Ångrade mig...

Nu måste jag lösenordsskydda min blogg eftersom det finns två personer som jag inte vill ska läsa den. Det är skit tråkigt men de har inget med mitt liv att göra helt enkelt. Vill ni ha lösenordet, mejla mig ([email protected])

Puss och kram på er



Fick ett mejl som löd ungefär att.... varför ska jag lösenordsskydda bloggen pga. det här?
Att jag ska skita i det bara och köra på som vanligt, är dom så intresserade av mig och mitt liv.. så låt de roas.
Typ så och jag kan faktist hålla med henne till en viss del. Det känns super tråkigt att förlora massa läsare på bloggen. Skriver så klart mest för min egen skull, men när man lyckats fått några stycken blir man av med dem plus att jag tycker att det är roligare att skriva när men vet att några läser. Typ! Och det tänker jag inte låta dem där personerna förstöra. Utan jag tänker köra på och skriva här som vanligt. Men just nu är jag ganska tom på ord, så det kanske blir en liten blogg pause. Eller så börjar jag skriva redan imorgon eller kanske om en vecka eller mer? Jag vet inte, skriver nästan gång jag känner för det helt enkelt.

Väskoman



Im In love! Vissa älskar väskor, andra skor andra älskar inget ut av det. Jag är i alla fall helt tokig i väskor, hittade just den gär godingen inne på H&Ms hemsida och jag är kär helt enkelt. Den här helt perfekt plus att den har en kedja och jag älskar ju väskor med kedjor. Hihi.. hoppas den finns ute i butik, då ska jag spana in den imorgon. Annars kanske jag klickar hem den. För att den här måste jag bara ha.

Armani black code...

Äntligen hemma! Eller ja, har varit hemma nu ett tag. Men har bara hunnit med att äta, vårullar, ris och sötsur sås. Mmmm! Så smarrit. Det har känts som att den här dagen aldrig skulle ta slut, men den har ändå varit bra... lång och bra.
Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon väntas tjejmiddag :) Ska bli skitmysigt. Men innan måste jag ner på stan och hitta någon present till Chrille. Det ända han önskar sig eller kan "komma på" är en parfym. Men för det första känns det så tråkigt plus att jag har gett det förut och för det andra är den väldigt dyr och för det tredje så är den väldigt liten så den är alltså inte värd pengarna, engligt mig. Men men får se vad jag hittar på. Nu ska jag krypa ner i sängen. Vi hörs.
'
Men och andra sidan luktar den ju fruktansvärt gott...........



Vägrar släppa taget...

Åkte till skolan för att ha idrott. Men sen slog det mig att jag ändå inte kunde vara med, eftersom att jag inte får träna medans jag käkar pencilin. Så jag gick i stort sätt bara in och ut i gympa salen, läraren sa att jag fick gå hem och jobba med mitt idrottsarbete. Hehe!
Nu är jag hemma hos Chrille, skulle hämta mina tasiga jeans här och sen gå med dom till mormor för att låta henne laga dom. Men nu är dom tydligen inte hos han. Suck!
Ligger väl någonstanns i röran hemma hos mig anntar jag, men jag går och hälsar på mormor och morfar i alla fall. Sen är det dags att jobba, stänger idag. Så min fredag är inget att vara avis på om man säger så. Ciao!


Egentligen har dessa jeans gjort sitt, men jag vägrar att slänga dom!


Uselt

Usch, jag känner mig som värdens dåligaste människa. När jag slutade jobbet, hann jag inte mer än upp till omklädnings rummet innan "kassalerade" ringer på mobilen. Då frågar Emma som hon heter om jag kan jobba i helgen. Inte på lördag säger jag då, men söndag går bra. Men plötsligt slog det mig att Chrille fyller ju år på söndag. Men pratade just med han och det var okej, han skulle ändå ha match och hade inte tänkt att fira sig förns helgen där på i alla fall. Men ändå, hade ju faktist tänkt att överraska han med paket och lite fika och så där. Men jag får komma hem till han sent på kvällen helt enkelt. Och sova hos han innan så vi kan vakna upp tillsammans och sjunga "ja må hon leva" eller snarara "ja må han leva"... Nu ska jag placka väskan och krypa ner i sängen. Imorgon har jag bara en lektion, idrott i 50 minuter sen slutar jag:D jippi, jobbar på kvällen. Tråkigt, men ändå.. bra cash till resan vettja. Nattiiii

En mycket gammal bild på Län, den gammlaste jag har på datan faktist!

Godmorgon

Vaknade för 15 minuter sedan, kom precis ur duschen.. orkade aldrig duscha igår kväll. Men det är faktist mycket skönare att göra det på morgongen, för då piggnar man verkligen till. Egentligen skulle jag ha tagit 9.00 bussen. Men morgontrött som jag är, snoosar jag för länge så nu får det bli 9.20. Men jag kommer iaf inte komma försent. Så det är ju bra. Näe, dags att sätta lite fart. Hörs ikväll, hej!


Vad är det egentligen med den där Kissie?

Var nyss inne på Kissies blogg. Det väller tydligen in Idol bilder av henne var och varannan dag verkar det som. Måste bara säga att det är väldigt patetiskt, vad är det för människor som ser upp till henne och avgudar henne så? Tycker inte illa om henne.. men förstår verkligen inte vad som gör just henne till änns idol?!
De så kallade idol bilderna ser ut att ta timmar att fixa och de ger henne bara ännu mer självkänska.... vilket jag inte tycker att hon behöver. Det bara skriker "HEJ jag tycker jag är snyggast i värden" om henne.........


Ny Blogg på G

Nu har jag kommit jätte långt i mitt människan socialt och kulturelt arbete eller msk som vi brukar säga. Men då kanske ni tror att jag pratar om en mat sked eller nått, så därför skrev jag inte det... msk alltså.
Ska snart gå och lägga mig, imorgon kommer att bli en lång dag. Först skola och sen direkt iväg och jobba där efter, till klockan 20. Sen efter det kommer mamma och hämtar mig:)
Jusdet, ska starta en ny blogg nu också. Men den ska bara vara till för min svenska lärare, hon har fått för sig att vi ska börja blogga. Skriva lite om hur vi tycker svenska lektionerna är och så.. undra vad bloggen ska heta?

Om man fick bestämma vad man vill drömma om skulle jag välja att drömma om sommar i natt. Älskar att öppna balkongdörren och mötas av grönska, värme och fågelkvitter. Haha!

I Am Bored

Idag är jag väldigt rastlös! Har inte gjort någonting alls idag känns det som, men ändå har dagen gått jätte snabbt. Stannade ju faktist kvar i skolan i hela tre timmar efter jag slutade, så det kanske inte är så konstigt. Satt i bibblan och på började ett arbete, gick väl sådär... efter det gick jag och Ida till Ican och köpte massa naturgodis, det fick bli min lunch!
Sen kom mamma och hämtade mig, vi åkte och storhandlade på Maxi, eller ja... hon gjorde det. Jag satt mest på en sån därn dricka back bland kryddorna och såg på när hon sprang och plockade. Vägrade att hjälpa till typ, hehe!
I kassan träffade jag Hassan.. en av de få som jag "känner" på jobbet. Han är en rolig prick, eller han kläcker ut sig liite roliga saker ibland. Som typ... när han stog i självscan (eller hur det stavas??)
Han hade iaf ingen kund... då ropar han ut... "ETT KUNDMEDELANDE!.... kan vi få lite kunder till självscan tack, jag är uttråkad" Men det roligast var när kassaledaren hade ropat ut "Kan vi få Hassan till kassan??"
HEhe,,, hihihihi...............
Nu ska jag duscha, köpte nytt shampoo och balsam idag från DOVE det är mitt favvo. Det luktar så gott och så länge och så mycket och så bra och så.................


Haha....

Du som skrev det där ang. mitt körkort förut.. har kanske inte tänkt på att man kan spåra IP nummer?
Jag vet allt vem du är, det här var jävligt pinsamt!


Nu topmodel & Klementiner

Snart ska jag kolla på Top Model:) Efter det blir det film time... Är sjukt sugen på all glass som Chrille köpt idag, men nej. Jag får hålla mig till mina klementiner. För mitt nya liv har ju faktist börjat, haha! Och på Fredag sätter vi igång med träningen. Jusde, nu måste jag ta min medicin.. tre tabletter perr dag. Hur ska det här gå? Kommer ju knappt ihåg att ta en... 

Hejdå!

Snart två år

Det är inte så långt kvar tills alla hjärtans dag och min och Chrilles två års dag, vi har alltså varit tillsammans i hela två år den 14 feberuari. Jag har funderat på vad jag ska ge och vad vi ska hitta på. Visst är det mysigt med bio och middag, men det har vi gjort förut, jag vill göra något nytt. Har också en aning om vad jag ska ge, tror det kan bli bra. =)
Om ni har några tips på vad vi skulle kunna hitta på så får ni gärna skriva det...

Fin bild, höhö! Hittar du något i min näsa eller? Näe, kul hade vi faktist inte. Men så här kan det se ut när jag frågar om en puss... han vill aldrig ställa upp på seriösa bilder ni vet...

Vart tog min så kallade halsfluss vägen..?

Idag mår jag mycket bättre! Vad var det där för super medicin egentligen? Igår när jag vaknade hade jag så ont att tårarna rann, men idag så är allt typ borta, skönt!
 Fett bra, då kan jag och Malin säkert träna imorgon. Behöver ju inte ta det jobbigaste passet utan bara köra lite styrka...
Jag funderar på att göra mig i ordning och sedan åka hem till Chrille, för att han har precis slutat jobbet. Så slipper jag sitta själv hemma och häcka hela dagen. Nu ska jag klä på mig, idag tror jag det blir den mysiga koftan jag fått av Spättan... Ciao!


Är du klar snart...?

Jag har fattat poängen. 




Imorgon stannar jag kvar hemma

Jag får tydligen inte gå till skolan imorgon, inte änns och göra ett prov. Halsfluss smittar tydligen väldigt bra så det vore ju inte så snällt att smitta ner mina kära vänner. Men imorgon börjar jag äta min medicin, då ska det inte vara någon fara... så undra vad jag ska roa mig med imorgon..? Sova... Sova... kolla tv.... Läsa tidning... Sova.....
Ja typ de, anntar jag! Skönt med jävligt tråkigt. Nu ska jag Sova, känner mig yr och huvudet är tungt och värker. Natti!


Sluta klaga

Usch vad trött jag blir på människor som ska klaga. Ps. "jocke" jag körde inte änns bil i lördags.
Jag orkar inte hålla på att försvara mig, kalla mig dum blondin om det känns bra. Gör vad du vill, men det där körkortet är jag värld så det så! Sköter mitt så sköter du ditt.

Jag hatar det

Hur typiskt är det inte att jag har gått och fått halsfluss?? Nu när vi skulle sätta igång med träningen? Jaja, inte mycket att göra åt, var nyss på stan och hämtade ut antibiotica som jag ska käka i 10 dagar. Jag som var bjuden på tjejmiddag hos Lina på lördag, vilket innebär att jag inte kan dricka en ända droppe... alkohol alltså. Bajs! Men men... thats life. Nu ska jag ta och göra klart mitt spa arbete som jag påbörjade igår, är snart klar. Mamma sjukanmälde mig både idag och imorgon, men jag tror jag måste till skolan imorgon iaf. Kom på att jag har läxförhör i historia, kan inte missa de. Åh, jag hatar allt som har med plugg att göra. Herrrrååå


Aj min hals


(Snodd bild från Malin)- Jolin, Lina, Ida och så Jag... igår


Kom nyss hem till Chrille, usch så ont jag har i halsen. Hemma hos Anna bjöds det på te, som jag egentligen inte tycker om. Men jag vill ju lära mig så då måste man ju prova några gånger. Dvs. Lära sig att tycka om. Men iaf... det var rikigt skönt för halsen. Men imån ska jag till vårdcentralen så jag kan få lite pencilin, pallar inte spotta i koppar på kvällarna lixom, he he...
(konstig och osamanhängade text, men Aa)

Imorgon börjar mitt nya liv

Då är det slut med allt vad som kallas onyttigheter! Nu ska jag bli snygg inför Beachen, så det så!
Friskis och svettis.. HERE I COME!



........Det är mitt nya motto!

En lyckad kväll

Hej allesammans!
Kan ju börja med att säga att det var rikigt kul igår, började hos Pata och slutade på Olareys. Somnade hemma hos Malin, men innan det kom hon er med en stor picknick korg med mackor, pålägg, chips, ostbågar, saft.. ja allt!
Så Jag, Ida, Lina och Malin satt och hade picknick på golvet vid tre tiden igår kväll
. Hehe, mysigt va?
Nu kom jag precis hem, önskade bara att jag kunde lägga mig och slappa i soffan eller något. Skulle verkligen behöva det ett tag, så himla trött! Men nej, kom ju på att jag har en uppgift som ska vara inne imorgon. Så det är precis vad jag ska börja med nu, jihoo! efter det ska jag mamma och jocke hem till Syrran och hälsa på en stund sen ska jag vidare till Chrille, då väntar en god middag och film. Nej nu måste jag sätta fart, ska ju duscha innan vi åker sen också, så nu känner jag mig rätt stressad. Puss


Kalas

Sex partyt/ tjej middagen blev inställd, pga. av att Anna (som vi var bjudna till) ligger i hög feber, stackarn.. så vi ska ta det en annan helg. Men inte deppar vi ihop för det inte! Ikväll blir det fest, Patrik har fyllt 20 så vi är bjudna på dit, ska bli jätte kul=) Snart ska vi äta, sen kommer Lina och Jolin hit och gör oss sällis.
Idag började vår morgon med frulle på gamla Waynes och allt har varit hur bra som helst.. eller ja nästan! Så hoppas för guds skull att den slutar lika bra, men det tror jag. Pusss o kram från oss//




Rally harry

Kom nyss hem från Statiol, vi rejsade runt och köpte lite saker. Jag störde mig rå mycket på alla fjortis tjejer som ranglade omkring i sina smala klackar och bara ben, så jag tutade lite på dom så de skulle vakna till liv och fatta att man inte ska stå mitt ute i vägen. Iaf inte när jag är ute och kör, höhö.. rally harry lixom. Nej då, bli inte uppspelta igen.. jag håller mig till halstigheterna. Vill ju inte bli av med kortet.
Nu ska vi dippa och softa, sen somna i tid. För att imorgon ska vi dansa hela natten. Och för att orka det måste vi gå och lägga oss skapligt. Puss och Godnatt från oss!

Vem fan är Lena?

Morgondagen kommer att bli bra känner jag.. jag ska börja med att shoppa, eller ja köpa den där tröjan. Sen vidare till skolan, för att ha en idrottslektion i kanppt en timma. Men har fortfarande ont i halsen så jag kommer mest sitta på bänken, kommer bara för att få närvaro, hehe. Efter det, stannar jag kvar i skolan och försöker skriva klart mitt arbete om Skönhetsoperationer, rätt kul faktist. Och där efter tar jag bussen till jobbet och jobbar hela kvällen. Kommer bli en bra dag, en bra helg. Nu ska jag och Chrillis titta på film (KING KONG) har aldrig sett den tidigare. Pusshej!

Ida ringde nyss till Chrilles telefon och sa...

Ida-Kan jag få prata med Länäää (allså.. mig)
Chrille- LENA? vem fan är LENA?
Ida- LÄÄNÄÄÄÄ? Kan jag få prata med LÄNÄÄ?
Chrille- Vadå LENA?

(Linn jag tror ida vill prata med dig och ser ut som ett----> ?) Haha... jag skrattar fortfarande...

SATC, som alla säger nu för tiden!

Nu ska jag kolla på ett rätt gammalt avsnitt av Sex and the city, som går på tvn och efter det börjar generation fett. Så det blir en lugn kväll framför TVn idag med..


Vilken färg...?

(Klicka för större bild)

Sorry Spättan! Men Im In Love i dessa sandaler. Såg att på Lisas blogg, att hon ska beställa de rosa. Då tänkte jag "Åh, finns de i fler färger?" och är jätte sugen på att beställa ett par, har ju redan två par likande sandaler i svart redan så den här gången vill jag ha ett par i färg, tänk någon av dessa med fett bruna fossningar, coolt!
Ska troligtvis beställa ett par imorgon, ska bara kolla hur min budget ser ut först. Men nu till det svåra... vilken färg ska jag ha? Chrille säger de gula, vad säger ni?


Party Party!!!

Hämtade som sagt mitt körkort idag, härligt.
Innan det var jag, Ida och Lina på stan, hittade en jätte söt t-shirt på MQ som jag la undan och ska köpa imorgon. Då lönen kommit in, så nu har jag något att ha på mig på lördag, iaf upptill. Imorgon jobbar jag 14-21.30, förhoppningsvis lämnar mamma bilen på Ica Maxi så får jag köra hem när jag slutat=) skoj! Just nu vill jag bara att det ska bli lördag, det roligaste ska bli Sex Partyt hos Anna innan. Då det kommer dit en tjej som ska prata om/försöka sälja sex leksaker, oljor och underkläder. Jag som tycker sånnt därnt är rätt pinsamt lär ju mest sitta och fnittra i soffan. Men det ska bli kul och annurlunda. Skönt att det bara är tjejer där iaf och sen tror jag det skulle bjudas på middag också..? Blir nog en bra lördag hur som helst.

