fina accessoarer från hms nyheter.


Fredag

Jag älskar att jag slutar klockan 12.15 varje Fredag!
Jag älskar att jag är läx-fri den här helgen!
Jag älskar att det är så fint väder!
Jag älskar Fredagar!
Och för att kunna njuta ordentligt av den här Fredagen, så vad passar då bättre än att gå i skogen, ha med sig picknick och plocka svamp? Det är iaf vad jag och Chrille ska göra idag, det var hans ide även om jag inte tycker om svamp så ska de bli skönt att få komma ut och andas lite frisk luft. Vi ska snart ut i Pershagens skogar på jakt efter kantareller och sen göra en kantarell sås till köttet ikväll. Som sagt, jag gillar inte svamp men är inte rädd för att smaka. jag gillar ju all mat Chrille gör i övrigt så den går nog ner. Nu ska jag sälla mig och fixa ost och kötbulle mackor sen på med mys kläderna!

kollar igenom grekland bilderna på Chrilles dator.

längtar tillbaka!

Torsdag

Mitt internet på min dator strular, så jag lånar Chrilles dator en snabbis.
Idag är jag ganska seg och trött, kom hem strax efter tolv inatt från heron efter att ha kollat på bio med Malin, Spohie och Emma. Vi såg filmen "jag saknar dig" jag och Malin tyckte att den var bra och satt och grät oss igenom hela filmen medan de andra två tyckte att den var dålig, men smaken är ju som baken.
Idag är det Torsdag vilket innebär jobb, är lika otaggad som vanligt. Det suger verkligen att först gå i skolan en hel dag sen komma hem och typ äta nått lätt och byta om för att sen åka och jobba till stägning. Men men, livet kan väl inte alltid vara roligt. Snart är det helg iaf så jag får väl trösta mig med det :-)

ihärdiga

Ikväll har vi ätit en god middag, plockat med tvätten, borrat upp gardinstång, strukit och hängt upp gardiner, städat, slängt massa sopor och gått upp med saker på vinden. Jag fattar inte varför de aldrig tar slut, men nu tror jag eller hoppas på att de här var de sista. Nu en dusch och sen gå och lägga sig i den nybäddade sängen, love it.

dagens shopping!

Mina blåa favorit byxor från Zara hade gått sönder i grenen och ett par lika dana i beiget lika så. Gick först till ett Zara för att byta dom, utan kvitto vilket inte gick bra. De sa att de kunde ta in dom på lagning tills på Fredag, vilket jag inte var nöjd med så gick till ett annat Zara där jag fick helt nya brallor. Valde ett par svarta istället för beiga eftersom de är mer användbara. Sen köpte jag ett par ljuslyktor (nu får de räcka med kronor här hemma) som först hängde i kedjor, men som jag eller som Chrille knippsade av och sist men inte minst en underbar väska från Åhlens, som är så där lagom stor så man får plats med de mest nödvändiga! Hade letat efter en liknande tidigare på Nelly osv och så nu bara hängde den där. Tänk att en ny väska kan göra en så glad. Köpte också nya bas linnen och en bh men det är ju ingenting att visa. Tjing!

......

Hej!
Har tagit lite blider som jag ville visa, men som inte kommit upp på datorn än. Så vi får vänta en stund med de. Så jag kollar lite på Idol så länge, heja Moa!

riksdan

En ducsh och en kopp te på det här sen måste jag sova. Ska upp överdrivet tidigt imorgon för att knata ner på centralen klockan 7.15 för att sen åka till riksdan med klassen. Stannar sen kvar i Stockholm med några från klassen och kikar lite.

cutie

Måste bara visa den här söta tvålkoppen som jag fick av Chrille i Lördags när han kom hem från kryssningen. Han hade köpt med sig den hem till mig från båten och lite annat som godis och så. Men tyckte de var väldigt gulligt att han köpte den och att han tyckte den var väldigt mycket jag. Jag som annars får höra att de är lite för mycket sånt här hemma förtillfället så bidrar han med mer gulliga saker.

aja, ska städa!

Om man ska ta och säda lite kanske?
Just nu är de rätt rörigt här hemma och de gillar jag inte, finner ingen ro när de är kläder på golvet och massa disk. Sen vi flyttat så har jag blivit väldigt pedant, innan de så var jag bäst på att dra ut på städningen!
Så här ser de tyvärr inte ut för tillfället!

Bra tajming!

Blev precis klar med dagens inlämnings uppgift i psykologin, precis lagom till Idol :)



skaka rumpa!

"Jag" tänkte bjuda på ett par bilder från i Lördags, eller jag snor dom rättare sagt av Ida. Det blir inte så mycket bilder för mig när vi är ute eftersom att det är så mörkt och jag inte har någon blixt på kameran (telefonen) så ser man ju inget på de bilderna jag tar. Men men, åter till i Lördags... som blev en väldigt lyckad kväll. Vi började ett gäng tjejer hemma hos Mickis innan vi gick vidare ner till femfemnoll där vi dansade oss svettiga. Det blev en lyckad utekväll med andra ord, träffade massa jag kände, alla var på ett gott partyhumör där av mycket dans och bra musik. Jag och Chrille tog med oss mat hem innan kvällen var slut och käkade framför tvn innan vi däckade. Sen upp för att jobba dagen efter... men det är en annan femma!

SUCK

Just nu är jag rätt irriterad, har suttit i telefon med en tjej från handelsbanken i drygt en timma nu. Har haft problem med mitt nya kort till internet banken, koden och sen var jag tvungen att ringa upp igen och stå i ytterligare en telefon kö eftersom att det inte gick att godkänna betalningen av alla räkningar. Men som tur va, så var hon väldigt lugn och snäll och sa att hon ville stanna kvar i luren tills allt var klart. Fast jag var tvungen att starta om datorn och vänta på tills den segade, ladda ner ett program som tog 100 år och hej & hå! Så satt vi tysta i luren i ett par minuter... men nu snart en och en halv timma senare är alla räkningar betalda och jag och Chrille ska åka och storhandla :)

fluummm

Sova var det ja... varför har jag så dålig karaktär? Varför går jag inte och lägger mig?
Jo, istället sitter jag och kollar igenom gamla arkiv i bloggen. "Åh, innan jag går och lägger mig så måste jag bara kolla vad jag gjorde i september 2010 och 2009 och 2008 och 2007 och 2006" Ja, typ så. Jag älskar dock mig själv att jag har bloggat så länge, jag har sagt de förut men de är verkligen jätte kul att kika tillbaka i arkiven och kolla tillbaka. De är också kul att jag har behållt samma blogg och aldrig bytt... men de skulle aldrig falla mig in att byta ut Linnsaan´s mot typ..? något annat?... vad som helst! Nej! Fast nu ska jag faktist sova, mina ögon är torra som (något riktigt torrt)... typ sand (orginellt) iaf, jag måste verkligen kisa för att kunna se något. Jag är helt slut efter att ha haft en egen show för tjejerna ikväll, jag stoppade i en kudde under tröjan, drog upp mjukisarna tills de tog stopp (över tröjan så klart) och bjöd på en härlig dans. Så nästa gång blide de någon annans tur så jag får skratta lite. Okej, nu har jag babblat om allt eller inget och de finns inget mer för mig att göra här eller idag. Jag har gjort mitt, jag kastar in handduken (som man säger) hehehehe godnatt!

Zzz

Nu säger jag godnatt. Ska försöka sova nu tänkte jag, så jag orkar med både jobb och lite fest imorgon. Ogillar dock att Chrille är på kryssning och jag får sova själv, hoppas han har kul och inte gör massa dumheter som att hoppa över ombord. Näe, godnatt!



Idol kväll!

Vilken minut som helst hoppar jag in i Malins bil tillsammans med de andra tjejerna, vidare till affärn för att köpa lite fredagsmys och sen hem till mig igen och kolla på Idol. Detta börjar bli som en Fredags tradition, inget mig emot!

tjusigt va?

Jag älskar vår nya lampa som jag fyndade idag. Den gör sig prefekt bredvid soffan, innan var de tomt och de saknades verkligen något där. De gråa stjärnkuddarna är också nya från idag samt dekorations kronorna som jag beställde tillsammans med vardagsrums gardinerna från ellos, så nu väntar jag bara på att Chrille ska borra upp gardinstången sen är allt klart :)

Hej!

