min lunga helg

Nu ligger jag på soffan och äter lite döskallar och annat godis. Inväntar Idol och att Chrille ska komma hem. Tror de blir till att sätta på en skräckfilm, halloween till ära. Och på tal om det, så blir min halloween helg lugn som gatan. Jobbar hela helgen. Tråkigt om ni frågar mig. 




torsdag

Jahapp. Då var min "helg slut" har varit ledig två dagar i rad. Har varit så himla skönt. Har väl egentligen inte gjort något speciellt. Tagit igen lite tid med Chrille, storhandlat, städat och tagit det lugnt. Nu har jag ätit upp frukosten, kanske blev lite för mycket frukost. Tänkte gå ner till gymmet och köra ett lunchpass. Så hoppas jag inte får håll. 




en liten makeover

Så skönt det var med en ledig dag idag. Den här dagen var så välkommen. 
Började med en lång pw tillsammans med Steffi. Sedan blev jag bjuden på lunch hos Johanna (S). En lunch och en fika senare så fick vi för oss att fixa om i hennes sovrum. Jag fick peka och ge idéer. Vi åkte sen och handlade lite smått och gott. Sedan satte vi fart, de blev så fint. 
Det är verkligen inte mycket som krävs för att byta stil eller få till ett fint rum. Vi använde oss redan av saker hon hade hemma. Innan hade hon de gamla äppellådorna som sängbord, men de åkte senare upp på väggen. Bänken framför sängen stod tidigare på balkongen och fick sig nu en bättre plats med två små dynor på. Och så vidare och så vidare. Och så här mysigt blev det :-) 
Måste säga att de är väldigt roligt att hjälpa andra att fixa hemma, nästan roligare än att göra om hos sig själv. 






värdens bästa söndag!

Efter jobbet så hann jag bara hem och städa undan lite. Sen raslar det till i låset och Chrille är hemma. Två veckor har som sagt gått och vi har inte varit ifrån varandra såhär länge på flera år. 
Så mysigt att han är hemma igen. Kommer sova så gått i natt. 

Har haft en mysig kväll. Vi hoppade middagen och gick direkt på snackset istället. 







ny jacka

Ni har säkert sett den nya kappan från zara som var och varannan tjej går runt med i år? Den är så sjukt snygg och jag skulle inte tacka nej till en själv. Dock kostar den en slant och tycker kanske ändå inte den är värd dom pengarna.
Igår var jag i Skärholmen med Ida och Malin. Då hittade jag den här kappan på halva priset. Kommer hem och knäpper av pälsen som redan sitter på luvan och med hjälp av säkerhetsnålar så sätter jag fast min päls som annars sitter på min vinterjacka. Och så fick jag typ värdens finaste kappa. Är så nöjd. 
Sen är de ju bara att sätta tillbaka pälsen på dunkackan när det är dags. 

Nu ska jag iaf åka och jobba. Kör till 18 idag och efter de ska jag hem till Danielle som har inflyttningsfest. Så jackan kan invigas redan ikväll. 
Och föresten till er som vill se filmen Annabelle. Lägg inte ut dom pengarna på en bio, ladda hem den isf för den var både dålig och inte alls läskig enligt mig och mina kompisar. Så vi blev riktigt besvikna. 





godmorgon

Äntligen lite frukost i magen. Måste bara sminka mig sen åka och jobba. Snacka om att jag drar ut på det. Men tur är väl ändå att jag sminkar mig på nån minut. Inte så noga såhär till vardags. 
Ikväll pratas de om bio. Den nya skräckfilmen Annabell, tror ni man vågar se? 




en heldag med mina vänner

Har haft en väldigt mysig ledig dag. Började med en fika hos Alexandra. Sedan en middag med Emma och så har även Malin, Ida och Johanna varit förbi. Vi har flamsat, druckit te och ätit lite chocklad. Nu har jag varit vaken alldeles för länge. Magen börjar till och med kurra. Men får hålla mig till frukosten imorgonbitti. Upp tidigt och jobba, så kanske på tiden att försöka få lite sömn nu tror jag allt. Godnatt! 


hej på er

Då var det dags att åka och jobba igen. Har öppnat nu två dagar i rad. Har inte haft så mycket att skriva om, därav har det ekat lite tomt i bloggen. 
Måste packa träningsväskan nu, blir att åka till gymmet direkt efter jobbet sen. 

Från det ena till det andra så har det nu gått över en vecka sen Chrille åkte iväg. Han kommer hem på söndag och jag längtar ihjäl mig efter honom! 


till den blivande mamman

Idag överkastande vi min kusin Alexandra med en babyshower. Massa gott fika och så en glad blivande mamma. Hon fick massa fina små presenter. En mysig dag. Efter det har jag varit på Ikea (igen) med Johanna denna gång. Vi åt middag på heron och sen hem till mig och gjorde inte många knop. Nu sitter jag i soffan och kikar lite på så mycket bättre. Blir en tidig kväll för min del ikväll, upp och jobba tidigt imorgonbitti. Här kommer lite bilder från babyshowern. 



kramig kisse

Tur att Torsten håller om mig kvällar som dessa när Chrille är borta <3 


en bättre fredag <3

Haft en super härligt dag tillsammans med mamma. Hon hämtade mig här vid lunch tid, vi började med en runda på Ikea. Kikade runt en stund både där och på mio innan vi åkte vidare mot Stockholm. Tog en fika och promenerade runt i gamla stan och gick in i lite små butiker. När magarna kurrade så satte vi oss på en resturang och åt en bit mat. Promenerade sen tillbaka till bilen och var hemma lagom till idol. När jag kom hem så var jag på ett fixa humör. Fick så mycket inspiration på både Ikea och mio idag. Men höll hårt i plånboken. Så när jag kom hem så fick jag fixa med det som fanns. Hade ju kvar sprayfärg så varför inte spraya ännu mer? Haha. Tur att vi har en stor lägenhet så jag kan sprida ut mina koppar saker. Sen plockas det både fram och bort vart efter. 
Här är lite före och efter bilder på kvällens spray offer. Jag blev iaf nöjd :-) 








vill ha fredag nu

Blev en pw på 1,45 idag. Nu ska jag snart åka och jobba. Längtar tills imorgon. Så är jag ledig och ska bara ungås med mamma hela dagen. Vi ska upp till Stockholm och äta middag bl.a. Ska bli så mysigt. 


matlådor

Då luktar de typ köttfärssås i hela lägenheten. Ställde mig och gjorde storkok för nån timma sen. Så nu har jag massa lådor. Blir dock lite enformigt med spagetti och köttfärssås flera dagar i rad. Men det går ner. 
Nu ska jag byta om och möta upp Steffi. Vi ska ta en lång promenad innan jag åker och jobbar. 



våfflor & PH <3

Efter jobbet följde Johanna och Frida med mig hem. Vi käkade våfflor och tittade på PH. Tänk att man kan gå och vara så sugen på våfflor så länge. Det är kanske ingenting som man äter dagligen. Men sen när man väl äter de, så är det så gott. Men man blir så äckligt mätt så fort och allt sug försvinner helt. Iaf för mig. Blev massa över som åkte rakt ner i soporna. Ingenting att spara på. Lika så med semlor. Jag kan sukta efter en semla så länge. Sen när man ätit en eller okej kanske två (har hänt) så vill jag aldrig mer se en semla igen typ. Måste vara grädden som gör det. Näe, nu är det dags att sova lite. Saknar Chrille! Framförallt nu, när man ska sova. Men det är nyttigt att sakna varandra, antar jag...




fixa & dona

Torsten myser i den renbäddade sängen. Nu ska jag bara dammsuga av sen är jag klar med städningen. Sen blir det en snabb runda på stan för att köpa torrschampo innan jag åker iväg och jobbar. 



ons

Godmorgon, typ. 
Tog mig en sovmorgon imorse sen dess har jag bara förflyttat mig från säng till soffa. Har så ont i kroppen. Den här träningsvärken är inte att leka med. Fick gå tidigare igår, så åkte direkt från jobbet till gymmet. Det var de värt, så kul. Nu ska jag dock palla mig upp här och fixa lite här hemma. 


det känns

Efter dagens pass och med träningsvärken från gårdagens träning, så känns det väldigt tungt att promenera hem just nu. Mina lår känns som två kylskåp och är helt öm i kroppen. Har väl chockat den lite nu med hårdträning efter massa slappande. Hoppas ändå att kunna gå på kvällens aerobic pass om jag kan gå tidigare från jobbet. Nu blir det mat och dusch sen åka och jobba. 


rolig träning

F*n vad skönt det var att träna idag. Träningen går tyvärr inte så bra nuförtiden men idag var det så kul och så sjukt jobbigt. Nu efteråt längtar jag redan till nästa pass. Älskar när man får den känslan. Idag körde jag 1 timmas step och 30 min styrka. Lagom slut. Hoppas på att få gå tidigare imorgon kväll så jag kan hinna gå på aerobicen. Har redan tjingat att få gå tidigare om det finns möjlighet. 

Här är två bilder från idag. Så fina färger ute just nu :-) 




en söndag med alldeles för mycket fika

Vad klockan blev mycket. Har varit både en bra och dålig dag. Bra för att jag i förmiddags träffade Emelie över en fika på stan. Sedan vidare till jobbet, tog ett extra pass (jobbade bara fem timmar men fick betalt för tio). När jag kommer hem så hinner jag bara slänga på mig myskläderna sen plingar det på dörren. Där står Ida och Johanna. Med sig hade dom en cheesecake från vårt bageri. En nyhet och ja, den var lika god som den ser ut att vara. Dom åkte precis hem och jag märkte inte ens att klockan blev så mycket. Men vad gör det när vi alla tre är lediga imorgon? 
Detta har alltså varit det bra. Det mindre bra (eller egentligen är det bra) är att Chrille åkte till Norrland tidigt imorse. Kommer inte se honom på två veckor. Minns inte sist vi var borta från varndra så länge. Det positiva i det hela är iallafall att han är iväg på intensivkurs. 
Han valde att ta den där, då han bara kan fokusera på körkortet i tio dagar och emellanåt få ungås med sin mamma. Känns så overkligt att han snart kommer att ha ett körkort. Då det alltid är jag som kör, på gott och ont. 
Skönt att alltid ha tillgång till vår bil men ibland vore det självklart en fördel att båda skulle ha. 
Är så glad över att min mamma tjatade på mig och sa att innan jag flyttar hemifrån skulle jag ta mitt körkort, för annars tar det nog ett par år innan man tar saken ur egna händer.

Nu är det slut bloggat och dags att sova. Godnatt! 




drömhåret för en stund

För en vecka sedan beställde jag hem löshår från rapunzel of Sweden. Wow säger jag bara. Vilket hår! 
En ren chansning att beställa genom internet, då det är svårt med färgen. Men efter lite googlade och youtubande så bestämde jag mig för att klicka hem den mörkblonda. Sagt och gjort och håret blev så bra. Som ni kanske vet så hade jag extainsions förut. För snart 1,5 år sedan tog jag ut mina för sista gången och lät håret vila. Ibland saknar jag det och då kan man ju faktiskt använda clips. Har haft det innan också men tycker mest att det är jobbigt. Är orolig för att det ska åka av och tycker inte det sitter bra. Men dessa var ett undantag. Kunde dansa och svänga med huvudet hur mycket jag ville, det satt där det satt. Behövde inte fixa till dom under hela kvällen. Så för att runda av detta så måste jag säga att jag är så sjukt nöjd. Önskar dock att man föddes med en sån här man. 


:-)

Här kommer bilder från en lyckad personalfest ute på vibynäs golfklubb. 



Förbereder mig inför kvällens fest

Jag är inte den som tycker det är speciellt kul att sminka och fixa mig i vanliga fall. Tycker mest att det är jobbigt och önska bara att det fanns en knapp man kunde trycka på, sen var man klar. Men däremot måste jag säga att jag tycker det är lite kul att fixa sig inför något extra. När man får klä upp sig från topp till tå och så vidare. 






gått på helg en torsdag

Och så har man gått på helg. Äntligen! 
När jag kom hem från jobbet idag så blev jag serverad en riktig pang middag. Det bjöds på kött, rostade rotfrukter och potatis samt hemmagjord bea. Nu ligger vi mätta och utslagna i soffan och slötittar lite på tv. Jag ska snart gå och dränka mitt hår i kokosolja igen. Så det blir glansigt och fint tills imorgon, då är det nämligen personalfest. Ska bli så kul, bussar kommer och hämtar oss imorgon och kör oss vidare till hemlig plast. Så igen vet alltså ännu vart vi ska hålla hus. Nu ska jag fortsätta göra ingenting. Hörs imorgon! 




lite nytt

Alltså jag och kuddfodral. Jag byter typ kuddfodral lika ofta som en annan byter underkläder. Men tycker dessa två passar årstiden. Den ena är stickad och den andra är ullig. Kom även hem med en ljuslykta, kofta och två nagellack från dagens runda. Det mesta hittade jag på hm, så några av rabatt checkarna kom till användning. 



hej

Det här med att blogga. Suget kommer ju och går. Just nu har jag inte riktigt vetat vad jag ska skriva. 
Nu sitter jag i soffan med en kopp te och kollar tv. Ska snart gå upp och göra mig ordning för att sen hämta upp Alexandra. Vi ska vidare till kungenskurva och strosa runt ett tag, innan jag börjar jobba. Så det känns som att det kommer att bli en bra dag. Har dessutom varit iväg på ett spinningpass tidigt imorse. Den känslan efter att jag var klar. Åkte hem, duschade, åt en burk kvarg, la mig under duntäcket, hörde regnet smattra utanför fönstret och sen somnade jag om en stund. Så himla skönt! 





hårtips

För länge sen har jag läst om att man kan ha olika mat oljor i håret. Sen jag färgade mitt, så har jag känt att det blivit torrt. Inte konstigt kanske eftersom de fick genomgå några steg tills jag kände mig böjd. Igår köpte jag med mig en liten burk kokosolja efter jobbet. Masserade in oljan i hela håret igår kväll och hade de i över natten. Nu har jag tvättat håret och låtit de självtorka och jag kan meddela att de fungerar. Ska absolut fortsätta och göra detta 1-2 gånger i veckan. Jag tycker att det är 10 gånger bättre än att lägga i en hårinpackning. De blir glansigt och mjukt. Man kan tydligen ta vilken (mat) olja som helst. Men jag skulle nog rekommendera denna då den luktar rätt gott och sen att lägga en handduk på kudden så slipper man fettfläckar i sängen. Så tummen upp helt enkelt! 



rosa

Hallå där!

Har inte uppdaterat bloggen då jag inte haft något att skriva eller bild att visa. Idag är det lördag och min jobbhelg. Har precis ätit min (rosa) frukost och jag måste tipsa om ett jätte gott te. Vattnet blir rött efter ett tag och har man mjölk i som mig så blir te't ljus rosa. Alltså de är ju inte färgen som är grejen, utan smaken såklart men jag måste erkänna att jag inte druckit rött te innan! 




hej då september!

Då var vi redan inne i oktober. Veckorna springer förbi. Inget mig emot då jag ser fram emot två saker som händer denna månad. Nu är det dock dags för mig att hoppa i träningskläderna för att köra lite step och core på gymmet. 


söt som socker

Idag var jag hemma hos min lillebror och hans tjej över en fika. Dom hade köpt sig en liten kattunge. Den var ju helt underbar. Inte sant?