Hmm.. sånnt här är iaf inte min grej, kanske kommer hem med lite snygga underkländer iaf...


För mycket information?

Näe, nu är det ett rent helvete att änns svälja mitt eget saliv. Funderar på att soptta ut det i en kopp ärligt talat!
Nu går jag och lägger mig i alla fall... hoppas att det känns bättre imorgonbitti.

God natt!

Skrivkramp

 

Äntligen klar! har setat och skrivit i min nya loggbok (till vårt projektarbete) nu i 45 minuter ungefär, så nu har jag skrivkramp. Kom fram till massa bra grejer, bra va tjejer?
Imorgon ska detta redovisas inför Ulla (knulla) hiihihihi.... var bara tvungen.
För övringt är jag rätt rastlös och vet inte vad jag ska göra.
Finns ingenting på tv och datan är tråkig.
Vad kan man mer göra?
Vad gjorde det förr i tiden lixom?

Jag ska bli med körkort



Idag låg det ett brev från posen på mitt skrivbord när jag kom hem, det var ett brev om att jag får komma och hämta ut mitt körkort. Så det är det första jag ska göra imorgon efter skolan, äntligen ska jag få stoppa ner det där rosa kortet i min plånbok. Najs!!!

Det blir bättre med tiden

Har fått skit ont i halsen, ni vet när man sväljer så gör det ont och bränns. Så nu har jag gjort iordning en stor kopp med varm chocklad. Jag önskar verkligen att jag tyckte om te, för det är ju bättre än att hälla i sig chocklad. Men jag har inte lärt mig det än, men jag får börja pina i mig det. För efter ett tag brukar det bli gott när man har ätit/druckit saker ett par gånger. Oftast samma sak vad det gäller musik, första gången man hör en låt kanske den är "okej" men efter ett par gånger är det det bästa man hört, typ... konstigt det där!



Ge mig vår

Kom nyss hem, efter att ha varit på stan och ätit samt kört en massa. Körde hem till nykvarn sen dumpade jag och Jocke av mamma och fortsatte. Så vi körde runt i kanske en timme, i love it. Nu ska jag som sagt slinga Jockes hår, sedan skriva massa saker i min nya loggbok som jag köpte idag. Imorgon har jag sovmorgon igen, åh så skönt och på fredag också, men jag tänker nog komma tidigare och köra klart ett arbete. Så har jag det ur värden. Jaja, mycket intressant i eller hur?
Föresten vill jag att det ska bli vår så jag kan ta och gosa massa med min kanin, hon såg så sällskaps sjuk ut idag när jag slängde in lite morötter. Hon åt dom inte på en gång som hon alltid gör, utan var nära på att hoppa ut buren typ. Visst tar jag upp na ibland, men sen fryser jag ihjäl av att sitta på en frusen stol. Nej, ge mig vår. tack och hej leverpastej.

I sommras fick hon inte vara i fred en sekund. fan för vintern!

Soft

Just nu ligger jag o Chrilles soffa och softar med datan i knät. Skoldagen var as skön, gick på två föreläsningar som tog typ en timme, sen slutade jag. Jag tror att jag ska kolla på ett Andra Avenyn avsnitt nu, har för mig att de kommit ut nya?
Vid fyra tiden ska jag möta upp mamma och lillebror, vi ska äta någonstanns på stan sen åker jag hem. Tror att jag ska slinga Jockes hår då också... roligare än så blir inte min dag inte.

Mer TV

Klockan 22.40 börjar första delen av "Victoria Silvstedt- my perfect life" det tänker inte jag missa i alla fall. Men sen är det dags att sova. Imorgon börjar jag klockan 9 och slutar klockan 13. Skön dag med andra ord :)
Nu ska jag duscha, vi hörs imorgon igen. PussoKram


Tv kväll

Hej!

Just nu tittar på på Top Model och bara softar. Chrille drog just på träning, så nu är jag själv. Rätt skönt om jag får säga det själv, haha! Ikväll ska jag bara fortsätta kolla på TV tills jag somnar, puss!

Fickpengar växer inte på träd

Jag kommer att vara pank i ett halv år känns det som. Rhodos resan blev ju inte ett billigt kalas om jag säger så, så det är dags att börja spara varenda korvöre till fickpengar redan nu. Känns lagom kul att leva som en fattiglapp, men det är värt varenda krona i slutändan. Men det ska nog lösa sig iaf, det har ju lovat mig att få jobba hela sommaren.

CHEK

*göra rent akvariet (som jag fortfarande inte gjort än)
*rensa små lådor och slänga alla onödigt papper och prylar som jag samlat på mig
*Städa med andra ord
*vika om alla mina kläder som jag tryckt in i en låda
*damsuga
*bädda rent
*duscha
*sova

Några punkter kvar, men det där med kläderna skippar jag. Orkar inte plus att de ändå blir rörigt igen efter några dagar. Nu ska jag bara damsuga. Fan va bra jag är, trots att jag är värdens tröttaste!

GODNATT! Ska sova tidigt idag.

Tänk sjäv lata fan!

Jag vill vara brun och smal! Idag när vi 3 gick runt på stan konstaterade vi att allt skulle vara snyggare om man vore brun. Men tillslut spårade det och höll typ en helt vanligt svart t-shirt och sa "Åh, tänk er den här när man är brun" Eller världens fulaste haldspand på Ur & Penn, "Men den här då? värsta snyggt när man är brun". Eller vissa super tajta klänningar, "Tänk den här om man vore lite smalare och lite bränna på det"
TÄNK SJÄLV LATA FAN, säger jag då. Men det är faktist sant, allt blir snyggare när man är brun.

Kan det inte bara bli den 2 Aug.. så jag kan få bli brun nån gång!

Jo.. en sak till bara

VAD VILL SNÖN MED LIVET?!
*ARG*



Bara skoja lite med er...

Även jag måste bara skriva lite om vad Ida gjortde idag. Så himla kul och lite pinsamt...
Jag, Ida och Malin åkte med Elin till stan efter lektionen, Ida måste först hem och hämta en sak innan vi kan åka till stan.
Hon ringer mig lika snabt som hon går ur bilen och säger att det luktar brandrök i hennes port (vi andra sitter kvar i bilen)
Ska jag ringa brandkåren? frågar hon då. Ja det är klart säger jag, som trode att det verkligen luktade.
Hon ringer upp mig igen, efter att ha pratat med brandkåren och hon måste vara kvar tills dem kommer. Så jag och Malin hoppar ut och väntar på brandkåren tillsammans med Ida och Elin åker hem. Men när jag och Malin kommer in i porten tycker ingen av oss att det luktar rök, möjligtvis ett varmt element eller en varm plattång typ.
Man ser Idas skräck i ögonen som har ringt hit brandkåren och vi inser ganska snabt att det var rätt onödigt. Men snart dök det upp en liten bil med tre brandmän, de går in och kollar läget och det förstår ganska snabt att det inte brann... en av killarna sa att det luktade blöja? Hmm...
Nån minut där efter kommer det två stora brandbilar, haha! Fan vad vi skrattade, iaf jag och Malin. Ida ville nog bara mest snabt där i från. Men som dom sa, man kan aldrig ringa för mycket. Nästa gång kanaske det brinner på rikigt...


Fullt upp

Tusan vad trött jag är! Somnade nästan på Spa lektionen och på bussen. Nu är jag i alla fall hemma, planen var att jag skulle packa ihop lite kläder och sedan åka hem till Chrille. Men jag tror faktist inte att jag orkar det längre. Ska nog bara stanna hemma och fortsätta rensa på mitt rum, rätt kul när man väl kommer igång. Och alltid hittar man något kul, något som man glömt bort att man har. Ja, ni hajar!

Kvällens planer:

*göra rent akvariet (som jag fortfarande inte gjort än)
*rensa små lådor och slänga alla onödigt papper och prylar som jag samlat på mig
*Städa med andra ord
*vika om alla mina kläder som jag tryckt in i en låda
*damsuga
*bädda rent
*duscha
*sova

Hmm... jag tror inte att jag skulle hinna åka till Chrille ikväll i alla fall. Det här lär ju ta mig hela kvällen.
TUR att jag inte börjar förns klockan 12 imorgon:)

Hoppas att min den där "sov saken" kommer fram när jag städar, tänkte att den kunde vara bra att ta med sig på flyget. Haha, jag är så rolig som redan börjar planera vad ja ska ta med mig, det är ju lixom ett halvår kvar.

Två nya hyllor

Chrille har precis satt upp två små hyllor i mitt rum, på den ena har jag en liten rund lampa. Men jag har inte kommit fram till vad jag ska ha på den andra än... hittar inget som ser bra ut, hehe.
Vi ska snart kolla på en film på hans dator som han tog med sig, sen ska vi sova. Börjar klockan 8.15 imorgon och inte klockan 13 som jag gjort varje måndag i ett halvår, så det är lite surt. Men och andra sidan är det skönt att få komma hem tidigt=) Godnatt!

Det är den här lilla lampan jag pratar om, finns på IKEA för ynka 79 kr och finns i flera fäger och storlekar.
Bara så att ni vet! =)


Min pajas




Sitter och kollar igenom lite bilder på Chrilles dator, har ärligt talat inte hittat en ända bild där han är seriös. Iaf inte på någon där bara han är med. Jag skulle vilja ha en på bara honom, då menar jag inte någon som dessa ovan.
Så typist honom att larva sig på varje bild, men jag g i l l a r  h a n  ä n d å <3

En liten update

Vet inte varför jag loggade in här, har egentligen ingenting att skriva ju. Förutom att det här är värdens slappaste dag, har verkligen inte fått något gjort. Softar med Chrille framför TVn är det ända jag gör. Ibland går jag in på Bloggkoll och kollar om någon rolig har uppdaterat sin blogg, men det är rätt dött på den fronten med. Vi funderar på att beställa en pizza eller dela på en, det får räcka. Men igen av oss har ork att gå och hämta den, Chrille är bakis så det sjunger om det och jag är seg, seg seg....Vid sex tiden kommer mamma och hämtar mig, när jag kommer hem ska jag iaf få något gjort. Ska bla. städa mitt rum och jag stökade till igår. Sen byta akvarie vatten, eftersom att glömde bort att göra det igår.


En morbror & snart en moster

Chrille ringde nyss till mig, han har varit och hälsat på sin syster som har fått barn. Så idag var första gången han såg barnet, han har allså blivit morbror. Jag frågade om ungen var söt, men den var tydligen stekig.
Om väldigt få dagar (kanske två veckor) så ska även min syster få barn och få blir jag moster, coolt!
Vi har aldrig haft små barn i min släkt, Jocke har altid varit minst och han är ju änså 16 år. Så jag längtar efter att få hålla i en bebis.

En bild på Anna får pryda inlägget!

Panik

Ofta jag vaknar nu?
Tänkte att jag inte skulle ställa klockan för en gångs skull, vilket jag gör hela tiden. Även på helgerna för att just inte sova bort hela dagarna. Ska aldrig mer strunta i att ställa klockan, för att jag får panik av att vakna så här sent, hehe! Fast jag måste hålla med om att det är rätt skönt ändå. Gårdagen var bra och lagom!!! Vilket resulterar att jag mår hur bra som helst idag. Skönt! Ibland är det så bra att inte ha några pengar, haha!
Idag vet jag inte vad jag ska göra, ska nog inte göra någonting. Pusss


Mätt som en plätt eller säger man Lätt som en plätt?

Har precis tryckt i mig massa mat, jag åkte och hämtade kina mat som vi hade beställt. Coolt!
Hade bara ätit frulle idag så jag råkade hets äta vilket resulterade att min mage är större än någonsin. Usch, hatar att vara så där äckligt mätt. Nu hade jag tänkt att göra mig i ordning, sen ta bussen hem till Malin och om jag har tur plockar hon upp mig i på stan=)
Jaha, vad ska man ha på sig ikväll då?

Lite hemma SPA

Jag går fortfarande omkring och myser i min rosa morgonrock och mitt otvättade hår. Men nu hade jag tänkt att ta tag i den biten. Ska ta en dusch, lägga i hårinpackning, lägga en ansiktsmak, ta bort mitt svarta nagelack som är skit fult just nu och allt sånnt därnt. Lite hemma SPA ni vet! Sen fick jag lite klagomål igår att mitt akvarievatten var rätt grummligt, så jag tror bestämt att jag ska byta vatten till firrarna också, det vore ju snällt!

Ps. Innan det ska jag ut och rejsaaa... måste känna på hur det är att köra själv också. Haha. Men jag ska bara åka runt lite här i Nyken!



Okej. en liten update! Det var hur härligt som helst att köra själv, men rätt pirrigt. Jag kom till en udda korsning. Och då ville jag fråga mamma "får jag åka nu? Vem ska åka först?" Men nu var ju inte hon där...
Men det verkade som att bilarna väntade in mig, så jag körde iväg.
NU ska jag SPA:a. Hörs senare!
PÖSS

Godmorgon

Jisses vad skönt det var att få sova ut idag. Efter att Lina och Ida åkte i morse gick jag och la mig igen, sov fett dåligt i natt för Lina snarkade som en karl så jag gick och la mig i jockes säng klockan 4 och sen gick det typ inte att somna om för att sängen var så jävla kall och det var så ljust i rummet (orkade inte gå bort till förnstert och dra ner persienen)
Men gårdagen var faksit jätte mysig. Idag skulle jag varit med Chrille men han verkar typ dissa mig för att han ska på match, så jag ska nog vara med Spättan istället men det går ju lika bra det, haha! Undra vad vi ska hitta på? kanske ut och köra lite bil? Haha...
Jag är rätt sugen att dra ner till Olle=Olareys en stund ikväll, för att jag vet att Chrille ska dit och då kan jag lixom vara med båda om ni förstår vad jag meanar... får se om spättan är på... hon ska ringa när hon har rast, hon jobbar nämligen idag och det gör inte jag, hurra!

En bild på två coola brudar på väg till Romme i ettan!
Tyckte lixom att den passade så bra in till det här inlägget, not!

I Love It

Idag har jag varit med Ida och Lina. Vi har ätit, bubblat, kollat lets dance, drukit lite cider och bara softat och det är precis vad vi gör nu med. Jusde, vi var ute och tog en premiär tur också. Haha! Känndes rätt töntigt att bara åka runt. Men det var en sån himla underbar känsla att slippa ha nojiga mamma som sitter brevid än och säger vad jag ska göra hela tiden. "MAMMA JAG VET" säger jag då. Den här gången bestämde jag själv och hade bra musik på högsta volym, så himla kul. Hihi! Körde dock bara runt lite i Nykvarn, men snart ska jag ut på de rinktuga vägarna, själv. Undra hur det ska gå, hehe:)

Den här lilla pärlan kör jag runt med tills jag skaffar en egen en vacker dag!


JAG HAR TAGIT KÖRKORT!

GRATTIS TILL MALIN OCH GRATTIS TILL MIG SJÄLV!!!!!
För att idag var jag nämligen uppe på vägvärket och skrev teoriprovet för 100 drede gången typ. Men den här gången stod det GODKÄNT och inte Ice godkänt. WOHOOO!
Hur kul är det inte att både jag och Spättan tar samma dag!?!?!?!?


NU är jag redo

Kan vi inte bara spola fam tiden en  vecka? Så jag kan få min lön nån gång? Så jag kan börja träna nån gång?
ÄR så otroligt taggag och så otroligt trött på att "passa på att unna mig saker nu, innan det är för sent" Vill bara sätta igång Nununuuu....
Imorse prövade jag också mina nya träningskläder som jag köpte på maxi för en så där 30 kr. Nu är det tvättade 2 gåner och luktar inge rök alls. (Y)
Så nu kan jag inte bli mer redo med andra ord!


Grattis

Spättan till körkortet! Hon hade uppkörning i morse och klarade den. Nu är det bara min tur, har ju fortfarande inte klarat det där jävla teoriprovet som bara blir svårare och svårare av nån anledning.


:)

Är ledig imorgon, vi går tydligen efter vårt gamla schema eftersom att vi inte fått de nya än. As skönt! :)
Imorgon ska jag vara med Lina. A vi hade tänkt att vara hemma hos mig, kolla lets dance osv. Nu ska jag röja undan lite kläder som ligger på golvet, som jag har lyckast sammlat på mig. Sen ska jag försöka sova.
Natti

Jag, Lina & Anna på lektion i somras!




Min tur

Åh nej! Den här veckan är det min tur att städa toan. Vi på övervåningen turas om att städa den en gång i veckan, dvs att var och än städar den en gång i månaden. Jag hatar att städa toaletter, speciellt när jag delar den med tre killar som inte är speciellt ordningssamma av sig. Hoppas för guds skull att det inte finns gågra fart tänder i alla fall. Då dör jag!
Puss

Dåliga hår dagar



På senaste tiden har jag haft riktigt kassa hår dagar. Jag älskar när man vaknar och känner att håret är så bra att man knappt behöver borsta till det. Gillar när det är lite lite naturliga "lockar" eller vad man ska kalla det för. Typ som på bilden. Nej nu har jag viktigare saker att göra. Caio!

Jag och mormortrosan, mormortrosan och jag!

Jag måste säga att jag har lite ångest över att jag inte gick till skolan idag, men va fan.. ska ju dit imorgon, haha!
Just nu sitter jag i ett par mormortrosor och ett linne, lyssnar på lite musik och tar det rätt lungt, skönt som fan. Senare ska jag träffa Spättan ett tag. Jusde, snart kommer Chrille hem också (är hos han nu) han slutade 1 så han lär ju vara här när som helst. Hoppas han gillar min utstyrsel, framförallt trosorna det är ju ändå rätt porriga!

Ungefär så här heta är dom!

Eller okej, kanske inte rikigt.


Kunderna har aldrig rätt!

Idag orkade jag inte gå till skolan. Eftersom att jag slutade jobbet klockan 23.45 igår, orkar inte änns skriva om hur det var... mer än att det var hemskt. Ingen lyssnade och alla var allmänt otrevliga. Och då är det väldigt svårt att vara trevlig tillbaka. Fick en kund (en kärring jävel) som inte fick sina trosor för 2,50 utan för 4,50. Är det änns något att bråka om? Hon kommer iaf aldrig att hitta så billiga trosor. Hon sa att jag inte kunde räkna för att det skulle bli 2,50 med den rabatten som var. Men jag visade henne 1000 gånger på minräknaren att det blev 4,50. Ringde till och med bort till avdelningen och kollade med dom, och jag hade rätt. Ingen hade sagt till henne att det blev 2,50. Utan hon försökte bara luras. Men då ville hon inte ha trosorna, så då bara kastar hon alla på mig! Åh.....
Sen bad hon en tant bakom gå före henne, för att hon hade bara en vara. Och så säger hon högt och tittar på mig... Jag tycker att det är viktigt att vara snäll och hjälpsam! Var det där en pik till mig eller? Ja jag tror det.
Nej, men jag skulle ju inte skriva om gårdagen.. då blir jag bara frustrerad när jag tänker på alla monster.
Så idag är jag alltså hemma. Kände mig som en zombie när klockan ringde och jag viste att jag inte skulle få något gjort. Hade också bara två lektioner, så det var nog inte hela världen.
Imorgon är det fredag, sen är det helg. SKÖNT! Den här helgen blir lugn, men nästa helg är jag bjuden på ett sex party. Haha! Berättar mer om det sen. För annars tar det här inlägget aldrig slut.

Inte aktuellt

Det enda som snurrar runt i min lilla skalle just nu är... Rhodos, jobba=tjäna pengar, studenten och sommar.
Jag glömmer helt bort skolan typ och allt jag måste göra där. Alla arbeten och inte är gjorda än borde jag ju lägga ner mer tid på. Men då går jag bara runt och fantiserar om vad som kommer att hända om ett hanvår typ. Och det är ju inte aktuellt för tillfället. Så jag får sluta upp och tänka i dom banorna just nu tror jag.
Om en timma ska jag gå ner till stan, för att ta bussen till jobbet tillsammans. Idag börjar måde jag, Malin och Ida klockan tre alla tre. Hehe!
Nu ska jag vila en 20 minuter, sen är det dags att fixa en matlåda. Ciao!


Tänk vad tiden går snabt, det är snart två år sedan jag och Malin stog nere på stan och titta på alla 88or som tog studenten. Då bla. Chrille och Alexandra! Känns som att det var igår.

Chrille var svättig, minns att han hade lökringar på den grå kavaj jackan. Ingen bra färg när man är svättig heller. Men oj så tjusig han var.

Det där flaket. Det är nog det jag längtar till mest... What a feeling!

Slappis

Nu är det dags att ta en dusch.. packa väskan och lägga fram kläder tills imorgon. I och med det, så sparar jag tid imorgonbitti. Då sätter jag bara på mig det som finns framme, tar min packade väska och drar, typ! Slänger på lite smink och äter en macka också. Imorgon blir det mjukis braller+tröja och uggs och en knut på skallen, gud så skönt det ska bli. Idag hade jag osköna, låga jeans. Så därför kör jag på raka motsattsen imorgon. Natti!

Ps. Läste i Mirelles blogg. (min pappas tjejs dotter, hehe) Att hon och några kompisar också ska till Rhodos. Och åker hem den 9 Aug. Hon skrev " vi ses där"
Och jag svarade att de kanske vi också gör, hur komist vore det inte. Vi har nämligen inte sätts på kanske 2 år och så kanske vi ses där, vore kul. Hoppas vi gör det.

Jag, jocke, mirelle. Alanya år.... 2005 kanske? Något sånnt!
Länge sen var det i alla fall...


Näsblod och en bandyklubba mellan bena!

Första dagen i skolan efter lovet... var rätt kul me udda!
Jag började bla. helt plötsligt blöda näsblod på matte lektionen. Jag ställer mig upp med huvudet rakt ner och ser när det står och droppar massa blod ner på golvet. Alla stirrar, matte läraren slutar skriva på tavlan (står bara och stirrar) Men hallå?? Kan ingen hjälpa mig lixom? Då vaknar Elin till liv (som satt och sov) hon sprang direkt och hämtade papper, tack! Haha.
Sen hade vi Idrott, då kör Ida upp en bandy kluppa rakt upp mellan bena på mig. Vilket resulterar att mitt lilla hår mallan bena blev större... plus att jag hade mens så det kändes ju lagom fräscht. Så jag springer från bandyplan med handen mellan bena. (för det kändes som att tampong snöret hängde ut byxhålet eller nått) För mycket info kanske?
Aja, sen när jag kommer tillbaks.. så ligger mina kära vänner på golvet och as garvar. Kul att ni hade kul iaf ;)
Sen har jag käkat på nancys idag också, helt underbart gott var det. Snart är det dags att säga Hej då till Frukost M. För det ska jag inte äta mer när jag börjar träna och snart börjar allvaret. Men jag är ändå jävligt peppad, idag shoppade jag ju loss lite träningkläder på Maxi också. Perfa!
Ojoj, vad mycket text det blir för er att läsa nu. Jag ska nog ta att göra lite nytta istället, bla vädra alla saker som luktar skit plus mata mina kaniner. Ja ni hörde rätt, jag är nu ägare av 2 kaniner. För att Emma vill inte ha sin och jag har inte mage att sälja Polly för då blir ju Molly aldeles ensam och övergiven.
(Men säg nu ingenting min kära lilla Molly, för det är dig jag gillar bäst)... tralallaaa.

Min andra kanin, Polly! Med väldigt mycket skägg eller vad det är hon har samlat på sig under hakan.
Fast näe, det är inte min. Jag vill inte ha den. Jag vill bara ha min, det får vara mammas eller nåns. Fast hon är fin hon med. Men orka ha två? Men det är ändå jag som gör rent.. till de båda. Men jag klappar bara Molly, vad hemsk jag är. Polly behöver ju också lite LOVE!


Dags att bränna lite flerre

Nu är det snart dags för idrott, sedan slutar jag.. jihoo!!!
Då ska fettet brännas, herrå!

Här är jag (i mitten) och min klass, på idrotten för några veckor sedan!

Shopping

Nu är jag i skolan. Shoppade loss en del imorse, bla. en stor rosa resväska. ordinarie pris:499. 75% på det blev ynka 124 kr. Så Här sitter jag i skolan med min jätte stora bag. Fylld med annat som jag fyndade, lite träningskläder, träning BH, tröjor, en skjorta, strumpbyxor och ingenting gick över 40 kr. Sen hittade jag även bäddset, 37 spänn styck och lakan och grejer. Och det är inpackat så det lär ju inte lukta så mycket. Men det gör där imot kläderna, så det ska jag tvätta minst 2 gånger när jag kommer hem. Nu måste jag få något gjort, puss!

En sådan fast cerise rosa! Perfekt till Rhodos. För när vi åkte till Alanya fick jag låna Thomas pappas gamla resväska från Kriget. Den var rikigt gammal, det snistlade om den när jag rullade den. Malin och Ida mobbade mig hela resan för min fula väska, men i år slipper jag det. Skönt!



202 dagar kvar

Bara för att jag är en mupp så har jag räknat antal dagar kvar tills vi åker. Nu är det verkligen på tiden att jag går och lägger mig, ska ju typ upp snart igen. Sovgott!!!


Freschiiih

Har precis duschat, skönt att slippa lukta gammal gubbe=brand rök.
Tvättade även ansiktet med en ny ansiktsmask, som var skit frech så nu känner jag mig som en mint tablett!
Funderar på attlägga fran kläder och sånnt redan nu, så slipper jag hålla på med det kl 05.30 imorgon. Undra om jag var idrott imorgon? Har glömt, var ju så länge sen jag var i skolan ju. Får allt kika in på hemsidan och kolla mitt schema. Eller har vi nytt schema nu försten? Ida.. om du vet, skriv en kommentar!
Puss


Morgondagens planer: 06.30 SHOPPA--> SKOLA!

Eftersom det har brunnit på Maxi så rear dom ut allt. Ink. sådant som inte änns har tagit skada av branden, men på nått vänster så måste de rea ut det med. Så därför har vi som jobbar där lite förtur, vi får själva gå omkring och shoppa i butiken imån innan allt folk kommer. Men det finns en hake... vi måste vara där kl 06.30 om vi inte vill trängas med alla kunder. Så ja, kl 06.30 hänger jag, Malin och Ida utanför Maxis dörrar och sen shoppa loss. Har spanat in en tröja som just nu kostar 39 kr och sen 75% på det? Då är den ju typ gratis?
Sen är det 30% på allt på hälsa och skönhet. Så ska passa på att köpa lite grejer där med. Kanske hittar något fint överkast? 75% över på det. Eller nya trosor? Ica Maxi har faktist rätt fina spets trosor, så det så!
Så tanken är att gå och lägga sig TIDIGT ikväll, för att orka med morgondagen... har ju skola också. SUCK!!!!

Rhodos Stad



Den 2 Aug...ska vi tre bo på det här underbara hotellet i två hela veckor, typ 0 meter till havet. Kan det bli bättre?
Bokade allt idag, känns super! OM JAG LÄNGTAR!

Då var det Ica Maxis tur!

Hade tänkt att tvätta håret nu, men det är nog ingen ide. Ska jobba i princip hela dagen och det har brunnit på Ica Maxi i natt och hela butiken har varit/är rökfylld. Så det lär ju lukta hela dagen. Så därför tänker jag strunta i att tvätta håret!
Jävligt onödigt av dom som gjorde det tycker jag. Först Coop och nu Maxi! Fatta mycket vi måste slänga nu...
Och vad får de som anlagde branden ut av det här???
Aja, ingen tid att fundera måste göra mej iordning.. ska med bussen in till stan snart och möta upp Spättan och Idis.


Imorgon

Har precis kollat klart på filmen, den var väl sådär!
Nu funderar jag på att gå och lägga mig, ska upp ganska tidigt imån.. även fast jag inte börjar skolan förns på Tisdag. Men jag ska träffa Malin & Ida på stan vid 11 tiden imorgon. Vi ska som sagt.... troligtvis boka resa. Om vi hittar en=)
Hoppas!

Godnatt!

Mina fina fossingar, är ute och svättas en dag på starden i Spaninen. Se bara vad de njuter!

Spendera

I brist på annat så gör jag inget annat än att blogga känns det som!
Om ca en 30 min börjar filmen A Lot Like Love, så den ska jag se tillsammans med mina popcorn.
Jag längtar verkligen till mina pengar kommer. Så här jag har tänkt att spendera de..

Roliga saker- Funderar på att köpa löshår m. Clips. Att bara sätta fast när man tex ska ut! Jag har rätt långt hår, men väldigt tunt så det skulle vara kul att kunna få ha lite tjockt hår för en gång skull. Kan nog bli snyggt när man lockar "in" det tillsammans med det riktiga håret.
Lite nya kläder. Min garderob känns otoligt tråkig just nu och det känns som att jag alltid ser lika dan ut. Så nån/några nya tröjor kanske?
Ett Friskis och svättis kort!!! Det är iaf spikat!

Mindre roliga saker- Är skyldig mamma 1000kr
Busremsa och kontantkort.
En annan har ju varken plus kort eller abonemang. Hehe!
Men nu ska jag inte gå och "drömma" en massa om vad jag ska köpa. Har ju ingen aning om vad jag får i lön än. Så det kanske bara blir ett gymkort och min skyld till mamma!


Tänk att slänga i lite löshår här, kan ju bli skit snyggt. Då slipper jag det där tunna topparna som man ser här.


Ps. gissa om jag var sotis på Jocke (lillebror) som var jätte brun på ryggen utan att änns sola! Själv gjorde man ju inget annat än att ligga och steka! Ändå var han brunare än mig, Bajskorven!

Att bjuda på sig själv


Testade nyss den här klänningen (bara på kul). Synd att den är så kort. Fattar inte att jag fick ut med med där? Dock i Turkiet, men iaf. Grejen är den att den egentligen är för liten, det ska gå att dra upp en dragkedia bak i ryggen. men jag mixtrade till det lite och fick en öppen rygg och sen knöt jag bara en rosett i bak. Hade den varit längre så hade kanake det hade varit ett alternativ till studenten. Men jag tror jag vill ha en vit, men ändå!
Om ni undrar vad jag gör på bilden...så dansar jag. Malin filmade mig och vi alla dog av garv. Så himla kul att se tillbaks på videon. Men det som var mindre kul var att Malins kille kollade på videon när hon var på toa. Och när hon kommer tillbaks frågar han vad jag håller på med och garvar! Han måste tycka att jag är hel knäpp!
(Vid ett tillfälle drar jag upp klänningen och snurar runt med mig fula röv. Hade ett par sovshorts under som jag hade dragit upp till naveln ungefär) Plus min osminkade röda feja som kikar in i kameran då och då. Herregud säger jag bara!

Beach 2009, here I come. Not..... get!

(Klicka för större bild)





HM har redan fått in så många fina bikinisar. Jag vill ha alla sex. Men först måste jag....
Skaffa det här kortet, köra stenhårt och bli skit seriös. Sedan är jag redo för Beach 09 och alla bikinisar. Och så lite solbränna på detta så blir det finnemang!


Det var ändå inte värt det!

Fick gå hem vid halv 3 idag. Pga. att jag hade sån fruktansvärd mensvärk. Kunde knappt hålla tårarna inne när jag satt i kassan. Ett tag kände jag mig illamående och bad en annan tjej ta över, då sprang jag till toan och grät som en liten barn rumpa. Inte kul, ska jag säga er! Speciellt inte roligt att veta att jag missar så mycket pengar, eftersom att jag hade tjänat en del idag. Men det hade inte gått att vara kvar. Min händer skakade när jag skulle ge tillbaka kvitto och växel till kunderna och jag började svättas som fan.
Så det var nog inte värt pengarna att behöva stanna kvar iaf anntar jag. Ska ju jobba imorgon med och då tänker jag inte gå hem tidigare. Så det så!
Och vet ni vad som händer innan jobbet imån? Jo, jag Ida och Malin ska samlas och kolla upp det sista med resan och troligtvis boka. Jihooooh! Känns bra att spika ett datum så vi har något garatnerat och något att se fram emot!

Tack vare den här lilla mannen plus lite sömn är värken äntligen över!


Jobba, Jobba Jobba

Godmorgon!

Jag är extremt trött. Vill helts bara krypa ner i sängen igen och ligga och titta på tv. Men sån lyx får inte jag inte. Om 40 minuter ska jag gå till centralen, ta bussen upp till Maxi för att jobba tills 20.00 ikväll. Blää!
Idag har jag verkligen ligen lust. Men det är bara att bita ihop. Fick ett medelade av en på Maxi förut där han frågade om jag ville jobba idag (12-20. 14 timmar betalt skrev han) Så det kunde jag ju inte tacka nej till.
Nu ska jag snart äta en pirog till frukost. Nyttigt!!!!!!
Eller inte, men vad ska man göra när det inte finns nått bröd eller mjölk/fil här hos Chrille? Så kan varken äta macka eller flingor. Ha en bra dag! Adios!


Så där ja...

Då har jag precis hjälpt klart Jocke, med att möblera om och städat hans rum. Jag vet, jag är världens snällaste storasyster. Det blev verkligen jätte bra där inne!
Jag är själv sugen på att möblera om i mitt rum, men jag kan bara ha sängen på ett ställe, så därför skiter sig allt.
Ikväll ska jag och Chrille besöka hans mamma och hennes kille, vi är nämligen bjudna på middag. Plankstek tackar jag inte nej till. Chrille sover fortfarande, fast jag har väckt han 100 ggr. Fattar inte hur man kan sova så länge?




Mina Lets Dance favoriter

Då har man precis kollat klart på Lets Dance då. Mina favoriter är... Laila, Hanna och Morgan. Missade jag nån nu? Känns som de... Jusde... Världens starkaste man också, man bara för att han var rätt cool.
Blondinbella borde inte ha så höga krav på sig själv och vara så super aktiv i allt hon gör. (Hon hade ju tränat mest av alla deltagarna, tagit anteckningar osv) för nu lär hon ju vara fett besviken, när hon ligger bland de 3 sista.
Snart kommer Chrille hit, så jag ska passa på att städa undan lite så vi får plast i mitt lilla rum. Tror till och med att jag ska tända lite ljus, eller min kandelabel iaf. vore ju rätt mysigt. Ciao!


Blondinbella får inte vinna!

Då var det redan fredag och jullovet är snart slut =/
Undra vad jag ska göra i helgen? Lär ju bli lungn. Ikväll ska jag hem, äta tacos och kolla på Lets Dance och om jag har tur kommer Chrille till mig efter han slutat jobbet ikväll också.
Inlägget blir inte roligare än så här. Hej!

Ps. Jag tycker att det är kul att BB är med. Men fan vad sur jag blir om hon vinner. Näe, det får hon bara inte göra. Hon har redan fått så mycket på så kort tid, så inte tycker jag att hon ska både ha sveriges största blogg, ett eget pogram plus vinna Lets Dance. Nån måtta får det vara.
Gud, vad avis jag låter nu. Haha! Men vem vet hon kanske är grym? då förtjänar hon de väl, kanske.....


Försvinn

Varför ska "Linnsaan" komma upp där i vänsta hörnet för? Nu när jag håller på att byta bild?
Det tycker jag var irriterande. Men nu ska jag sova. Hörs imån. Natti

Ps. Glöm inte att vi måste ses i helgen tjejer och börja planera......... puss!

En ny favorit

Tiger Lou- You cant say no to me

Hittade precis den här låten på Tess blogg. Har redan lyssnat på den 4 gåner. Så himla bra. NU vet jag inte hur man lägger in You tube klipp. Men ni borde söka på låten och lyssna på den. Så himla fiiiiiiiiiiiiin/ bra allt de där ni vet!

Ja tack!

Jag vill börja med att säga Grattis till min kära kompis Spättan, hon har nämligen klarar teori provet idag. Nu är det bara min tur sen har jag det där förbannade körkoret. Och bara hennes tur att klara uppkörningen sen har hon det. Ska bli skönt att lägga det där bakom sig.
Idag hade vi föresten fått hem HMs vår katalog. Det är alltid så tidigt ute tycker jag. Har bara kollat egeom hälften än och har redan hittat en massa gobitar som jag funderar på att beställa hem. Men jag är lite nojig när det kommer till det, vill helst pröva kläder/skor innan jag köper det. Men man måste ju våga nån gång?

 

 

Nu drar jag...

till jobbet. Jobbar till stägning, så är inte hemma förns sent ikväll. Ha en fortsatt bra dag, hej!


OM jag längtar

Nu kom jag precis hem till Chrille, efter att ha pluggat på Malins körskola i flera timmar. Så det känns bra!
Nu lagar JAG mat, köttbullar och mackaroner. Hehe..
Ikväll ska jag kolla på filmen Vit Oleander som går på 5an kl. 21. Om ni inte sett den borde ni göra det. Hur bra som helst, även fast den låter skit kass.
Såg den i 1an i skolan och sedan dess så har jag velat sett om den, men den finns inte att ladda ner eller hyra. Så nu kommer den äntligen på TV!
Imorgon bitti ska jag och Malin vara duktiga och vara på körskolan redan vid kl 10. Sedan väntar några timmars jobb tills kvällen, så lär bli en rätt tråkig dag imorgon.
Vet ni vad vi gjorde idag föresten?.....
Kollade upp lite resor inför i sommar.... lika bra att vara ute i tid om man vill ha ett fint hotell med bra läge i Rhodos stad i sommar. Så nu är det bara dags att bestämma oss sedan gå ner och boka. För det finns inte mycket plaster kvar.
Gissa om jag längtrar, två veckor dessutom. Med Spättan och Slidis, kan inte bli bättre!
Näe, nu är det dags att röra om i mackaronerna.

Puss. Ps. missa INTE filmen ikväll!



Love it

Har precis ätit en skål med över kockta nudlar, äckligt!
Chrille sover fortfrande :O Okej, han har jobbatt natt två dagar i rad, men ändå. Hur länge ska människan sova egentligen?
Jag har ett berg av disk inne i köket som väntar mig, jihooo....
Men jag skjuter upp på roligheten hela tiden, så igår kväll efter maten och alla glas som kom efter alla var här och drack, så har jag ännu mer. Jippiii!

Jag dansar nykter

Hela morgonen har jag kollat på saltkråkan, kan man annat än älska dom filmerna?
Innan jag dör skulle jag vilja besöka den ön, ser så himla mysigt ut där. Men undra om husen osv fortfarande står kvar? Eller om dom har rivit allt?
Skönt att sova ut var det ialla fall... eftersom jag inte gick och la mig förns vid 3 i natt. Gårdagen var helt okej, jag var ju inte alls peppad till en början och satt mest ner vid kill bordet och uggla. Men sen kunde jag faktist inte tacka nej till de fina stora rosa drinkarna jag fick. Så ja, lite roligare blev det allt.
Vågade faktist dansa lite också, (får nog sudda ut den där teorin om att "jag dansar aldrig nykter")
 Träffade ju massa där. Så det gjorde inget att jag var ensam tjej. Bla. Så var Elin där, som kom hem från Thailand från nån dag sedan. Skit kul att se dig!
Ikväll, ska jag Malin och Ida vara. Vi ska se film och ta det lungt hemma hos Spättiiii! <3 mysit....

  


Jaha......

Då ska man tydligen med till 550 ikväll.
Dem firar 13 år eller något liknande så det är lite party där ikväll. Egentligen har jag ingen lust, men jag följer med ett tag eftersom det vore så sorgligt om jag satt här helt själv. Och sen har Chrille lovat mig att gå hem om jag tycker det är tråkigt. Vilket jag lär tycka.. eftersom jag inte har fått med mig någon. Så jag får hänga med grabbarna helt enkelt.
Inga kläder har jag här heller... drar på mig jeans och nån tröja bara, tänker defenitivt inte klä upp mig. Men kommer säkert ångra mig sen.. när jag ser alla snygga brudar, med klänning och fint hår.
Men min knut får allt sitta kvar!

Det blir inga drinkar för mig ikväll iaf, det är en sak som är säkert!



Soft

Just nu myser jag omkring i min nya mjukisdress. Den är av det där mjuka/lena materialet, jag vet inte vad det heter. Satin kanske? Näe.. tror det är fel. Men aja...
Köpte iaf tröjan i Skärhomlen förra veckan och byxorna idag på stan. Så det tillsammans med mina luddiga rosa tofflor sitter perfekt en dag som denna. Om en timme ska vi kolla på filmen 13 snart 30... Älskar den!
För övrigt är jag proppmätt......
Lövbiff, potatismos, sallad, vitlöksbröd, glass och en drink. Har gjort att min mage är på väg att sprängas vilken sekund som helst. Jusdet, glömde att jag fick i mig lite chips förut också, jisses. Skönt att man börjar på friskis och svättis om si så där 3 veckor. Så det är väl bara att passa på anntar jag, för sedan blir det andra bullar. Eller det blir faktist inga bullar alls........

 

Mat, prommis & Film

Tjohoo!
Idag händer inte så mycket faktist. Nu är jag hos Chrille och tar det lungt. Idag är planerna bara att laga god mat, gå en prommis samt kolla på film. Så mycket mer än så hade jag inte på hjärtat. Nu ska jag bara umgås med Chrille, eftersom det var ett tag sedan.
Puss på er

(gammal bild på när Chrille bjöd på mat för ett tag sen)

Lägg ner

Jag hatar när folk har taggat skit hemska bilder på än på face book...
Då bilderna är så hemska att jag får ont i magen bara jag ser dom!
Sluta upp med det alla som gör det!!!!
Prutt!
Nu går jag och lägger mig. Sov sött!

Här bilder jag iaf på lite mindre hemska bilder från nyår....
 




Film kväll!