Nya garinder har kommit upp i sovrummet och två små tavlor i kermamik. De var de sista som behövdes där inne så nu är det klart! Och det är även vardagsrummet, idag shoppade jag en golvlampa och två kuddar. Har tagit lite bilder så tänkte visa de senare. Nu ska jag förbereda med lite mackor och te, mamma kommer snart hit på en fika!

17:30

Kom iprincip nyss hem från Sophie, stannade på en fika hos henne direkt efter skolan. Om en liten stund ska jag byta om och sen ta mig ner till worldclass, idag blir det spinning. Älskar känslan när man är klar och kommer ur duschen och är slut i hela kroppen. Då sover man gott, som igår tex. somnade jag stax innan tio i soffan, var helt slut efter en och en halv timmas träning... aerobicen gick bra föresten, klarade mig igenom hela passet :)

vardagsrummet so far...

Här om dagen blev som sagt vardagsrummet och där med de sista rummet färdig målat. Hela lägenhetn är nu vit och det är så skönt för ögat att slippa se alla röriga tapeter med blommor, blad och fula färger. Funderar på att göra en fondvägg någonstanns men de får vänta. Bilderna ser lite halv tråkiga ut som jag tog igår kväll, de gick inte att fånga upp de där mysiga med alla tända ljus osv. Nu väntar jag bara på mina gardiner (i rätt längd), kuddar till soffan och sen lite annat små fix och sen är de helt klart :)

Tredje gången gillt!

Jaha, tredje gången gillt då. Ska försöka mig på aerobic idag igen. Första gången gick de helt ok, tog mig igenom hela passet, sist gick jag ut efter en halvtimma för de blev för snurrigt så idag hoppas jag på att de går bättre. Övning ger färdighet.



Framsteg!

Jag är inte den som lagar mat här hemma. Eftersom att Chrille tycker att det är roligt och är väldigt bra på de, så har de fallit sig rätt naturligt att de lixom är hans "syssla" i hemmet. Kanske inte när de gäller att fixa en sallad, kvälls smörgåsar eller steka på falukorv men i bort sätt från de så. Men sen vi flyttat his så har de faktiskt varit jag som stått för maten, eftersom han har haft fullt upp med målningen och så vidare. Och jag måste faktist säga att jag tycker att de är lite kul och att jag inte är helt värdelös. Även om jag precis googlade till mig hur man gör en gräddsås. Efter skolan ställde jag mig iaf och skalade massa potatis som nu står ute på balkongen för avkylning, som sen ska stekas. Köttbullarna är på pannan och gräddsåsen blev grym! Underbart att ha färdig, ordentlig mat när jag kommer hem från träningen ikväll och att slippa ta mackor. Nu ska jag fortsätta med de jag höll på med innan de skiter sig, tack & hej!

tv kväll...

Ikväll har jag suttit bänkad framför tvn, har kollat på halv åtta hos mig, idol och nu svenska hollywood fruar.
Ja de var väl de, vi hörs imorgon!

powernap

Godmorgon!
Gick och la mig en halvtimma, nu är jag människa igen.
Ska till affären en snabbis och köpa en blomma till Chrilles mamma som flyllde år igår, sen ska vi vidare till henne på middag.

tråkigt!

Kom precis hem från skolan, nu är jag helt slut. Idag var en mindre rolig dag med massa prat om demorkrati, diktatur, makt, politik, globalisering, regeringar, partier och bla bla bla. Jag kämpade mest med att hålla mig vaken om jag ska vara ärlig. Nu var de himla lyxigt att komma hem, dra på sig mysbyxorna och slänga sig i soffan :)

gårdagen!

Efter drygt fyra timmar på spat och skrynklig som ett russin efter att ha legat i bubbelpoolen nästan hela tiden så stressade jag ner till centralen för att plocka upp Malin och Sophie. Vi gjorde oss i ordning och sen satte vi oss ute på balkongen och drack lite och käkade mackor. Kändes ju så där lagom lustigt att öppna vin flaskan innan klockan fem. Men, de gäller ju att vara där i tid om man inte vill köa hela kvällen eftersom de sålde 3600 biljetter. Efter mycket om och men (glömde biljetterna hos mig när vi var på centralen) så bestämde vi oss för att ta en taxi upp. Efter fem timmar, var vi nöjda framför allt eftersom de var så äckligt mycket folk att man nästan blev klämd. Vi åkte med samma sköna taxi gubbe på väg hem ockå, gjorde ett snabb stopp på donken och sen var man i säng vid två tiden.
'

tack

Jag blev så glad igår när jag öppnade mitt hm paket och såg att den här tröjan låg med tillsammans med alla andra kläder. Enligt "mina sidor" på hms hemsida så skulle den här komma drygt en vecka efter alla andra kläder så jag hade inte räknat med att få hem den. Men, de var ju tur att den kom... för nu blir det inte svårt för mig att välja kläder tills ikväll!

trollar bort utväxten

Så här fräsch är jag nu i stelt, färgat hår. Ska snart skölja ur det och dränka de i massa hårinpackling så de bli lent och fint.

sovmorgon

Har lelat i sängen med datorn och myst med Torsten hela morgonen, som har låtit som en gräsklippare. Nu börjar de bli dagas att gå upp. Idag händer massor med kul, jag ska först gå på skogsköjd spa med mamma och mormor nu på fm och sen hem och snygga till mig för att åka upp till Stockholm och gå på axwell med tjejerna.

Välkommen lediga helg

Om ett tag ska jag hämta upp Ida på stan för att sen åka och handla lite till kvällen. Det blir en lugn kväll hos henne framför Idol och lite sånnt!

en av tre!

Är lite putt på mina gardiner. Båda längderna jag beställde till sovrummet och till vardagsrummet var för korta. Jag måste ha mätt helt fel, så nu ska de skickas tillbaka och beställas om på nytt. Men som tur är blev de ju bra i köket i alla fall. Så nu blev de mycket ljusare och det ser även mycket större ut där inne.

AJ

Idag har jag haft en överdrivet ond träningsvärk i magen som gjort att jag inte har kunnat stå ordentligt. Har spatserat runt som en tant eftersom att jag inte kunnat sträckt på mig, för då gör det som ondast. Det har kännt som kramper och som den där känslan efter att man spytt massor och sen blir man helt öm i magen. Men jag har tagit igenom mig dagen ändå... trotts allt, fast jag fick sitta i kassan hela passe tpå jobbet idag utan att röra på mig, haft svårt att sätta på mig strumporna, varit nära gråt när jag skrattat, hostat, nyst osv. Nu ligger jag iaf i sängen och njuter av att ha trådlöst internet och tittar lite på sex and the city i min ensamhet eftersom att Chrille jobbar natt. Ska snart läsa ett kapittel i boken som ligger här bredvid mig sen sova. Imorgon är det äntligen Fredag och min lediga helg :)

ljuset i tunneln

Sådär ja, nu börjar de att lika något i sovrummet. Bytte plats på texten idag, sen ska det andra sängbordet upp. Orkade bara skruva ihop det ena som dessutom inte blev rätt. Så överlämnar de till Chrille imorgon. Annars väntar jag bara på mina gardiner som är på väg plus två små tavlor som ska upp, sen är det helt klart.
Hurra, hurra!

Har shoppat

Idag har jag flängt runt hela tiden sen jag slutade skolan. Började med ett besök på kungenskurva, där jag och Malin sprang runt i lite affärer innan vi åkte vidare till IKEA och efter de var de bara hem och dumpa sakerna för en snabbrunda på stan för att kompitera två saker som jag inte hittade. Så idag har jag fått hem både det ena och det andra bla. Två sängbord, en silvrig spegel, stor rund matta, tavelramar, en lampa och lite annat smått och gott. Har fottat lite men bilderna är sega på att föras över till datorn, som vanligt så de kommer så småning om...

Det blev iaf dessa två sängbord som matchar vår byrå som är i samma serie.

effektiv tid

Jag gillar såna här dagar då jag hinner med massor, som idag då jag har... varit i skolan, gått på stan och gjort ett viktigt ärende. Eller okej, jag var på ungdomsmottagningen för att hämta ut ett nytt recept på mina p-piller. Tänkt att de ska vara så pinsamt att skriva? Gick till posten och hämtade ut mitt ellos paket. Åkte hem och lagade mat kyckling, ris, currysås och en fetaost sallad. Åkte och tränade en timma, hem, duscha och sitta och äta maten i soffan framför Idol och efter det har jag skrivit klart mitt arbete och skickat in. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv tills jag däckar!


home


trådlöst

Älskar att vårt trådlösa internet funkar. Så nu kan jag sitta vid min lilla plugghörna och blogga ;)

äntligen!!

Nu har comhem snubben varit här, så nu fungerar äntligen vårt internet som de ska :)
Om en timma är det dags att röra sig ner mot gymmet för att gå på aerobicen, så tänkte laga mat innan de. Så är det bara att värma upp när jag kommer hem.

plugga!

Jaha, då var helgen slut igen då. Fast än jag har jobbat hela helgen så jag har haft de lite kul ändå. I Lördags gick vi ut ett gäng och dansade tills lamporna tändes på 550, eller de var faktiskt bara jag och Chrille som var kvar i sista sekund innan de "kastade" ut oss. Det var verkligen jätte länge sen jag var ute, så det var kul att få dansa av sig lite. Idag blev ytterligare ett rum klart här hemma, det så kallade "gröna rummet" som inte ens är grönt längre så vi får väl börja kalla det mitt pluggrum/garderob. Här om dagen borrade vi upp mitt lilla skrivbord så där har jag spenderat en del tid idag, skickade precis in mitt arbete till läraren och nu är jag helt slut, ska strax sova. Natti natti!


vill inte

Jag vill verkligen inte jobba idag..... jag vill göra nått kul!

gardiner

Jag älskar ellos och deras rabatt koder. Så jag gick loss på tre par gardiner till kök, sovrum och vardagsrum.

sova

Kom hem för en liten stund sen blev en tidig kväll, allla tre låg och halvsov i soffan vid tio tiden. Ska snart gå och lägga mig måste vara pigg imorgon bitti för att orka med en timmas step och sen jobb från två till tio. Natti!

fredags myyys

Nu kom precis Emma och Malin hit, blev precis klar med all tvätt och alla andra kläder som legat i flera ikea påsar efter flytten men nu är allt på plats. Ska strax ta mitt pick och pack och sen åka hem till Emma och kolla på idol.

den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge

På tal om hm beställningar så är jag lagom trött på att vänta på mina två tröjor som jag beställde för ett tag sen. Den silvriga tröjan beställde jag den 18/8 och den kommer inte för ens den 23/9 och den svarta kommer några dagar innan det.
så jag får hoppas på att den är värd att vänta på!

beställt!

kickade precis hem lite kläder från hm. Två par jeans för endas 99kr st. Har aldrig vågat beställa jeans förut, för det känns som en sak som man alltid vill testa, men jag får hålla tummarna på att de sitter bra. Ett bättre pris hittar jag ju knappast.

....

Näe, alla bilder får jag visst visa en annan gång. Har inte tid att vänta! Nu måste jag åka till jobbet. Jihaa!
eller det blev iaf två st på texten i sovrummet.

hallå

Sorry, för den dåliga uppdateringen men vårt internet strular och är jätte trögt, där av inget bloggande. Plus att jag inte har haft någon större lust att skriva just nu. Dagarna rullar på, går i skolan, kommer hem och så pysslar vi med lägenheten fram tills det är dags att gå och lägga sig. Försöker att hinna med och träna lite där emellan också. Vad mer? Har varit på ikea, shoppat, lunchat på stan, träffat Anna och Alva! Om internet vill ge med sig snart så tänkte jag bjuda på lite bilder...

idol

Nu har vi lagt oss ner i soffan, har hållt på att borra, måla och fixa hela dagen. När klockan blev halv åtta kom vi på att de var dags att kanske äta något till middag, eftersom vi bara ätit frulle. Idag har det iaf hänt massor här hemma och de blir så fint så. Nu ska jag fortsätta kolla idol :)

klar

Jag hade nästan glömt bort hur skönt det är att bli klar med ett skolarbete och sen skicka in det till läraren. Det bästa är också att jag tog tag i den tidigt i på förmiddagen så jag slipper att sitta uppe och skriva sent i natt. Så nu kan jag fokusera på lite roligare saker, som att fortsätta fixa här hemma med Chrille.

fixa och dona

Jaha så var denna lediga helg så gott som slut. Idag ska jag plugga har ett arbete som ska lämnas in imorgon samt fixa här hemma. Just nu står Chrille i köket och målar, när de är klart ikväll så ska barbordet skruvas fast, hänga upp garidner och en hylla. Sen är de bra att ge sig på nästa rum, längtar tills allt är klart :)

suprise

Pratade med Malin i telefon för en liten stund sen. Helt plötsligt vrider sig låset upp på ytterdörren (och jag står i hallen så ser hur dörren öppnas) fick väldigt mycket panik tills jag ser att Chrille står där. Pratade med honom idag i telefon och han sa att allt var bra och att de skulle komma hem imorgon kväll, som planerat... men så ville han tydligen överraska mig och skrämma skiten ur mig på samma gång och han lyckades!

saknar dig

Nu är jag trött på att vara själv hemma, så som tur är kommer Chrille hem imorgon från sin fiskeresa. Så tråkigt att fixa mat till sig själv en Lördag. Fast och andra sidan är det skönt eftersom jag får bestämma själv vad jag ska äta. Han hade aldrig accepterat en feta/pasta sallad en Lördag kväll.

HÖST FIN

Imorgon ska jag spana in och prova den här jackan på stan, skorna också för den delen och finns som inte så beställer jag som nog.

hiss gardin

Jag skulle verkligen vilja ha en hiss gardin till köket, men jag tror att fönstret är för stort och jag hittar inte måttbandet här i röran. Men under tiden så kan jag ju fundera på vilken jag vill ha, som de nu passar...
från ellos

en liten detalj

På stan idag köpte jag bla. en ny knopp till sovrummet. Bytte ut den gamla, fula i guld mot en vit och silver. På bilen längst ner kan ni också se tapeterna som var när vi flyttade in. blä!

lör.

Igår blev det nått gals vin och ost&kex hos mig. De blev en tidig kväll, var hur trött som helst. Så de var bra att jag fick några timmars sömn för att orka med steppen imorse. Efter de träffade jag Anna och Alva på stan över en lunch och sen vidare hem till mig där vi fikade med glass och lekte.

fiorelli

Här har ni min fina nya plånbok!

fint på balkongen

Efter skolan idag åkte jag direkt hem till Sofia för att slinga hennes hår. De gick lite upp och ner under tiden, men när vi väl tvättade ur färgen och torkade håret så blev de jätte fint, som tur var. Hade absolut ingen lust att lämna någon som verkligen inte ville bli blond utan bara lite ljusare, jätte blond. Efter de åkte jag hem och inväntade mormor som skulle komma hit och hjälpa mig att hänga upp gardiner som hon tvättat och strukit, planterade blommor i blomlådan och vek in alla handdukar, sängkläder och gardiner i linneskåpet. Mamma kom också förbi på en snabb fika. Så nu inväntar jag tjejerna som ska komma hit och mysa lite ikväll med vin och snacks.
Balkongn börjar föresten bli jätte fin. Igår efter jobbet fyndade jag två stolar för 149kr st istället för 500kr st. Tog en pall som bord så länge. Sen har vi lagt in ett trägolv som snart är klart för att täcka den fula gröna mattan.

sega bilder

Det går inge vidare med bilderna. Har skickat in massor till mejlen (det är så jag måste göra för att få över bilderna från mobilen till datorn) så de är säkert därför att jag skickat in så många som de segar att komma fram. Men dessa tre kom iaf, så vi får börja där. Nu ska jag börja tänka på refrängen och åka till jobbet.

före och efter bilder

Håller på att skicka bilder till min mejl på sovrummet bla. Tråkigt bara att de ska ta sån tid, men håll utkik!