Vaccin, snö & förskola

Äntligen har vi sådär mycket snö att man faktiskt kunde dra en pulka under hela promenaden. Med undantag inne på Ica såklart ;-) 
Även om man är skapligt less på kylan och längtar tills varmare dagar så är de ändå bättre med snö, iaf för barnen. 
Så idag tog vi en promenad direkt när Chrille var hemma från jobbet. Han slutade tidigt eftesom han jobbat natt. Nu ligger jag sen en stund tillbaka i ett varmt bad, bästa avkopplingen som sagt. 
Tidigare idag så ställde vi oss och stekte bananpannkakor till frukost, går hem hos alla. Sen packade vi in oss i bilen och åkte till bvc. De var daga för Vilmas fem månaders sprutor och fem månader är precis vad hon blir idag. Stora tjejen! 
Hittills har hon inte reagerat på vaccinen så håller tummarna på att igen feber eller likande bryter ut. 
(null)

(null)

(null)

Fick föresten frågan ang förskola för Selma. Tänkte jag kunde svara på den här istället och de blir ingen förskola för den här damen iaf. 
I vår Komun lider platsbrist på alla förskolor och jag som föräldrar ledig ligger (såklart) inte på prio ett. Istället blev vi erbjudna en plats i tillfälliga baracker som kommer ställas upp för att lösa problemet, medan en ny förskola redan byggs upp. I augusti kommer de frigöras nya platser och även den nya förskolan är på plats. Så vi hoppas komma in på vårt första eller andra handsval tills dess. 
Så då kommer se (troligtvis) se ut så att Selma börjar i augusti, 2 år och 10 månader gammal. Vilma blir då 1 år och kommer vara hemma med mig kanske 6 månader till. Helst längre, men får se om jag har möjlighet att jobba lite extra för att få de att fungera ekonomiskt. Men vår dröm är att även lillasyster ska få möjligheten att vara hemma tills hon iaf är 2 år gammal. Sen får vi se hur de ser ut då, en dag i taget! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback