hej

När klockan ringde imorse så ville jag helst ligga kvar bredvid Chrille som tog sovmorgon, då han är ledig idag. Men jag pallrade mig upp och klädde mig varmt och lika så Selma. Vi var ute och gick i en och en halv timma. När vi kom hem hade Chrille tänt upp en brasa och dukat fram frukost. 
Härlig start på dagen, kan leva med det. Hehe. Senare i eftermiddag så ska vi åka hem till Rasmus och Erica och hälsa på deras lilla Saga som är drygt tre veckor gammal. 


Selma älskar att sitta upp och titta, hon har blivit riktigt stark i nacken nu och kan snart hålla upp huvudet helt själv. 
Hon har fortfarande massa (gult) skorv kvar i huvudet. Undra när det ska försvinna? 
På tal om ingenting så ska hon få sin tre månaders spruta imorgon och jag är mer nervös än hon. Hoppas det går snabbt och smärtfritt, vill ju inte se henne ledsen.  

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vår kille fick också skorv. Jag läste att det kan sitta rätt länge. Men hans satt så löst så jag tog min kam och kammad bort i badet. Han har väldigt mycket hår så det fastnade i håret men till slut fick jag bort det. Jag använde lite olja i hårbotten först för att lösa upp skorven sen drog jag försiktigt med kammen i hårbotten. det fungerade jättebra :)

2016-01-06 @ 16:05:22
Postat av: Jessica

Agnes fick ju aldrig men en kompis son har fortfarande mycket kvar och han fyller 2!

2016-01-06 @ 21:38:18
Postat av: Linn

Ska testa med en kam jag med vid nästa bad, har bara provat olja och gnuggat med en tvättlapp men det sitter kvar.
Inte hela värden om det sitter där men ändå :-) tack för tipset!

2016-01-07 @ 10:53:10
Postat av: Anonym

Ja, prova kammen. Jag läste också att en del tycker att skorven kan börja lukta illa. Om det stämmer vet jag inte men kanske kan bli så och då vill man väl få bort den kanske. :) hoppas ni får en bra natt och att Lilltjejen inte blir allt för dålig av sprutorna :(

2016-01-07 @ 22:04:25
Postat av: Elin Löwstedt

Ea och My hade också en hel del skorv. Det finns en salva/kräm som tar bort det som heter Borago (tror jag, finns på apotek). Dock ska man greja med den typ 3 gånger/dag men det kanske det är värt? Annars kan du testa att kamma med en luskam (finns också på apotek). Vi gjorde aldrig några drastiska åtgärder, mest för de hade så mycket hår, så de har fortfarande kvar lite.

Postat av: Linn

Tack för tipsen!

Ska testa kammen 👌🏻😊👍🏻

2016-01-09 @ 16:35:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback