gårdagen

Hej!

Igår var de fullt ös från tidig morgon till kväll. Vid 11 mötte vi upp sju av våra mamma lediga kollegor på jobbet. Där tog vi en lunch och fikade. Vi tog över hela maxis nya café med våra vagnar. Då vi hade med oss våra 9 barn. Efter två timmar så följde halva ligan med hem till Lina som bor precis intill. Där blev de ännu mer fika och lek för barnen.
När de var dags att åka hemåt så följde Ida och barnen med oss hem. Chrille jobbade natt och Jim är bortrest så vi passade på att ses så slapp någon av oss sitta ensamma.
De blev en mysig kväll med middag, bad för Selma och Lucas. Och oj vad populär de var att få bada ihop. De plaskades omkring ett bra tag innan de åkte i varsinn pyjamas. Efter lite lek i Selmas rum, en flaska välling så somnade de tillslut i vår säng. 1-0 till mammorna som Ida sa, så skönt att de somnade samtidigt. När de var lagda där de skulle sova så smög vi upp och tog fram lite chips och kollade på bachelor och satt uppe och pratade in i ottan. Maja var såklart också med men de är ju inte direkt några problem med att ha henne vaken även fast klockan blev mycket.

Snart är Chrille hemma från jobbet, Selma sover middag och jag ligger på sängen. Så skönt att bara höra lugnet, dvs inte ett ljud efter en relativt dålig natt och innan de blir fullt ös igen.


Kommentarer
Postat av: Ida

Älsklingar ❤️😘

Svar: 😍😘🙌🏻❤️
Linn

2016-12-01 @ 01:30:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback