lite inredningstankar

Godkväll på er! 

Den här dagen spenderade vi i bilen. Två vänder till Nyköping och tillbaka blev de 😴 
Blev lite strul med viktiga papper från banken så de var bara att packa in ungarna och köra, sen tillbaka för Chrilles underskrift och så tillbaka igen osv. 
Vi avslutade rutterna med ett besök på Donken sen hem igen. 
Så mycket mer har vi inte hunnit med idag faktiskt. 

I brist på bilder, så kan jag visa er lite av de vi köpt/ ska köpa till nya radhuset. 

(null)

(null)

Först har vi den "omtalade" soffan. Den är så härlig, älskar djupet, sametstyget, att den är lite svängd sen att den är i dun. Så den är riktigt mysig att sitta i. Blev som sagt en massa soff-provande i helgen som var men det slutade med att vi köpte denna, den som vi tänkt från början. Så glad i den! 
Den förväntas vara klar för leverans V.30 så den som väntar på något gott! 

Sen har vi även köpt matsalsbordet, till de blir de sex svarta stolar. Även den vita byrån har vi köpt, fast två stycken. De ska stå ihop och agera tv bänk på övervåningen, samt förvaring för våra kläder, sängkläder, handdukar mm. Tur jag har rensat, annars hade det aldrig gått. Kanske ska nämna att de finns platsbyggda garderober i sovrummet så detta är utöver:-) 

Det som återstår på shoppinglisan är nu skåpen Ivar från Ikea, ska ha mellan 6-8 st så de får bli en sväng upp snart. Sen ska jag beställa hem vardagsrumsbordet samt ett annat glasbord till övervåningen. Har snöat in mig på just glasbord, vet dock inte hur praktiskt de är men de visar sig hehe. 
Sist ut är tapeten som även den ska beställas sen upp i hallen. Så ja, de finns lite kvar att handla. Mattor är redan köpta, så de kommer snart på posten. Även sänghimmlar till barnens rum ska köpas. Ja, de finns lite kvar helt enkelt. Lika kul de är att köpa nytt, så är de ändå jobbigt. Sen ska allt skruvas ihop och sättas upp. Inge synd om oss men ändå. Kommer ta ett tag att komma i ordning såklart :-) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback