Hej..

igen.... jag har ganska tråkigt. Eller jag har rikigt tråkigt när jag tänkter efter. Jag har också en hel del jag borde göra, men det är bara tråkiga grejer jag borde göra. Vilket leder till att om jag kommer att få ännu tråkigare än vad jag redan har, om jag gör det tråkiga grejerna jag borde göra.
Jag borde tex. Städa mitt rum.
Plocka in/hänga upp alla mina kläder som ligger överallt.
Tvätta kläder, så jag inte behöver panik tvätta inför resan.
plugga teori.
Gå till Ica.
Med mera.
Tråk, tråk, tråk.
Och något mer som är ännu tråkigare är att.... i var och varanan blogg kan man läsa om höstmodet, om saker som tjejerna bara mååste köpa. Hallå? kan ni inte vänta med det tills September i varje fall?
Åh, det gör en deppig. Det gör också att man verkligen inser (på rikigt) att sommaren redan är slut. Fast än man hela tiden går och hoppas att vädret blir bättre. Snart!
Men när jag tänkter efter så har jag visst redan köpt ett par höst/viner skor. Men det var bara för dem var på rean och då kunde jag inte hålla mig. För annars skulle jag ändå köpa sånna skor senare, fast då skulle dom ju vara mycket dyrare. Därför slog jag till.......
På dom hära
!!! rikigt sköna faktist. Igår kollade jag på en film på 6an. Europan gigalo. Har sett den förr, men då la jag inte märke till att tjejen som var med i filmen hade rikigt snygg lugg. Den var inte för lång, inte för kort, inte för tjock och inte för tunn. Den var perfekt! typ.. Och det snyggaste var också att hon hade den åt sidan eller som en "mittbena" jag försökte själv klippa till nått på mig själv idag. Men jag sklippte inte så mycket, för jag är för feg. Kanske samlar på mig mer mod tills ikväll. Jösses vad jag skriver!

 Här är hon i alla fall, men luggen var snyggare i filmen.
Den var mer som hennes....





Nu är det dags att ta tag i någon tråkig syssla känner jag. På återseende!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback