långtråkigt

Ännu en super tråkig dag i mitt liv har passerat. Nej, detta lät inge vidare. Jag har varit hemma med mitt barn och kille som är ledig från jobbet. Men visst kan man ha tråkiga dagar för de? 

Selma vaknade tjinkig och less. Ratade frukost, skrek bara man tittade på henne, otröstlig osv. Sen släppte de, tack och lov. Hon sov middag och vi låg bredvid som två döda sälar i sängen. Tvättmaskinen har gått varm, bokstavligt. Tio maskiner har tvättats på tre dagar. Jag är livrädd för magsjukebacillerna, så även fast Selma spydde ner sin säng så måste jag ändå tvätta vårta sängkläder, handdukar och typ badrumsmattan på en toalett vi aldrig går på. De spårar men hellre de. Jag har även försökt sanera hemmet och även de spårar men nu är de rent och fint och hemmet luktar sköljmedel och klorin. 
Efter städningen så tog vi oss äntligen ut, frisk luft gjorde susen för alla. En sväng till affären och tillbaka. Hemma började Chrille med maten. 
Idag blev de köttfärsbiffar med fetaost och persilja, tzatziki, aivar och en taboulesallad till de. Köttfärsbiffen ser kanske ut som en bajskorv men jag lovar att de var gott. 
Och salladen blir man typ frisk av bara genom att titta på den, då den är full med citron. 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback