Aj!

Frisör besöket gick mindre bra. Hade tid i 45 min, men blev kvar i nästan 3 timmar och allt keratin gick inte att gå ut. Nu har jag både "tuggumi" och tovor i hårbotten. Tårarna rann på löpnade band när de drog ut löshåret och försökte kamma ut skiten. Nu sitter jag i soffan med hårinpacking på, en öm hårbotten plus huvudvärk. Funderar starkt på att klippa en lång page och låta håret vila och växa om på nytt så de blir fräscht igen.
Lånade den här bilden av bloggaren Victoria Törngren. För att visa hur jag nu vill ha de. Mitt ända alternativ.

Goodbye

Nu går jag ner till frissan och tar ut mitt löshår. På både gott och ont.

Parkhäng

Kom precis ur duschen. Hela fm. har jag legat i dalparken och solat med Emma & Chrille. Idag var de en vecka sen jag kom hem och man kan ju verkligen säga att jag åkte rätt vecka. Då de regnade konstant här hemma och var kallt och nu är de varmt och skönt. Då är de bra att börja sent och jobba kväll så man får utnyttja de fina vädret:-) Innan jobbet ska jag ner på stan och kolla efter en tröja, frågade en kund igår på jobbet vart hon hade köpt sin. Så jag hoppas att den finns kvar, då är de nått som verkligen är fint och man tar tummen ur röven och frågar vart den kommer ifrån. Och sen måste jag byta mitt amband som var trasigt när jag köpte de igår från scorett, jävla skit affär. Är de inte väskor så är de smycken som går sönder.

Bra väder!

Godmorgon!
Nu drar jag ner till stan för att lämna tillbaka min svarta väska med nitar från scorett, som tyvärr har gött sönder. Så igår lovade de mig att byta till en annan väska. Så de ska jag fixa innan jag lägger mig i dalparken och solar innan jobbet. Första dagen sen jag kom hem från Mallorca som de är bra väder. Så nu ska jag verkligen passa på att sola, för de behövs nu när jag har börjat flagna bort all färg.

Lykta

Kom nyss hem från stan med Malin. Storsade omkring och provade massa kläder. Kom iaf hem med en rosa stickad topp från bikbok. Här om dagen köpte jag dessa ljuslyktor. Älskar dom!
Och till Torsten shoppade jag ett garnnystan.
Nu ska jag dock klä på mig och åka till jobbet. Kör till halv tio ikväll!

Söndag

Godmorgon! Idag tog jag sovmorgon, kände att jag verkligen behövde de. Klockan tolv ska jag möta upp Malin på stan över en lunch och sen vid tre ska jag jobba. Så de var väl min dag de, har inte så mycket mer att skriva just nu.
på tal om mat. Midsommar maten var inte dålig precis. Det här är bra grejer, om man jämnför med korv, köttbullar och sill.

Midsommarafton.

Kameran åkte inte fram igår. Som jag sa till Ida & Carro så snor jag lite av deras bilder ist. Eftersom båda har super kameror och fick jätte fina bilder. Det var iaf en jätte bra midsommar! God mat, lekar, dans och övernattning. Mådde lite som förtjänat på jobbet idag, men de blev bättre fram mot kvällen. Efter jobbet åkte tog jag med mig Mickis till Max och känade. Idag har jag nog slagit personligt rekord i dålig mat dag. Frukost- en halv pizza. Till lunch- två french hot dogs. Och så hamburgare med pommes till middag, så där klockan elva på kvällen. Känns ju sådär! Nej, nu får ja tacka för mig och gå och lägga mig. Natti!

Skål

Jaha, nehe. Ska väl ta och sova lite kanske. Chrille är ute och fiskar så här klockan halv ett på natten.
Imorgon har man ju en del att stå i, så blir nog inte något sittade vid datorn inte. Så ni får ha en trevlig midsommar allihopa.



Dagen innan midsommar

Hoppar in lite tidigare på jobbet idag, skulle egentligen börjat fyra. De lär ju vara en del att göra, löning och midsommar imorgon. Slutar halv tio ikväll. Det var väl allt...
Puss

Bling bling

Gjorde precis ett nytt försök. Mitt andra skal jag beställde förut verkar aldrig vilja dyka upp. Får bara mejl om att varan är slut på lager hela tiden. Så nu klickade jag hem det här istsället, lite snyggare till och med...

Nostalgi

Godkväll!
Efter jobbet idag åkte jag hem till Malin. Satt först ute på hennes balkong och pratade lite midsommar, som ska firas hos hennes föräldrar i Östertälje. Kom sen på att vi kunde åka ut med lite stolar så vi inte behöver fixa med allt i sista sekund på Fredag. Blev kvar där ett tag och lyssnade på gammla brända skivor sen flera år tillbaka, som hennes mamma hittade. Fick än att tänka tillbaka på gamla goda tider och även Alanya/Rhodos resorna och sen utgångarna på Olareys innan de blev the strip precis när man fyllt 18 och mycket mer.
Hittade även några härliga singlar!

Midsommar

21°C

Midsommar på Fredag! Där vi blir ett gäng hos Malins föräldrar, all mat och dryck är handlat och klart. Nu saknas bara jordgubbar och partyisen till "barn poolen". Känningen är till och med fixad och så är jag ledig, min enda lediga Fredag i månaden lyckades jag pricka in rätt bra. Nu saknas bara lite sol, så vi får hålla tummarna på att de inte regnar. Än så länge ser de ju rätt ljust ut, men man vet ju aldrig...

Suprise

Första tränings passet på ungefär två veckor. Körde step & core med Ida och de märktes ju att man inte varit igång på ett tag. Var helt slut och ville helst gå ut efter en kvart. Men skönt att komma igång igen efter en veckas slappande. Om en stund ska jag bege mig mot jobbet, känns ju sådär. Men som tur är börjar jag med en liten mjukstart 15-20.
Jusde, måste berätta att jag blev glatt överraskad när jag kom hem igår. Då Chrille sa att han skulle jobba till nio dvs. att han skulle komma hem efter mig vilket han skulle gjort men tog ledigt. Så när jag låser upp dörren och går in i vardagsrummet sitter han i soffan och har dukat upp med detta... Söt!

Snabb genomgång.


Första dagen/ Utsikten från balkongen/ Shopping/ Middag.

Palma stad/ Shopping/ Strand/ Middag.

Promenderade längs hela stranden/ Middag.

Åka tåg/ Middag.

Palma akvarium/ Pool/ Strand.

Palma stad/ Katedralen/ strand.

Sista dagen

På väg hem


Home sweet home!

Hemma efter en underbar resa! Men tänker inte skiva något idag, vill umgås med Chrille som väntar på att vi ska kolla film. Så bilder och mer kommer imorgon :-)

Playa de palma, mallorca!

Det här får bli de sista inlägget för en vecka framöver. Klockan fyra imorgon bitti ska jag stå utanför med min stora rosa resväska och bli hämtad av mamma. Där efter blir de frukost på arlanda och sen åker vi. Längtar! Vi hörs när jag kommer hem med massa bilder.

21:24

En liten pose bild på håret. Så skönt att bli av med utväxten, den gjorde så till och med mitt nytvättade hår såg skitigt ut. Nu ska jag ladda kameran och ipooden och packa de allra sista.

Fixa

Har varit nere på stan med Chrille en snabbis, köpte de sista inför imorgon. Toffsar och hårspännen, insåg att jag bara hade en toffs och nått spänne kvar, de försvinner ju alltid!
De var allt just nu, ska måla naglarna på händer och fötter nu innan de är dags att röra sig mot jobbet. Har färgat håret igår/idag också försten. Igår la jag i en hårfärg i utväxten och idag gjorde jag lite slingor. Så nu känner jag mig lite sommafin.
Kör på de oranga från isadora.

Jordgubbusfrukost

Klockan ringde strax innan nio, gick upp och tog bilen till coop (japp, ibland orkar man inte gå in på jobbet) framför allt inte när man ser ut som sju svåra år. Handlade iaf lite frukost och jordgubbar. Idag är min sista dag hemma och på jobbet iaf en vecka framöver. Börjar inte förns tre idag, så jag hinner fixa de sista innan jag åker och jobbar. Men har i stort sätt packat klart allt. Funderar på att gå ner och träna stax också, de var säkert en vecka sen jag var på gymmet sist.

Min nya fina tunika ska såklart med!

Packa

Nu ska jag börja packa. För imorgon hinns de inte med, då jag ska jobba och umgås med Chrille hela kvällen. Har shoppat lite bra-ha-saker, som kommer att väga massor!

Loca People - Sak Noel (La gente esta muy loca)

Frida är hemma från Norge över helgen, så igår efter jobbet stressade jag ner till Barollo för att möta upp alla där. Där de redan hade gjort sitt, så vi åkte hem till Frida istället. Där de bjöds på rosévin på under ett parasoll, tills klockan blev mycket och de var dags att åka hem för att orka gå upp och jobba dagen efter.

Student 2011

Här kommer massa bilder från gårdagen! Blev en jätte lyckad dag och Jocke var så glad. Precis som de ska vara.

Jockes dag

Idag tar Jocke studenten!
Ska strax ta en ducsh och göra mig i ordning, hämta morfar, åka till maxi och köpa tårt-saker. För att jag har lovat mamma att göra två jordgubbs tårtor när jag kommer dit. Det ska bli jätte mysigt idag och riktigt fint väder har vi fått också :) Har laddat kameran (köpte Malins igår) så bilder kommer sen.

Hej&hejdå

Okrkar inte skriva något idag, gör det imorgon istället. Så ni vet. God natt!

Sparkle

Råkade gå in på google och söka på "samsung galaxy s skal" innan jag skulle stänga av datorn. Beställde iaf nyss hem de där tjusiga, glittriga rosa skalet för bara 119 kr. Så var tvungen att beställa de på en gång, då jag har letat länge efter ett fint skal i både butik och på internet (finns alltid en anledning till att shoppa).

Sång

Pontus mottagning var jätte mysig. Framför allt när två killar (kompisar) kom dit och spelade gitarr/piano och sjöng. Medans alla runt omkring satt och lyssnade på filtar i solen. Nu är jag helt slut, ska snart lägga mig i sängen och glo på tv. Imorgon åker jag hem till mormor och morfar och tvättar, fick inte till någon tid i tvättstugan innan resan. Stannar nog kvar där och hänger på deras underbara ballkong och solar hela fm. Så hoppas på fint väder nu när man äntligen är ledig :-)

Student time

Även Torsten har sina kvälls rutiner. Han börjar alltid med att ligga och gosa hos Chrille och slänger upp tassen på alxeln och efter ett tag kryper han ner till mina fötter där han ligger tills de är dags att gå upp igen. Från de ena till de andra, så ska jag nu ta mig en dusch, sen göra mig i ordning och åka ut Enhörna och fira Pontus!

Tröttsamt

De är tungt att gå till jobbet nu. Är inne på min 12:de dag imorgon och innan de har jag jobbat ungefär 6 dagar i stäck, sen ledig en osv. Men nu är de bara imorgon kvar öppning till 3, sen är jag ledig i två dagar. Jobba 3 till och en veckas semester. Ursäkta mitt tjat, men de ska bli helt underbart. Idag åkte jag som sagt hem till Anna efter jobbet, var där ett tag innan vi åkte hem till mamma och fikade. Stannade kvar på en sen middag och slingade hennes hår också, kom hem för ett tag sen. Blir en tidig kväll för min del. Trött, pollen allergisk, hostar, gick upp tidigt imorse, sov dåligt i natt, vaknade till och från. Bla. då jag hör Torsten stå och spy på sovrumms golvet och en annan gång då min kudde är full med näsbold (snöt sönder min innan jag gick och la mig). Näe, nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och istället ta lite hostmedicin som jag fick av mamma och sen sova. Måste vara pigg till imorgon då de inte bara är jobb, utan även student mottagning för min kusin efter de :-)

En bild på Annas paket som hon fick idag, i brist på andra. Innehöll iaf, en stor rosa kakburk, bak tillbehör, muffinsformar och två köks handdukar med cupcakes på. För er som är nyfikna!


Solat

Idag fick man lite sol på sig iaf. Någon timme i dalparken med Ida, Emma & Hanna innan jobbet. Annars får jag mest kolla på alla solbrända kunder. Imorgon ska jag upp tidigt, för att halv åtta ska jag möta upp Christin utanför mig för en lång promend innan jobbet. Och efter jobbet åker jag hem till Anna och hänger med henne och Alva hela kvällen. Mysigt!

Innan jobbet

Nu går jag ner på stan och fixar lite saker. Ska bla. hämta mina träningskläder (nelly paket) och växla in mina fickpengar. Efter de ska jag ut och gå med Ida. Worldclass har ju gjort om sitt träning schema nu till sommaren så de går inga lunch pass idag. Jag som annars alltid börjar min måndag med spinning och core.


Sveriges nationaldag

Idag är de verkligen värt att jobba. De är måndag, men man får betalt som en söndag :-) Har jobbat de båda röda dagarna nu, plus en extra helg på de. Bra semester pengar.
Snart får jag äntligen ett break från jobbet. Om en vecka imorgon åker vi. Hade inget liv när jag satt i minihuset, så där av mitt fina schema.

Städryck

När jag kom hem från jobbet igår fick jag ett städryck. Älskar när jag väl får de. Började med att putsa alla fönster, som såg förjävliga ut. Där efter tog jag tag i saker som man annars alltid skjuter upp på. Som att bla. hänga upp en hängare på toalett dörren, då de gamla ramlat ner. Nu slipper vi ha våra morgonrockar i en hög utanför. När jag var klar men allt tog jag en välförtjänt powernap i soffan.


Igår och Idag

Vilken bra helg! För den är ju i pincip slut nu. Igår efter jobbet slutade både jag och Christin åtta. Efter de gjorde vi ett besök på max och satt ute och käka innan vi åkte vidare och parkerade bilen. Gick sen och satte oss i en lekplats (i ett torn i en borg) delade på en flaska vin och drack ur två plast muggar från fastfood, hej fjortisar! Efter de gick vi ner till stan och gjorde Pontus och hans kompisar sällskap. Idag har jag också jobbat (surprise) fram till sex. Sen stressade jag hem och bytte om, ner till Barollo för att äta en födelsedags middag för Sophie som fyller år imorgon. Nu kom jag precis hem, de andra gick vidare ut på krogen, men de blev en tidig hemgång för mig eftersom att jag öppnar imorgon.

Bilder från ikväll.

Fre

Imorse ringde klockan sex, då var de bara att klä på sig träningskläderna och möta upp Emma utanför henne för att gå på drygt en timmas step. Där vi även mötte upp Ida, Hanna & Christin. Fan va duktiga vi var! När jag kom hem tog jag en dusch och gick och la mig igen, klockan åtta på morgonen. Så jävla skönt. Nu har jag precis käkat frukost och ska om en liten stund göra mig i ordning för jobb.

Min dag!

Idag är det min dag. Börjar dagen på jobbet och går in och pratar med kassa chefen, det hade blivit lite strul med min semester och att jag inte skulle ha semester den veckan jag och Chrille åker till Grekland, men hon fixade de tillslut. Fick ge sin stackrs son (som också jobbar där) mina tider på hans semester. "Ja, men han vill ju köpa en bil i sommar så då måste man ju jobba". Får sluta sju ist för åtta, samtidigt som Christin. Vi äter en varsinn sallad innan vi ger oss ut på en powerwalk, gick i en timma och tjugo minuter och över 8 km. Känndes bra. Och nu till de bästa av allt på hela dagen. Går hem till Ida. E för att hämta min post. Öppnar nervöst ett brev från skolan jag sökt till (har inte skrivit så mycket om de, för om man inte kommer in). Men de gjorde jag och Malin också, som sökt samma. Hur glad som helst, ska bli så kul att få börja plugga igen och sen jobba med nått jag vill göra i framtiden och slippa ica maxi i höst, eller kommer att jobba varannan helg typ. Är as glad!!! Kände på mig att någon av oss kommer att komma in men inte den ena, så jävla skönt. Efter de glada beskedet satt jag ute vid Ida och pratade lite skit och drack loka. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Öppnar imorgon tillsammans med Malin :-) Känns värt att öppna imorgon eftersom de är röd dag, annars är de ju ingen ob alls på dagarna. Nej, nu ska jag sova och kommer att sova väldigt gott!



Besök

För en timma sen knackar de på dörren och där stod Patrik med en stor resväska, som precis kommit hem från en lång resa i USA. Chrille blev as glad, han har verkligen saknat alla sina kompisar som varit borta nu i flera veckor (och jag förstår honom) Så kul för honom och för Malin, som får träffa Wiggo idag :-) Näe, nu måste jag röra mig mot jobbet. Hej då!

1 Juni.

Igår kväll låg Christins kille Pontus på plus, han tog över min stägning och jag fick sluta halv tio istället. Då kunde jag köpa med mig två färska frallor hem som jag och Chrille åt framför bigbrother.
Idag jobbar jag igen, det är mycket jobb nu. Är ledig på Torsdag nästa vecka. Känns ju sådär. Men och andra sidan har jag valt det själv. Så de är bara att bita ihop och tänka att snart ligger jag och kopplar av på en solstol :-)
Efter jobbet idag hade jag och Christin tänkt att gå ut och gå en timma eftersom vi slutar samtidigt, kan vara skönt att röra lite på sig efter en hel dag i kassan. Nu ska jag göra i ordning frukost, kesella med funlight saft och bär!