I samband med att vi var och hämtade vår kina mat i Nykvarns C så sprang jag in och hyrde en film. Material Grils, den verkar rätt töntig, men kul! Så jag tänkte krypa ner i sängen och kolla på den strax. Ska bara fixa klart på mitt rum först. Har nämligen flyttat omkring på mina tavlor, bytt motiv på vissa samt ändrat på lite små saker, så nu blev det finare!

Ingen vill leka med mig ikväll

Var nyss ute och gick en sväng med mamma. Snacka om att det är kallt ute, snoret frös typ till is. Eller inte typ, det gjorde det! Brrr...... Hade dubbla mjukisar, dubbla strumpor, uggs, fjällis och vantar. Men ändå frös jag som en liten naken råtta!
Filmen Kops är på tv nu och jag ska nog gå mer och se på den med de andra, har ju sett den många gånger förut.. men den är rätt bra så ska se den igen. Sen ska jag och mamma åka och hämta kina mat, OM det ska bli gott!
Så det blir en lugn kväll idag igen. Första helgen på väldigt länge som jag har varit hemma, både Fre- Lör- Sön.
Men idag skulle jag vilja ha lite sällis.... Ida är sjuk, Ida.E ska vara med Ufot, Spättan jobbar...? Chrille jobbar natt???? Och det är dom jag ville leka med....
Jag som skulle vilja sätta mig i bubbel poolen och snacka gojjaaaa.....

HAHA va ful!

En vecka i fjällen, dock ingen skid semester...

Sitter på Tomas dator och hittade lite bilder från sommaren 2006 när vi var och fjäll vandrade. Tänkte visa er några..

Här är vi på väg upp till fjällen, men efter flera timmars bil körning så tog vi oss en fika pause vid nått mysigt ställe..
Dom som var med och vandrade var... Jag, mamma, Jocke, Emma, Robert, Vickor, Tomas, (Thomas mamma och Thomas kompis Johan)

Vår första natt i tält

Också försa dagen man kunde passa på att känna sig något fräch och snygg. För dagen där efter gav vi oss up och vandrade.. då vi sällan hade tillgång till toa, dusch osv. Smink, hårfön, plattång var ju bara att glömma. Lika så med rena kläder, vad var det?

Hela gänget samlade och redo att gå vår längsta prommenad genom tiderna..
Lägg märke till våra ryggor, min vägde runt 9 kg, det ni!

Då var man igång, här är jag och Emma.. Vi vandrar runt på fjälls topparna. Den där backen var inte rolig vill jag lova.

Det godaste vattnet som finns, är det som rinner ur bäckarna upp på fjällen.
Jocke och mamma har tagit en vatten pause...

Det var himla vackert. Skuggorna på bergen, är skuggor av molnen. Då kan man säga att vi var högt upp, det var asa coolt.

Vi gick över bäckar...
När det var dåligt väder/ fuktigt ute hade vi fodral över våra ryggsäckar. Så vi såg ut som sköldpaddor, det tyckte jag och mamma var roligt.

Vi grillade och hade det rätt mysigt. Vi var ett med naturen!

Här är vår näst sista dag. Då var jag rätt less. Jag ville hem, och drömde om min säng, riktig mat, smink och nya rena kläder.

Men Tomas försökte hålla humöret uppe...

Vi vandrar hemmåt...

Framme! Kararna köpte öl och det lite mindre....

njöt av en glass....

Framme på hotellet passade vi på att spela kubb, äta god mat och duscha.

Tjejerna mot killarna!
När vi kom hem igem märkte jag att mina jeans som jag inte fick på mig innan var för stora och mina vader var fettstora och hårda. Kanske inte så konstigt efter att ha gått mellan 6 km och en mil perr dag med flera kg på ruggen. Samt levt på typ olika soppor....


Ja, där har ni några bilder från vår vandring. Jag orkar inte ladda upp mer, för det går så segt.
Men tänkte bara tillägga att vi ibland kom till olika vandrar hem, där vi passade på att duscha och ibland fanns det dass i skogarna där vi gjorde våra behov. Om ni undrar lixom! Pössss

Jag måste erkänna en sak

Jag är en mördare. För två dagar sedan när jag skulle fixa mitt nya akvarium så skulle jag först håva upp alla stenar (sedan ta ut fiskarna) men jag skulle nog gjort tvärt om. För medans jag håvar så tappar jag alla stora stenar så tappar jag alla stenar på en liten hjälplös fisk som var där nere och simmade på botten. Han lyckas ta sig upp, men inte helt skadefri, han flöt upp på rygg till ytan som en kork. Lite ångest fick jag faktist, ropade på Jocke och han fick spola ner den lille kraken.
Men akvariet blev iaf jätte fint som sagt. Alldeles lagom, (vill bara ha min sladd så jag kan visa er)


Dags för lite ris och ros

Jag Rosar

 Cousecous och kyckling sallad. Som jag har ätit nu i två dagar. Skippa pastan och kör med fullkorns cousecose istället. För det första är det nyttigare och för det andra kan det vara kul med lite variation och för det tredje är det himla gott. Glöm bara inte lite road island sås på toppen.

Min jacka från Vila, en sådan som Sofie har på sig här. Jag gillar den verkligen, den är lite små cool. Plus att jag är så trött på min fjällis, så det är kul med en annan ett tag.

 Att gå och lägga sig i tid! I två dagar i rad nu har jag gått och lagt mig vid 21-22 tiden. Och jag märker verkligen skilland dagen efter, mycket piggare plus att man blir tröttare tidigare, så då kommer man i säng skaplingt igen. Istället för vid 01-03  på natten som jag brukar sova i vanliga fall.

Jag Risar

Snön! Okej, det är skit fint med snö ute och allt sånnt. Men den är för sen, varför kom den nu? Den skulle kommit till jul eller åtminstånde till nyår. Nu vill jag ändå inte ha någon,


Nyårs löften, Jag har redan brutit mitt!!!!! Så lika bra att inte ha något, annars blir man bara besviken på sig själv! Det är dom där bullarna på jobbets fel.

 Att det faktist är dags för skola snart igen, suger ju!

Årets första Söndag

Vilken underbar söndags morgon!
Huset är tomt och tyst och vädret är jätte fint. Alla här hemma åkte just iväg, men inte jag. Måste passa på att ta alla tillfällen i akt att vara hemma själv. För det händer inte allt för ofta. Dagens planer är inte många, snart ska jag äta frulle, sen tänkte jag faktist ge mig ut på en prommis.. jag och min Ipod. Sen tänkte jag försöka ringa hit Chrille. Ja, det här blir en slapp dag. Men det behöver jag efter att ha jobbat nästan hela veckan. Så det ska bli skönt med lite ledigt.

Nästan så här fint är det ute. Lagom mycket snö, lixom!

En liten uppdatering

Hallå där!

Sorry för den kassa uppdateringen Ida.E och alla andra som kickat in här flera gånger. Men jag har inte haft tid eller ork att blogga. Jobbar hela tiden känns det som, men ja vad har hänt i mitt lilla liv då?
jag har firat nyår såklart.... Och det var kul. Först var det tre rätters middag som killarna hade fixat tills vi kom, sen var det raketer och allt annat som hör nyår till.
Idag hade jag inventering på jobbet så min klocka ringde 04.30 i morse, slutade vid 10. Sen kom mamma och hämtade mig. Hon jag och mormor har varit i Skärholmen hela dagen, shoppade en jacka, väska och en tröja :)
Sen när jag kom hem har jag städat rummet och bytt akvarium till fiskarna, blev skit fint:D:D Ska ta kort sen när jag köpt ny sladd.... Så jag är rätt trött nu kan man säga. Ska snart lägga mig i sängen och kolla film och sen läsa min nya SOLO tidning,... så vi hörs.

Bjuder på en bild från nyår... vid tolvslaget.
Ida, Cajsa, Anna och jag! He he,,.

Död

Skoja inte om det var tungt att jobba idag. Nu är dessa 7 timmar äntligen över!
Om 30 min ska jag ta bussen hem till Chrille, ska bara handla lite innan tänkte jag. Längtar verkligen tills jag får lägga mig i sängen och glo på film/ Vicktoria Secret Show. Men samtldigt vill jag inte se på den, eftersom att alla bruttor är så jävla snygga och så känner jag mig så jävla ful. Och det blir ju inte bättre att kolla på det tillsammans med Chrille.  Men man kan ändå inte låta bli att titta.
Dags att handla! Pussss

Här har vi na, Chrilles favorit! Hoppas att hon är sjuk och inte kunde medverka ikväll. Hehe, visst!