en gul frukost

Godmorgon söiga lördag.
Inte för att det var speciellt oväntat och inte för att jag egentligen har någon lust att blogga om vädret men ändå, blä. Vi blev ju bortskämda med riktig vår värme nu den senaste veckan, hoppas att det smälter bort snabbt. 

Har precis ätit frukost. Kan verkligen bli så sugen på apelsin emellan åt. Och frukt i övrigt, har aldrig ätit så mycket frukt om dagen sen jag blev gravid. 
Nu tror ni kanske att jag är jätte nyttig och äter fruktsallader hela tiden. Så är tyvärr inte fallet utan det kan visst slinka ner både det ena och det andra. Men jag försöker verkligen att peppa mig själv med att försöka komma igång med träningen. Annars kan jag ju lika gärna säga upp mitt gymkort nu. Saknar ju att träna, har bara varit så trött och haft noll energi. Men nu känns de som att de börjar ge med sig en aning, värst var de tidigaste veckorna. 
Eftersom jag mår så bra annars, så känns de så dumt att inte träna som jag alltid gjort. Hade jag aldrig tränat innan, hade jag knappast börjat när jag blev gravid. Men att kanske gå på två pass i veckan, istället för tre fyra så skulle jag vara jätte nöjd.


Kommentarer
Postat av: Elin Löwstedt

Haha, jag bara "ät va fasen du vill, passa på!" när jag var gravid! Hehe!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback