shopping






Idag har vi varit på språng. 
Direkt efter frukost åkte vi till kungens kurva och shoppade. Mestadels bara tråkig med nödvändig shopping. 
Så efter att ha sprungit på Ikea, Biltema och bauhaus så åkte vi vidare till moraberg för att gå på k-rauta och Jula. Mina absoluta favorit affärer. Haha! 
Usch vad tråkigt det är att se hur flera hundra försvinner från kontot för att handla lister, skruvar, hylla till förådet, penslar, målarfärg och mycket mer. 
Dock väldigt skönt när det är köpt och man har det hemma för att Bla kunna avsluta pågående projekt.
Men lite roliga saker fick jag ändå med mig hem. Handlade sakerna på bilderna ovan till lilla fröken i magen från HM.
En kudde/ gosedjur till sängen, måste fylla på med fler gosedjur framöver. De jag hade flyttade jag över till vaggan i sovrummet. Nu ser det så tomt ut i spjälsängen. Hon fick även en liten väska och en tröja. Allt i kanin-tema, gulligt värre. 
Tanken var sen att vi skulle avsluta på maxi för att storhandla. Vi spar dock den biten tills imorgon, min kropp sa ifrån. Efter att ha lunkat fram i 1km i timman "med en melon mellan benen" (det var iaf precis vad det kändes som att jag hade) och efter att ha sprungit in på alla toaletter jag kom åt, så tröttande jag och längtade hem till soffan. 
Nu är jag lite uppvilad och ska svira om till den ända klänningen jag kommer i för att gå på försenad födelsedags fest hos Ida och Jim :-) 

Kommentarer
Postat av: Jagger

Jättestor. Där kommer hon trivas bra.

Postat av: Linn

Tror jag med 😀🐰👍🏻

2015-09-27 @ 12:54:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback