Mickis- Nu får du gå hem, för att jag ska ta ett varmt bad.
Hon- Åhhh, det ska jag också göra när jag kommer hem :-)
Jag- Men, du har ju inget badkar?!?!
Hon- Nej, det vet jag väl? Men måste du förstöra? :-(


Haha! Knäpp tjej. Nej, ett bad på detta sen sova sött. Pusshej!


Ps. Någon gång i mitt liv, den gången i mitt liv jag skaffar mig villa, barn och volvo och hela det köret. Ska jag även skaffa mig en sånt här badkar. Älskar fossingarna! En annan kanske hade valt ett med bubbel, men jag vill ha ett med fina fötter.


Heej

Idag efter jobbet har jag och Mickis vart på stan, vi gick mest runt och lalla. Eller nej, vi åt en god middag också. Sen hem till Chrille, vi har druktigt massa te och beställt jacka och shorts. Likadana, fast olika färgetr. Hon härmade mig och inte tvärt om. Men jag tvingade henne iaf att ta en mörkare färg på jackan för att jag vägrar att vi ska se ut som twins. Nej, nu puttrar en ny omgång med te på plattan och sveriges värsta bilförare har börjat igen. Ciao!



Kväller

Känns som att det börjar att bli time att sova nu. Ska ju trotts allt öppna imorgon. Känns bra, för att då har jag hela dagen framför mig när jag kommer hem. ska nog ner på stan en sväng direkt efter jobbet tror jag. Har spanat in en kavaj som jag tänkte testa, hoppas att den sitter fint, för då ska jag ha på mig den på fredag.
God natt och sov så gott!


Bra



Bra frulle. En smoothiiieeee...
Bra väder. Sol & vår feelinngs...
Bra dag. Ska åka och sola sen ut och gå en prommis..
Bra jobb tid. 16-21.....


Soligt

Vaknade en timma innan klockan skulle ringa. Har ätit frukost framför svenska hollywood fruar som jag missade igår, eftersom att jag åkte och hämtade Chrille efter jobbet plus mobilladdare som jag hade glömt hos Ida.
Nu tänkte jag gå ut och röra lite på mig i det fina vädret. Kul att man faktist kan skriva så "i det fina vädret"...


TV kväll

Nu börjar min tv kväll. 

Nu Halv åtta hos mig
Sen Familjen annorlunda
Senare Svenska hollywoodfruar


På fredag...

är det dags igen, för en ny personal fest. Nu var det ju väldigt länge sen vi hade en sist. Så länge sen att man kunde gå med bara ben utan att behöva frysa...


Söndag

Godmorgon? Typ. Nått sånt. Vaknade för kanske en timma sen, så underbart att äntligen få ta en rejäl sovmorgon, men det behövde jag verkligen efter gårdagens utgång.
Ska alldeles strax gå hem till Ida, för att hämta mina saker plus bilen som står kvar där borta sen igår.
Som tur är får jag sällis av Mickis, så det ska faktist bli skönt att få sig en promenad och vakna till på riktigt. Det är ju också så skönt ute nu, har till och med fönstret öppet i sovrummet. :-)
Nu måste jagg kila som sagt och klockan tre är det dags för jobb. Vi hörs kanske ikväll. Baj!


Hos Anna


Imorgon

Imorgon klockan tio ska jag befinna mig ute i kallfors hos Anna. Vi ska direkt vidare ut i skogen, eftersom att Alvas.. tja, vad kallar man det? Inte dagis grupp? Men ett gäng mammor och småttisar ska ut i skogen och grilla korv? och frysa? Hehe. Nej, men det ska bli trevligt att få lite frisk luft tror jag. Får ju umgås med både Anna och Alva och det gillar jag massor. Jag är helt kär i lilla Alva och hon bärjar bli kär i mig, hon blev iaf väldigt glad över att se sin moster på stan i Tisdags :-)


Bra bild!



Hittade den här bilden på facebook. Jag duckar, Sofias vän blundar, Sofia tittar bort och det roligaste av allt Malin flyr! Haha, linslusar?!?!


SUCK

Vad irriterande!!!!!!!!!!!!! Såg precis värdens finaste bikini som jag skulle beställa, den fanns när jag la den i "varukorgen" men sen när jag ska beställa alla saker, så var bikinitrosan helt plötsligt slutsålda i min storlek. Buhuuu! Något ännu mer irriterande var att jag var tvungen att betala 450:- för tandläkar kollen, både jag och mamma trode att det var gratis fram tills man flyllt 20år. Men man var tydligen tvungen att betala från och med det året man fyller 20år. Tandläkaren frågade mig om jag skulle betala kontant eller med kort efter att ha kikat igenom alla tänder och skrapade bort lite tandsten som tog max 10 min. Jag såg ut som ett frågetecken men betalde såklart, men blev as irriterad. Nu har jag lagt ner massa tråkiga pengar på både bildelar, besiktning och tandläkare den här månaden. Inget annat när jag ändå håller på? En böter på några hundra skulle sitta fint! varför inte? :-)




Ps. Ska gå in på Hm:s hemsidan varje dag och hålla stenkoll. För den här bikinin ska bli min!


AJ!

GÄSP! Känner mig helt färdig, slut, utmattad, trött och har jävligt ont i ryggen.
"Linn vill du kanske jobba på frukten imorgon med..?" NEJ tack, det vill jag inte. Känner verkligen hur slapp hela kroppen blir av att sitta i kassan så pass mycket som man gör. Idag har jag lyft massor, plockat och kört tunga burar mm. Slitsamt för ryggen må jag lova, tillslut kunde jag inte böja mig ner utan fick hela tiden  "niga" så fort jag var tvungen att ta upp något. Om jag blev lack varje gång en frukt rullade ner på golvet. Hehe!
Skulle kunna somna vilken sekund som helst, men det får jag inte NU ska jag ner till centralen och plocka upp Jocke, vi ska till tandläkaren tillsammans, fick tiden efter honom hehe.
Sen ska jag bara slappa resten av kvällen. * l ä n g t a r *


En ny väska



Vad mysigt det var att träffa Lina ett tag.
Vi tog en lunch på Milano, satt där i nästan två timmar innan vi gick vidare. Det var meningen att jag bara skulle fönstershoppa men jag kunde inte hålla fingrarna i styr från en blå mocca "fest väska" med silvriga nitar på. Jag som nästan alltig klär mig i svart när jag går ut (iaf på vintern) så blir det snyggt med nån liten färg klick tänkte jag, heheh. Köpte även slingmedel och annat smått, så jag ska strax sätta igång att fixa med det tänkte jag. Samtigt som jag gör iordning en matlåta tills imorgon.


Den 3 mars

Vet inte varför, men jag var inte trött imorse när klockan ringde inte ens lite. Eller det kanske beror på att jag var så inställd på att gå upp vid fem och att jag var rädd för att försova mig, som gjorde att jag flög upp ur sängen. Aja, de sex timmarna på jobbet kändes ungefär som två. Känndes nästan larvigt att sluta tolv, hann ju inte med mer än att lasta upp tomater, vindruvor och lite potatis och sen slände jag massa kartonger och skit.
Lina är strax här utanför, så jag ska väl ta och snygga till mig lite nu innan vi går ner på stan.

Lina i bussen på väg till vår klassresa i Riga. *SAKNAR*


22:09

Kom nyss upp ur badet, efter att ha kollat på massa bra pogram. Är helt slut, har fått massa gjort idag och det känns skönt. Bilen gick inte igenom besiktningen, men det var ju väntat. Mamma och jag satt på spänn när bilen gicks igenom. Trode att jag skulle få köpa bildelar för mer än vad jag köpte bilen för, men det behövde jag tack och lov inte. Det var bara någonting med bakbromsarna som skulle fixas, så jag åkte direkt till Mekonomen och köpte det. Nu ska jag försöka sova, ska ju upp klockan fem inatt/morgon?! eftersom att jag börjar jobba klockan sex. Ska vara på frukten imorgon, skönt att göra någonting annat än att vara i kassan i alla fall. Slutar redan vid tolv och då ska jag träffa Lina :-)

Sov gott!


Häcken full

Nu ska jag hem till mig igen, eftersom att jag har två maskiner som måste hängas.
Efter det ska jag ner på stan en snabbis. Sen åka och besiktiga bilen och efter det ska jag och Chrille åka och storhandla. Sen vet jag inte vad som händer och fötter.
Nu, måste jag kila. Får inte glömma att jag måste hämta mina jobb kläder som ligger i bilen, för de måste också tvättas. Brallorna är insmetade med avokado, ser ut som intorkat snor så det FÅR jag inte glömma. Adios...


Prinsessa

Ska när som helst ner på stan och lämna tillbaks en film som jag egentligen skulle gjort igår, men glömde!
Efter det är det time att åka och jobba. Jag stänger ikväll men det gör Mickis med så det känns iallafall bra.
Hela förmiddagen har jag legat och kollat på massa missade avsnitt av Glamourama, min data har segat på sistonde så det har inte gått att kolla på serien. Tänkte iallafall erkänna att jag är lite smått besatt!

Hyrde filmen Prinsessa, var väl ingen att rekomendera. Hyr den inte.