sista natten

Och så var vi inne på Chrilles sista jobbnatt någonsin. Känns fantastiskt skönt! 
Idag har vi tagit de lugnt när hemma igen. Selma är bättre men vaknade nyss i en hostattack, men somnade om snabbt efter medicin. De är väl annars jag som väntar på att den här förkylningen ska släppa. 
Har tappat smaken också och de tjuter i öronen, dock kom smaken tillbaka lagom tills vi ställde oss och rullade chokladbollar tidigare idag. Sagt och gjort, jag åt alldeles för mycket så de slutade med att halva tallriken åkte i soporna. Visste att karaktären skulle svika, så vågade inte ens spara de till Chrille. Sån är jag. 
Ikväll har barnen badat, en aktivitet båda tycker om. De badar länge. Säkert en timma. Båda är jätte nöjda i vattnet. Kul att se, för de är de enda de "kan göra ihop hittils tillsammans". Nu sover båda gott och jag kröp upp i soffan. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår fick Vilma sin första potion med gröt och hon älskade de. Så de fick bli en ny omgång till frukost imorse. Skit nöjd unge, hon tar lixom skeden själv och trycker in i munnen. 
Tror hon kommer bli en matglad tjej tillskillnad från syrran. Ännu en olikhet, haha. Finns som sagt betydligt mer olikheter än likheter syskonen emellan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback