Tisdag

Hade en jätte mysig kväll igår. Var som sagt ute och åt och vi måste haft väldigt trevligt eftersom att vi var där i två och en halv timma. God mat och fint sällskap, synd bara att Malins pojkvän låg hemma med feber. Från det ena till det andra, så har jag blivit bra på att gå upp tidigare på mornarna. Förut låg jag och drog mig in till det sista, borstade tänderna och gick... ibland tog jag med mig en macka på vägen. Men nu tycker jag att det är skönt att slappa i soffan i en halvtimma, äta en stadig frukost och softa innan jobbet.
Bilder från imorse. Någon annan var visst också sugen på min frukost. En sak till, har kommit på att man kan skicka bilder till datorn från min mobil, så nu blir de mer bilder här i bloggen framöver!

Kommentarer
Postat av: Carla

Åh jag som nyss skrev på FB att jag inte gillar djur å så ser jag bilden på Torsten å då smälter mitt hjärta lite, han är det enda djuret jag tycker om å det är bara för att han är så söt :)

Postat av: Linn

Haha, ja jag såg de ;)

Ja, vem kan inte tycka om honom? Djur hatare eller inte? Hur man nu kan vara de?! Kattungar, hundvalpar för att inte tala om kaninungar? Hur kan man inte gilla de?.... :)

2011-02-15 @ 23:04:17
Postat av: Carla

Bebisdjur är ju söta men alltså dom är ju djur och djur är lite vidiriga, opålitliga, luktar illa och ofta håriga. Dom kan ju inte bete sig och därför gillar jag dom inte. Men Tors, ja Tors måste man gilla!

2011-02-16 @ 13:21:53
URL: http://mmgott.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback