ny gravidvecka

Godmorgon! 


Igår blev de visst ingen uppdatering här. Dagen gick i ett. Vi startade gårdagen med ett besök hos barnmorskan. Igår lyssnade vi på bebisens hjärtljud för första gången, jag skickade även in ett brev till försäkringskassan om att jag är gravid igen och vågen visade nu +5kg sen inskrivningen i vecka 7. Idag går jag även in i vecka 21, börjar väl känna att dom där långpromenaderna jag tar var och varannan dag satt sina spår. Får ont i ljumskarna och i den nedre regionen så att säga så ska nog dämpa mig lite där. Svårt bara när man tycker om att vara ute och promenera på dagarna med vännerna, samtidigt sover barnet gott i vagnen. 

Igår köpte vi även med oss lunch och lunchade på Marias altan innan vi gick hem till Jessica och barnen fick leka av sig inann man rörde sig hemåt. De är verkligen guld värt att vara mammaledig med sina vänner. 

Idag har jag och Selma inga planer, de är grått utanför fönstret och de ska även snöa om nån timma. Måste ta mig till posten och hämta ut ett paket, så de får väl bli dagens lilla to do. Paketet är till Maja som ska döpas på söndag! 

Selma klappar och pussar sin Pippi docka, tror hon kommer bli en snäll storasyster<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback